Je bozkávanie nevera?
Nebudem to tu rozpisovat ako a preco,len sa opytam-Je bozkavanie nevera?
JE podľa Teba voda mokrá? 😀
Je.
bozk na líce pri pozdrave nie je nevera ... pri stretnutí sa bežne takto vítam s manželom mojej najlepšej kamarátky, ak sme sa dávno nevideli a teda v žiadnom prípade si nemslím, že som "neverná" mm🙂 ...
bozk na ústa cudziemu chlapovi (je jedno, či to je práve priateľ alebo manžel mojej najlepšej kamošky) ... je v prípade, že to nebolo zámerné, neznalosť mravov ... alebo ... ak to bolo zámerné...možno skúška partnerky(partnera), čo on na to...
ale bozkávanie ako také (s niekým druhým, nie so svpjím partnerom) je nevera ... (ak bo, ten dotyčný pri zmysloch a nebol práve indisponovaný nejakou "návykovou" látkou ... 😝 )
Ano je
tak, určite je to začiatok už niečoho, čoby sa nemalo pre vydatú/zadanú ženu.....je to podraz na partnera 😖 😲
Vášnivý bozk na ústa je podľa mňa nevera! 😉
Bozk pri zoznamovani, kondolovani a pod. na obe strany lic nie je.
Bozk z vasne, z lasky, ci uz na ruku, nohu, usta alebo francuzak nevera je. Pre mna uz len umysel.
ahoj uz sama myslienka na bozkavanie je nevera a autorka asi mysli nie pusu na lico, ale bozkavaniel proces kde clovek tuzi po spojeni s inym.. ano a dokonca lahsie zeny sa ani nebozkavaju pretoze je bozkavanie vysoko intimne .... kto vsak este nebol neverny? ani len myslienkou?
Ak myslis bozk mimo nejakej grtulacie,tak ano u mna to je zaciatok nevery
uz len pomyslenie na moznost bozkavat sa s inym je nevera 🙂
áno bozkávanie je nevera. bola by som veľmi nešťastná, keby sa môj muž s niekým bozkával. nie je to vo vzťahu normálne.
Toto dievča nemá viac, ako 14 rokov. Pozrite si jej témy, ktoré tu pridáva.
poznám na to jeden dobrý vtip.ked som sa bozkávala s iným chlapom,to nie je nevera..odpoved muža:A ked ti pridrbem pravou rukou a som lavák,to znamená že som ťa neubil 😀 chápeš,nie?
NO podla mna to nevera určito je..To by bolo už čo,keby sme navzájom sa mohli bozkávať v manželstve s kadekým.. 😀 😀 😀 😅
anoooo aj boskavanie je nevera anooooo je...
@tajka1986 Áno plne súhlasím. A keď už chlap dokázal bozkávať inú, dokáže aj ostatné. Sex začína práve boskávaním. A hlavne, keď na ten bozk a na tú druhú potom stále myslí. Preto je bozkávanie ešte 1000 krát horšie ako fyzické skĺznutie. Pudy sú pudy, no keď to má v hlave, môže to mať čoskoro aj v srdci. Boskávanie medzi dvomi ľuďmi, ktorý sa milujú, je nádherná a intímna vec, ktorá má patriť len im dvom. Predsa keď miluješ, tak nepcháš jazyk do úst niekomu inému ako je milovaná osoba... Preto bozkávanie určite je nevera!
Cokoľvek v čom je nejaký cit alebo len vlhký orgán je nevera!
@bambuleka mozem sa opytat preco toto pises do kazdej diskusie, ktora s tym ani v podstate nesuvisi?
@klarissa25 prepac, mala som tuzbu sa s mojou skusenostou zdoverit s kazdym :(

bozk na lica v ramci pozdravu ok...inak nema chlap co prikladat svoje pery na ine nez tie co ma jeho aktualna partnerka
btw. pre niekoho nie je nevera ani bozk ani flirtovanie....vtip ze len dovtedy ked sa to tyka ich.....ale ked to iste urobi partner/ka tak zrazu je ohen na streche (ak ani to vsak nevadi tam uz ide o nezaujem)