icon

Je netradičné meno Samantha vhodné?

7. jún 2024

Zdravim vas. Trochu si tu idem vyliat slová..Nedávno sa sestre narodilo dievčatko a dala jej meno Samantha.. Ja som jej radila nech dá meno Elisa, lebo je to slovenské meno v rozsirenom kalendari a Samantha nie je slovenske.. Ide o to, že neviem ako ju mam volať.. Žijeme na Slovensku, je normálne ze dala také meno? A niesme romovia, viem ze oni davaju hocijake mena.. Neprestrelila to sestra trochu?

soraya25
7. jún 2024

Tak ja mám 33 rokov a mala som spolužiačku samanthu čiže dávno dávno a to na Slovensku

thirstymonk
8. jún 2024

Jo, prestrelila, lebo si dovolila pomenovat sgoje dieta ako chcela ona a ne ako chces ty. Elisa je asi take slovenske meno ako Ingeborga 🤣

matullienka
8. jún 2024

Joj mať takú sestru ako si ty tak sladko radšej žiadnu a obmedzim alebo úplne prerušim kontakt s tebou. Keď budeš mať dieťa ty tak si ho pomenuj aj Hermiona Grengerova ale nekecaj do toho ostatným. Ak keď si jej sestra tvoj názor na výber mena dieťaťa je úplne nepodstatný

mantilka
8. jún 2024

Ja som to mala podobne so svokrou. Tiež povedala, že prečo nie Elsa...lebo išiel seriál v telke. Manžel jej povedal, "lebo my vyberáme 🤓. " To si prišla ohovárať na MK vlastnú sestru? No fuj.

motogirl699
8. jún 2024

Neviem čo by si robila keby si bola moja sestra a zistila aké meno som ja dala svojej dcére 😅

anna_anicka83
8. jún 2024

Tak mne moja vlastná mama povedala, že môjho syna jeho menom volať nebude. Vydržalo jej to asi týždeň. Tak si sa nestotožnila s menom, lebo si mala nejaké predstavy a predsudky. Neboj za chvíľu ti to bude úplne prirodzené volať ju tak👍.

kajka2022
8. jún 2024

Kks tak toto sú iné starosti!je to jej dieťa je jej vec ako sa bude volať jej dieťa a Samatha je veľmi pekné meno🙂

maxalla
8. jún 2024

Tak ju volaj elisa, ked ti to tak vadi. :D

bubik6x
8. jún 2024

Dcéra sa volá Esmee, ( číta sa Esmej) moja mama ju volá Esmeejka, babka Smejka, a dedko keď ešte žil Esmeralda, a prd makové ma zaujímalo čo svokra hovorila, že jej sa to meno nepáči atď, je to moje dieťa a ja som ho porodila, vybrala meno, vychovávam, a nezaujíma ma kto si čo myslí takže asi len toľko k tomu

nelka93
8. jún 2024

@viestta zrejme si označila zlu kocku 😅

viestta
8. jún 2024

@nelka93 mas pravdu, @minenkak fakt to nebolo tebe ale autorke, keby ma Nelka neupozorni an na to nepridem

evcagabi
8. jún 2024

@motogirl699 ake? Ja som zvedava 😁

minenkak
8. jún 2024

@viestta ja som to hneď pochopila

motogirl699
8. jún 2024

@evcagabi nie je to nič extrémne, ale keď má problém so Samanthou. Moja dcéra sa volá Elizabeth Noemi

20mysicka12
8. jún 2024

Noa?veď je to jej dieťa a nie tvoje.Da si pre svoje dieťa meno ale chce a nie ale chce jej sestra,trošku je to na hlavu postavené.Ako ju volať?Sami?

lavender94
8. jún 2024

Vieš čo, podľa mňa ju volaj Števo….

zuzana76
8. jún 2024

ja by som ju volala Sami, ak sestra vyberala medzi Elisou, Sarou a Samathou, tak tiez sa mi viac pacia tie dalsie dve, ale je to jej dieta a jej vyber. Ty budes vyberat svojim detom.

slovakboy
8. jún 2024

Amanda, Samantha, Laura, Adel, to sú krásne vznešené mená. Silné.

minenkak
8. jún 2024

Inak ja som mala byť Jožo, ale mama ,že nie a žijeme všetci v pohode

xsuzannex
8. jún 2024

Necitala som komentare, ale....
...ak by sa tebe narodilo dieta, pacilo by sa ti keby ti sestra kafrala do vyberu mena TVOJHO dietata?

miadi
8. jún 2024

Ty si ako Moja svokra 😂 ked mala dcera 5m bol krst a po krste na veceri svokra zadrela a ako ju budeme volat ? Ja ze sak menom ake dostala ked sa narodila Natalie.. a svokra ze to si neviem zapamatat Ja ju budem volat Nadia 😂😂😂😂😂ale naucila sa to hoci jej vtedy uz musela zacat starecka demencia . Ty mas tiez nejaky zdravotny problem ? Lebo toto normalny clovek nemoze mysliet važne .

ella1234
8. jún 2024

Za posledný polrok dalo meno Elisa/Eliza svojim dcéram 5 bývalých spolužiačok 🤦
A neter volaj Eva a aj dalej sa s*r do rodičovských rozhodnutí svojej sestry a potom tu založ čoskoro diskusiu prečo s tebou sestra nekomunikuje.

Nemôžeš sa s nou proste uprimne tešiť a neriešiť kraviny?? Je to také ťažké?

siera_springs
8. jún 2024

Mozes ju volat Saminka🙂 a poznam jednu 5rocnu Samanthu a rodicia a blizky jej hovoria Samantička.

svetlonos
8. jún 2024

Ni ty si sestra zlatíčko! By sim sa s tebou asi aj baviť prestala!
My sme synovi dali dve mená a rodina, ze su to snáď musia napísať, lebo sa to nedá zapamätať 😂. A to chcel muz havajské meno! Máme v podstate normalne mena, lenže pre Slováka netypické, ze sa na ihrisku neoficiálne 2-3 deti.
A ty máš nejakú diagnozu, ze toto riesis? Lebo normalna celkom nebudeš.

mumi9
8. jún 2024

Milujem túto diskusiu 😅😅😅 strašne dobre som sa zasmiala na niektorých komentoch 😂 a autorka, ľutujem tvoju sestru, má čo robiť, toto počúvať…

cacianka
8. jún 2024

@mumi9 tá jej sestra založila diskusiu, ale meno má vybrať

slovakboy
9. jún 2024

@siera_springs to je krásne.

samanta44
9. jún 2024

Ja mam dceru Samanthu a aj po 16 tich rokoch to meno milujem. Je jedinecne a krasne ako ona

realny
Odpoveď bola odstránená
realny
Odpoveď bola odstránená