Diskrétny sušiak: Prečo sú trenky na balkóne?
Prídem po 12h z roboty a trenky sa sušia na balkóne čierne pritom čierne som neprala tak týždeň.. vnútri je sušiak kde sa susi biele prádlo kľudne to mohol dať dovnutra sušiť ale dal to von na balkón a ešte zastrel aby som to nevidela ale ja som to videla už keď som prichádzala domov..
pýtam sa ho na to a on že ho kocúr ogrcal
Ako čo si o tom myslite ? Prosím nesmejte sa
Nas kocur si bežne grcne. V lete, keď ma muž na sebe iba trenky je dosť možné, že by mu ich ogrcal. Muž by to prepral a vyhodil von, lebo nie je prasák aby to hodil do kosa na prádlo medzi tričká. A ja by som si to ani nevšimla. Ale to som ja
A čo by to malo znamenať? Naozaj to, že klátil susedu je len jedna z možnosti a aj to najmenej pravdepodobná. Akože neviem si predstaviť tu situáciu, že by sa utrel po sexe do treniek. To robia 15 ročne deti, ktoré su vystresované a nevedia kam čo strčiť, alebo ľudia čo maju sex v lese, nie doma😂
Bola by si radšej, keby nechá na zemi ogrcane alebo osraté trenky?
Aj naša mačka vie grcat ale teda vždy je to na zem nie na oblečenie. Dokonca keď ju to začne nadrápovat na gauči tak zíde dolu...
Ale teiz sa prikláňam k názoru ze nedobehol, uslo a hanbí sa
Ja stále nechápem ako oprané trenky súvisia s neverou?? 😃 ved v trenkách sa nesúloží a nemá 15, aby sa do nich utieral ale by to nechal v kondóme čí na/v partnerke😃
Buď mu tam streklo "kako" alebo "ciko" alebo semeno ale preto, že sa robil sám. A tie grcky nie sú vôbec nemôžné, veď hádam by ogrcané trenky nehodil do prádla, aby to tam kvasilo ale ich logicky rýchlo opral...
Aj mňa trápi pointa čiernych trenírky 🤷
ked ho kocur ogrcal, cely den chodi doma v trenkach v to prípade, toto by si mala skôr riešiť, prečo si neda gate
@karolinakr to viem že chodí lebo my byvame v takej bytovke že je tam neskutočne teplo to je nejaká blbá strecha a bývame pod ňou rovno.. to viem aj ja že chodí tak no
Este nikdy som sa na MK diskusii nerehotala tak, ako teraz 😂 dakujem. Az ma muz zacal vypocuvat, ze co sa deje. Po precitani sucho skonstatoval “co spravi jeden mokry prd”.
Vysia tam ešte tie trenky? Vidíte ich niekto? 😁
Kocur nekriva??🙄
A tvoj chlap nevie onanovat? ;) tak asi sa urobil a bud rada, že to opral...alebo mu ušlo do gatí. Bože, a ešte to písať na MK.
aha, teraz v lete chapem, je horko...
@fido69 visí jedine s mäkkým, to si ľahko zapamätáš
@karolinakr Áno, hanbím sa za to. Zbadal som to až príliš neskoro. Už som to nevedel opraviť. Idem si dať desať rán bičíkom a možno potom svoje trenky vyvesím na balkón a žena konečne spozornie, že niečo sa deje... 😉
@viestta ty a čo ak nemajú susedu,ale iba suseda,to je cooooo🤣🤣🤣prekvapko
Mohlo sa mu stať hocičo, že ho naozaj ogrcal kocúr, ušlo mu...možno autorka pozerala nejaký film/seriál, ktorý jej ostala v podvedomí, raz dávnejšie som videla taký film, že milenci si dávali znamenia, že toho druhého manžel/manželka nie je doma, keď vyvesili dohodnuté samotné trenky alebo nohavičky na šnúru :D a podľa toho sa striedali, kde si užívali :D
Ja som v práci, zabehol mi koláč a rehocem sa na celu recepciu 😀😀😀
@fido69 vidíš, to neni zlý napad...vyves trencle ako zástavu
@maciatkolulu presne tak máme len suseda slobodného 🤣🤣 sme bytovka kde su 4 byty a dole pod nami byvaju len Ukrajinci - chlapi
Takze mozes si byt ista, ze suseda to nebola.
Inak posledná možnosť je, že sa len spotil a dal si druhé trenky. U nás je tiež teplo, tak sa prezliekam aj 3-krat denne. Muž to našťastie nerieši. 😁
@janickacrazy Podľa posledného prieskumu chodí v lete 99% žien z MK na ostro. Tak prečo sa prezliekaš 3xdenne? 🤔
@fido69 asi budem to 1% 😁😁
@fido69 aj nevesty?
@karolinakr Tak žiadne kategórie v prieskume neboli. Vlastne to je celkom zaujímavá otázka. 🤔
@karolinakr Blbé by bolo, keby autorka napíše, že oni kocúra nemajú, ale suseda má 🤔🤭

Asi to chcel robit s kocurom, stiahol trenky a ten sa mu na ne vygrcal z toho co uvidel 😂