Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
Jooj to by som mohla napísať román :D :D :D
ale najviac asi rezonovalo, ked mala dcérka prve meniny, mala pol roka....vravím, ty si ma ešte v živote za nič nepochválila....a ona že, ved nebolo za čo !
@kaktusik007 nie cosi uz z principu 😂 ale ona je fakt kusok ako my sme boli vo velmi sporadickom kontakte len ked chceli peniaze (vacsie obnosy) ale “svagrina” zena ich druheho syna (ale nevzali sa len mali spolu dieta a uz nie su spolu) ta su uzila nepomerne viac a so zlymi nasledkami
*Kým si nevezmem jej syna za manžela tak on si môže robiť čo chce, pokojne ma aj udrieť, podvádzať, klamať mi. Lebo poslušnosť a vernosť mi sľúbi až pred Bohom. Dovtedy nie je povinný byť mi verný.
*Že videla ako má naháňa satan a aj ma dostal a že mám prísť k nim lebo u pána farára mi už vybavila 'ozdravenie' - exorcizmus
*Princezná Diana zomrela preto lebo bola rozvedená.
*Keď hodili bombu na Hirošimu, tak tým čo sa modlili sa nič nestalo, neboli ani ožiarení.
* Panna Mária jej povedala, že ak sa 1000x pomodli ruženec, tak tým odvráti teroristický útok ktorý sa mal údajne stať na vianočných trhoch vo Viedni. Keďže sa nestal, verí tomu, že iba jej zásluhou.
... Ženy toto je len zlomok 🤣🤌🏼
@oliviakatka tak to je diagnoza.lieci sa u psychiatra?
@oliviakatka ty kokos, iny level. To si ako casto s nou?
@loginexistuje ty máš fakt unikát svokru
@oliviakatka Panebože... 😲
@loginexistuje aj ste v kontakte?
Mna svokra obvinila, ze schvalne davam synovi do postielky velke plysaky, aby na ne vyliezol a vypadol z nej... wtf
@tenerifka Veď toto... pri 70 ročnej žene, ktorú to takto naučila jej mama a svokra, je to pochopiteĺné - veľa zdrojov informácií nebolo. Ale že takýmto poverám veria aj mladé ženy v dobe internetu... a to pritom treba povedať, že zďaleka nie každá staršia žena je taká. Moja babička mi rozprávala, ako sa deťom kedysi varieval odvar z makovíc. Moja mama mi spomínala, ako mi cumeľ namáčala do medu. Ale ani jedna mi to nedávala ako odporúčanie, len ako zaujímavosť.
. Najlepsie vsak bolo ked som kocikovala dceru a isla okolo ich domu zbadala ma, vybehla a orchideou v ruke a takto na ceste pred domom mi gratulovala. Pozeram lepsie a v orchidei bola zapichnuta taka ta svetlica co sa púšťa na silvestra. Tak sa jej pytam ze co to je. A ona ze to si pusti vecer ved ty si uz tiez taka stara rachejtla. Mala som 26 rokov
@oliviakatka a jej syn je akože v pohode?
@eff007 ona je na knihu ale ze fakt
@stanulienkat je to tak striedavo naposledy sest rokov dozadu som presvedcila muza nech ideme k nim s kyticou nech obnovime vztah skoncilo to po cca roku a pol ked pytala niekolko tisic eur (15-20 tisic) inak skoci pod vlak alebo nam posle domov ukrajinsku mafiu
museli sme ju zablokovat a ked videla ze uz edostane tak nema zaujem o kontakt (stale zije boli to len vyhrazky)
odvtedy nie sme v kontakte
Moja prišla pozrieť dcéru po návrate z pôrodnice a pri postieľke zdvihla pulover, že má pásový opar🙂a ako ju to boli a ako trpí.Zase musela byť stredobod pozornosti.Ona bola z toho, že sa nám narodí dieťa tak v strese, až pásový opar dostala.Dalsia zaujímavá story bola, že mám doma pekne kvety a jej sestra chce vidieť ako bývame bol to môj byt a asi 3x sa pýtala kedy môže prísť k nám.Az som jej raz povedala, že ani ja som u jej sestry nebola.Potom s tým už prestala.Kedze majú v rodine genetickú vadu /mužova sestra/ môj gynekológ chcel vidieť správu a diagnózu bola som v 2m tehotenstva a oni sa urazili na smrť čo si to dovoľujem vyťahovať ich rodinné veci pre švagrinú to je nepríjemné.To, že my sme mohli mať postihnuté dieťa ju netrápilo.Dnes by som kaslala na dobre rodinné vzťahy vtedy mi veľmi na tom záležalo a poslala ju do kelu oveľa skôr.
Mojej dcére pred 2r povedala, že prečo má takú drahu bundu či jej nestačila z Tesca🙂že koľko ona musí šetriť pritom nemusí fin.sa majú dobré, chodí po kozmetikach, vytetované obočie, každý týždeň do Rakúska na nákupy.Ona vždy razila teóriu iba sebe samej.Nakoniec sa jej tie roky zloby vrátili už je na dochodku a veľa veci asi pochopila, lebo ma stále volá na kávu aj, keď viem, že to je len proforma pred synom, lebo aj ten po rokoch pochopil.
Že mi k sviatku želá "zdravie, šťastie a viac rozumu"🙈
Zdupkala som z toho vzťahu, už zasnúbená 🤌🏼 keď prišla na Vianoce k nám domov, upadla do tranzu 🤣 prevrátila oči, ruka hore a opakovala "duchu svätý" 👀👀👀 v nejakej sekte je, úplne mimo realitu žije 🥲
Prišla som o babo a o mesiac neskor vypukla pandémia. Tak mi povedala, ze ako dobre, ze ci si viem predstaviť byt tehotna cez pandémiu.
A ked sa nam potom dlhsie nedarilo druhé dieťa, tak sa ma spýtala, ci uz som darovala/predala všetky detské vecicky...
Mozno to nemyslela zle, ale mna sa to dotklo samozrejme.
@jajamalka aj ty si jej uz tak zelala?😁 Ja by som si neodpustila.
@oliviakatka dúfam, že kontakt s ňou máte minimálny, ideálne žiadny.. :D
@mariaveronikag nebol pritomny a ani tomu neuveril ked som mu to zreferovala, ze to isto jeho mamicka nepovedala take nieco 😄
@momi1_1 on na to nic, ako som pisala vyssie nebol pritomny a nakoniec som bola ja ta zla, ked som to zreferovala, ze to nie je pravda.
nastastie uz nie sme 11 rokov spolu, on zije s mamkou (43r bude mat tento rok), ale vychadzame spolu dobre, mame syna tak musime 😁
Nie moja svokra,ale svokrina mama, akože prababka mojim deťom:
* V deň,keď som prišla domov z pôrodnice s mojim 1.babom, sme sa cestou domov zastavili u nich ukázať dieťa.. ona hovorí,panebože aká su tučná,aké máš veľké brucho (tj. 4dni po pôrode)
* Porodila som aj druhé bábo, prvé je trošku náročné, druhé nie, a hovorí prvorodenej!, panebože,keby si ty nebola, tvojej mame by bolo ako dobre, len s tvojim bratom...
Hlupaňa jedna bosorka
@loginexistuje to vážne že sa máš ísť otestovať či nebude idiot. OCH nie. Neverím že niekto môže byť taký hlúpy ako tvoja svokra. Zabila si 100 bodov rehocem sa ako kôň.

dobre bolo aj ked synovi nasadila bezlepkovu dietu, lebo ona ma celiakiu (ktoru si zdiagnostikovala sama) tak 100% to ma aj moj syn, lebo to je dedicne autoimunitne ochorenie. to ze to nema jej syn uz je vedlajsie 😄. este mu poza moj chrbat dali robit u dr na celiakiu aj testy, ale to uz som sa len zasmiala. Maly cim je starsi tym viac je z nej na prasky, aj ked ju ma rad.. 😁
@didamt dúfam že si sa vtedy nad sebou zamyslela a už má dôvod ťa chváliť 😂
@tenerifka inak toto s tým cukrom hovorí aj moja svokra, skade to majú??
@jajamalka možno to myslela tak, že žena ktorá si zoberie jej syna, nemá rozum. 😉
Baby co tu čítam 🤣🤣🤣
Keď mi ponúkla raz v živote či nechcem domáce vajíčka a vypýtala za ne 2€ (pritom môj otec jej posielal dovtedy hovädzie mäso na kilá za nič ešte si pamätám ako sa tvárila na to mäso s otázkou čo s tým má robiť 🙈😁)
A keď hned ako ma prvýkrát išiel manžel predstaviť jej prvá otazka bola čo robím a koľko zarábam 🙈😁
@rikarika tak takú mam aj ja,,, kostol, ruzenec atď ale človek úplne iný chovaním k druhým sama negativita a poucovanie,, čo som kedysi robila ja podľa seba vykrikovala ze satanova rodina ale dcerenka to je svätec je na ňu hrdá aj keď nerobí podľa veľkej krestanky

@loginexistuje :D :D :D to by clovek ani neveril, na aku uroven dokazu niektori ludia klesnut 🙂