Cítite strach a stres, keď vám volajú rodičia?
Ahojte,
tie ktore nepoznate moj pribeh, tak len velmi v skratke. Po rokoch sa mi podarilo oslobodit od manzela tyrana a zistila som, ze to, co som mu dovolila voci mne, ma korene v mojom detstve a v tom, ako sa ku mne chovali moji rodicia.
Mam 36 rokov a rozmyslam nad tym, ze mnoho veci, ktore som povazovala za bezne a normalne asi nie su tak uplne bezne a normalne. A obcas v tom tapem, nie som si uplne ista tymi hranicami.
Tazke otazka na dnesny den, aby ste mi v tomto pomohli 🙂
mavate ako dospele osoby stres a strach z toho, ked vidite, ze na telefone sa zjavi cislo rodica?
nemyslim strach, ze ci sa niekomu nieco stalo, ale strach z toho, ze och, co mi zas povie, ako ma zbuzerujem, co mi bude zas vycitat, atd...
a pritom, bavme sa o vztahoch, ktore navonok posobia idealne. cize nie o rodicoch alkoholikoch, ci o nenavistnych vztahoch v rodine.
dakujem za kazdy prispevok k teme 🙂
telefon ma jednu velku vyhodu, ak sa ti nieco nepaci alebo proste nechces s danou osobou komunikovat, tak proste zloz a neries. s niektorymi ludmi sa proste neda, nevyhovies im a preto je lepsie kontakt, ktory ti ma sposobovat len stress radsej ukoncit
S rodičmi taký problém nemám, ale viem presne o aký pocit ide. Pretože mnou takto ,,manipuluje'' vedúca v práci. Zámerne mi volá keď mám voľno aby ma za niečo zbabrala. A pokazila mi ho🤔

@soldi skúšala ale nič my nepomáha neviem čo s tým robiť úprimne