icon

Je to podľa vás nevera?

222edit
10. júl 2014

Co ti este tu janka.tu som ale len na chvilku.ok nebudem ta rusit snad si uzijete pekny vecer spolu.neuveris len kvoli tebe som nakukla .deti idem ulozit a potom sex (snad) juuuuj tisko zavidim uzi si to aj za mna daj si do tela a dobre si to zapametaj aby si sa mohla pochvalit. Snad si este niekedy zopakujeme nocnu minule. Dufam ze viac krat pacilo sa? Na to nikdy nezabudnem. Fuha to mi lichoti budem moc rad janka.cmuuuk vies ako potesit cmuk.To som rada tak zasa nabuduce pa bozkavam vsade.Ma asi jebne z igora on sa zasa vykecava vonku s kamosom a sere na mna.pod navnad ma.koncim pa.

jalito
10. júl 2014

voe, ženské vy narobíte z jednej nevery a písmeniek. Chlap predsa nebude jesť sviečkovú desať rokov, monogamia nie je prirodzená. Nehovorím, že ju má podvádzať na každom rohu, aj keď beriem do úvahy, že je to blbé, keď majú dieťa a ďalšie je na ceste, no tak si chlapc potrebuje štrajchnúť inde a robí to tak blbo, že si dopisuje s jej kamarátkou a ona všetko vidí.

mysicka36
10. júl 2014

@jalito 😀 to si zaklincovala. Takže je to OK?

lyzzy
10. júl 2014

@jalito... Aký nick taká odpoveď

maminuska
10. júl 2014

baby tak za 3 roky, za 3 roky !!! už si budem môcť vrznúť s iným chlapom však čo by som 10 rokov jedla sviečkovú , treba obmenu 😀

l3yla
Autor odpoveď zmazal
jalito
10. júl 2014

@lyzzy No to vieš. To som úplne šťastná, že si to poznala, ani nevieš ako 😀

lyzzy
10. júl 2014

@jalito... A tvoj muž si strajchne občas mimo?

jalito
10. júl 2014

@mysicka36 Bohužiaľ nevere sa zabrániť nedá... kto chce, ten to urobí, kto nechce, ten to neurobí, bohužiaľ taká je realita. Ale keď tu, na Modrom koníkovi vás je vačšina mimo realitu.

lyzzy
10. júl 2014

@jalito... S tým tvojim posledným príspevkom súhlasím.

pectore
10. júl 2014

jalito.... to je sila...chlap nebude jest svieckovu desat rokov.... 😀 😀 ta ked mu chuti inde tak nech sa mu aj vari inde....mozno ze su niektore tolerantne ...mozno uz na to maju svoj veka skusenosti aby boli tolerantne....mozno aj ja za 20 rokov budem na vec pozerat inac...ale toto je mlada pekna baba ...jak jej to robi teraz co bude o 10-20 rokov?..pekne nech si ulozi co na neho ma ....ak sa potvrdi nevera...vymlatila by som s neho prachy a nech si ide za koleginkou ked mu je rodina malo....

buducamama
10. júl 2014

@l3yla - preco to ma zapotreby? Tak ak chlapovi neda, tak si to hlada inde. Jednoducho mu chyba sex, nema ho doma, moze ho mat inde tak preco nie. Zenu a dieta lubi, ale stastny nie je. Muzi proste rozmyslaju inak, neboj,keby skusil byt tehotny a staral sa cely den o dalsie dieta, hned by sa vedel vcitit a na sex by tiez nepomyslel🙂 Urcite by som mu nedala kopacky, nevyzera teda na suknickara, ktory by lietal kade tade, ale vyzrat by som mu to dala. A tiez by som sa zamyslela, ze s tym sexom treba nieco urobit. Teda pokial autorka nechce zit v domacnosti ako brat so sestrou.

buducamama
10. júl 2014

@pectore - nech sa paci, aby si ale neskor nepadla z blata do kaluze a nenarazila si este vacsieho kurevnika alebo fetaka.

silacka1988
10. júl 2014

@adri266 lenze ty stale nechapes ze nikto sa tu nesnazi tolerovat jeho spravanie alebo ho ospravedlnovat ci sa do neho nejako velmi vcitovat...tu ide o tu delikatnost a citlivost celeho problemu...uz len z toho principu ze nemozes povedat cudzej osobe ze ahoj, mas nahovno manzela opust ho ..tym vlastne jej tvrdis ze je blba ze to sama nevidi a ked uz ine nevie tak aspon ho ma nekompromisne poriesit...empatia je presne o tom vcitit sa, nie vcitit sa iba do nej....beries to proste priliz jednostranne...nitko netvrdi ze je správne nieco trpiet..naopak..tvrdim iba aby urobilo vsteko preto aby netrpel nikto...to ze to prekusnu neznamena zasadne ze s nim bude do konc azivota trpiet...uz to len jednoducho nechat na nu, sama uz bude vediet..co sa tyka mna mas pravdu ....preto ze som si tym presla by som to vedela ponat trochu inak...avsak u nas ani jeden komunikovat vtedy nechcel (ja ani moj ex) o tom to je, o povahe..mozno oni dvaja praveze chcu....nepreniesli sme sa cez to lebo sme nekomunikovali, nie preto ze sme potrebovali zacat odznova inde...aj keby len jeden z nas bol vtedy otvoreny komunikacii mozno by to dopadlo inak a druheho by doviedol k rozhovoru....bohvie...kazdopadne...chapem ta a viem co mas na mysli, a ja by som urcite reagovala inak nestat sa mi toto co sa stalo mne..a mozno by som inak hovorila keby s ato stalo mojej sestre alebo blizskej priatelke....a neobvinujem ta, je fajn ze mas to citenie pre ine zeny a urcite aj tvoje rady jej na nieco budu...len mi je niekedy smutno ked sa rodiny rozpadaju za burlivych okolnosti, sledovania susedmi rodinami, cele sa to zvrtne na este vacsi tlak, a ta zena sa sice mozno zbavi jedneho chlapa ktorý si ju nezasluzil, ale hambi sa do konca zivota co sa jej stalo, co ,,dopustila´´, ake to ma nasledky a s kym zila...a presne to potom ovplyvnuje zeny postavit s aznovu na nohy....ta minulost sa im tak nechutne vrije pod kozu ze to maju o to tazsie a decka tiež...ak sa to apson trochu da, vyliezt z toho s ponaucenim, silnejsia, chránena sama sebou a vztycenou hlavou....vtedy ma njavacsiu sancu ze deti budu ok, a ona tiez...mrzi ma ze su na svete zeny ktoré nenazbieraju odvahu riesit problemy a rodinu , je mi luto tých co doma kadečo trpia...napriek tomu mi toto nepride ako pripad ze by ona vyslovene trpela dom amagora..prisla mu na neveru (potencialnu stale nieje dokazana) a ide s tym bojovat...ak by jej to robil stale smial sa jej do ksichtu a ona o dva roky napisala na MK ze neviem co mam robit vtedy si poviem ok, tu uz ine nepomoze je to blbec a utec od neho a netrp...ale tu sa o trpeni nebavime, bavime sa o moznostiach ako najlepsie vyriesit dany problem- nastrbena dovera a podozrenie na neveru...a toho sa držme 🙂 inak s tebou suhlasim a verte mi chapem kazdy jeden prispevok, nech je akykolvek...ale tak ako vsteko ani toto netreba hrotiť....to je vsteko...

l3yla
Autor odpoveď zmazal
jalito
10. júl 2014

@pectore Zlato moje, vieš o tom, že totálne verný chlap je pre ženskú nudný a nezujímavý? Rovnako aj slušný a milý, darmo, keď kobyla hľadá, tak hľadá poriadneho frajera, ktorý bude síce hajzel, bude ju mlátiť, a urobí jej dve decka, na ktoré nebude platiť, slušní chlapi ju nezaujímajú.

Myslíš, že bude pre zakladateľku riešenie, aby sa zbalila, a ešte tehotná odišla od neho a rozviedla sa, stresovala a dojila z neho prachy? Myslíš, že toto je fakt riešenie pre rodinu? Je jednoduché urobiť kravál " choď si za ňou, ale ťažšie sa nad to povzniesť. Nevera k životu proste patrí, aj keď to my potierame.

Ja som sa dávno zmierila s tým, že keď ma ten moj bude chcieť podviesť, urobí to, aj keby som ho držala na reťazi s olovenou guľou na vajciach a brnením na cikuli.

zajkka
10. júl 2014

Daj mu to pocítiť a riadne,aby sa hanbil,odíď k mame na cca 2 týždne,dievčatko hore hlavu,ty poznáš tú ženskú ?urob jej peklo a daj o tom vedieť aby sa to dozvedel aj jej chlap....podobnú situáciu zažila moja kamarátka,doteraz sa nedozvedela,či mali spolu niečo alebo nie,zapieral,zapieral....a tak sa nasrala a povedala to jej manželovi a to bolo potom.....najviac mi jej bolo ľúto tak ako teba,že čakali prve dieťa...sviniar jeden.Podla mna sú na chybe ženy,lebo oni dávajú ako prvé signál chlapovi,či majú onho záujem....to hovorila jedna sexuologička.....všetkému sú na chybe ženy.Nechcela som to písať verejne,lebo by sa ženy do mna pustili....drží palce.....ale ja by som sa nerozvadzala,ale vystrašiť ho treba,uz potom bude v strese čo i len na ženu pozriet

adri266
10. júl 2014

@silacka1988 znovu opakujem, ze ju nevyzyvam, ze sa ma okamzite rozviest. Ale keby sa aj rozviedla, nebude to chyba nas, alebo koknretne mna tu na MK, ale jeho.
TAkisto vobec nemusi ist o fyzicky neveru. Ale keby som nasla sms alebo email mojho manzela, ze nejaku inu zenu *bozkava po celom tele*, tak by sa mohol jedneho dna zobudit o 10 cm kratsi. A nemyslim teraz hlavu ci nohy 😀
Proste mi nejde do hlavy, ze si zeny tak malo vazia same seba, ak toleruju take veci, ak to beru ako normalnu vec. A patri tu aj flirt. Jedna kocka hore pise, ze ona bezne pocuva v kolektive taketo reci. Ale ved to je sexualne obtazovane. Ludia urobia tolko, kolko im ti druhi dovolia.

klincek
10. júl 2014

@jalito musim protestovat. mam totalne verneho chlapa, ktory je pre mna ten najzaujimavejsi na svete a verim, ze to tak zostane aspon do smrti 😅. (inak som ok, mam 35 a na moje IQ sa este nikto nestazoval 😉) ale asi si nikdy nemala chlapa, kto by ta podvadzal, bil, vrieskal na teba a kradol ti potajomky prachy z penazenky, ze? lebo ak ano, nemohla by si toto napisat..v opacnom pripade si mimozemstan (alebo ja).
jasne, mas pravdu v tom, ze ked bude naozaj chciet, podvedie ta, a moze trvat dost dlho, kym mu na to prides. ale urcite s tym netreba automaticky pocitat a vopred sa s tym zmierovat, to o com by bol ten vztah 😕?

p.j.jacky
10. júl 2014

@zajkka prepac .ale podla mna sa mylis.ked hovoris ze sa potom bude bat pozriet na inu.
Pokial je mozne z domu by som neisla.tym mu da volnu ruku aby si robil co chce uz uplne.ale zalezi ci snim chce ostat.
Chlap sa neprizna a bude zatlkat aj keby ich nacapala rovno pri sulozi.
Ani jej mm by som neinformovala.ju hej.ze o tom viem a ci si ho chce nastahovat domov aj k svojmu manzelovi.

pectore
10. júl 2014

@buducamama @jalito ta ak chlapovi neda...a co mu ko*ot odpadne ked si ho nejaky cas nenamoci?... to mu je ch*j prednejši než rodina...?.čo je to potom za kona?.....však ma pravu a ľavu ...môže si sam pomoct......nemusi hned ublizovat celej rodine...detom....osobe ktoru "akože" miluje...musim napisať akože..lebo ja neverim v to že ak ju miluje tak ju zaroven može aj podviest.....skratka v to neverim...potom ju "miluje"...aby mal klud..aby pred susedmi a pred zvyskom rodiny nevypadal ako chrapun.....divadielko..... ale vobec nema ani paru o tom co to milovat znamena......čo keby skor premyslal jak sa dostat vlastnej žene pod suknu ak maju problemy ...nez premyslal nad tym ako sa dostat kolegyni do nohavičiek..... velmi sa čudujem ..ale na to treba asi povahu aby si na vec takto pozerala....veru nemohla by som ..ved by sa v mojich očiach zosypal ako domcek s karat.... hnusil by sa mi na grcanie..... a veru buchla by som dvermi ...nastastie mam kde ist....kebyze nemam by som hrala divadielko....a max by som mu bola spolubivajuca....ziadne sex, ani pusa ...nic.....ale zarucene by som si haldala poprinom ineho chlapa......aby som takeho mohla co najskor opustit .....neviem ako na vec budem pozerat za čas..ale v tomto veku by som to nestravila... 😒 nedokazala by som...moje moralne ja mi to nedovoli.... jednoducho to nejde...pre mna je toto velmi velke zlyhanie ...aj ked vy to dokazete pochopit, odpustit ....povahy ludi su rozne , nazory su rozne...je tu pisem za seba...vsade pisem za seba..co by som ja urobila..pretoze v pripade neveri by som to naozaj urobila....pre mna by ten clovek nemal vyznam....nech uz by som ho milovala akokolvek v takom momente by to skratka pominulo.... nastastie a to si musim zaklepat mam dobreho chlapa a otca...ktorý ma v tomto uplne rovnaky nazor na vec ako ja.....a mozte si o tom myslieť čokolvek...

jalito
10. júl 2014

@klincek síce pravda, a je aj pravda, že som to nezažila, aby ma chlap bil, pil chlastal, podvádzal a pod., pretože takíto chlapi letia vačšinou na zakomplexované, mňa sa bohužial boja a ja našťastie mám aj správne nastavené radary.

jalito
10. júl 2014

@pectore tak to máš šťastie, ale vieš ako sa hovorí : Keď sa k*t postaví, tak sa rozum zastaví.

pectore
10. júl 2014

@jalito 😒 njn ....sak nech sa postavi...ja si tiez postavim.... ale hlavu

zajkka
10. júl 2014

@p.j.jacky máš pravdu veru 😉

klincek
10. júl 2014

@jalito 😉

jalito
10. júl 2014

@klincek napísala som tam bohužiaľ, no ono je to BOHUDÍKY!!!!!!!!!! 😀

ericka2503
10. júl 2014

@pectore Súhlasím s Vašim názorom,je taký zdravo rozhorčený.Ale nedá mi trošinku sa zamyslieť,s kým nás vlastne tí muži podvádzajú,ja si myslím,že zo ženami,takže podaktoré by sa mali zamyslieť a prehodnotiť svoje chovanie,lebo taká manželova kolegyňa z práce bude určite vedieť,že ide o ženatého muža.Môj otec je taký pragmatik,hovorieval:"Keď suka nedá,pes nevezme."Sú samozrejme aj výnimky-násilníci,ale to nie je nevera,to je trestný čin.A výnimky sú aj v nevere,kedy vzťah dlhodobo nefunguje a človek jedná buď skratovo a hľadá čo mu chýba inde a nerieši si si najskôr situáciu v manželstve,alebo usúdi,že už niet čo riešiť,je na každom z nás ako sa zachová.Hovorí sa,že manželstvo je vážna vec,tak treba k nemu aj pristupovať,vždy zodpovedne voči partnerovi a deťom a k tomu nám má pomáhať láska,pre ktorú sa dvaja berú aj za účelom založiť si rodinu a vytvárať si vzájomne také prostredie,aby sa tá láska nestratila.Na túto tému by sa dalo diskutovať doblba 🙂

buducamama
10. júl 2014

@pectore - ano, ma lavu a pravu, ale tym padom prichadza odcudzenie. Ani laska nie je vzdy nekonecna, city vychladnu. A preco by sa mal vzdy chlap dozadovat sexu? Nemyslis, ze to trochu uraza aj jeho? Dokedy sa bude panicke vnucovat? V takychto pripadoch je chyba na oboch stranach. Jednoducho nepresvedcis ma opaku. A vies co? Preco by mal prestat sexualne zit? Ked sa mu uz na stare kolena nepostavi, potom sa mozu uz len za ruky drzat.. OCh!

tenerifka
10. júl 2014

@222edit necitala som celu diskusiu, len z uvodneho prispevku si myslim, ze to je sprosta nevera na slovensky sposob spojena so zosmiesnovanim manzela a manzelky dotycnych a s trapnym dokazovanim si .......coho vlastne? Nechcem nikoho urazit napisanim "na slovensky sposob", ale som Slovenka, co toho videla a precestovala vela, ale taky kurv.,nec v podobe flirtov a nevier som inde ako na Slovensku nezazila. Je to ako narodny sport, dokazovat si "nieco", co? Ze som chlap? Samec? Stetka a matka zaroven? Naco sa zenia/vydavaju?
Zakladny problem je pravdepodobne v komunikacii, a nasledne v nevyzretosti a nezodpovednosti dotycneho/dotycnej. A nevazenia si manzelky/manzela, ale najviac mi je luto tych deti......

piacere
10. júl 2014

@jalito s jedným súhlasím.... že ak chlap chce, podvedie ťa medzi druhým a tretím poschodím, keď vynesie kôš s odpadkami.... hauk.