icon

Dovolili by ste synovej priateľke prespať u vás?

23. máj 2026

Ahojte. Syn ( 22r ) dnes prišiel s tým, že by bol rad, ak by aspoň raz do mesiaca u nás prespala jeho priateľka, lebo s nou chce tráviť troska viac času. Cez týždeň sa nevidia, iba cez víkendy kvôli štúdiu. Neviem, či mu to mám dovoliť. Bývame v dome. Sú spolu skoro 3r. Dovolili by ste ?

anonym_6c061e
Včera o 11:24
@anonym_d48c8a

@anonym_autor
Aj k nám taká jedna prišla. Priletela zďaleka vraj na týždeň, poznali sa pol roka.
No a čo začala vyvádzať, ostali sme v šoku. Každé ráno vstala o piatej, vyžehlila synovi košeľu, nachystala raňajky a pripravila krabičku s obedom. Dvakrát do týždňa ešte ráno piekla koláč.
Po týždni si našla prácu vo francúzskom luxusnom obchode s kabelkami. Má VŠ, no z týždňa ostali tri mesiace. V tom obchode dostala za dobré výsledky jednu niekoľkotisícovú kabelku.
Všetci moji kamaráti sa dušovali, že také ženy už neexistujú, že takto sa správali už len ich mamy.
No mýlili sa, už sú 10 rokov spolu. Akurát synovi to sem-tam lezie na nervy, tak by si občas dal také lacné denné menu.

@anonym_d48c8a priklad trollingu

anonym_ea0459
Včera o 11:25
@anonym_d5e885

@anonym_ea0459 iste, keď sa koncert skončil o 23ej, budem ho viezť domov a hodinu sa trajdať hore dole, keď ráno vstávam do práce. Ja nechápem, čo z toho robíte takú drámu, že 18-ročný chalan prespal u nás na gauči 🤷‍♀️

@anonym_d5e885 nerobím drámu, je mi to fuk.

anonym_ea0459
Včera o 11:31
@anonym_325a2c

Bývame na dedine a mali sme dosť prísnych rodičov. Moja sestra naoko vyprevádzala frajera večer domov a on potom tajne liezol cez okno do jej izby. Keď ju priateľ požiadal o ruku otec ho potľapkal po pleci povedal mu " synak vitaj do rodiny, odteraz už nemusíš liezť cez okno, môžeš u nás nocovať " Oni si naivne mysleli, že o tom rodičia nevedia.

@anonym_325a2c podobne liezol aj ku mojej kámoške spolužiak. Len problém bol v tom, že ona mala okno do dvora od susedov. Tak najskôr musel vojsť do dvora do susedov a potom cez okno dnu. Niekto neznámy ho uvidel. ten neznámy si myslel že išiel od susedov a tak celú vec ohlásil susedovi , že videl mladého muža ísť z ich dvora. Sused si dal všetko dokopy a zistil že veď predsa on bol niekoľko týždňov mimo domu.
tak sa kamarátka priznala že to chodil spolužiak v noci ku nej.

beronsche
Včera o 11:32
@anonym_36eab7

@lindusss2016 nie, nikto u nás nikdy nespal z rodiny. Prídu na návštevu a idú spať domv na hotel apd. Ako som povedala, náš domov nie je hotel a penzión. Ak chce s priateľkou sexovať, má auto, má možnosť ísť s ňou niekde na víkend, na chatu apd.

@anonym_36eab7 waw, dobrý extrém...

betulinka1
Včera o 11:32

@anonym_autor za mna je to v pohode, ze kludne od tych 17 rokov dievčata by som nemala problem, keby chalani priniesli na prespanie . Mame dvoch chalanov nastastie ale asi keby doniesli nejaku 15-16 rocnu, to by som nedovolila. Autorka ty riesis 22 rocneho muza, tam kludne aj keby kazdy vikend boli u nas. Aspon by som si vytvorila nejaky vztah aj ja k nej, nech potom neplačem, ze nevesta nechce ku mne chodit. Osobne sa celkom tesim na zeny v dome, konecne nejaka ženská energia 🤣🤣🤣🤣

anonym_325a2c
Včera o 11:41
@anonym_ea0459

@anonym_325a2c podobne liezol aj ku mojej kámoške spolužiak. Len problém bol v tom, že ona mala okno do dvora od susedov. Tak najskôr musel vojsť do dvora do susedov a potom cez okno dnu. Niekto neznámy ho uvidel. ten neznámy si myslel že išiel od susedov a tak celú vec ohlásil susedovi , že videl mladého muža ísť z ich dvora. Sused si dal všetko dokopy a zistil že veď predsa on bol niekoľko týždňov mimo domu.
tak sa kamarátka priznala že to chodil spolužiak v noci ku nej.

@anonym_ea0459 vždy som sa smiala ako frajer náročky búcha bránkou, aby si všetci mysleli, že už odišiel a potom ju potichu otváral. Dokonca so sestrou pár krát mazali pánty, lebo bránka vŕzgala. Obaja boli vysokoškoláci a videli sa len počas víkendov, tak si to takto vynahrádzali 🙂

mirka2405
Včera o 11:43

@anonym_autor Určite áno, nevidím dôvod prečo nie.

anonym_60e385
Včera o 11:55

My sme nikdy nesexovali u svokry alebo u mojich rodičov. Svokra ma uši v noci hore, hanbila by som sa. A ešte chodí často na záchod.

anonym_916aab
Včera o 12:10
@anonym_863c36

Potom ti synáčik kvôli tomuto odíde z domu , pokazíte si vzťahy , vezmú sa a nevesta bude najhoršia na svete , že ti vzala miláčika z domu , porodí ti vnúčatá a nebudeš u nich vítaná - lebo ani ona nebola 🙏🏼

@anonym_863c36 toto je svätá pravda. Len potom bude najhoršia nevďačná nevesta a na to preco to vsetko začalo svokra dávno zabudne.

anonym_916aab
Včera o 12:14
@anonym_ef9c35

@anonym_autor v žiadnom prípade 🤨🤨🤨 Mladý nech doštuduje, nájde si prácu, potom ženu a sex až po svatbe v kostole s mojim súhlasom!!!

@anonym_ef9c35 a potom sa budes čudovať, ze vnúčatá ta nepoznajú a ani detom sa velmi nechce k tebe na navstevu

anonym_d7f7eb
Včera o 13:22
@anonym_7c2bf3

A nezabudat,ze aj ked je byt a rodicia vlastnu spalen,vzdy sa da kamosku v noci dotiahnut domov,uplne staci,ze rodicia zaspia.Tak to fungovalo aj u nas a rano o 5tej isla na vlak.No kolko razy som ich takto nacapala.Deti nestrazite 24h.denne.
To len k tym naivkam,co si naozaj myslia,ze az ked sa ozeni.

@anonym_7c2bf3 vlastnu spalen? Hadam spalnu?😂🤣

anonym_d7f7eb
Včera o 13:25
@anonym_9fe54c

@ivik4 Ja nie, stredoškoláci sa majú v mojom dome max. spolu učiť, nie sexovať, brrrr, tá myšlienka, čo sa deje v detskej vedľa. Aj slečna by sa mala hanbiť, aj jej rodičia.

@anonym_9fe54c neboj, tvoje deti ked si predstavia teba s muzom ako po sebe skacete, to je ine brrrr🤪

anonym_cba578
Včera o 13:40
@anonym_9fe54c

@ivik4 Ja nie, stredoškoláci sa majú v mojom dome max. spolu učiť, nie sexovať, brrrr, tá myšlienka, čo sa deje v detskej vedľa. Aj slečna by sa mala hanbiť, aj jej rodičia.

@anonym_9fe54c to z ktorej jaskyne si vyliezla? Na sex netreba posteľ. Ak chce mať študent sex miesto si nájde, a netreba im na to detská izbičku, ani mamičku ktorá spí vedľa

anonym_d48c8a
Včera o 13:46

@anonym_autor
Ja som mal takú frajerku – super slušné dievča, VŠ študentka. Nikdy som u nich nechcel prespať, lebo to bola skrytá „perverzáčka“, ktorá chcela mať sex vo výťahu, vo vlaku, u nich doma v obývačke a orál, keď rodičia spali vedľa.

anonym_9fe54c
Včera o 13:52
@anonym_cba578

@anonym_9fe54c to z ktorej jaskyne si vyliezla? Na sex netreba posteľ. Ak chce mať študent sex miesto si nájde, a netreba im na to detská izbičku, ani mamičku ktorá spí vedľa

@anonym_cba578 Reč je o tom, že ako rodič tomu vedome nebudem dávať priestor a požehnanie. A nie každý stredoškolák sexuje kade- tade, verila by si tomu?

anonym_9c6e67
Včera o 14:21
@anonym_fde5dd

Mne zas príde divné také chodenie a bývajú spolu len cez víkendy alebo dva razy do mesiaca

@anonym_fde5dd my sme nebyvali spolu niekedy aj 2- 3 mesiace a predsa nas vztah vydrzal. Jeho rodicia mali kupeny dom na chaluparcenie, a tak sme sa spoznali. Sme spolu od mojich 19, on mal 17, sme spolu vyse 20 rokov. A vtedy bez socialnych sieti a chytrych mobilov. To si uz nevie skoro nikto predstavit 😆.

elzu
Včera o 17:32

@anonym_autor samozřejmě 👍🏻 at se koukám ze všech směrů, nevidím, v čem by měl být problém 😉

anonym_8c28d9
Včera o 17:52

@anonym_autor to si robíš prdel, nie? Ty co si robila a kde si bola v jeho veku? Sa čudujem, keď ma doma takéto podmienky, že tam este býva.

oblecenie99
Včera o 18:30

Eeeech, čo ja viem? Ako nie že by som mala nejaké morálne vytknutia, keď by mal 22, ale keď si predstavím ďalšiu osobu v našom byte, tak je to už aj celkom dosť 🤔 ale ja nemám rada prespavacie návštevy, zo zásady na také nechodím ani ja (výnimkou je dom rodičov, tam máme vlastné poschodie, a tam chodíme domov). Keby sme mali vacsi dom, tak vtedy hej, ale s bytom.problem mám no... Akože sem tam áno, ale na nejakej pravidelnej báze no neviem.. Opakujem, mám s tým priestorové, teda logistické problémy 😅 keby ale bola milá a zlata a čistotna, tak by sme to nejak vyriešili asi..

anonym_a80f69
Včera o 18:31

@anonym_autor Nikdy som dcéram nebránila.Staršia má 22 a chodí s frajerom 5 rokov od začiatku u nás spával.Uz si kúpili byt,takže chodia na víkendy ku nám spolu.Lebo odišli az 300km od nás.Mladšia má 17 a 2 roky frajera.Tiež spáva u nás chodia spolu do triedy ale on spáva v inej izbe.Ja sa práve naopak teším ,keď prídu.Keby to mal byť každý týždeň iný frajer,tak to samozrejme nedovolíme.

gabikula
Včera o 18:40

Mne by to vadilo, pokial nie su manzelmi, nech ide kazdy spat k sebe domov.

minenkaa
Včera o 18:41
@gabikula

Mne by to vadilo, pokial nie su manzelmi, nech ide kazdy spat k sebe domov.

@gabikula a aký je rozdiel manželia a nemanželia

anonym_5ae922
Včera o 18:52

Mne by vadilo jedine sexovanie pod mojou strechou a ešte kebyže som doma … Návšteva v prípade, že mám miesto určite nie. Ale sexovat, nech si mladí idú na víkend niekam, alebo do podnájmu …

minenkaa
Včera o 18:56
@anonym_5ae922

Mne by vadilo jedine sexovanie pod mojou strechou a ešte kebyže som doma … Návšteva v prípade, že mám miesto určite nie. Ale sexovat, nech si mladí idú na víkend niekam, alebo do podnájmu …

@anonym_5ae922 a si sa opýtala svojich deti ,či im nevadí keď sexujete s mužom?

anonym_9fe54c
Včera o 19:00
@minenkaa

@minenkaa Tak hádam nejaký rozdiel tam bude....

anonym_5ae922
Včera o 19:01
@minenkaa

@minenkaa och zase Ty … Inak tuto priblblu otázku som čakala … Mojim deťom nemá čo vadiť keď ja sexujem s mužom a ja sa ich nemienim pýtať ... Dom sme si postavili my, sme roky manželia, rodina a vyspelí samostatní, zarábajúci ľudia, ktorí vedia uživiť seba aj deti. Ak sa to mojim dospelým deťom nepáči, kľudne si môžu nájsť podnájom a ja ich rada privítam aj s priateľkami kedykoľvek na návšteve …

anonym_9fe54c
Včera o 19:05
@anonym_a80f69

@anonym_autor Nikdy som dcéram nebránila.Staršia má 22 a chodí s frajerom 5 rokov od začiatku u nás spával.Uz si kúpili byt,takže chodia na víkendy ku nám spolu.Lebo odišli az 300km od nás.Mladšia má 17 a 2 roky frajera.Tiež spáva u nás chodia spolu do triedy ale on spáva v inej izbe.Ja sa práve naopak teším ,keď prídu.Keby to mal byť každý týždeň iný frajer,tak to samozrejme nedovolíme.

@anonym_a80f69 Šťandy🙂!

minenkaa
Včera o 19:05
@anonym_5ae922

@minenkaa och zase Ty … Inak tuto priblblu otázku som čakala … Mojim deťom nemá čo vadiť keď ja sexujem s mužom a ja sa ich nemienim pýtať ... Dom sme si postavili my, sme roky manželia, rodina a vyspelí samostatní, zarábajúci ľudia, ktorí vedia uživiť seba aj deti. Ak sa to mojim dospelým deťom nepáči, kľudne si môžu nájsť podnájom a ja ich rada privítam aj s priateľkami kedykoľvek na návšteve …

@anonym_5ae922 presne som vedela,že si to zase Ty, s takýmto obmedzeným názorom

anonym_9fe54c
Včera o 19:07
@minenkaa

@anonym_5ae922 presne som vedela,že si to zase Ty, s takýmto obmedzeným názorom

@minenkaa obmedzená si v niečom ty, ale ty to nevidíš. Práve pre tú obmedzenosť. Krásne paradoxy....

margotka17
Včera o 19:07

@anonym_autor áno, kľudne, teraz sa to už tak nerieši ako pred rokmi.