Je to nevera alebo len flirt?

darilia
15. sep 2020

Ahojte. S priatelom sme spolu 10 rokov. Raz ma kamaratka upozornila, ze jej pise aka je krasna a ze sa do nej zalubil. Otvorila som teda jeho FB a tam som nasla spravy s nim a jeho susedou,ako sa ho pyta ci je doma sam a on jej odpisal, ze keby bol sam uz davno by lezala vedla neho. Konfrontovala som ho a on mi sluboval, ze s nou nic nemal a ze to pisal opity. Neverila som mu, ale ostala som s nim. Tri dni dozadu sa ku mne dostala informacia, ze ma nieco s kamaratovou zenou. Znova som sa teda dostala do jeho telefonu a nasla som tam spravu ako sa jej pyta ci moze v sobotu prist, ze "jej spraví tak zle, ze nebude vediet dychat" ... najlepsie je, ze to pisal v case, kedy som sedela kusok od neho a on sa ma pytal kedy budem v praci. Povedala som mu, ze v sobotu..... Pisal si s nou dost vela a v celej konverzacii ma ani raz nespomenul. Boli se sa cez vikend prejstso psom, ale jej napisal, ze bol sám..... Teraz som okrem tejto nasla znova spravy aj od tej susedy, boli ale celkom sikovne popremazavane, z kontextu mi ale aj tak doslo, ze sa isto stretli ato co premazal asi vedel preco mazal... dalsej pisal, ze ci uz ma frajera a ked odpisala, ze nie, tak jej odpovedal ci nechce zobrat jeho aspon na jednu noc ako frajera. Neviem ci to bolo dalej pomazane alebo mu na to neodpisala.
Rozisla som sa s nim, on mi ale stale pise a zaprisahava sa, ze s nikym nikdy nespal pocas nasho vztahu. Keby sa k nemu vratim, neviem ci by som dalej dokazala fungovatbez toho, aby som ho neustale neupodozrievala. Co si o tom myslite? Podla vas ma podviedol? Budte prosim uprimní a kľudne aj krutí, chcem pocut pravdivy nazor. Dakujem.

s_a
15. sep 2020

Podľa mňa je jedno či ta podviedol alebo nie, šťastne zadaný človek nema čo vypisovať takéto veci druhým.. a ak ťa aj doteraz nepodviedol, raz by k tomu určite prišlo lebo evidentne často na to myslí

ave_eva
15. sep 2020

nechaj ho, podviedol ta.... ja by som neverila, ,.,.uz ho budes stale podozrievat, oni sa nemenia

sona96
15. sep 2020

@darilia už toto je podvod, je jedno či s nimi aj realne spal

tifi2324
15. sep 2020

@darilia určite by som sa k nemu nevratila....celý život ho budeš upodozrievať a nebudeš kľudne žiť s takým suknickarom....nájdi si lepšie takého ktory nebude baliť každú sukňu okolo seba aj keby ťa nepodviedol ale toto sa nerobí ...ja by som s takým človekom nestracala cas

jaskolka
15. sep 2020

Neveríš mu, ani sa ti nečudujem, zadaný chlap nemá čo vypisovať také reči kade tade. Aj keby s tou ženou možno nič nemal, veľmi rýchlo je od virtuálnych slov ku skutku s nejakou inou. Čiže ak chceš úprimný vzdah plný dôvery, s týmto slovným donchuanom to nehrozí

adkoalauri
15. sep 2020

No ja by som takého pobehaja veru nechcela...

asia83
15. sep 2020

@darilia Podviedol by, ak by nejaká povolila. Zabudnite na neho.

veronikaszabova
15. sep 2020

Ty kokos a nie je jedno, ci ta podviedol? Uz len tie spravy su cez ciaru.

sandrika1986
15. sep 2020

Poslala by som ho prec..uz by som mu druhu sancu nedala, mozno ta podviedol alebo este nestihol, ale to nemeni situaciu na tom, ze ma sklon k nevere.

Isto mas na ovela lepsieho muza ako je tento tvoj ex...nestracaj cas...venuj sa sebe, maj pozitivne myslenie a co ma prist do tvojho zivota, tak to pride...len vsetko ma svoj cas.

Neverila by som mu uz a boli by uz pochybnosti, ci to znova nespravi a pod.
Drzim palce 🙂

tosomja
15. sep 2020

Už by som s ním nebola (podvádza, bude podvádzať ďalej...ak len píše, také "vraj pod vplyvom alkoholu" tak aj to je forma nevery. ) Už by dávno vytriezvel keby mal mňa za priateľku 😄😄

papulienka48
15. sep 2020

Je podľa mňa jedno či sa dačo stalo, klame a aj tak naďalej a podľa mňa by si mala dať od neho ruky preč. Načo aj s ním zostať, keď vidíš, že aj tak si proste nedá povedať. Nech si tam ide za susedou a ty si nájdeš niekoho, kto si ťa bude vážiť

vlasta1818
15. sep 2020

toto myslím, že by bola len otázka času, kým by sa to skončilo ozaj neverou, neverila by som mu ništ :/

jvlo
15. sep 2020

O takeho by som ani bicykel neoprela. Obyčajný klamár a zaletnik

osky
15. sep 2020

Myslim ze sama velmi dobre vies,ze tento chlap nie je ten pravy pre teba.ked si uz dokazala od neho odist,uz sa nevracaj.
Vzdy by si ho podozrievala a on si ta aj tak nevazi.
Ako moze s niekym zit,robit si z neho za chrbtom prdel a do oci mu vraviet-lubim ta.
To je ponrytectvo najväcsieho zrna.
Jasne ze ti vola,ved 10 rokov nie je malo.a aj ked zhanal ine,predsa je zvyknuty na ten vas zabehnuty stereotyp..
Ale ty nerozmyslaj tak,ze 10 rokov hodis prec.
Rozmyslaj,ze ak sa vratis,mozno takto stras DALSICH 10 ROKOV...

taga
15. sep 2020

Ty ale riesis zlu otazku. Je uplne jedno, ci ta podviedol (ale uprimne si myslim, ze urcite, dokonca by som povedala ze aj viackrat)
Ries to, ze si ta vobec ale vobec nevazi ako zenu, ako svoju priatelku, ma ta za totalne nic, ba este horsie. Vypisovat si takymto sposobom je dovolene pre nezadanych, aj to je po istom veku znacne trapne. Toto je nejaky trapny chujko, co nevie, kam by strcil. S takym travit zivot = pokazit si zivot.
Stastny to den, ked si sa s nim rozisla

rybka2014
15. sep 2020

Ahoj, myslím, že už je teraz jedno či ta aj fyzicky podviedol, alebo nie. Keby bol šťastný a spokojný, neriešil by iné. A tým pádom bol aj nefér voči tebe.
Nevracala by som sa k nemu. Bolo by to už iba o podozrievani a pocit dôvery by bolo veľmi ťažké získať spat.
Určite si skvela osôbka, ktorá si zaslúži byt šťastna. Keď treba, poplac si, hnevaj sa na neho, proste daj von všetky emócie čo ta tažia. A potom hlavu hore.
Držím palce 🍀👍💜

evamea
15. sep 2020

Mňa len prekvapuje, že uvažuješ vôbec nad tým, že by si sa k takémuto hlupákovi vôbec vrátila. Dobre že ti všetky susedy neobrobí a ty rozmýšľaš, či to čo písal bol len "nevinný" flirt. Buď rada, že si sa takého človeka zbavila a máš možnosť spoznať niekoho, komu bude na tebe naozaj záležať.

dzulli1980
15. sep 2020

yebnutí niektorí chlapi, fakt ... už by som s ním nevedela fungovať, jedným z kľúčových pilierov vo vzťahu je dôvera ... a moju by už teda nemal.
@darilia

fiafia
15. sep 2020

Nečítala som iné komenty ale tu nieje o čom premýšľať. Raz sľúbil,že s tým prestane, neprestal. V tomto prípade je jedno či s tými ženami aj reálne spal. Teba má očividne za tupu, naivnú žienku čo mu všetko zožerie. Chce si niečo dokázať? Ktovie. Ale láska vyzerá inak

arianna25
15. sep 2020

Vyzera tak ze chcel podviest ked tak pokusal. Ale podstatne je, ze je to suknickar ktory s tym neprestane. Takze radsej nic s jim pretoze ty budes dtale za stihacku a on sa bude vyskieratva skrabkat si vajca nad spravami s cudzymi zenami.

evaachesa
15. sep 2020

Na grc mi je z takých chlapov .. vôbec nechápem nad čím vlastne ešte uvažuješ 🤦 už len tie správy by ma totálne ponížili a taký človek by u mňa skončil v sekunde...mala by si si viac vážiť samu seba a ani len neuvažovať o návrate.

katarinka89
15. sep 2020

@darilia kašli na neho a neuvazuj o navrate- bude ti klamat dalej

jeliz59
15. sep 2020

Čo si o tom myslíme? konkrétne ja ....no nechci ani vedieť....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️si svojprávna a normálna osoba?asi nie ...normálny človek respektíve dospelá žena by uz asi s takým chlapom nebola....ja nechápem naozaj to fakt takúto situáciu ktorá nastane vo Vašom živote musíte riešiť na MK ( téma: baby poraďte prosím....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) preboha nemáš svoj vlastný rozum ?názor?rozhodnutia?keď ti trištvrte žien alebo teda užívateľov na MK napíše ostan snim tak ostaneš?asi áno že sa pýtam....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️....lebo však tu na MK to radia a MK je alfa a omega v oblasti radenia čo mám robiť vo svojom živote.....
O chvíľu tu prídu témy typu....chce sa mi cikať myslíte že mám použiť toaletu.?

agathachristie
15. sep 2020

Podviedol ťa a bude ťa podvádzať ďalej ak ho vezmeš späť. Takí chlapi sa nemenia.

medeaa
15. sep 2020

@darilia strasnu chybu spravis, ak sa k nemu vratis.

janetinka27
15. sep 2020

uz podozrive je,ze sa bavili o tej sobote.keby to boli "len" take steklive reci medzi nimi,tak by nebolo pre neho podstatne,ci si v ten den v praci abo nie.
preco ste boli spolu 10 rokov a nikam ste sa neposunuli? ste mladi? alebo v com je problem?
su muzi,ktori su k svojej zene pozorni,zena a rodina su stredobodom ich pozornosti a do nich investuju vsetku svoju energiu. to su vhodni muzi do manzelstva a nazalozenie rodiny. odhliadnuc od tych sprav s cudzimi zenami,mas pocit,ze tvoj priatelje vhodny partner pre teba do buducnosti?

a este ak vypisuje s inymi zenami taketo spravy,uz rozvija myslienky, ktore ta urazaju. je takyto partner hodny toho,aby si mu dala dalsie roky svojho zivota?

andreatytler
15. sep 2020

@darilia Nevera ma vela podob, Posielat sexualne spavy je jedna z nich.

vilma7
16. sep 2020

V skratke: neverila by som mu už ani nos medzi očami. Bez dôvery je vzťah o čom? A po tomto všetkom mu ešte veriť? Nikdy!!!

anita6666
18. sep 2020

Bohužiaľ,toto robí každý chlap...či už to chces počuť (vedieť) alebo nie,je to tak....buď sa s tým zmieris a nebudeš si to všímať,alebo ostan sama,len vtedy máš záruku,že s podobnými hovadinami sa nebudeš musieť zaoberať. Vieš koľko "šťastných" manželiek,ktoré by za svojho miláčika dali ruku do ohňa mám okolo seba, pričom ani netušia,že ich drahusikovia mi píšu za podobným účelom? Žiaľ,realita...chlap je lovec od prírody,evolúcia nepustí...

ivca88
18. sep 2020

Podľa mňa balík každú jednu a pokial ta aj nepodviedol, tak to len preto, že možno oni mu nedali ( aj keď on prosika).
Vážne nevymýšľaj.. nájdeš si takého, čo si pre neho jediná.
Tu by časom prišlo tehotenstvo, deti, a bolo dosť možné, že by si potom riešila že pochodil pol sídliska v čase, kým si uspavala deti.
Teraz nemáš záväzky. Rýchlo to ukonči. Nebuď s ním len zo zvyku