Dieťa a moja teta
Ahojte som tu nova tak prosim žiadne hlupe komenty Tak volam sa Viktoria mam dve deti 3 rocne Ivanka a 1 rocneho Danka ide o to mam tetu ktora sa do vsetkeho stara hlavne do nas Ivanko je kvoli nej rozmaznany no katastrofa naprik.vcera isla som vecer domov z prace cestou som volala manzelovy ze som zabudla doma penazenku ze treba kupit rozky atd deti vtedy spali tak priatel za mnou vybehol hned pri bytovke mame obcho.dom tak sme vpalili do obchodu kupili co mali a za 5 minut sme mali nakupene a doma no krava som volala s tetou a preriekla som sa ze sme boli kupit vecer veci to ste mali vidiet to rodeo pritom deti fakt spali aj ked sme boli doma ze sme nezodpovedny a neviem co no najhorsie je ze ona ma stale take vystupy boze tolkokrat ked ho zobrala k sebe viete aky bol doma zly hucka ho proti nam neskutocne ze si ho chce osvojit ze nas da na socku myslite ze ked sme rychlo nakupili a sup domov ze nam moze socka zobrat deti neviem o co jej ide ale ja uz nevladzem stale sa do nas staraju v kuse o deti sa riadne starame myslite ze ma ho sancu nam zobrat?a este nieco chcela by som tretie dieta no bojim sa reakcie od nej a starkej uz ked som cakala druheho syna tak chceli aby som sla na potrat neviem co robit aj ked nie sme najbohatsi a mame finan.problemy starame sa o deti a maju vsetko co potrebuju mame rozne dlhy no snazim sa brigadujem priatel je po operacii je to tazke myslite si ze mame mat dieta alebo ak by bolo radsej potrat?ako trpiet
@kokolinko2425 boli ste obaja jednou nohou v base. Čo viac dodať? Ak by sa im niečo stalo, čo sa aj stať mohlo, tak už vás nerieši len sociálka ale aj polícia
neviem, čo si mám o tom celom myslieť... to že ste nechali deti samé (také malé) aj kď spiace, je riziko a neviem, či to dokonca nie je trestné ...preto mala "teta" pravdu, ak by to na vás niekto povedal, máte problém ... nechápem, načo sa s tebou musel do toho obchodu trepať aj "priateľ" ...mal sa vrátiť k deťom (keď nevie nakupovať), alebo mal ísť na nákup on a ty si mala naklusať k deťom ...nechápem to celé ...
čo sa týka toho, že máte finančné problémy a chceš tretie dieťa ... tak tu sa mi rozum zastavil ... a došli mi slová ...
borovicku a cigarety ste, dufam, nezabudli.
lebo ako citam, tak citam...ja nicomu nerozumiem. volas manzelovi...pardon, namzelovY, vybehne za tebou priatel...nechas doma dve deti, lebo neviem preco. asi si nemala tolko casu, aby si si sla pre peniaze domov, ved potraviny mate hned pri dome.
dakuj bohu, ze mas tetu, aspon niekto v tvojej blizkosti ma rozum
@kokolinko2425 veľmi chaotické, celé zlé......
@nyusika prepač ale to je trocha prisilne napisať,že borovičku a cigarety? Vy ich poznáte?Hneď,ako som prečitala prispevok som ľutovala tu novu členku neviem nehnevajte sa,ale je to ako inkvizicia hon na čarodejnice,preto tu už ani nebudem zrejme chodiť,lebo vždy keď len kuknem diskusie mám dosť!!!!trochu by ste mali šetriť tie,čo napišu otazku viem že teraz sa pustite domňa nech sa pači,ale mali by ste mať aj vy svoje hranice,ani sa nečudujem,že už veľa mamičiek neprispieva asi je lepši ružovy slonik 😝

No toto je cisty fake. Priatel/manzel - chyba. Pribuzna, co sa "moc" stara - deti same - socialka - financne problemy - potrat = provokacia. Uz chyba len zamenit tetu za svokru.