Je to vôbec láska?
Ahojte žienky, som tu prvý krát a rada by som sa vás čosi opýtala. Mám 23 a priateľ 27, sme spolu 3 krásne mesiace prežité plné lásky avšak do chvíle kým mi priateľ nezahlásil že chce bábätko. Ľúbim ho ale prakticky sa ešte veľmi nepoznáme, nebývame spolu a ani to tak skoro asi nebude ale odvtedy sa to vo mne zlomilo neustále na to myslím, som mu povedala ak chce dieťa tak sa rozídeme a nech si nájde niekoho kto mu jeho sen splní on však že ma miluje a chce ho mať so mnou tak si počká aj keby to malo trvať roky ale odvtedy ma prechádza chuť na nežnosti, vadí mi ak ma chce bozkávať... Teraz neviem či ja som tá čo nie je normálna alebo si len hľadám dôvod pre ktorý sa s ním radšej rozísť. To akože si ma chce tým dieťaťom teraz zaistiť že sa s ním už nerozídem alebo čo? :(
@sisaha No vsimam si, ze na Slovenksu (alebo mozno iba tu na MK-hadam sem cele SK nechodi) je to bezne, pre mna az zarazajuce... a potom 18 rocne dievca s 20 rocnym chlapcom riesia otazku byvania, problemu so svokrou, problem s vyzitim......a to uz maju 2 deti a samozrejme na svadbu v tom "zhone" uplne zabudli 😖
Neviem...nepaci sa mi to. Takto som nebola vychovana.
Ine je, ked sa stane chyba, ze sa kondom roztrhne....a ine je, ked 17 rocna napise, ze tuzi po dietati - taketo zmyslanie je mi cudzie, az divne. 😖
Ďakujem za vaše odpovede no uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej ale ak bude stále naliehať tak nech si radšej nájde nejakú inú ochotnú babu ktorá mu hneď dieťa porodí. Ja sa chcem najprv finančne zabezpečiť, zabezpečiť si bývanie a až potom budem rozmýšľať nad dieťaťom a nie že si ho hneď spravím a aha nemáme kde bývať nemáme na chleba 🙂
@smaragd01 Tak vieš sú všelijaké vztahy, niektoré baby chcú deti skor niektoré neskor a takisto chlapi, doležité je, aby ste sa nejako zhodli v čase, ak je v tom velký rozdiel, potom sú problémy. Ja som na mojho vybafla hned na dákom druhom rande, že chcem dieta v najbližšom čase a kedže neušiel, tak sme sa vzali za pár mesiacov a za dalších pár bolo aj dieta, ale chceli sme ho obaja, takže to bolo v pohode.
@sisaha myslim, ze si mylite obe pojmy s dojmami.
ta tehotna 16tka je uz "v tom" a tam sa neda uz nic robit. nebudu ju preto presviedcat, ze si to ma dat vziat,
lebo sama je este dieta, ze si ma najprv uzit zivota a ze aj tak predsa nie je dobre pripravena na rolu matky, tak bude lepsie aj pre to dieta, co caka, ked sa ho zbavi.
kdezto tu sa riesi opacny pripad - este len planovanie dietata.
keby ta 16tka zahlasila - "velmi chcem babatko, rozmyslam, ze si s frajerom nejake urobime", tak by ju rovnako X prispievateliek od toho odradzalo, ze nech neblazni v jej veku s dietatom. ze je to prilis velka zodpovednost a dieta nie je hracka.
@smaragd01 nechcem byt zla, mozno to nieje tvoj pripad ale pred par rokmi, mi to iste povedal moj ex, ze chce so mnou dieta, ja som nesuhlasila, ze mame obaja este cas a chvilu nato sa nam pošmyklo tak sa zdekoval a nechal ma samu 😒
takze najlepsie bude ked ho spoznas lepsie a nesnaz sa pochopit co tym myslel... hlavne otvor oci a zisti ci ho vobec chces, ci je vobec schpny na dlhodoby vztah ak nie nestracaj s nim cas...
@moonlight1210 vzdy su moznosti riesenia.., ale o tom tato tema nie je..
lepsie je,ked chce mat deti a este aj s Tebou, horsie by bolo,keby si mojej situacii, moj prve 4 roky ziadne deti nechcel, ani pocut. Teraz sa konecne nieco zlomilo za posledne dva roky. Vsak treba sa spoznat, daj tomu taky rok a potom uvidite ci to pojde tym smerom na deti,rodinu atd.

Sa mi paci, ako tu v podstate kazdy napise ze, je ESTE MLADA a ma cas.....a ma 23 rokov.
Len si dajte dievcata pozor na "politicku korektnost", lebo tu su dievcata, ktore maju 16 a cele konikovske osadenstvo im vzdy zela vsetko dobre a este sa s nim aj raduju, ze si "zalozili" rodinku, ked su same este detmi.... 😖
@smaragd01 Moja rada: Evidentne ste kazdy naladeny na inu "vlnovu dlzku". Ty si viac-menej racionalna a premyslas a vidis, ze na dieta je skoro......este sa ani nepoznate, nezijete spolu, nie ste manzelia a on trepne, ze DIETA! Bum 🤐
Ak ste si to vysvetlili a on nenalieha, tak by som to nechala tak a este vo vztahu chvilu pokracovala, aspon rok a uvidis, ako sa bude spravat.....Ak to dieta spomenie aspon 2-3 krat pocas roku, tak je jasne, ze JEMU tikaju biologicke hodiny a on sa ubera inym smerom a inou rychlostou zivota ako Ty. Tym padom vas vztah nikdy nebude mat rovnovahu. Preto by som vztah ukoncila.
Ak sa pocas roka nebude o dietati zmienovat, tak to asi bol iba velky "osial lasky"- cim ti chcel naznacit, ze s tebou v buducnosti rata. A preto by si to mala brat ako kompliment, ze to s tebou mysli uplne vazne a preto aj pocka, kym Ty povies, ze si Ready. 😎