Čím vám ide partner na nervy?
V teleráne je rozhovor s psychologickou o ponorke vo vzťahu tak sa rozpiste🙂
Mne tým, že nemá rád nič nové, používa roky ten istý šampón, je stále tie isté potraviny, keď jogurt tak len Zvolenský...keď dovolenka vždy to isté miesto, že dokáže rozprávať stále o tom istom príbehy, zážitky, ktoré som počula v spoločnosti sto x.Nepotrebuje žiadne nové zážitky je strašné spokojný a pokorný🙂)a ja presný opak a tým má najviac vytáča.Tak máte slovo...
Ze aj ked je unaveny ako pes,bude pri tv kukat film,ktory ho zaujme,ze zlatko,za chvilu dojdem za tebou a potom idem v noci na wc a on pri tv chrape,film si uz ani nepamata ako skoncil…boze,na nervy mi to ide,preco sa tak “trapi”,ked kazdy dobry film sa da pozriet aj na netflixe ci inde a nie,ze pocas reklamy ho odpali…a este sa niekedy mota horsie ako zena,ja uz hotova a on staaaale nieco,potom mu zacne vsetko padat,nieco zabudne a podobne…ale to ma vytoci len na chvilu🙂
Mňa vytáča jeho spomalenost a vraždila by som keď sa postavy do dverí, alebo skôr sa vždy postavy tam kde najviac zavadzia 🤣🤣🤣. Inak ho milujem ❤️
@yoxinka no s Tvojim by som si rozumela😁 pre mna to je ako sen nemusiet mojho nahanat, co vsade chodi neskoro, lebo jemu plynie cas akoby sme zili na inych planetach...ja mam plan na vsetko, kedy sa mam zacat obliekat, riesit deti, co spravim prve, dalsie, co sa stihne medzitym a kedy vyrazame a ak kazdy spolupracuje, na minutku presne dorazime. Za tie roky som sa ale musela skludnit...cize bud plany predimenzujem a dam tam neskutocne casove rezervy alebo sa napr vyobliekam a namalujem a ako nanho vsetci cakame, ja este vykladam umyvacku, beriem smeti, odkladam veci- nech sa zamestnam, lebo inak by som vyletela z koze ze cas bezi a on sa hybe ako.lenochod a my NESTIHAME😁
Ale ako zena som asi vo vavsej realite a uz casom tiez zohladnujem ze napr odjazd na dovolenku alebo na sviatky je vacsinou len orientacny a ked mi muz hodi na cokolvek casovy udaj, radsej to hned aj zabudnem...napr ked mi povie ze sa vrati o hodinu, tak musim pridat asi 2h .... casom sa to vsak aj umho zlepsuje, asi mam nanho dobry vplyv;)
@mirkita
Áno, len on dokázal totálne vystresovať celú rodinu, keď nám kamoši zavolali, či nedojdeme na grilovačku, totálne spontánna akcia, že si len teraz zmysleli, že idú nakúpiť práve a že teda tak o dve hodky u nich. Moj kukol na hodinky a začalo odpočítanie 😂😂😂. A keď sa to blížilo, tak rýchlo, panika, nestíhame. To ma vtedy tak vytočilo, že som ho musela zastaviť a normálne mu vysvetliť, že kam ideme, že ideme za kamošmi, nech nás okamžite prestane všetkých stresovať. V takých situáciách, že odlet lietadla, svadba … je to super. Ale on nemá filter a aplikuje to úplne v každej jednej situácii a mňa z toho ide poraziť 😂😂😂. Ale už je to lepšie ako kedysi 🤪.
Mňa že necháva vlasy v umývadle a ja keď sa holím alebo umývam zuby rozťahujú sa mi po tvári alebo namotajú do štetky.
@yoxinka takú mam kamošku. Keď povie ze niekde príde o 17.00 tak je tam presne do nanosekundy o 17:00:00, nechápem ako to robí ci niekde čaká za rohom aby nebodaj neprišla o minútu skôr a samozrejme to isté čaká od všetkých. Ja zase úplný opak, väčšinou meškám uplne všade (nechtiac samozrejme) .
Dosť dlho nám trvalo kým sme sa naučili chápať jedna druhu že to nerobíme naschval
Tym, ze ma stale na vsetko cas.. a nenavidim ked je ticho a on zacne pri mne jest..
Mna ide porazit ked ho o nieco poprosim a on vzdy vzdy vzdy povie - pripomen mi to. Aby som myslela ja na vsetko 🤦♀️ No a mali sme aj spominany problem ze netrafi spinave pradlo do pradelnika ale z toho sa vyliecil ked som mu raz tie "netrafene" veci nevyprala a zrazu nemal ciste pracovne tricko 😁👍😎 A este by sa toho naslo ale tak ani ja nie som dokonala 😁🙈🙈🤷♀️
@bucko555 toto aj moj kolkokrat sa o niecom rozpravame este mi odpoveda rozoberame to a na druhy den mu to spomeniem a on onicom nevie 🤣
Je strašný putnickar, všetko musí byť tip top, stará sa o veci o ktoré nemusí, stojí mi v kuchyni za zadkom a poucuje čo mám ako robiť.. kúpi cesto na pizzu, nechá v chladničke doslova zhnit a potom mi vyčíta že plytvam...ked si zabudnem dať papuce vyčíta mi, že som humusacka a chodím po byte bez papuc a potom spinu nesiem do postele... ráno ho požiadam aby odniesol syna do škôlky a potom si robí srandu že som lenivá a ne chce sa mi chodiť. Minule volal z práce, že už doprala práčka a či som nezabudla vyvesit pradlo. Predvčerom mi vynadal, že som sacok s liekmi položila na zem a nie na sedačku, vraj si nevážim veci.. ked niekde ideme ja oblečená syn tiež a čaká sa vkuse iba naňho... všetko mu trvá neskutočne dlho ....toto už nie je ponorka ale na rozchod. Ten pocit, že ste radšej sama doma ako s ním...
Že nechá špinavé ponožky vedľa postele 😃
Že nepočúva, niečo mu poviem a neskôr o tom ani netuší, vždy si myslí, že vie veci lepšie ako ja a všade robí neporiadok, položí hocičo hocikam a potom povie že neupratujem, pritom nerobím nič iné
@0kristina0 tak toto vytáča aj mňa, v robote celý deň stojí a príde a je na stojáka a zavadzia mi... v kuchyni nepomôže absolútne nič, variť nevie... do prádelného koša sa tiež netrafí.... najviac ma vytáča, keď sme v spoločnosti, stále rozpráva len on, skáče do reči, tým pádom sa nudím, lebo počujem stále len to, čo som počula x-krát... a tiež keď ideme na výlet, ako píšete, ja behám, balím a on čaká s deťmi vonku...
@littlefiona mne muž vždy povie, hovoríme o tom istom, ale vy ženy musíte všetko hovoriť tak obštruktne, nejdete hneď k veci. Pritom to hovorím tak, aby to ako chlap pochopil🙈😂🤣
@sroubek78 v tomto bol môj ex majster. Išli sme na výlet, ráno som vstala o 6, rýchlo zapla pračku, nachystala seba a malú, jedlo, veci so sebou, jemu kávu na raňajky s tým, že keď doperie práčka, vyvesím prádlo a môžeme ísť. Doprala práčka, on sadol do auta a v naštartovanom aute čakal na mňa a malú, kým vyvesím prádlo a potom celý čas pyskoval, že to dlho trvá a najmä si veci lepšie zorganizovať.
Keď je ako malý chlapec. Vonku -10 a on ide von v plátenkách, lebo zimné topánky sú podľa neho škaredé. Potom sa sťažuje, že prechladol. Záchod umýva sanytolom na kuchyňu, lebo nemá rád chemikálie. Keď ja použijem domestos, otvára na byte všetky okná, lebo vraj všade smrdí savo, on má citilivý čuch a chytí ho migréna. 🙄
Cely čas rozmyslam, že čo ma fakt vytáča, normálne som na to nevedela a už viem!!!
VŽDY naozaj vždy! Keď umyjem umývadlo sa panecek oholi! A VzDY niekde nejaké chlpy nájdem a presvedčia ma, že sa oholiť nedá inak😡😡😡🤦♀️
Aha a ešte ma napadlo 😅
Čajové vrecúško v drese🤦♀️
Čo je horšie, začala som to už robiť aj ja 😅😅😅ale vytočím sa iba keď to tam dá on 😜
@whatever1 presne som chcela napísať.. auti rysy ako vyšité.
Vydáva neskutočné zvuky pri jedení ani neviem ako to nazvať, veľmi zvláštne pahltné mľaskanie, ktoré počujem až do druhej izby. A keď upratuje byt, je to vždy na celý deň, všetko všade vyvlákané, vysávač v strede chodby aj pol dňa, kým sa na to odhodlá, medzitým 5 prestávok na fajčenie, TV, aj tak to musím dokončiť ja. Ja keď upratujem, trvá to hodinu vkuse a mám pokoj.
@autor veľmi podobne, nemá rad nič nové, nosi oblečenie niektoré ešte z výšky (20r staré) a nemozem mu ho vytriediť ani za nič, lebo však mu “ešte nic nie je”, akúkoľvek akciu musím plánovať mesiac dopredu, aby sa pripravil, neznáša zmeny plánov, spontánnosť je nočná mora.. rovnako spoločenské akcie a vôbec, ľudia celkovo, je ťažko nespoločenský. Ja som vo vsetkom vyssieuvedenom presný opak, ale to je asi z kontextu jasne😏😏
K tomu ma nadľudskú pamäť, nedá sa s nim hrať žiadna vedomostná hra, iba že by sa človek chcel cítiť ako totálny neschopak😀😀, a tuto pamäť používa aj pri hádkach ako zbraň, proti ktorej sa nedá brániť🙈
@lujza123 moj je tiez presny a nechapem ako vie kedy pride,kedy povie vtedy pride,ale pn na kazdeho caka.ked sa dohodnu na 7:50 je 8:20nikto nechodi.tak on ide bon,dovnutra,sadne si postavi sa zas ide von.vyckava,kazem mu nech im zavola kde su.on je totalne presny,aj ked povie ze 7,,:45 ideme z domu tak vtedy ideme.a kamaratku mam ta asi este nikdy neprisla nikam vcas,stale chodi vsade neskoro ale nerobi to naschval ma to po svojom otcovi a clovek di uz aj pomaly zvykol
@zuzanna24 toto uz je ale psychopat cisty. To nie su zlozvyky, ktore sice vytocia, ale smejes sa na nich. Ved on si ta vobec nevazi. Dobre si myslis, co si myslis, ze je toto dovod na rozchod.

Mna vytača ked urobi ranajky a necha omrvinky na linke kym ich nespratam ja vytača ma že všade robi bordel kde položi tam necha a po tyždni hučania to poprata a ked su umyte riady v umyvačke a nie su odložene a on vybera čiste a najviac nenavidim ked pozeram film jemu zvoni telefon a on začne telefonovat v obyvačke tak mam z toho filmu nič a je toho vela ved 25rokov😉