icon

Bábätko v bytovke

24. okt 2022

Čo by ste robili keby mate za susedov bezdetných 50tnikov a vadi im aj plac dieťata cez den? Pocujem ako na nas nadavaju cez stenu (naco mame deri atd ked nevieme ich utíšiť atd) ,dokonca uz tu bola aj suseda vyklopkavat vecer o 18. Bábätko ma reflux a poslednu dobu reve pri kazdej činnosti,pokym nespi ..

sasesoe
24. okt 2022

Babatko vyrastie (a bude robit este vacsi hluk ;) ) ale ich sa spytaj, aku maju diagnozu, ze sa takto spravaju a obtazuju vas

misinka0611
24. okt 2022

Oni sami majú asi nejaký komplex že deti nemali a teraz sa takto ventilujú u teba. Dieťa ubolené, uplakané. Ty celý deň počúvaš plač, snažíš sa dieťaťu pomôcť si nim zamestnaná a ešte počúvať ľudí čo sa ventilujú?

Jednoducho si príprav prejav a rovno aj s mužom im zaklop či sú naozaj taký zlí a neempatickí. Či si naozaj myslia že sa vyzivas v poači dieťaťa a robí im to dobre a či naozaj človeku kt. je doma už vyštavený treba nakladať. Nech o tom niekedy keď sa budú nudiť popremýslajú.

amelia89
24. okt 2022

Uplne sa nadychnu a vydychni. Moje deti placu a je mi to uplne jedno (v zmysle susedov) logicky ja som prva co nechce aby plakalo,a robim preto vsetko. Ale je to babatko a patri to k zivotu. Keby mi prisli klopat susedia tak im poviem ze ich kludne pozyvam na kavu a nech teda skusia to kolikove/rastuce zubove/vzdorovite dieta udrzat potichu cely deň oni…. akoze fakt uplne ser na to 🧡

bombulka1987
Autor odpoveď zmazal
katka700
24. okt 2022

Tak to by som na nich pri najbližšom "sťažovani" navrieskala, že dieťa plače lebo nemá kľud keď furt niekto tak vyblakuje že to aj cez stenu počuť. Chorí na hlavu tí susedia.

gionella
24. okt 2022

Nevšímajte si to…. Povedzte im že to ešte len bude keď mu pojdu zuby 🙈 Ako v noci klepať kvôli bábätku mi príde cez čiaru, ale cez deň 🤦🏻‍♀️

alenka58
24. okt 2022

ľudia sú nervózni aj sami zo seba vôbec to nerieš ja som opačný prípad bývať v centre mesta mi bolo najlepšie teraz sme pod lesom a neviem spať mám pocit že všetko okolo mňa je mŕtve....

lenka2710
24. okt 2022

Joj, ja by som mohla knihu napísať! Malý mal vtedy 9 mesiacov, položila som ho na koberec na bruško a samozrejme kopkal nozkami rúčkami a susedia zospodu ako divi začali trieskat, tak som tam išla, že čo im šibe 😅 suseda mi oznámila, že na dá predvolať na úrad, ja som jej len toľko povedala, že dobre a ze mi tam bude trápne ešte aj za ňu, ked sa chce na 9 mesačne batoľa sťažovať 🤦‍♀️🤦‍♀️ malý ma dva a pol a trieskaju denno denne, lebo podľa nich by sme sa mali asi naučiť lietať 🤷‍♀️

autor
24. okt 2022

@lenka2710 ty kokos 🤦🏻‍♀️ no mam dost
@alenka58 veru ,ked maju príležitosť hned si liecia ego na inom

@katka700 😁👍

zuzulka558
24. okt 2022

My ked sme boli na bytovke nový tak starsia mala zdr. problémy z ekzémom a priznam plakavala mala strasne stavy svrbelo ju cele telo 😬 suseda sa ma raz opytala cu ju tyram co jej doma robim ked tak plače,, hned aom sa pohrozila policiou ze ju udam za krive obvinenia,,, este v ten vecer sa bola s placom roztrasena ospravedlnovat 🙈 urcit hranice hned ❤️❤️

basska_b
24. okt 2022

Povedz im, nech sa prestahuju do domu na lazy. A ze ty nemozes za ich bezdetny zivot. Pusti si radio, nech nemusis pocuvat ich frflanie... lepsie pocuvat ufrflancov zatrpknutych, ako keby tam muz zenu tyral a bil

lunademonica
24. okt 2022

Ignoruj...a porad im nech sa odstahuju, ked sa im zle byva.

luciasveckova
25. okt 2022

Povedala by som im svoje

kulumulu123
Autor odpoveď zmazal
kulumulu123
25. okt 2022

Poradila by som im harmancekovy caj vraj ukludnuje, ak nepomoze tak lexaurin ale je na predpis, ak nezaberue tak dom na samote resp dobrehi psychiatra 🤷‍♀️

14petulka88
25. okt 2022

Ja by ich poslala do kauflandu na vypredaj 😂😂😂
Robim si srandu urcite by som im najprv slusne vysvetlila ze tazko takemu malemu vysvetlim, ze susedom sa nepaci kedy place a keby nepomohlo poslala by som ich …..
nas maly tiez je dost urevany mal koliky, ale nestalo sa mi aby sa niekto stazoval. 🤷🏻‍♀️

sidicek
25. okt 2022

Absolútne by som to neriešila

mojmacik
25. okt 2022

Aaaaaaabsolútne nerieš, čo by robili keby si mala trojicky ako ja... Boli sice dobrí ale ved každé dieťatko poplace....nech sa sťažujú na lamparni... K nám sa teda pristahovali mladí susedia, pani tesne pred pôrodom. Už majú možno 2 týždňové bábätko,.. Vôbec sme nevedeli ze uz je na svete keby sme kočík nevideli.. Moje deti vraveli.. Mami oni majú asi mačičku 😂😂😂😂😂 A to ta maličká tak plakala potichučky, cez dvere to znelo ako maciatko.... Bože, komu toto môže vadiť. Mali ísť bývať do vlastného domu a mali by pokoj

marisela
25. okt 2022

Mala som susedu,ktorej vadilo aj to,že splachujeme wecko.Vymenila som si s ňou pár ,,teplých" slov a mala som pokoj.Su susedia,ktorí by mali ísť bývať do lesa,lebo vysvetľovať im donekonečna ,že to je panelák,kde žije ďalších xy ľudí,je zbitocne.Kaslite na nich,nemajú deti,tak nikdy nepochopia,že deti okrem iných veci aj plačú.

nadazdi
25. okt 2022

Keby prišli, by som ich pozvala dnu, to dieťa im podala, spravila im kávu, otvorila koláčiky, dala na seba dečku a sla by som si pospať 😂

marisela
25. okt 2022

@nadazdi 😂😂😂😂

nikpa
25. okt 2022

Nabudúce keď ti príde zaklopat, treba jej podať štuple do uší a keď nestačí tak radu aby sa presťahovali do domu. Kým bývajú v byte, susedov počuť, s tým sa nedá nič robiť. Pokiaľ nerobíte diskotéky po 22h tak si môže ísť trhnut. Nič si z nej nerob.

medeliska
25. okt 2022

Poslať ich do p.. e! 🤬☺️

andy_sixx24
25. okt 2022

Poslala by som ich do <>

eila88
25. okt 2022

Nerieš, za ro ze bábätko plače nemôžeš, zbytočne strasujes seba a potom bude v strese aj ono. To budu proste také typy ľudí, možno su sami frustrovaní zo svojho života, ze im nieco chyba.
Ja mám kamošku, nastahovala sa v BA do bytu, byva sama, nema ani telku, len proste zije v byte sama a napriek tomu sa na nu stazuje suseda pod ňou. Uz pochopila dobru cenu za ten byt 🤷

evia13
25. okt 2022

Mala by si im zaklopať, že nech nenadávajú a nerozprávajú tak nahlas, lebo tvoje bábätko je z nich v strese a plače. A nech už viac k vám neklope, lebo bábätko potrebuje kľud a oni vás vyrušujú 😛

kvetinka75
25. okt 2022

na čo to riešiš? Nech si pindajú koľko chcú. Teba nič do toho. Každý môže nadávať na čo chce. Ignorovať a je to

simca06022011
25. okt 2022

A co by riešili políciou? Ze bábätka plaču? Neboj, nic.nebude. najskôr ich vysmeju...

adad23
25. okt 2022

U nás tiež plakali deti u susedy, mne osobne to nevadilo... Aj pod nami susedia opití robili hluk a som tu... U nás v bytovke asi väčšina rodín mala malé deti tak im to až tak nevadilo. Skôr môj oco sa vždy zobudil že čo mu je, lebo moje tiež tak plakalo. Ignorujte ich, to obdobie prejde.. 🙂

sissik
25. okt 2022

ked sa pridu znovu stazovat, tak ich poziadaj, nech ti s nim pomozu. Ak budu frflat cez stenu, tak zafrfli naspat cez stenu, ze si vyflusnuta z toho, ako stale place a ze ma potvrdeny reflux a keby aspon niekto na chvilu pomohol, tak by si bola stastna ako blbcha. Samozrejme, ze ty nemozes za to, ze ti dieta place. Deti placu. Ked sa pozries na situaciu z ich strany - ktovie, preco nemaju deti, Mozno chceli a nemohli mat, mozno ich postretlo nieco horsie ☹ a ked teraz pocuju babetko, tak ich to zranuje. A potom samozrejme reaguju mierne agresivne. To je ludske. Takisto ako je ludske, ze mas ty vycitky a nevies co s tym.
Co sa tyka pokuty - za plac dietata ti nik neda pokutu. Ak by zavolali policiu, tak policia pride a budu ich mat zapisanych ako neopodstatneu staznost. Tak klidek. Mas dietatko s problemom, ktory musite prekonat. Sustred sa na dietatko a na seba. Ak nevedia pomoct, tak nech su ticho a nerypu