Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@lubikan každý kto s nami žije, pozná ako píše ten druhý, štýl, vyjadrovanie...
@siwinka1717 ja nemam iluzie, ale ked raz niekto hlada bokovku a pride sa mu na to, tak si zmeni nick, odstrani fotku a nikto zase dlhu dobu nevie, ci tam naozaj chodi alebo nie.. Ak sa realne prihlasoval a realne hadal niekoho, tak presne ako si napisala, nikto ho tam nenaloguje a nenapise inzerat ak to nebol on sam.
@svetielkoand aj to je riesenie, ale nemusi chciet odist, povie, ze to je aj jeho dom a bude, a za druhe, moze povedat, ze ved predsa o nic neslo co robi dramu a on nema kam ist, jednoducho ho nevyhodis...
@ani3012 nie vďaka sociálnym sieťam...vďaka manželom, ktorí sa buď nudia v živote, alebo čo. Nechápem to jednoducho. Ale robia to tuším všetci, všetci muži v mojom okolí, môžu mať ideálne vzťahy, krásne ženy, malé deti, pespektívne vzťahy , úspešné ženy vedľa seba a robia to napriek tomu.
@katti77 vsak ona mu dom neberie, ona ho posiela zurovat, kym si vycisti hlavu a rozhodne sa co dalej.
@bugynka no vies co? az sa mi tlak zdvihol, ked som si precitala, ze mal ruku pod suknou..Presne ako pisu baby, uz by to nebola kamaratka a jemu pobal kufrik, nech si ide za tou "kamoskou"...Ja osobne ak by sa mi toto udialo pred ocami uz doveru nemam a vyhodila by som ho.. ale tak by som postupovala ja. Nezijem s tebou, neviem aku mate situaciu, zivot, takze toto sa musis rozhodnut sama ako to "stráviš", alebo "nestráviš". ale spýtaj sa ho, že keby ta nasiel na gauči s jeho kamaratom, ako mu drzis vtaka, ci by sa mu zdalo v poriadku a ty by si mu povedala iba "prepac". Vacsiu trapnost hadam povedat ani nemohol.
@sisaha....fotky mu tam nikto nepridal...to sám, veď jasné. Inak začínam pri tomto vzťahu a to nie sme spolu tak dlho žiť v takom svete, že chlapovi je fakt ľahšie na svete a môže všetko.Ustúpula som od kariéry, os známych, nechodím von, neobliekam sa už draho.....vraj mi to ako tehotnej aj tak netreba a svokra aspoň chviľu nehovorí, že si kupujem len topánky z Fiora a mám pocit, že robím veľkú chybu.
booze baby ja by som tym chujom obtala gule na klate 😢 ved je to hroz 😠 nééééééééééééééééééééééééé
@svetielkoand
@katti77
neviem , co robit ale porazpravat sa o tom budeme musiet ..
@katti77 podla mna zbytocne plytvanie energie na niekoho kto si to nezasluzi
@svetielkoand tak ti poviem, poklial nemas riadny dokaz stale v kutiku duse dufas, ze to nie je take zle, alebo si nahovaras, ze mu ublizujes a on nic nespravil, mozno je to zbytocne, ale aspon by som mala istotu, lebo podla mna bugynka este nie je rozhodnuta a nie je presvedcene uplne o jeho vine...
@bugynka porozpravat sa sice mozete ale myslis si, ze ti povie pravdu?
heslo dna je zatlkat zatlkat zatlkat to vie kazdy chlap a nie len ten
@bugynka 😅 skoda slov, myslis ze sa prizna? bude lutovat? alebo budes pocut kopu lzi a budes tomu verit (radsej)? Nerozpravaj sa, neries, chod si vyvetrat hlavu na par dni, kup si nieco pekne na seba, zmen uces a hlavne davaj na javo, ze ti je lahostajny, chlapi si lasku zacnu uvedomovat, az ked ju stracaju
@svetielkoand mas pravdu len uz potom je mozno neskoro znicene zivoty koli ich posranemu testosteronu

@bugynka -nevadi,ze si na to dosla az dnes..hlavne,ze ti to doslo.. 😉