Je to láska či slušnosť?

nuvaring
22. jan 2015

prosím názor, akýkoľvek....myslíte si, že je dôkaz lásky a úprimných citov k žene aj to, že chlap, ktorý na začiatku vzájomného spoznávania sa tvrdil, že nemá vzťah k deťom a napokon v realite si veľmi pekne rozumie s dieťaťom svojej partnerky a navyše na vianoce dieťaťu venoval konkrétny dar, po ktorom veľmi túžilo v hodnote takmer 100E sám od seba, bez zbytočnej debaty a diskusie o daroch a pod.

opatrovatelka29
22. jan 2015

chlapi toho nahovoria...je to mozne,jasne....kolko takych bolo a dnes su prikladni otcovia😉)))

liebling98
22. jan 2015

Myslím, že je to dôkaz toho, že mu na partnerke a jej dieťati záleží, že na ňu myslí a rozmýšľa nad tým, ako ju potešiť. Hoci aj prostredníctvom radosti jej dieťaťa. Mnoho chlapov má silné reči o láske a skutek utek. Tento to zrejme nevie vyjadriť slovami, tak zvolil iný spôsob.

maria1989
22. jan 2015

nemusí to byť láska, možno sa jej len chce zapáčiť... trošku si prilepšiť, a milión iných dôvodov... jednoducho vie, že to cez deti funguje.

sednaja
22. jan 2015

Ťažko a zbytočne za tým niečo hľadať. Aj ja by som o sebe mohla povedať, že nemám vzťah k deťom. Teda určite nie som typ opatrovateľky. Avšak na svoju malú sestru, na svoje detičky nedám dopustiť. A tak isto možno aj tvoj partner - možno nie je milovník detí, nevyhľadáva ich spoločnosť, ale to neznamená, že ich nemá rád - avšak k tvojmu si našiel cestu, lebo je skrátka TVOJE 😉 a je mu blízke (možno čoskoro bude aj jeho)

mikema
22. jan 2015

Mnohi chlapi si myslia, ze nevedia co s detmi, kedze s nimi nemali moc docinenia. Moj muz si myslel, ze nevie co so psom. Potom som jedneho kupila a dnes sa pyta, ako mohol zit bez neho 😉 obcas musia chlapi proste zazit, co to znamena travit cas s detmi a zistia, ze deti su vlastne velmi fajn.

ivett1
23. jan 2015

myslím, že je to dôkaz úprimných citov ... na začiatku neklamal a jasne povedal, že nemá vzťah k deťom , podľa mojej mienky, skôr preto, aby ho partnerka pochopila, ak by sa jej zdalo, že sa "nemá" k tomu jej dieťaťu ... tak, ale ako sa vyvíja vzťah dvoch ľudí ...tak sa vyvíja aj troch🙂 ...je to normálne, ak to myslí vážne s partnerkou, je jasné, že to myslí vážne aj s jej dieťaťom ...sorry... môj eštezatiaľslobodný brat mi povedal, že ak by si chcel nakloniť len matku ...tak by jej dieťaťu určite nekúpil dar za 100 € 😉 ... to už je tak trochu, že ho berie do "rodiny"🙂

sue
23. jan 2015

Nepisala si, ze je to vztah len o sexe lebo zijes v jednej domacnosti s exmanzelom? Ci ste sa predsa len rozhodli dostat dalej? 🙂 myslim,ze v pripade tvojho "zajka" ide o pripad,ked on neriesi - dal darcek, lebo sa mu to v danej chvili zdalo ok 🙂 a neuvazoval, ci niekto bude analyzovat jeho krok tym ci onym sposobom 🙂

adri266
23. jan 2015

Tam je viacero moznosti:
1, Mozno si chce kupit naklonnost dietata a na Teba zaposobit.
2, Mozno na zaciatku tvrdil, ze nema vztah k detom, kedze ziadne vlastne deti nemal, ale casom prisiel na to, ze deti rad ma.
3, Mozno je zvyknuty kazdemu, koho pozna, kupovat take drahe dary. 😉

Neviem, preco sa pytas tu otazku, preco sa Ti to zda cudne, ale ja by som asi brala moznost 2. A nic ine by som za tym nehladala. Bud rada, ze chlap ma dobry vztah s Tvojim dietatom, cen si to 🙂

katrin21
23. jan 2015

myslim si, ze kludne to moze byt uprimne... to by si videla hlavne v beznych situáciách, ako sa k dietatu sprava... MOzno ani sam nevedel, co to je mat vztah k dietatu a ak ho to dieta rado má a pekne sa mu približuje, tak to cloveka pohladi po srdci a ak ho nema z kamena, tak si vztah vytvori...
Ale darcek o tom nevypoveda, darcek mohol kupit len tak.. skor si vsimaj ine situacie.. ci sa tvari kyslo, ked treba nieco ohladne dietata pomoct, zariadiť, odviezt, alebo ked dieta same od neho nieco chce, ci ma ,alebo nema problem mu venovať svoj cas a ci sa pri tom sprava prirodzene, alebo nasilu a je rad ,ze to skoncilo a splnil si , co " sa patri " a ocakava... to velmi lahko spoznas..