icon

Aký nevhodný darček ste dostali od manžela na Vianoce alebo narodeniny?

bellugia
26. dec 2022

Ahojte... 🙂
Napadla mi táto otázka resp. téma, pretože dnes som sa pousmiala nad darčekom, ktorý som dostala od manžela k narodeninám.. 🙂 Muži celkovo veľmi nie sú romantickí a môj vždy kupuje praktické darčeky. Čo samozrejme nie je zlé... Lepšie niečo, čo sa zíde a využije, ako blbosť, na ktorú bude sadať prach. Jemu samému je niekedy naozaj ťažké vyhovieť a kúpiť niečo vhodné.
A tak som dnes dostala váhu... 🙂

Váhu osobnú. Áno, váhu... 🙂

Najprv som bola taká, že čo, to fakt?

Keby som túto váhu dostala pred rokom, keď som mala o vyše 25 kg viac, asi by som bola veľmi veľmi smutná... Možno by mi to ale tiež dosť pomohlo.... Dnes som bola spočiatku rozčarovaná....

Aký záludný, nevhodný alebo diskutabilný darček ste dostali vy? 🙂 Treba to poňať aj vtipne, no čo, stane sa... 🙂

a dôležité PS : Tá moja narodeninová váha meria biologickú stavbu tela a parametre, ktoré bežná váha nemeria, takže je naozaj veĺmi užitočná a môj muž zistil, že je na tom horšie, ako si o sebe myslel :D A ja zase lepšie... 🙂
Pekné dni vám prajem.

mandzula
27. dec 2022

@zeldia ak myslis tu novu, poslem ti vyplnenu karticku.🙂

katuskamala1
27. dec 2022

Ultrazvukovu cisticku ma mobil. 🙈🙈🙈

Odmietla som darcek otvorit, nech si ho necha.

samasima
27. dec 2022

@bellugia Môj ex mi daroval na narodeniny pochrómované disky na kolesá JEHO auta... A zaplatil to s mojou kartou 👍

gubcikova
27. dec 2022

Muž nie ale svokra.XY x sa nás pýtala na čom robíme toasty a hovoríme že však na tom grile čo nám dala.Potom otázka čo chceme na Vianoce.Hovorime že nič,že máme všetko.Hadajte čo bolo pod stromčekom? Toaster, tak leží zabalený v skrini .

kikk
27. dec 2022

Moj najoblubenejsi parfum....akurat, ze v baleni s oznacenim Tester🙈🙈🙈

smajliica
27. dec 2022

Ja som minulý rok dostala na Vianoce čiapku a ponožky s logom firmy v ktorej manžel robí, ktoré dostal ako vianočný darček on vo firme 😂🙈 vraj nemal čas kupovať darček.

stanulienkat
27. dec 2022

@samasima ex zije? Nezabila si ho?😁

Niektore pribehy su skor smutne ako vesele.🙃

ysseba
27. dec 2022

@20erika07 A ako to dopadlo s tými zásnubami? Vzali ste sa? A prsteň si vymenila za biele zlato alebo si si ho nechala?

hubka51
27. dec 2022

Ja mam narodeniny a meniny v jeden den a dostala som na 30ku knihu-Mam 30 a čo teraz 🤦‍♀️(neviem o čom je,nečítam knihy a už z principu som ju neotvorila) a AUTOATLAS 🙈

jamimo
27. dec 2022

@bellugia tak tu musím prispieť aj ja. Od partnerovej matky (skoro ako svokra, sme dlhé roky spolu) som asi pred 8 rokmi dostala 26.12 na vianoce knihu. Veľmi som sa potešila, milujem čítanie a knihy sú pre mňa najlepší darček. Dar prezentovala komentom:Ty tak rada čítaš, ja sa tomu nerozumiem, predavačka mi odporučila, vraj tá sa teraz výborne predáva, novinka na trhu. Na knihe zlatá okrúhla nálepka bestseller. Pri srdci ma zahrialo ako si dala záležať. Keď som prečítala zadnú stranu zistila som že je to posledný diel trilógie. V duchu som si povedala ok, nemohla vedieť a predavačka chcela predať... Poďakovala som sa a myslela že si dokúpim prvá 2 diely. Doma listujem v knihe a na treťom liste knihy rukou písané venovanie Milá Evka, všetko najlepšie k meninám. Ja som ostala zaseknutá, len som neveriacky krútila hlavou. Veĺmi sa ma to dotklo, hnevala som sa za čo ma má, či som pre ňu nejaké teliatko. Hnev a ľútosť ma držali dlho, avšak najhoršie to sklamanie... s akou láskou a presvedčením mi tú knihu darovala 🙄, ako ju dostala na meniny (nečíta) a šmahom ruky mi ju "s láskou" darovala. Veď kľudne mohla povedať dostala som na meniny, nečítam, vezmi si ju... Aj som mala dlho pohnútky že jej ju vrátim, že tá kniha nepatrí mne, že sa zjavne pomýlila, že nie som taká blbá asi za akú ma má. Proste som jej chcela dať pocítiť nech vie... Nakoniec som sa rozhodla, že to nechám tak. Knihu som darovala do knižnice a nikdy som jej o tom nepovedala. Sem ram, keď si na to spomenieme doma, smejeme sa na tej "storke" až nám slzy tečú 🤭 Každý príbeh má pointu a ponaučenie. Čas všetko vylieči. Nemaj očakávania, lebo budeš sklamaná. Svätá pravda!

20erika07
27. dec 2022

@ysseba no, mali sme vtedy krizu a poziadat ma o ruku bolo pre mna vtedy otrasne, neviem ci si myslel, ze sa tym problemy vyriesia 🤦‍♀️ 😄 ale odmietla som aj prsten, zbuchali sme to o 2roky neskor ,ked uz som sa nato citila aj ja ☺️

nikaeli
27. dec 2022

.. môj ex mi dal NIČ.
V tom čase bol už vyše roka nezamestnaný, ja som makala aj zaňho, aby sme mali z čoho platiť účty a na Vianoce sa mi takto odvďačil. Keď sa ho naša 5-ročná dcéra opýtala, prečo mamke nič nedal, vyhovoril sa na peniaze. Ona mu pohotovo odpovedala, že ani ona nemá peniažky a dala nám darčeky, ktoré sama vyrobila. Celá tá rodinná atmosféra vtedy bola otrasná. Pre mňa to boli najsmutnejšie Vianoce. A posledné s ním.

euka210
27. dec 2022

@bellugia ja som teraz dostala kuchynsku vahu, lebo som si ju popytala, takze som maximalne spokojna.
Inak darceky nekupuje a mne to ani nevadi...radsej nic ako somarinu 😁

vroni
27. dec 2022

Úprimne som vydesena, keď čítam, kolke sú schopné hrdo napísať, že knihy nečítajú. Ale ok. Ja som od muža dostala knihu. Vybral perfektne, veľmi som ju chcela, lebo autorka je in natura ostrá a štipľavá ako britva, proste sľubovala maximálne potešenie. Ta kniha je otrasna. Nudná, bez deja, humoru ci zápletky, proste o ničom. Asi to nespadá do kategórie zlý darček, ale i tak som z tej knihy sklamaná (ale z obsahu, nie z daru ako takého)

simsalabim
27. dec 2022

@vroni ja tiez. U mna je kniha top darcek a nastastie aj moje deti su citatelia.

iwesska
27. dec 2022

Ja som tiez dostala na narodky vahu a velmi ma potesila,lebo ta stara vazila +- 1,5 kg hore/dole 😁Tato sa da sparovat s appkou a este vacsiu radost z nej ma muz,ktory odvtedy schudol😁

vroni
27. dec 2022

@simsalabim, ja akékoľvek knihy. Minulý rok som dostala 200 ročnú kuchárku knihu (doslova, vydaná v roku 1812, originál vydanie) a rochnim si v nej dodnes. Dokonca aj dcéra sa naučila čítať svabach, aby z nej mohla hodiť recept na instagram 🤣

mamkalentedkova
27. dec 2022

Váhu som dostala minulý rok na Vianoce ,takže si viem predstaviť tú "radosť" ...u mňa bola o to väčšia , že som ešte sústavne počúvala aká som ešte po pôrode tlsta 🤣

terezka2911
27. dec 2022

@ankare j si prosiiiim

ankare
27. dec 2022

@terezka2911 nápis mi správu 🙂

erickatt
27. dec 2022

@vroni ani ja uz necitam, ale miesto toho hackujem, som snad horší človek?

majkamasar
27. dec 2022

@jamimo u nas podobne len este horsie to ze svokra vracia naspat dezerty a vina a podobne veci co jej dame my k sviatku a vrati nam to iste. Mne to pride totalne sproste. A zacala som im davat veci ktore su na rychlu spotrebu zakusky a tak.

vroni
27. dec 2022

@erickat, nie. Len menej scitany.

aaadkaaa
27. dec 2022

@majkamasar aspon vam vrati normalne veci, muzova teta mi pravidelne dava dezerty po zaruke a teraz aj v mikulasskom balicku dcera mala cokolady po zaruke🥲 ja len triedim,ked nam nieco da...

katuskamala1
27. dec 2022

@jamimo mne žiaľ tak svokra za tie roky dala vela darcekov. Co ona dostala posunula mne tiež s tym, ze to kupila pre mňa... Tiez stačilo byt uprimna.. Najhorsie ale bolo, (nie raz!!!) ze nam darovala darcek, ktory sme jej my dali!!! Ked sa to stalo asi druhy treti krat, tak sme jej vraveli, ze tu knihu ma predsa od nas tak bola ako obarena...

matabb73
27. dec 2022

@vroni tiež som prekvapená. U nás boli knihy najpočetnejší darček. Všetci v rodine radi čítame.

matabb73
27. dec 2022

Sranda to čítať. To, čo niekto považuje za blbosť, môže byť pre druhého super darček. Ja som si tu tiež našla niečo čo mňa by potešilo a aj jednu vec, čo zas veľmi chcela moja dcéra. Ja som tiež sem tam dostala niečo, čo ma veľmi nenadchlo, ale ja oceňujem aj to, že sa niekto snažil niečím ma potešiť aj keď sa nemusel trafiť. Ja som jednu dobu dostávala knihy o d Keleovej-Vasilkovej a podobných autoriek. Prečítala som, skonštatovala, že toto ma nebaví a na ďalšie Vianoce si vypýtala také aké ma bavia.

mimka1402
27. dec 2022

@micusa2222 Pre teba debilna, pre mňa by to bol skvelý darček, ktorý by ma potešil. Zaujímavé ake je to vnimanie z iných strán.🙂

matabb73
27. dec 2022

@mimka1402 presne na toto som si pomyslela, že mňa by to potešilo.

majlo1234
27. dec 2022

Ja som na nejaky sviatok dostala krasnu krabicku(jak na diamantovy prsten) a vnutri prstienok vyrobeny z drotu od sampusu a chemolepom nalepeny kusok skla😃
Akoze ha si na sperky nepotrpim, ale toto bolo moc. Este v ten vecer sa mi rozpadol