Chcem bábätko a partner nie
Ahojte. Chcela by som sa spýtať. Poradiť . Mám 26rokov, môj partner 40 rokov. Ma dve deti 14 a 11 rokov. A sme spolu 3 roky. Má problémovu ex ktorá má problemi s alkoholom. Vždy som prinom stála nech sa dialo čokoľvek a poviem len toľko, že to bolo všetko ťažké.. socialky, súdy.. keď nebolo času na nás ale stále sa riešila ex. Vždy nas to len posilnilo a chcela som aby vedel,že VŽDY som tu preňho. Povedal mi,že s ex bol 18rokov ale ju nelubil nikdy. Ze bol mladý a myslel si, že to tak asi ma byť ..že až primne zistil čo je láska a co je ľúbiť. Ako partner je úžasný. Obetavý, chápavý, verný, milujuci proste mi nemáme medzi sebou absolútne žiadne problemi.
Len ja mam problém. On deti má a ja chcem aby sme mali aj spoločné. Ale on ho nechce. Povedal mi,že on má problémov už dosť 😪 to ako ja by som s babom bola problém? ☹ starám sa o domácnosť, o jeho deti.. v práci sme si vymenili zmeny tak aby sme sa mi obchádzali aby mali s kým byť, keďže začali žiť s nami a u nás. Snažím sa.. aj keď veľa krát sa cítim sama. V srdci cítim, že by som chcela aj svoje/naše dieťa a bola by som šťastná :( bojím sa ze sa koli tomu rozideme. Ale ja bábo chcem :(
@neviemcosozivotom0 držím palce, aby si dopadla dobre a splnila si sen o bábätku. Daj vedieť ako dopadol rozhovor.
@neviemcosozivotom0 tak v prvom rade ty nie si povinná starať sa o jeho deti a v druhom rade chceš dieťa on nie tak si nájdem takého co tiež bude chcieť dieťa s tebou pomerne jednoduche
@neviemcosozivotom0 zmena partnera. Nikdy sa neriad podla muza. Oni su vzdy mladi a v najlepsich rokoch. Zena nie. Zariad si zivot podla seba
to je lahka odpoved - kasli na neho..
@neviemcosozivotom0 Tak ako? Porozpravali ste sa?
@neviemcosozivotom0 Moja hlúposť to je? Ja nežijem s rozvedeným chlapom a jeho deťmi 🤷.Ja som si našla slobodného a bez detí a v tom je ten rozdiel. Nie je starší muž ako starší muž.
Je snáď nad slnko jasné, že máloktorý chlap si chce zopakovať plienky keď už má konečne kľud.Ty máš 26.Ty si ten čas voľnosti ešte užiješ, ale on si neužil mladosť a ty od neho chceš aby si neužil ani vek kedy je ešte schopný užívať si život.Na toto málokto pristúpi mať celý život len o deťoch.
Vy dvaja nie ste na rovnakej vlne.On už deti má.Ty ešte nie.On nie je povinný celý život prispôsobovať ženám a ty nie si povinná nebyť matkou kvôli nemu.
Obaja chcete niečo iné, ale ani jeden nemôžete druhého nútiť do niečoho čo ten druhý nechce.
Nauč sa počúvať a vnímať.
On ti povedal, že nechce.A v tom si žije ďalej pretože s tým pocitom ste do toho obaja šli.Predstava mať dieťa a rozprávať hlúposti do vetra je úplne iná a jednoduchšia než realita.
Sme skoro rovesníčky.Neviem si predstaviť starať sa o cudzie deti a riešiť niekoho ex.
Máš 26 rokov.Čas ti plynie tak ho využi správne.
Strácaš čas presviedčaním muža ktorý už dieťa nechce.Za ten čas si môžeš nájsť seberovného partnera.Nemusí to byť rovesník, ale muž ktorý bude mať rovnaké hodnoty a bude slobodný.
Veď si zrátaj čo to trvá nejaký vzťah vybudovať a koľko času strácaš.
Skús byť trochu dospelá lebo tvoj prejav o tomto ,,super vzťahu,, znie ako vzťah pubertiačky a nie dospelej ženy ktorá chce dieťa.Nevydupeš si ho jednoducho.A tieto vydieračky, že človek ktorý miluje chce dieťa sú totálne somariny pretože nie každý tie deti chce nech partnera miluje akokoľvek.
Milovať partnera a dieťa sú 2 rozdielne veci.On tie deti má takže mu už ku šťastiu ďalšie nechýba a čo ty vieš, že či aj tie jeho neboli len (manželka chcela).
Ja sa vôbec na lásku nepozerám tak, že vo vzťahu musí byť dieťa a takto to vníma veľa ľudí a hlavne mužov.Takže ak chceš byť matkou tak nestrácaj čas premenou života niekoho iného, ale popracuj na tom svojom s partnerom ktorý to dieťa chcieť bude aby si neostala sama ako slobodná matka.
Oveľa šťastnejšia budeš ak nebudeš robiť opatrovateľku a nebudeš musieť muža do ničoho nútit a dieťa bude chcené a ľúbené.
@littlebubble lenze jej nedohovoris, lebo ona chce jeho aj dieta... A nechape ze dokopy to nejde. A po dalsie nechape ani to, ze ked bude mat dieta tak to nebude uz zivot len o nej samej... Proste sa vsetko zmeni... Ale nech si zije co chce😁😁😁😉ved jej zivot je to.
@majoranka24 čaute baby. Mala som trosku ťažšie obdobie a nemala som chuť to tu ani otvoriť. Rozhovor bol dlhý. Veľa sme sa teraz rozprávali. Najprv povedal ze nie. Vôbec som sa nijako nevyhrazala ani ze pôjdem preč ani nijako. Zostala som sedieť na terase so slzami v očiach a nepovedala som už ani slovo. Tak sme aj išli spať zadkami k sebe. Druhý deň prišiel sám, ze chápe môj vek, moju túžbu po dieťati ale aj moju lásku k nemu. Že nechce aby som si musela vyberať medzi dieťaťom a láskou.. povedal ze aj ja mam chápať jeho a ze slovo NECHCE by nahradil slovami ze SA BOJI. Boji sa mat dieťa s ďalšou ženou. Boji sa ze by sme sa rozišli a bude si len chodiť pre ďalšie dieťa. Povedal ze ma veľmi lubi a ze by ho chcel , len ma strach. Strašne sme plakali obidvaja. Ja som mu navrhla ze po súde sa o tom porozprávame znova (ten je v septembri) a ze budeme múdrejší, kľudnejší.. ale tiež som mu povedala ze ak to budúci rok nebude tak budem musieť odísť. A povedal ze by mu puklo srdce , že nechce a sľubuje ze ma bude ľúbiť aj s babom 🥰 takže neviem, dúfam ze to nieje falošné kým nevie co bude. Ale verím ze nie, videla som mu to v očiach. Takže tak baby 🙂 momentálne som aj šťastná, že áno. Aj smutná ze ešte sú problemi nejaké, aj taka sklamaná ze ja som vlasne ta druha. Zmätená ale šťastná 😊
@neviemcosozivotom0 najdi si ineho, mladsieho, bezzavazkov. A nestracaj cas so starym chrenom.
@neviemcosozivotom0 neviem, či ti to pomôže, ale veľmi sa neupinaj na to, že ti povedal, že "on sa bojí". A co sa zmení v septembri? Zázrakom sa prestane báť? Môj názor je ze ti chcel "zalepiť oči, alebo ústa",a nechcel ďalšie debaty. Keď ťa tak strašne ľúbi, a vidíš mu to na očiach 🙈, tak prečo sa bojí rozchodu? Aj par, kde obaja chcú mať deti, sa môže rozísť, hocikto sa môže rozísť a teraz co? Prestanú sa ľudia brat alebo sa prestanú rodiť deti? Vzdy je isté riziko. Ale asi ťažko ti to vysvetliť, keď teraz už asi si v siedmom nebi, že ti povedal, že mu pukne srdce, keď odídeš.(kde by takú druhu tolerantní sluzku našiel) Ešte raz si daj otázku ozaj chceš takého starého capa? A teraz s nim riešiť veci, ktoré normálne v tvojom veku vôbec nemusíš? A bojovať, modlikat o dieťa, ktoré možno ani nikdy nebude? Neviem, ale podľa mňa by dieta malo byt prirodzená túžba oboch vo vzťahu nie ze jeden plače prosí a vynucuje a druhy "chápe jeho túžbu" a milostivo ju (možno) naplni?
@derdia Ja to nechapem lebo sme skoro rovesnicky a ona si ide svoje.Chcem, chcem a chcem bez rozmyslu.Vobec nemysli na to, ze dieta ma prist do rodiny kde ho chcu obaja.
Keby mi raz chlap povedal, ze nechce tak by to bolo pre mna definitivne.
Inak mi napadlo, že dačo podobne som videla na príklade jedného bývalého(exovho) kamaráta, podobný vekový rozdiel bol medzi ním a jeho priateľkou, on už bol rozvedený a mal skoro dospelú dcéru, keď začal chodiť s 20 rokov mladšou. Ona samozrejme chcela dieťa, on ani za nič, tiež sa rozprávali, hádali, plakala, prosila, vyhrážala sa(ani za nič sa nechcela rozísť) , napokon jej to dieťa "urobil" ale asi dva mesiace po pôrode rovno zahlásil, že on ho nechcel, že ani ženiť sa nechce, že on už dievku vychoval a ze už chce pokoj, že keď tak velmi chcela, tak nech si ma. Prirodzene vzťah sa rozpadol, s polročným synom sa vrátila k rodičom, on na neho sporadicky platí, alebo neplatí, keďže súdom nič vymáhať nechcela, vidí ho raz do roka, v podstate nijaký záujem nemá, necíti sa ako otec, a vždy povie, ja som decko nechcel, ale ona s tým otravovala
@neviemcosozivotom0 podľa mňa to je pekné čo povedal, iba vy dvaja viete ako sa ľúbite a ja vám veľmi držím palce 🙂
@littlebubble ved lebo ty si vyzreta a ona nie.
@neviemcosozivotom0 bože, rozprávky starej matere 😂😂😂 že vôbec tomu veríš
@neviemcosozivotom0 bojí sa, že ho necháš a nebude mať opatrovateľku pre deti, preto ti trepe tieto bludy, keby dieťa chcel, tak ti ho urobí, takto sa len vyhovára a oddialuje rozchod, raz odídeš sama, tomu ver
@derdia Prefackaná mužmi som.Sú to len keci čo jej natáral.
Vidím v terajšom vzťahu, že všetko má svoj čas, správnu chvíľu, správneho partnera.Netreba na nič tlačiť a nehovoriť si, že jedným vzťahom by sa jej skončil život.
Už sa na neho mala dávno vykašľať keď obaja chcú niečo iné a ju to trápi.
Keby som ja svojmu teraz povedala, že chcem dieťa tak mi tú hak sám vyhodí do koša.Len my sme sa dohodli, že ešte počkáme, ale spoločne.On sa nebojí skôr ja.
Nehovorím, že je ľahké nájsť dnes partnera ktorý by bol zrelý, bezdetný, ale radšej zopár nepodarkov ako mať dieťa bez otca len kvôli tvrdohlavosti.
@littlebubble no ved presne je to o tom, ze ona to nechape ze by aj tak nakoniec s tym dietatom skoncila sama a mysli si ze dieta je zabavka... Ha ha.
@derdia To ešte len bude zábavka s výživným 30€ ak vôbec.

@janickacrazy myslím že rozmýšľam dobre, 49-50 ročný chlap by ma desil 🙂 Do týchto vôd by som veru nešla .