icon

Diskrétny sušiak: Prečo sú trenky na balkóne?

28. jún 2024

Prídem po 12h z roboty a trenky sa sušia na balkóne čierne pritom čierne som neprala tak týždeň.. vnútri je sušiak kde sa susi biele prádlo kľudne to mohol dať dovnutra sušiť ale dal to von na balkón a ešte zastrel aby som to nevidela ale ja som to videla už keď som prichádzala domov..
pýtam sa ho na to a on že ho kocúr ogrcal

Ako čo si o tom myslite ? Prosím nesmejte sa

liv1
28. jún 2024

Asi to chcel robit s kocurom, stiahol trenky a ten sa mu na ne vygrcal z toho co uvidel 😂

mamutka
28. jún 2024

Nas kocur si bežne grcne. V lete, keď ma muž na sebe iba trenky je dosť možné, že by mu ich ogrcal. Muž by to prepral a vyhodil von, lebo nie je prasák aby to hodil do kosa na prádlo medzi tričká. A ja by som si to ani nevšimla. Ale to som ja

lavender94
29. jún 2024

A čo by to malo znamenať? Naozaj to, že klátil susedu je len jedna z možnosti a aj to najmenej pravdepodobná. Akože neviem si predstaviť tu situáciu, že by sa utrel po sexe do treniek. To robia 15 ročne deti, ktoré su vystresované a nevedia kam čo strčiť, alebo ľudia čo maju sex v lese, nie doma😂
Bola by si radšej, keby nechá na zemi ogrcane alebo osraté trenky?

sense
29. jún 2024

Aj naša mačka vie grcat ale teda vždy je to na zem nie na oblečenie. Dokonca keď ju to začne nadrápovat na gauči tak zíde dolu...
Ale teiz sa prikláňam k názoru ze nedobehol, uslo a hanbí sa

lakebabe
29. jún 2024

@sense chudacisko chlap , pose.e sa cestou z roboty uz ta hanba a ešte ma doma vypočúvanie 😂😂😂

petracandle
29. jún 2024

Ja stále nechápem ako oprané trenky súvisia s neverou?? 😃 ved v trenkách sa nesúloží a nemá 15, aby sa do nich utieral ale by to nechal v kondóme čí na/v partnerke😃
Buď mu tam streklo "kako" alebo "ciko" alebo semeno ale preto, že sa robil sám. A tie grcky nie sú vôbec nemôžné, veď hádam by ogrcané trenky nehodil do prádla, aby to tam kvasilo ale ich logicky rýchlo opral...

cacianka
29. jún 2024

Aj mňa trápi pointa čiernych trenírky 🤷

karolinakr
29. jún 2024

ked ho kocur ogrcal, cely den chodi doma v trenkach v to prípade, toto by si mala skôr riešiť, prečo si neda gate

autor
29. jún 2024

@karolinakr to viem že chodí lebo my byvame v takej bytovke že je tam neskutočne teplo to je nejaká blbá strecha a bývame pod ňou rovno.. to viem aj ja že chodí tak no

dzejn80
29. jún 2024

Este nikdy som sa na MK diskusii nerehotala tak, ako teraz 😂 dakujem. Az ma muz zacal vypocuvat, ze co sa deje. Po precitani sucho skonstatoval “co spravi jeden mokry prd”.

sisska96
29. jún 2024

@h2 podľa mňa žena mu už ide na nervy a ten kocúr bol sarkastický vtip aby ho nechala na pokoji

fido69
29. jún 2024

Vysia tam ešte tie trenky? Vidíte ich niekto? 😁

stanulienkat
29. jún 2024

Kocur nekriva??🙄

vilma7
29. jún 2024

A tvoj chlap nevie onanovat? ;) tak asi sa urobil a bud rada, že to opral...alebo mu ušlo do gatí. Bože, a ešte to písať na MK.

karolinakr
29. jún 2024

aha, teraz v lete chapem, je horko...

karolinakr
29. jún 2024

@fido69 visí jedine s mäkkým, to si ľahko zapamätáš

fido69
29. jún 2024

@karolinakr Áno, hanbím sa za to. Zbadal som to až príliš neskoro. Už som to nevedel opraviť. Idem si dať desať rán bičíkom a možno potom svoje trenky vyvesím na balkón a žena konečne spozornie, že niečo sa deje... 😉

maciatkolulu
29. jún 2024

@viestta ty a čo ak nemajú susedu,ale iba suseda,to je cooooo🤣🤣🤣prekvapko

karmen118
29. jún 2024

Mohlo sa mu stať hocičo, že ho naozaj ogrcal kocúr, ušlo mu...možno autorka pozerala nejaký film/seriál, ktorý jej ostala v podvedomí, raz dávnejšie som videla taký film, že milenci si dávali znamenia, že toho druhého manžel/manželka nie je doma, keď vyvesili dohodnuté samotné trenky alebo nohavičky na šnúru :D a podľa toho sa striedali, kde si užívali :D

lenka1993
29. jún 2024

Ja som v práci, zabehol mi koláč a rehocem sa na celu recepciu 😀😀😀

karolinakr
29. jún 2024

@fido69 vidíš, to neni zlý napad...vyves trencle ako zástavu

autor
29. jún 2024

@maciatkolulu presne tak máme len suseda slobodného 🤣🤣 sme bytovka kde su 4 byty a dole pod nami byvaju len Ukrajinci - chlapi

viestta
29. jún 2024

Takze mozes si byt ista, ze suseda to nebola.

janickacrazy
29. jún 2024

Inak posledná možnosť je, že sa len spotil a dal si druhé trenky. U nás je tiež teplo, tak sa prezliekam aj 3-krat denne. Muž to našťastie nerieši. 😁

fido69
29. jún 2024

@janickacrazy Podľa posledného prieskumu chodí v lete 99% žien z MK na ostro. Tak prečo sa prezliekaš 3xdenne? 🤔

janickacrazy
29. jún 2024

@fido69 asi budem to 1% 😁😁

karolinakr
29. jún 2024

@fido69 aj nevesty?

fido69
29. jún 2024

@karolinakr Tak žiadne kategórie v prieskume neboli. Vlastne to je celkom zaujímavá otázka. 🤔

minka201
29. jún 2024

@karolinakr Blbé by bolo, keby autorka napíše, že oni kocúra nemajú, ale suseda má 🤔🤭