icon

Dala som facku manželovi a on mi to vrátil

lagrima123
7. dec 2013

Je mi velmi tazko o tom pisat, ale neviem ako dalej, S manzelom sme spolu 8 rokov, z toho 2 ako manzelia, mame dvoch synov (3,1 rok). Nevravim, ze v nasom vztahu je vsetko idealne, problemy su aj budu, ale dnes to zaslo pridaleko. Sama si viem priznat, ze som dost konfliktny tip, ziadne neviniatko, navonok ticha voda, ale doma viem rozprudit vzduch. Nie som na to hrda, ale svojho muza som uz viac krat udrela, ked sa hadame jedinou mojou obrabou su nadavky a kedze moj mm je inak kludny tip casto sa na tom ako sa ja rozculujem dobre zabava co ma vie vytocit este viac a v takýchto momentoch som na neho zautocila, jasne, ze mu nijako neublizim kedze je to silny, vysoky chlap. Moj manzel pochadza z rodiny alkoholika, ktory bil doma nie len svoju manzelku, ale aj deti. Vzdy som mu vravela, ze ak na mna niekedy zdvihne ruku, zbalim seba aj deti a odidem, doteraz sa nic take nestalo, aj ked teda vytocit do nepricetnosti sa mi ho podarilo viac krat, vzdy sa vsak ovladol a odisiel. Dnes to uz vsak nevydrzal a po tom co sme sa dost hnusne pohadali som mu strelila facku na co sa nastval a povedal, ze mi jednu streli a ja som mu pravdaze ako vzdy povedala tak skus, no a skusil ☹ Tak ako som povedala som aj spravila, po prvotnom soku som vzala deti a zacala ich obliekat s tym, ze odchadzam, ibaze nieco sa stalo a ja som sa v sekunde nemohla nadychnut, starsi syn zacal kricat na manzela, ze mi nieco je, ten prisiel a snazil sa mi pomoct, nadychnut som sa vsak stale nemohla, trvalo to asi 2 minuty, moj manzel reval, snazil sa mi pomoct, krical, ze ma potrebuje a ze ma lubi, v momente ked uz isiel volat zachranku sa mi podarilo nadychnut a pomaly som sa ukludnila. Myslim, ze islo o reakciu môjho tela na vsetok ten stres. Teraz sme stale doma, pospala som si, prestala som sa triast a rozmyslam ako dalej, viem, ze na hadku treba dvoch a viem aj to, ze som manzela provokovala, ale bojim sa, ze skoncim ako svokra, nechcem aby moje deti videli ako sa s manzelom hadame a bijeme ☹ Vzdy som bola toho nazoru, ze muz NIKDY nesmie udriet svoju zenu, len teraz rozmyslam, ci som si ju predsa len nezasluzila.

Strana
z6
ariadna22
13. dec 2013

@lagrima123 a prečo po ňom húkaš?

bielytesak
13. dec 2013

horsie ako facka je,ked sa zena zhysaci a smari o zem....a v palenaku...to rano chlapi chodia kanalom...facka to len pleskne a je ticho.....ale revvvvvvvv na cely palenaaak..to je na gulku do tej nadoby,co mame na hlavach....

959touareg
13. dec 2013

@lagrima123 necitam co ti pisu,hned reagujem na tvoj prispevok. ty sa cudujes,ze ti ju dal? ja nie. tak ako on nema pravo ta bit,tak ani ty jeho. alebo podla teba zena moze tlct muza kolko chce a on ju nie? ty si mu strelila prva, potom si ho este vyprovokovala nech ti ju vrati a ked sa v zapale hnevu a emocii na to odhodlal ty si urazena? nastav si zrkadlo a pouvazuj nad sebou. nemas sa preco metat a odchadzat z domu. ty si urobila chybu, nie on. su sice muzi co sa neznizia k tomu, ze facku zene vratia, ale su aj taki, co to na oplatku urobia.
takze podla toho by si sa aj ty mala riadit co pises---ze muz NIKDY nesmie zenu udriet...a plati to aj naopak.

saxxxana
14. dec 2013

@lagrima123 Aj mna by to velmi ranilo. Ale zober si to z nadhladu. Udrela si ho. Ak by si ho neudrela podla mna by na teba ruku nevztiahol. Moj ma tiez nikdy neudrel ale ak by som mu ja raz jednu vrazila (a nemala by som na to naozaj velmi velmi vazny dovod napr. jeho podvod) asi by mi to v navale hnevu vratil. A pritom viem ze je to chlap ktory urcite bez takehoto vyprovokovania na mna urcite ruku nevztiahne. Dam za to ruku do ohna... Podla mna ta lubi, ale ako tebe aj jemu pretiehol pohar...

lzusak
15. dec 2013

podla mna si strašná harpia. a to čo píšeš su hrozné talafatky. aj on je len človek a mať takú žensku hašterivú doma ako si ty, tak balím kufre a zdupkám od nej. fuj hnusná ženská, nezaslúžiš si nič iné len takého chlapa ako si ty až potom by si sa zbadala a začala sa správať normálne. chudak chlap.

lzusak
15. dec 2013

a ešte k tomu aj histerka!!! komediantka, najprv ho zbiješ, nahúkaš na nho, ideš sa baliť, a potom sa akože zrútiš nech sa chlap cíti vinný! začni sa správať normálne lebo zostaneš sama s dvoma nevinnými deťmi a ešte toto predvádzať pred trojročným chlapčekom čo už všetko vníma. KOMEDIANTKA!

severanka96
15. dec 2013

@lagrima123 jaj moja ty môžeš všetko a on má držať hubu a krok? ver tomu že by našiel od teba 100 x normálnejšiu.ty si myslíš že môžeš takto psychicky a fyzicky napádať muža ? a on ti to má tolerovať len preto lebo je silnejší?div že ti už skôr jednu nepričesal...mať ta tak doma ako hotová pohroma 😝 najhoršie je že si to uvedomuješ a robíš to ďalej ešte sa mu vyhrážaš keď ťa opováži udrieť odchádzaš aj s deťmi? pomôcť je nutnosť keď máš zdr.problém ale vôbec ti vylial srdce a ty?mala by si sa zamyslieť sama nad sebou a potom riešiť jeho....to vyzerá že robíš to čo niektorí chlapi svojim ženám 😝

severanka96
15. dec 2013

@lagrima123 tak ti treba

blue_eyes
15. dec 2013

Tiež by som facku strelila späť .Facka je ponizujuca ako pre ženu tak pre muža . Sama si si ju vypytala, sorry.

adka22
22. dec 2013

@lagrima123 "dotial sa chodi z dzbanom po vodu, dokial sa nerozbije". Vies aj najkludnejsiemu cloveku raz rupnu nervy, neospravedlnujem ho, ale myslim ze ty asi budes tazky oriesok.tak ako muz nema bit zenu ,tak ani zena muza.zacni od seba

charlie1980
22. dec 2013

Tak toto bude riadna hysterka 😀 😀 😀 A podla mna domace nasilie pachane na muzovi. Chudak ☹

kofoluska
31. dec 2013

Ty mu facku dat mozes a on Tebe nie. Ty sa po jeho facke zbalit mozes a on po Tvojej ma ostat kde je a tolerovat to. Zaujimavy pristup. Ano, keby mi moj muz strelil, tiez odidem. Lenze ja ho nefackujem. Tak isto je to pohodak a ked sa hadame, on je pokojny a ja vytocena a to ma vytaca este viac. NIKDY by som vsak na neho nevztiahla ruku rovnako ako by on nikdy nevztiahol ruku na mna. Mala by si sa zamysliet nad sebou a tym, preco si taka vznetliva a vybusna, agresivna. Mozno v sebe nieco potlacas, mozno prave preto, ze navonok posobis ako ticha voda sa doma potom takto "ventilujes". Nie je mozno na zahodenie obratit sa aj na odbornika, aby Ti pomohol toto spravanie zvladat. Hadat sa je normalne, fackovat nie. Kazda hadka sa da poriesit normalne, bez nasilia a kriku.

sissmiss
31. dec 2013

@lagrima123 neviem ci sem este chodis ale zamysli sa nad tym ze nie ty si skoncila ako tvoja svokra ale tvoj muz skoncil ako jeho mama, je bity tebou. Pises ze manzelovi si hovorila ze jedna facka od neho a odidies. A on sa ma nechat otlkat. Tu nejde asi o fyzicku silu, zrejme ti nestruhol tak ze ti ublizil, tvoja reakcia po tej facke, ze si sa nemohla nadychnut, suvisi len s tym ze stracas manipulacnu zbran voci manzelovi, to nebola reakcia na stres ale hystericka reakcia, ludia dokonca maju niekedy ako reakciu hystericku slepotu, zareaguju v soku tak aby zostali na dakom zavisli, aby neboli opusteni, a ty napr. aby si nemusela odist. Lebo odist nechces ale to co ti spravil manzel je fakt hnusne- zobral ti zbran ktorou si ho drzala v sachu 😉 Co teraz ked su uz hranice posunute? 🙂 Ked ho uz nemozes vydierat? Zacnes sa spravat dospelo? Alebo stale ako rozmaznane decko. Poznam zenu co tyrala manzela cely spolocny zivot a ked sa s nou rozvadzal lebo to uz nevydrzal tak sa pokusila o demonstrativnu sebevrazdu. Samozrejme prezila a myslela ze to je dost silna vyhrazka manzelovi, ale neudrzala ho, odisiel od nej aj tak. Porozmyslaj ci tak chces skoncit. Pohar trpezlivosti ked pretecie tak uz nic nebude take ake predtym

moon1979
31. dec 2013

@lagrima123 no zbohom ... si hysterická a navyše násilná a vulgárna ... a ešte sa ti nepáči, ak po "pretečení pohára" zareaguje tvoj partner trochu inak (myslím si, že oprávnene, on má tiež len jedny nervy) a ty sa ideš vyhrážať odchodom ... prepáč, ale čo ťa oprávňuje riešiť veci hučaním, nadávaním a fackami??? tebe by sa páčilo, keby aj on takto reagoval? asi nie ... tak sa zobuď a trochu sa nad sebou minimálne zamysli ...

aneri66
31. dec 2013

myslím, že áno... pravdepodobne ti chcel len dobre, aby si sa ukľudnila 😒

adkoalauri
31. dec 2013

@lagrima123 čo si chcela, to si dostala ☹ Ty nechceš, aby tvoje deti videli, že sa hádate a bijete a ty si prvá, ktorá dá facku manželovi. Nehnevaj sa, treba troška zamyslieť nad tým, ako sa chováte, čo robíte.

lukra
31. dec 2013

@lagrima123 smutne to vobec citat, ale ja to vidim, ze provokujes TY!! Preco ho skusas kolko vydrzi. Je jeeno z akej je rodiny, ale Ty ho smerujes pomaly tym smerom, co nechapem. Ovladaj svoj hnev, alebo sa schovaj, vykric sama, nie na druhych. A este pri detoch...vy ste si nejako vymenili strany..a tie facky, to je prejav slabosti? Ja sa vobec necudujem, ze u facku strelil ..

vaneska002
31. dec 2013

Nehnevaj sa ale zasluzila sisi a mala by si sa hambit ze to robis pred svojimi detmi ,nemas pravo davat facku a potom sa cudovat ked ti ju vrati .Mal ti ju dat hned ako si ho udrela prvy krat TY.A nie az teraz.....

katarinka289
1. jan 2014

@sashabb Kde je ta chyba v nadpise?

sashabb
2. jan 2014

@katarinka289 pôvodne tam bolo tušim dal a nie dala (už si to presne nepamätám)

dilino
24. feb 2019

@lagrima123 ake požičaj take vráť aspoň ti ukazal ako to je ked ty si mu dala facku vyhľadaj psychiatra to že mal takeho otca neznamena že on musi byť taký môžeš si zato sama ja byť na jeho mieste som už davno preč otcom pre deti bude celý život ale taku aka si ty taku si môže najsť na každom rohu

svetielko86
24. feb 2019

@lagrima123 zaslúžila

ladyblcha
24. feb 2019

5rocna diskusia 😁🤣🤦‍♀️

Strana
z6