icon

Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok

vivien120
2. feb 2016

Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.

dominikav123
3. feb 2016

@sardinka335 fakt myslis ze keby to bolo take intenzivne, tak by sa voci tomu neohradila aj napr. jeho vlastna mama ? ze jej syna obchytkava cudzia zenska ? ja som z prispevku pochopila, ze ho chytila za zadok raz, neviem mne to nepride byt ako nejake zverske spravanie

minutka
3. feb 2016

ano,su si cudzi a je medzi nimi iba 9r rozdiel. Kazdopadne mi to pride prinajmensom nevhodne (az uchylne). Ci u vas je bezne ze sa obchytavate za zadky? Napr taky otec ma pozna od narodenia, a to by mu malo davat pravo obchytavat ma "zo zartu" ? Na to su ramena, objatia... a nie zadky. @alaguema

sardinka335
3. feb 2016

@alaguema a čo ze ho poznala ako chlapca? To ospravedlnuje to ze 26 ročneho chyta za riť ked je v jeho pritomnosti? Ja poznám mojho švagra od jeho 13 rokov... a necitim potrebu chytať jeho chrumakavy zadoček vzdy ked som s nim v jednej miestnosti a ešte k tomu pred jeho kočkou...
To ze so s niekým ,,neni cudzia,, mi snad nedava pravo spravať sa ako vadna... 🙂 Ale mas pravdu mal sa ohradiť frajer.

Keby vašho muza niekto obchytkaval pri kazdej prilezitosti a liepal sa po nom tak uz vidim ako to beriete s humorom a nadsazkou...pár krát dajme tomu ano ale dlhodobo pochybujem...Ani mne by to nevadilo raz za uhorsky rok...pre čo nie, ale keby som to mala na tanieri po kazdé čo som s nou v jednej miestnoti tak si naozaj začnem mysliet ze jej chyba poriadna klobasa... 😀

nyusika
3. feb 2016

detiska nepodarene, okamzite studovat.
a ked sa uz nemate co ucit, upracte si svoju izbu !

sardinka335
3. feb 2016

@dominikav123 ved raz to ani mne nevadi...prečo nie? To povazujem za srandu...toto skor vnimam tak, ze to robí pomerne často, nie z času na čas - proste je to jej bezné spravanie k dotyčnemu.

alaguema
3. feb 2016

@minutka nie, nikto ma v rodine nechytá za zadok. Ale oni nie sú pokrvní príbuzní, poznajú sa roky, mňa oslovuje veľmi vzdialená a nie pokrvná príbuzná "miláčik", napriek vzdialeným väzbám máme blízky vzťah, pozná ma od decka, oslovuje tak aj moje deti a aj môjho muža, vekový rozdiel je asi 10 rokov. Vnímam to úplne v pohode, absolútne mi to nevadí. Keby chytila MM za zadok, asi by sme sa chlámali aj dve hodiny 😀 Netreba sa brať tak hrozne vážne. Zvlášť, ak sú tie vzťahy dobré a jediná zdutá je tam novopečená frajerka mladého.
@sardinka335

vivien120
autor
3. feb 2016

sharmana: je to ako napr keby si tvoj ujo zobral jeho priatelku tak kvazi by ti to Bola teta. a priatelova teta ma partnerku

vivien120
autor
3. feb 2016

sardinka335: plne s tebou suhlasim a ano je to pokazde ked pridu a robi to v mojej pritomnosti. urcite nie vsetky by to brali casom s humorom samozrejme. 😉 ja neviem o co jej die no vraj priatel vravel ze kym nemal mna tak si ho tak nevsimala maximalne si len podali ruku a vraj teraz ako ma mna tak si ho zacala viac vsimat a robit taketo veci tu absolutne nejde o chorobnu ziarlivost ako ma vykreslili iny

vivien120
autor
3. feb 2016

dominikav123: teraz pisem ze to robi pokazde ked pridu a samozrejme ja sa spravam podla nich ako stara zenska co nepozna srandy samozrejme ze su to srandy lebo priatelova teta co ma partnerku tak zrejme maju nejaky taliansky vztah ze im to teda pride normalne chytat sa za zadky. to je ta podstata co pisem cely cas. vsak ja mam svoju rodinu tiez nadovsetko Rada ale nechytame sa za zadky maximalne objatie a pusa na lice to je cele.

dominikav123
3. feb 2016

@vivien120 vies, mozno keby si sa o tom normalne porozprava s jeho mamou a nezavrela sa v izbe ako mala, tak by sa to vyriesilo uplne normalne...neviem si celkom predstavit tu situaciu, ze ho nejaka teta chyta za rit a vola ho zlaticko a jeho mama sedi a bavi sa na tom...

sardinka335
3. feb 2016

@vivien120 je to provokácia a kašli na nu....hlavne sa nedaj vytočiť, pekne s usmevom, diplomaticky....,,ze ma pekny zadok,,? a vyzyvavo by som sa pozrela na priatela...a v sukromi by som mu povedala, ze nech aj on sa uvedomi a povie jej niečo..čo ti poviem...moj nazor je ze dve zeny sa nemozu kvalitne sexualne uspokojit...ten testosteron a zivočisnost - to zena zene neda..zvlášť ak pred tým ona mala chlapov. Ja mam taku byvalu spolužiačku - najprv chlap, potom zena, teraz zase chlap asi nevie čo chce.
vydiskutuj si to s frajerom...

vivien120
autor
3. feb 2016

ano to som aj vravela priatelovi predtym ale ako som zu spominala on sa len pousmeje a povie ci ma vypadat ako debil ze nieco povedal. a ja na to ze ci mu je prijemne ze sa ho dotyka 35rocna zena ktoru on sam nepovazuje za svoju rodinu. nedalo mi to a musela som to nejak riesit. necakala ze nejaka 21rocna baba jej povie ze nech si taketo lichotky a dotyky necha pre svoju partnerku. tvarila sa akoby som jej zjedla celu veceru 😎 a nerobila som pri Tom ziadnu scenu len som jej nahlas povedala svoj nazor.

cervenaruza123
3. feb 2016

@vivien120 No mne to pride, ze fakt ta chce provokovat. Ked to doteraz nerobila, tak mozno si tym z neho robi srandu, robi z neho hlupacika, ze aky je uz velky, uz ma frajerku. Zaroven asi vie, ako budes reagovat a ma z toho velku srandu, ze deticky sa hraju na chodenie a ziarlia. Aspon mi to pride, ze to tak vnima zo vsetkeho, co si opisala. Niektori ludia su skratka cudni a radi provokuju. Vadilo by mi to, ale tak co s tym spravis? Ak je to tak, ze fakt ma z toho srandu a robi to len kvoli tebe, tak je mozne, ze ked si to prestanes vsimat, prestane sa tak hlupo spravat, lebo jej to nepride zabavne.

sardinka335
3. feb 2016

@dominikav123 vieš čo, v rodinách sa deju take veci ze ja často usta otvaram ze tomu sa ani veriť neda...ale s tou mamou mas pravdu, mozno by som išla za nou, ospravedlnila by som sa ze som to prehnala a mama by sa možno rozkecala ze čo a ako...tak ti poviem ze mame v rodine ,,geja,, takze zakaldatelku aj chapem, je to velke decko, ktore tiez robi ,,sprostosti,,. Ale prizmurime aj oko na pančuchách... 🙂

minutka
3. feb 2016

@vivien120 mozno si bi tetuska az tvojim prichodom uvedomila, ze uz to nie je ten 10r chlapcek ale sexi dospely muz a ziarli... Ktovie. Kazdopadne bud rozumna mlada dama a maj svojim spravanim na vrch

moni244
3. feb 2016

@vivien120 aj tak nechapem a zamotavas sa, ste spolu rok, chodia raz za pol roka, tak preco tvrdis,ze zakazdym, ked dojdu? Cize ma len viac a viac utvrdzujes v tom, ze si vymyslas a len sa nudis

jabadaba
3. feb 2016

@vivien120 ocitla si sa v pomerne nekonvencnej rodine, treba to tak brat. Ziarlit nie je na co, kedze teta tvojho priatela je lesbicky orientovana a ma svoju partnerku. Ta partnerka Ta sotva ohrozi. 😉 Nemusi Ti to byt po voli, ale ber ich tak ako su - netradicna rodinka. Pises, ze ste spolu iba rok, idete sa snad brat? Nevsimla som si zmienku o svadbe. Navyse, partnerka tety tvojho priatela Ti nema byt ako svagrinou. Trosku si uprac v rodinnych vazbach. Svagrom ci svagrinou Ti moze byt surodenec partnera, manzela, to je vsetko. 😉 Ukludni sa, uvolni sa a prijmi partnerovu rodinu so vsetkym co k nej nalezi, ak mas zaujem nadalej zotrvat v tomto partnerstve. T.j. volnost, zovialnost. Nic nie je horsie ako prilisna upatost a upejpavost. Najma ak si uvedomis, ze Ta nemaju ako ohrozit. Alebo ak sa Ti nieco nezda, potom si preklepni aj samotneho priatela, ake vztahy tam panuju... 😉

sardinka335
3. feb 2016

@minutka tiež ma to napadlo ze ziarli...

vivien120
autor
3. feb 2016

dobre mozno to bolo kus detinske ale tak ma vytocila tymi jej nazormi ze vtedy som to nevnimala ako detinske riesenie zavriet sa do izby. a ano chcela som sa o Tom s priatelovou mamou porozpravat lenze ona ziadnu rec na druhy den neprehodila len sa ma spytala ci nieco nepotrebujem alebo si len pomyslela svoje. ale keby prisla za mnou ze ideme sa rozpravat kludne by som sa aj hodinu na to s nou vedela bavit aj ked viem ze asi by sa na mne zacala bavit skor nez by som nieco povedala.

dominikav123
3. feb 2016

@sardinka335 hej ono je to sranda, ze ked povies dospelemu chlapovi nech sa nesprava ako magor, a je gej, tak si automaticky homofob...ale to ze on sa chova ako magor, to je v pohode lebo sak tolerancia musi byt 😀

vivien120
autor
3. feb 2016

jabadaba: priatel mi to tak prvykrat vysvetlil ze to ma byt jeho buduca svagrina nie ja jej. ale uz viem uz mi to povedali ine ako to je s tymi vazbami

dominikav123
3. feb 2016

@vivien120 ale ty mas tiez usta a mozes povedat: Chcela by som prebrat ten vcerajsok... ci ? 🙂

sardinka335
3. feb 2016

@vivien120 mozno nevedela ako začať, mozno jej to bolo neprijemne, trapne...to uz musiš ty vedieť odhadnut. Si ešte ,,mláďa,, a musis sa naučiť v tom chodiť. A čo sa tyka ,,netradičnej rodinky,, tak ti poviem...v mojom dome, moje pravidla...ale tam samozrejme ty ešte nie si takze musiš ,,suchať nohami,, Aj my máme v rodine takyto podareny parik...ale u nas doma na navšteve sa nebozkavaju, nedržia za ruky ani neobchytavaju....u seba doma nech si robia čo chcu, u nas su navšteva a my si to neprajeme. Pochopili. A mame pekne vztahy. 🙂

vivien120
autor
3. feb 2016

vsak ano ale nejdem to rozoberat lebo aj tak neviem ako by to zobrala priatelova Mama a este by som vysla ako blazon. vsak samozrejme lebo ak by som to spravila jej partnerke tak by som jej len potom povedala ze sa nic nedeje ako ona mne. 😀

sardinka335
3. feb 2016

@dominikav123 vieš čo neuveríš ale ja som tolerantna..bola som na Duhovom plese (ples gejov a lezieb) mala som tu čest aj s Romankou Šlesinger sa stretnut....ale ,,odsat podsat,,. Svokra bola dost konzervatívna a ani ich nevolavala na navštevy - my sme to prelomili, ale vedia ze napr. pred detmi si neprajeme nejake bozkavačky..., rešpektuju a my nemame problém nech k nam chodia...je to o komunikacii.

miricka77
3. feb 2016

@moni244si mi to zobrala z jazyka. takže až 2razy bola milá slečna svedkom takýchto"nemravnosti".
@vivien120preboha,čo to tak prezivas?nič nevieš o homosexualoch.oni sú skrátka takí,potrebujú sa dotýkať,predvádzať.ja sama mám najlepších kamarátov homosexuálov a keď k nim prídeme napr.na pár dní,tak bežne pred sebou sme aj v spodnom pradle,alebo napr.vojdu do kúpeľne, keď sa sprchujem,už sme boli spolu aj podprdy pre mňa kupovať a že akí dobrí poradcovia to sú.
Ak sa nechceš z toho zblázniť,vypusti paru,zavri hubu a zrovnaj si to v hlave.o nič nejde.horsie by bolo ,keby tapkala po riti teba,no nie?a nastuduj si niekde,kto je kto v rodine,lebo riesis tu hovadiny a neovladas základné pomenovania členov rodiny.viac studuj a menej sa zaoberaj blbostami.

jabadaba
3. feb 2016

@vivien120 aha, cize tvoj priatel v tom nema jasno. Nevadi. Pointa je, ze pokial on sam sa neohradi, zbytocne sa budes ohradzovat Ty. Teba za zadok nechytaju. Ak by chytali, plnym pravom by si sa mohla ohradit. Pokial chytaju tvojho priatela, ak mu to prekaza, mal by sa ohradit on. Ak sa neohradzuje, nezostava Ti nic ine len to akceptovat. Je predsa dospely a svojpravny, nie? Nemozes za neho riesit nieco co mu zrejme neprekaza. Nie si jeho majitelka. 😉 To neber v zlom, ale nevyznieva to dobre ak sa Ty ohradzujes v mene niekoho kto Ta k tomu nepoveril. 😉

moonlight1210
3. feb 2016

@vivien120 kedze to spojenie pouzivas viackrát a ocividne v zlom kontexte (ako aj tu "svagrinu") - tak pod pojmom "taliansky vztah" sa rozumie vztah plny prudkých argumentacii, dokonca hadok a naslednych vasnivych zmiereni.
nie uvolnene mravy.

celkovo by si si mala viac urobit prehlad vo vseobecnom vzdelani, lebo v tom dost plavas.
na to ze mas uz tych 21 rokov.

vivien120
autor
3. feb 2016

dominikav123: ano mas pravdu ale v podstate mozno priatelova Mama aj na to zabudla kedze stale spolu vychadzame a rozpravame sa bez problemov akoby sa nic nestalo. teraz v sobotu sa akurat priatelova Mama rozhodla ze pojdeme ich pozriet ale s priatelom sme sa zhodli ze sice pojdeme ale nie k nim ale niekam do mesta na nakupy a do nejakej restiky. myslim ze s tym nemala Problem. navyse aj to nehapem ako moze mat priatelova teta taky nazor ze aj ked este niesom v ich rodine tak nemam co vyhladavat hadky a vraviet si vyhrady. tak ako snad kazdy ma pravo si povedat svoj nazor a aj ked sa niekomu nieco nepaci aku to hra rolu ze niesom v ich rodine. ale co s tym vsak priatelova teta vyrastala v detskom domove vravela mi to ked som prvykrat prisla k priatelovej mame a vtedy tam Bola aj ona tam ju naucili tymto nazorom. a vraj mam respektovat a byt ticho pred starsimi. preboha ved ma 35 tak co caka ze si necham skakat po hlave alebo co? a zas ja hovorim to co si myslim a mozno prave preto mi to aj povedala priatelova teta ale to uz je 2mesiace dozadu.

dominikav123
3. feb 2016

@sardinka335 ja ti praveze verim, na skole som robila s Romanou aj LGBTI centrom v ramci projektu ludskych prav...a sa "mi paci" ta ich militantnost, ze ziadna kritika na nase chovanie a sposoby, lebo tym nas neakceptujete! 😀 co je blbost, ja sa tiez s muzom neoblizujem na zastavke, vadi mi to ked to robia akekolvek pariky a je mi jedno co maju medzi nohami :D