icon

Ja aj dieťa sme mu na príťaž

28. aug 2023

Ahojte,

7 ročný vzťah , 6 rokov života v spoločnej domácnosti , po 7 rokoch ma požiadal o ruku ( on ), vzali sme sa a dva roky po svadbe prišiel na svet syn . Mám 32 rokov, manžel 36 rokov a máme trojročného syna. Rok už pracujem .
Ako som otehotnela , mužovi úplne preskočilo . Veľmi zintentívnil žurky , pivá , čundre vraj ešte si chce užiť, než ho úplne priviažem doma k decku .( jeho bežné vyjadrenia ) . Do pôrodnice ma zaviezol spolužiak a kamarát, lebo môj muž bol zas preč a nedvíhal mobil , nedvíhal ho ani keď som rodila aby prišiel , nakoniec syna vložili do rúk kamarátovi v domnení že je otcom a ktorý čakal vonku pred pôrodnou sálou , lebo som ho o to prosila. Hanba na 100 rokov. Za 5 dní ma nebol ani len pozrieť v pôrodnici , posielala som mu fotky , na čo mi len napísal , hm fešný . Boli za mnou rodičia, aj svokrovci , kamarátky ale manžel nebol , načo , vraj ho uvidí doma. Z pôrodnice ma viezol zas ten istý kamarát čo ma tam aj doviezol, lebo manžel bol zas niekde v čudu .
Doma som bola dva roky s malým a jedine čo som sa od muža dočkala bola fiannčná podpora počas mojej materskej a rodičovskej , inak v podstate žijem ako slobodná matka. Stále sama, celé vikendy , večere je mimo . Už pred dvoma týždňami mi oznámil že na Silvestra ide s " chalanmi " na chatu . Tí jeho chalani sú jeho veková kategória, ale všetko slobodní , bezdentí a hlavne nevyzretí . Pokúšala som sa aj s nimi hovoriť aby mu dohovorili , ale jediné čo som sa dovzedela , že ho mám nechať vybúriť že on sa ukľudní . Ale mne už došla trpezlivosť, pred mesiacom som sa od neho odsťahovala s malým do podnájmu a žijem sama. Na to mi napísal , len že či som to zabalila, napísala som že áno a viac sa mi neozval , malý ho nezaujíma, neposlal mi na neho žiadne peniaze . Bola tu za mnou svokra, ktorá mi len povedala aby som si to riadne rozmyslela, lebo život rozvedenej ženy nie je jednoduchý a že raz ho to prejde. Ja takto ale žit nechcem , som unavená vyčerpaná a neskutočne frustrovaná . Viem že môj muž sa teraz vráti z dovolenky s tou jeho partiou , nás nikam nikdy nevzal, posledné roky som od neho nič na Vianoce nedostala, ani na narodeniny ani na akýkoľvek sviatok , vraj načo , však už nie sme deti . Je toho na román čo by som mohla popísať. Dať mu ešte čas alebo sa rozviesť a začať zas normálne žiť ?

Strana
z3
tosomja
28. aug 2023

Rozveď sa. A nezabudni na výživné aj spätne odkedy spolu nežijete v jednej domácnosti.

sante81
28. aug 2023

Rozvod. Zvládli sme to všetky, zvládneš aj ty. Ten pocit pokoja a slobody je nenahraditeľný 🍀

sejjby
28. aug 2023

Radšej žiť sama ako v takomto vzťahu v ktorom budeš mať male dieta a nevybureneho chlapa👍🏻 rozhodla si sa správne, nezabudni hlavne na výživné, keď ma na žúrky tak nech aj pekne cvaká

sissy27
28. aug 2023

A kolko casu by si mu chcela dat?? Kym nebude stary plesaty pupkaty chuj, ktoremu uz nestoji a je bez penazi?? Lebo potom je realna sanca, ze bude potrebovat starostlivost a zrazu mu budu manzelka aj dospely syn dost dobri…
Uz davno by som bola rozvedena a vyzivne na syna vyriesene sudnou cestou. A svokre by som vyplachla zaludok - asi aj oni tak zili s muzom, tak sa jej to zda normalne a synacik si ocividne zobral priklad…

doriiis
28. aug 2023

Škoda,že si sa za neho vydala.Mala by si o problém menej teraz.No ale k veci.Dalsiu šancu? V žiadnom prípade,tých šancí mal až až.
Máš kľud a pokoj tak hor sa do toho....spísať žiadosť o rozvod a zároveň aj návrh na zverenie dieťaťa do osobnej starostlivosti.A samozrejme výživné na seba a na dieťa.Ked sú prachy na žúrky,bude aj na toto.
Veľa šťastia🤞

minenkak
28. aug 2023

Ži, ži tak ako chces ty,ak ti vadí život s tvojim mužom rozveď sa, možno po rokoch sa stretnete a budete spokojní obaja

deti95060810
28. aug 2023

jemu dať čas? nežartuj...
inak neisť pozrieť ženu do pôrodnice - tak to počujem prvý krát...
počuj a dieťa ho volá ako? ocko?

tamitamitami
28. aug 2023

Dobre si spravila, veď vpodstate sama žiješ už dva roky (naozaj ti je taký chlap na nič).
Požiadaj o výživné a rozveď sa....hádam nebudeš čakať roky kým sa on spamätá a strácať čas (môžeš ho venovať niekomu kto si to bude vážiť).

zuzinapipina
28. aug 2023

ak sa mas rada, ale fakt uprimne rada, tak rozvod. Ak nevidis na sebe ako sa k tebe chova a ako si ta nevazi, skus si predstavit, ze by mala ako keby tvoja dcera takeho manzela, radila by si jej ostat v takom vztahu, ked by bola taka nestastna? Odpoved zja ne uz poznas. Ja som sama so synon, a nelutujem ze som odisla z nefunkcneho vztahu, ale ked som mala moznost byt velmi dobre financne zabezpecena 😊
uvedom si svoju hodnotu a obklopuj sa ludmi, ktori si ta naozaj vazia ❤️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
28. aug 2023

Dobre ze si odisla :( ...velka skoda..

autor
28. aug 2023

Najviac čo ma zarazilo , je že či som odišla mi napísal až po dvoch týždňoch , dovtedy akokekeby ani nezistil že nie sme doma alebo ja neviem čo . Sms od neho : Zabalila si to ? Na Silvestra idem na chatu . Veď toto nie je normálne na 36 ročného muža.

deti95060810
28. aug 2023

zder ho z peňazí... aby vedel čo stojí dieťa.

autor
28. aug 2023

@deti95060810 dieťa ho volá tatino , ale veľa príležitostí na to nemá , minimum . V živote ho neprebalil , nekŕmil , nekúpal , nevie ako sa volá jeho doktorka, ani aku má veľkosť oblečenia, nikdy ho nevybral zo jaslí , neprečítal knižku . Ak už aj bol doma tak len okolo neho chodil akoby bol vzduch , malý aj zo začiatku behal za ním , ale vždy mi len povedal vezmi si to svoje decko nech ma neotravuje.

puklica13
28. aug 2023

@autor
"...vždy mi len povedal vezmi si to svoje decko nech ma neotravuje."

A takemuto chces dat sancu akoze na co????

deti95060810
28. aug 2023

autorka, nemá milenku? tam nebudú asi len kámoši....

januska12323
28. aug 2023

Ty si s ním ešte dva roky ostala potom čo sa na teba vysral ešte aj keď rodíš jeho dieťa?? Ani nemôžem ďalej pokračovať by ma tu vymazali za nadávky na to decko, ktoré si si bohužiaľ vzala. Pýtaj výživné na dieťa, na seba a majetok, ktorý ti patrí.

pbra40
28. aug 2023

Ja si myslim, ze to najhorsie a najbolestnejsie uz mas za sebou. To,ze si sa odstahovala, bolo urcite to najtazsie. Bola by hlupost sa vracat. Sup na urad, vybavit si zverenie dietata do svojej opatery, poziadat o rozvod a robit si zapisky a udaje, ako podklady ku ziadaniu vyzivneho. Drzim palce

autor
28. aug 2023

@puklica13 ako o šanci sa ani nedá baviť, myslím že je rád že som odišla , jednoducho zistil že nie je priravený byť otcom, malý ho otravuje, zaťažuje , obmezduje. Ked mal dva roky , chcela som íst k moru , na čo mi povedal že by sa musel zraziť s rýchlikom ísť na dovolenku s dvoročným usmrkancom , že príde viac unavený ako oddýchnutý , tak som ja išla do Štúrova a on do Talianska .

autor
28. aug 2023

@deti95060810 možno má ,ale ja som nejaké indície nezachytila. Pre neho je teraz sa dobre niekde ožrať, podávať výkony na horách , zdolávať prekážky , prevysi prevýšenia , cestovať a vidiet.

puklica13
28. aug 2023

@autor .. tak potom aky cas chces davat? Akoze sa mavnutim carovneho prutika zmeni? Ci? Ved na vas zvysoka kasle...ty sa potom zobudis o 20 rokov a uvedomis si ze si tolke roky zila bez lasky, ucty a respektu..cas je najvacia komodita v zivote, ktora sa jedina neda nahradit ani vratit..

simca06022011
28. aug 2023

nedavaj mu cas, nedavaj mu nic... inak co jeho rodicia, ze otec sa nedostavil ani za zenou a dietatom do porodnice? On sa nezmeni.. mne by raz povedal, ze zober si to svoje decko.. :D nepocuvaj svokru, ona nech dohovara synovi, resp. do teraz mu mala dohovarat., Ja by som jej povedala, ze vsetko lepsie ako zivot-nezivot s jej synom :D

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lija22
28. aug 2023

toto je velmi nezodpovedny a nevyzrety jedinec. Je velmi smutne, ze nezazil vlastne dieta vyrastat v najkrajsom veku, kedy su deti najrozkosnejsie. Tak mu treba blbcovi. Velmi som zvedava dokedy si mysli, ze ho zivot stareho mladenca bude uspokojovat.
Drzim ti velmi palce. Rozhodla si sa dobre. Nech tebe aj synovi ide vsetko podla planov, hladko a v klude.Dobre bude

autor
28. aug 2023

@puklica13 on takýto nebol , fakt nie , ak by bo tak utekám po prvom roku spoločného bývania. Normálne sme spolu žili , bavili sa o budúcnosti , o počte detí , chodili na dovolenky, chaty, stretávali sa s priateľmi . Lakomý nebol, ani na mňa ani na okolie. Akonáhle som otehotnela , akoby dostal paniku že už nič nebude , že koniec život, keď som mu ukázala tehtoenský test, tak normálne zbledol. Aj som sa ho pýtala viac krát že či to dieťa chce, a že hejlen že si musí zvyknúť na situáciu že mu život skončil . A potom to začalo .

simsalabim
28. aug 2023

To je az neuveritelne, co pises… ze taky chlap vobec existuje. Svokra by sa mala hanbit, koho vychovala. Ale tak lepsie ako nasilny alkoholik 🤔 No ani toto nema cenu zachranovat.

autor
28. aug 2023

@chodec15 7 rokov vyberania a testovania, čo viac som mala ešte testovať ? Dieťa sa len tak nedá na skúšku , k cudzím deťom sa choval normálne.

milanemila
28. aug 2023

Ja by sim sa rozviedla uz po tom fiasku s porodnicou, nas svatu trpezlivost, ze si az doteraz takeho debila trpela.

chodec15
Autor odpoveď zmazal
autor
28. aug 2023

@chodec15 nič z toho . Normálny priemerný chlap . Len zrejme nechcel deti a akosi mi to zabudol povedať.

Strana
z3