icon

Čítanie si mobilu partnera

19. sep 2023

Podľa vás je v poriadku keď sa partner hrabe partnerovi v mobile? Je rozdiel v tom, keď to robí s jeho prítomnosťou a tajne bez jeho prítomnosti? Má právo si čítať súkromné chaty? Nejde o neveru, ide o bežný chat či už s rodinou, známymi.

koniarova
19. sep 2023

Že aby som ho viac spoznala.🤦🤦🤦🤦 môj ty bože Tak mu snorím v mobile. 😂😂😂😂😂Toto bola hláška dňa. A potom sa urazím, keď on urobí to isté. Ospravedlňuje ťa len vek. Predpokladám, že máš ešte násť, podľa takéhoto chovania.

katka2602
19. sep 2023

S manželom si bezne pozrieme mobil. Ale ani nejdem s tým nemáme problém. Nemáme pred sebou tajnosti tak nemáme dôvod neukázal mobil, aj tak tam je len to čo obaja na vieme. Ale teda to sme spolu 20 rokov, na začiatku vzťahu nič také nebolo a ani by som to ja netolerovala.

zofizulka
19. sep 2023

Mne sa zdá, že som to niekde v telke počula, že potajomky sa hrabať v cudzom mobile je protizákonné, presne tak ako porušenie listoveho tajomstva.
Ak chceš partnera spoznať rozprávaj sa s ním, pýtaj sa ho na jeho nazory, vsimaj si ako sa správa k tebe, k druhým ľuďom, ako sa správa vo svojej rodine. To ti povie o ňom najviac, nie jeho správy a posty na sociálnych sieťach. Tam človek nie je podľa mňa často úprimný. Často sa prikrášľuje. Napíše aj také veci, ktoré by do očí nikdy človeku nepovedal a tak podobne...

majlo1234
19. sep 2023

My sme zatial v uprimnej faze(aspon dufam😂) nevadilo by mi, keby si pozrel hocico, a asi ani jemu by to nevadilo, nakolko (zatial😂) nemame co skryvat. I ked je pravda, ze ked ma vytoci, tak sa obcas ventilujem nepeknym sposobom, co on nerobi. Musim na tom pracovat

veronikaszabova
19. sep 2023

Lustrovat mobil je podla teba ok?? Podla mna nie. A nebola by som s muzom, ktory sa mi hrabe v mobile.

bessie12
19. sep 2023

liezt druhemu do telefonu mi teda normalne nepride. A uz vobec nie kvoli tomu, aby "lepsie" spoznala partnera. A navyse moj muz by ani nerozumel o com si s kym pisem a ja u neho detto.

ropucha6
19. sep 2023

Nie je to pre mna v poriadku. Nedavame si citat sukromne konverzacie ani dobrovolne, ani na tajnasa 🙂 toto by som netolerovala

viestta
19. sep 2023

@domka222 aj tebe to prišlo divne?

domka222
20. sep 2023

@viestta úplne. Zrejme je to ešte mladá násť ročná slečna

sheila121
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
20. sep 2023

Ak je to partner,s ktorym ta zatial nic nespaja ,ziadne deti,ziadne byvanie, chodis len snim,nie nema pravo.

Ak je to partner/manzel,s ktorym zdielas spplocnu domacnost,mate deti,ja na tom nevidim nic zle...

Ak mas navstevu ,a rozpravas sa z oci do oci,tkez asi nezavries partnera do spajze,lebo chces "sukromny rozhovor" ,aj kes by si nic prevratne nerozoberala ....
Mne bezne aj muz precita spravu,poprosim ho,ak je on pri mojom telefone a ja nemozem z roznych dovodov....

mimka1402
20. sep 2023

No ži ďalej v tom, že takto zistíš všetko. Na margo toho. Môj bývalý mi dal z ničoho nič svoje heslo na mobil, na sociálne siete a proste všetko. Vieš čo je vtipné? Že i napriek tomu ma dokázal podvádzať a robiť nekalé veci či rastliny atď. Takže fakt nerozumiem tomu prečo by som lozila. Sama viem, že ak by niečo také bolo, tak perfektne vymszem informácie, že by si na to nikdy neprišla.😀
Ľudí spoznávaš najlepšie spoločným bývaním či tým, že sleduješ ho ako sa správa k ľuďom ktorí sú "pod ním". S ktorými ťažšie vychádza či k vlastnej rodine. To ti bohate stačí.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
20. sep 2023

@sheila121 co je to podla teba sukromie v manzelskom zvazku?
Priklad: ked som zacala chodit s mojim manzelom,postupne sme sa spoznavali,postupne odkryvali aj svoje sukromie a zdielali s nim ...Ale samozrejme ,ze sme vsetko nevysypali na prvom rande...
To je akoby som stretla cudzieho cloveka v lidli,odchytila si ho a zacala.m mu vypravat o svojich trapeniach,sukromi,o zdravotnom stave atd atd...co je pochopitelne ,ze to nikto nerobi....

Ak uz ked niekto zdiela s niekym spolocnu domacnost ,ma s dotycnim deti,predpokladam,ze prekonali fazu spoznavania,maju uz za sebou nejakych par rokov spolocneho zitia(my presne 11), nemaju pred sebo ziadne tajomstva,poznaju sa poznaju si svojich kamaratov,svoj zdravotny stav,nevidim dovod si nieco tajit ...

Ja osobne neviem,co by som mala definovat u seba ako sukromie ,a manzel by na to nemal pravo dosah (ked ma vo vsetkom pozna a vsetko vie).
Neviem co by som si mala s niekym vypisovat,o com by manzel nemal vediet .nejaky zdravotny problem zatajovat? To potom nie je uprimnost v manzelstve /partnerskom zivote ak su nejake tajnosti...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
20. sep 2023

@sheila121 tak ak sa ti chce rodina s niecim zverit,tiez to povazujem za vazne temy,ale delite si rodinu na "tvoji a moji pribuzni" a muz nema pravo vediet o tvojich pribuznych?ci ako?
U nas v tomto je uz " nase" .ked ma moj otec rakovinu, samozrejme ze vie o tom aj moj manzel ...
Temy ,ak ma vacsinou chlap naserie riesim najradsej medzi ocami,no tak ci tak nejak si to aj tak povieme aj my dvaja medzi ocami.
Ak mi pise nejaka kamaratka,nikdy som sa nestretla s tym, ze by jej trapenia s ktorymi sa mi zveri, nemal vediet moj manzel.a zase naopak.je to pochopitelne ,ze ked dvaja spolu ziju,rozpravaju sa o vsetkom, diskutuju ako tomu druhemu manzelskemu paru pomoct,ak maju nejake trapenia ...

Neviem,asi mame ine nastavenie v manzelstve.
Nemame pred sebou ziadne tajomstva...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sense
20. sep 2023

Viem heslo dopartnerovho mobilu ale nechodím mu tam, resp bola som v ňom asi 2 x, keď som si po ceste z výletu. Preposlala fotky a to sedel vedľa mňa a raz keď som pozerala cestu cez googlemaps. Ja telefón zaheslovany nemám a neviem ci mi tam chodí. Paradoxne nič by nenašiel a keby, si aj precital takmer nič by nerozumel, rovnako ako ja jeho správam s rodinou...

nyusika
22. sep 2023

Hrabať sa tajne určite nie je v poriadku.
Viem si predstaviť ale situáciu, že mi krachuje vzťah kvôli podozreniu na neveru. A ja by som si chcela byť istá - tak sa pozriem.
Ale iba v prípade, že som schopná spracovať informácie, ktoré sa, takto dozviem.
V 99 percentách tie ženy už dopredu vedia, čo tam nájdu a toto je uz len také "poistenie" konca.

mircalla
22. sep 2023

@queen_mary A preco si pozeras muzov mobil, co ma nove? Inymi slovami si citas jeho konverzacie? Dovod? Co ma nove - no snad sa rozpravate a vies co ma nove, nevidim potrebu mu ist do mobilu. Mne to pride maximalne cudne, i ked s jeho suhlasom... nejake sukromnie by clovek mal mat. Mne by vadilo, keby si niekto cital moje komunikacie hoc aj s kamoskou, to je moja osobna vec

zafir01
22. sep 2023

@mircalla presne .. ja napr.ked chcem vedieť ,čo má muž Nové ,tak sa ho spýtam .
Mimo iného v mobile máme platobné karty a tak máme zámok na ten obrazovke .takže mu ho ani neviem čo domknut . občas koli fotkám ( jeho fotí krajšie ) si ho vezmem , a preposlem nejaké fotky , videá , peniaze .... ( s posledným žartujem) 😂

nyusika
22. sep 2023

@fantaghiro21 to vážne všetko hovoríš manželovi ?
Povedala by si mu napríklad aj o problémoch tvojej priateľky, kebyže ťa ona požiadať o diskrétnosť ?

tanyag
22. sep 2023

Nie, nikdy som svojmu bývalému partnerovi, s ktorým som bola 11 rokov do mobilu nevliezla. A ani on mne. A nebudem to robiť ani môjmu budúcemu partnerovi.
Aj keď som zistila, že ma podviedol, nikdy som mu do mobilu nešla.

queen_mary
22. sep 2023

@mircalla nemame dovody 😀 proste sa mrkneme co mame nove 😀 mame stastne a zdrave manzelstvo, sme spolu uz 15 rokov. Ak vam to nevyhovuje s muzom, tak to nerobte 🙂 mt s tym problem nemame.

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
fantaghiro21
22. sep 2023

@nyusika samozrejme, ak si ziada aby som manzelovi nevravela to, s cim sa mi zdoveri,sanozrejme nehovorim.
Ale diskretne zalezitosti sa riesia z oci do oci,nie cez siet ,messenger ....

Castokrat ked komunikujem napr s mojou mamou,/(alebo muz s mojimi rodicmi) a muz sa ma spyta co sme pisali,tak mu okrajovo,vycuc poviem a zvysok si moze precitat v konverzacii neskor ked chce...

Neviem vsak,ako niekto vie,ze do telefonu chodi partner "tajne",ked je to evidentne tajne
(Ak ho dotycny/a tajne nevidel/a)
Bud ma podozrenia,alebo nieco,co by partner nemal vediet (dotklo by sa ho to?)

fantaghiro21
22. sep 2023

@dominikakoll my sme si presli velmi tazkou krizou ,kedy sme sa skoro rozviedli.ale ani v tom case som nebrala mobil ako moj statny poklad.nemala som akosi dovod...

mircalla
22. sep 2023

@queen_mary Tak pride mi to mierne hlupe ci citat mobily, ked si to mozete povedat. Pre mna absolutne tabu si citat niekoho konverzacie, su iste hranice. To uz mam potom ozaj pocit, ze nemam ani neposkytnem ziadne sukromie. A skutocne nemam co skryvat. Kludne poviem, ze pozri si to cislo ci ten kod v mobile napriklad, ked som zaneprazdnena...ale vyslovene sa tam hrabat, aby som sa dozvedela co ma nove manzel ci partner, to nie. Extremne by mi to vadilo, otazka principu. Nevidim dovod, preco ma byt hocikto informovany o mojich debatach s rodinou ci kamoskami, ci co si pozeram na nete

candii
22. sep 2023

Môj názor je taký.. s partnerom som 15 rokov .. zdieľame všetko spolu .. nevidím dôvod prečo by som si nemohla zobrať jeho telefón. Pokiaľ nemá čo skrývať nie je to žiadny problém .. aké jeho súkromie.. žijeme spolu, zdieľame spolu posteľ, preberáme spolu všetko.. nemáme žiadne tajnosti tak ani mne nevadí keď nahliadne do môjho telefónu a jemu tiež nie. Nie je tam nič čo by už dávno nevedel.

zoeeoz
22. sep 2023

Asi by mi prislo menej divne to robit na tajnasa ako s povolenim :D