icon

Cítim sa veľmi ponížená

6. feb 2023

Ahojte,

objavujú sa tu témy ohľadne oslavovania.

Chcem sa v podstate len vyžalovať, píšem ako anonym, aby ma niekto nespoznal.
So švagrinou máme narodeniny deň po dni, keďže je slobodná a miláčik rodiny, mali sme obed u nich s tým , že oslávime spolu, Ja som nachystala tiež pohostenie, no stala sa taká vec, že všetci blahoželali len švagrinej, dostala aj krásne kytice a ja akoby som tam vôbec nebola. Pritom všetci vedeli, že mám narodeniny aj ja. Zostala som z toho veľmi smutná a zarazená, čo bolo na mne asi aj dosť vidieť, nie som za veľké dary , ale ruku podať mi snáď mohli.
Som veľmi sklamaná.

Prepáčte za výlev.

autor
6. feb 2023

oslava bola cez víkend, kvety som si kúpila dnes

janewithane
6. feb 2023

A to si im akoze nic nepovedala? Ani dnes??

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katka700
7. feb 2023

S*at takú rodinu, prepáč vulgarizmus ale fakt nemám slov. Čo sú to za sedláci? Vedeli že pripravujes občerstvenie, že máte oslavovať spolu a toto spravia? Už by ma nikdy nevideli! A muž to je čo za exota že s nimi nezrobil poriadok?

miadi
7. feb 2023

Takze ty si “ ich “ zaskocila v pondelok po oslave si k nim sla s kyticou od kamosa ? Prepac pride mi to cele vymyslene. A ak nie je tak tvoj muz je najvacsi chudak lebo ti tam mal blahozelat a pripomenut aj rodine ze mas aj ty narodky..

slovakboy
7. feb 2023

Je to smutné mala by si sa vyžalovať mužovi a všetko toto mu vytknúť. Alebo povedať že ťa to veľmi trápi a si z toho smutná a že si čakala že aspoň on ti zablahoželá. Ako sa k tomu postavil on?

cacianka
7. feb 2023

Uprac si muža, aby toto akceptoval s jeho rodinou....?!
Už by mal výchovnú prednášku. On, nie oni, lebo dobre vedel že si nachystala - za seba, že je to aj tvoja oslava, a on tam trčí ako tela ?.
No veru by som ani ja nemala chuť nabudúce blahoželať komukolvek z jeho rodiny a jemu dupľom.ignore

1sally12
7. feb 2023

A to akože si tam včera nabehla s kyticou že "aha na rozdiel od vás mi "kamarát" zablahoželal alebo si im poslala fotku tej kytice? 😃 lebo nejako mi to dokopy nejde sorry. Pokiaľ by si s tou kyticou prišla na oslavu ok, ale aj tak by mi to nesedelo - to akokeby si dopredu vedela, že tinebudú blahoželať tak si donesiem kyticu nech vidia😃

kassandra25
7. feb 2023

Mozno si ich mala ponižit ty a pred vsetkými prehlásit s úsmevom: a teraz mne, aj ja mám narodeniny, snád ste nezabudli ? A usmievat sa. Vies, na hrubú špinu, hrube zrno

kassandra25
7. feb 2023

Alebo velmi hlasno : no a mne nikto nic, ved aj ja mám, to spolu tu máme tie narodky

surama
7. feb 2023

Vymyslena tema. Skoda reci a casu.

kassandra25
7. feb 2023

Alebo : odísť. Prec z oslavy. Je choré si sama sebe kupovat kyticu a potom niekde tvrdit, ze od kamaráta. Ries veci normálne a tak, ako cítis, iba podla toho chod. Ked sa citis byt urazená, sa uraz.

nyusika
7. feb 2023

Rozumiem tomu správne, že si ty a švagriná spoločne pozvali ľudí na oslavu, spoločne ste nakúpili a pripravili pohostenie, potom sa spoločne o hostí postarali a po oslave upratali ?
Mala si sa potom s úsmevom postaviť vedia švagrinej a opýtať sa gratulantov, či na teba nezabudli 😉

kristinapetronela
7. feb 2023

Blbé no ale čo už život ide ďalej .tvoj partner si ťa mal zastať ,skočiť do kvetinárstvo kúpiť najväčšiu kyticu a bonbonieru .Hm ale asi nie každý rozmýšľa ako ja .

kristi40270
7. feb 2023

Ahoj toto sa mi nestalo ale podobné veci zažívam tiež .Napr svokra všetkým naleje prípitok a mne nie mne nedá ani pohár alebo keď sme tam všetkým ponúkne raňajky manžela zavolá urobi misu a ja si sama robím parky mňa jedinú nezavolá svogor žena všetci jedia ....takže poznám takého chovanie strašne veľa situácii som zažila aj keď jasné toto snarodkami je horšie

kristi40270
7. feb 2023

A rozhodla som sa že počkám ale keď bude reč o niečo tak to svokre poviem

autor
7. feb 2023

@kristi40270 niečo podobné zažívam aj ja, tak určite chápeš o čom hovorím, téma nie je vymyslená, žiaľ sú aj takíto ľudia, nechcela som tam robiť cirkus, bolo nás tam 15 ľudí , a tá kytica , bývame blízko seba a muž mamičke samozrejme všetko referuje ...

veronikaszabova
7. feb 2023

A tvoj muz sa k tomu doma nejako vyjadril?

autor
7. feb 2023

@veronikaszabova škoda reči, že nech nerobím cirkus, nič hrozné sa nestalo, nemám slov

veronikaszabova
7. feb 2023

Takeho chlapa by som poslala do prdele.

autor
7. feb 2023

@veronikaszabova veru tak

svetlonos
7. feb 2023

Mila zlata, ty nemas problem problem so svagrinou ale - sorry za hulvatstvo- s tym kktom, ktoreho si si dobrovolne vzala za muza!
Garantujem ti, ze po tejto akcii by mal drbnute rozvodove papiere na stole! Nie ako vyhrazku ale seriozne. S maminym cicikom by som nemrhala svoj zivot, i keby som ho mala prezit uz sama. Radsej ako v spolocnosti takeho debila, zivot by som si aj sama ci s detmi uzila.
Vysvetlis prosim ta na co si s nim? Pretoze on ta evidentne nemiluje.
A ked uz si sa na to chystala a kupila si kvety akoze od kamarata, znamena to ze vies akeho mas doma kretena.
Jazda rada marna, pokial s tym cudom ostanes 😵‍💫

nelina1
7. feb 2023

Toto čo si tu popísala, mi je dôverne známe.
Toto lepšie nebude.
Vydala si sa do toxickej rodiny.

autor
7. feb 2023

@nelina1 zažívaš niečo podobné? to mi je ľúto, áno keď pominula pretvárka, vyzerá to na toxockú rodinu

nelina1
7. feb 2023

@nelina1 Áno, zažila som niečo veľmi podobné. To, ako sa k tebe zachovali, žiaľ určuje ich postoj k tebe a ver mi, že to robia úplne vedome.
Môj ex bol narcis a presne toto som zažívala. Takto to prebieha v narcistických rodinách.

nelina1
7. feb 2023

tak omylom som sa označila🙈

autor
7. feb 2023

@nelina1 to je veľmi smutné, žiaľ časom sa to bude asi len zhoršovať, skúšala si si povedať svoj názor? či sa nedalo?

nelina1
7. feb 2023

Povedať svoj názor má zmysel, keď niekomu na tvojom názore záleží a ak druhá strana dokáže situáciú konštruktívne riešiť.
V toxickej rovine bude len všetko použité proti tebe a prekrútené.
Áno, móže sa to určite aj dosť vyostriť.
Máte deti?

katka700
7. feb 2023

@kristi40270 V živote by som k nej už nešla. A keby volala tak by som jej povedala svoje. Chápem že keď má na návšteve 10+ ľudí tak sa môže stať že na niekoho zabudne, ale ak je to opakovane tak takým len dovi dopi nech sa rochnia v narcistickom bahne. Život je príliš krátky na to aby si čas marnila s ľuďmi ktorí si to nezaslúžia.

cacianka
7. feb 2023

@kristi40270 ja by som k nim viac nevkročila, jasné ti dáva najavo že si pre ňu vzduch, toto je už urážlivé na najhorší level. Tvoj muž čo ? Len cuci?