Dá sa fungovať s deťmi bez auta?
Ide o to, že auto sme pred deťmi mali. Len muž je nezodpovedný. Čiže kým nenastúpim do práce, auto nemáme. Momentálne som na RD s 1 ročnou dcérou, druhé dieťa má 4 roky.
@beata_k vieš či mňa vysmiali ak som si autosedacku pytala. A zakaždým. Zakaždým mali aj mobily v ruke a volali aj po upozornení.
@vyrovnanaosoba u nás tiež nemajú, ale tak no .... už nebudem komentovať
Ja auto ani vodičák nemám. Som s deťmi (12r a 9m) cez týždeň sama. Cez víkend je doma manžel tak auto k dispozícii máme.
Bez auta nie,bývame sice v malom meste ale keď chcem ísť do centra(lekár, škola, škôlka, pošta)čokoľvek tak musím šľapat pešo hodne,máme to do 2 km na pešo...a to sa človeku niekedy nechce absolvovať...tak isto keď potrebujem j lekárovi do iného mesta a tak,človek nemá stále chuť ísť autobusom a s malými deťmi je to ťažšie...
Ak je pre teba auto nevyhnutnosť, tak prečo sa pýtaš či sa dá fungovať bez auta? Inak, prečo znova anonym?
@beata_k no a tam už človek nepozerá na bezpečnosť, hlavne že to nie je taxikár alebo autobus kde človek nie je pripútaný
Ak niekto nemá auto preto, že veď niekto pomôže, tak je to už čistá vypočítavosť. Pokiaľ to auto ozaj nepotrebujú alebo sú to výdavky nad, tak chápem. My tiež občas niekoho hodíme kam potrebuje.
Ja nechápem čo chceš počuť.
Máme auto ale ja nevyužívam nemám dôvod.
Načo sú tí odpovede od ostatných keď už sama vieš že auto chceš a potrebuješ.
@beata_k kde ma nevezme taxikár?
Bývame v centre auto cez týždeň vôbec nepotrebujeme ,max.velke nákupy, cez vikend vylet .Pre mňa bola lokalita bytu dosť podstatna, možno časom vymeníme ale takto mame všetko pod nosom a nám to vyhovuje, hlavne keď vidím ráno tie zápchy na cestách z každej strany.Vsetko ma za aj proti .
@beata_k a to čo mi je za novinku? U nás s tým žiadny nemal problém. to akože rozlišuje či ideš na Mandarínkovú 105 alebo na Kokosovú 40 kde je pohotovosť? Dokonca mi aj pomohol vystúpiť, keď videl že ma seklo
@beata_k jasné že každému je lepšie, keď nie sú v živote žiadne komplikácie, ale proste ja mám pocit, že sú s tým všetci zúčastnení ok, vždy som mala susedov, kde sa takýto typ pomoci bral ako normálny. Možno sa naozaj pretvaruju. Ja som len chcela povedať, že toto sú úplne v pohode riešiteľné situácie. Ja vodičák nemám, moja koordinácia ruka-oko je taká, že by som určite niekoho zabila. Mala som preto ostať bezdetná? Asi nie však.
@beata_k no moja suseda chodí pravidelne s chlapcom taxíkom a bez autosedačky. Inak, ak už teda auto nemá m a viem, že sem-tam pôjdem taxíkom tak si tú autosedačku zabezpečím. Tak sme kedysi mali jednu v rezerve. Pre prípad jazdy iným autom. Nič neriešiteľné. Ozaj keď už človek musí ísť na tú pohotovosť, čo je no neviem koľkokrát do roka, dá sa to vyriešiť
@beata_k netrep,bezne som chodila detmi taxikom a nikdy sedacku nemali ani neziadali. V ramci mesta
A na co máš ústa? Šťuka do mobilu sofer tak mu poviem niečo, a dotukal. Chodíš s deťmi do mesta denne? Lebo ja fungujem na taxíku a neminie toľko mesačne ani zďaleka ako by ma stalo auto. Takže o peniaze asi nepôjde. Áno pohodlnejšie je ísť autom, lenže nemáš, tam musíš niečo vydrzat. Proste je to tak, rozčuľovať sa ti nepomôže.
@beata_k vždy zoberú dieťa bez sedačky. Vždy. Náhodou som mala vytypovanych svojich taxikárov ktorí mali sedačku v kufri, lebo mali dieťa. Pri 20km ceste ju nahodil dozadu. Inak s kľudom dieťa vezmem hocijak. Len nie hocijakym Boltom
@beata_k preboha, to by každý taxikár bol v base už, keby toto bola pravda. Áno, nemal by a vezme, nie že nevezme a dupeš tu. Over si to a potom píš, lebo som ešte nezažila taxík, ktorý by nás nevzal. Dokonca som mala deti na kolenách a tak som išla s taxíkom.
@beata_k no predstav si,ze ano a nielen s jednym. Aj s dvomi som chodila k dr.