icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

saskia_98
13. jún 2023

@bruno1 moj oco bol taktiez na srot a predsa mam nevlastnu sestru... aha, ups. Bohuzial spravil to raz, spravi znova. Akurat ze autorka nenechala so sebou zametat ako ostatne zeny, ktore donekonečna trpia a odpúšťaju, lebo veď povedal ze sa zmeni. 👌🏻

scorpionflower1
13. jún 2023

@lucimichi mne v robote pisal zenaty kolega vo veku 70 rokov zamilovane anonymne maily ja som mala 28 vtedy. Otravovalo ma mnoho chlapov v praci, ale som si ista, ze z tych mnoho (vystriedala som viac pracovisk) keby som privolila, by mali realne so mnou sex mozno 1-2 a o tych viem, ze by som takto nebola prva, svojim zenam zahybali pravidelne a tie zeny o tom vedeli.

bruno1
13. jún 2023

@h2 no tak od radosti by som ju na rukách určite nenosil ,ale dušovať sa tu o úplnom konci a predtým sa vôbec o záchranu vzťahu nepokúsiť je premňa príliš radikálne .Vôbec nezáleží či sa jedná o ženu alebo muža .Život je komplexnejší a hlavne komplikovanejší.Autorka napísala jasne že sa to stalo RAZ ,inak v bezproblémovom vzťahu a do budúca má v ruke biankošek.😁

srdeenko19
13. jún 2023

@ibajaanikiny Klobúk dole pred Tebou, naozaj. Verím, že toto všetko časom prebolí a budeš v budúcnosti šťastná. Pre mňa je takáto vec naozaj neodpustiteľná. A hlavne vedomie, že do nedele večera už nebol určite ožratý, z toho sa vyspal a neverím, že spolu nič nemali, neexistuje, čoby hrali šach. A tie výhovorky trápne, ach, je to riadny chuj. Keby sa aspoň normálne chlapsky priznal.

espeo
13. jún 2023

Ja som asi z inej planéty. Ale tak co vyviedol on (a domnievas sa, že vyviedol ešte viac), je mega. Ale ty chceš kvôli tomuto zahodiť fungujúci vzťah... Podusila si ho, určite sa z toho veľmi poučí a už to nikdy nespraví. A keď to spraví opäť, tak dovi. Maj gule, pobav sa s nim... Bud žena, čo ma gule, a odpustí mu.

bruno1
13. jún 2023

@saskia_98 já mám takú kolegyňu .Po troch dcérkach ,štvrtý kluk ako buk ,podobný kolegovy z údržby ,čo ju vozil autom z práce a do práce.Život je taký .

momoftwo
13. jún 2023

Velmi ma to mrzi musi to sialene boliet..ale dobre si urobila. Znicilo by ta to, ta nedovera, podozrievanie, spomienky na ten cin, myslienky..a on este taku trapnu vyhovorku da, miesto toho aby sa priznal a bol chlap…ze sa nehanbi smrad jeden akysi

scorpionflower1
13. jún 2023

@bruno1 ja si napr. neviem predstavit, keby mi to muz urobi, ze by som dcere vzala otca (ja viem, ze nie uplne, ale toho "kazdodenneho" otca) vsak ona ho uplne zboznuje aj on ju.
Zalezalo by ako by sa k tomu celemu on postavil aj ci by som mu dokazala odpustit, netvrdim, ze nakoniec by z toho aj tak nebol rozvod. Ale zaviest ho k rodicom, este im aj povedat, co urobil ako keby boli male deti, pride mi to na hlavu.
Ja by som niekam na tyzden-dva odisla, aby som ho v hneve nezabila, potom sa vratila a riesila.

h2
13. jún 2023

@bruno1 Autorka teraz vo svojom poslednom príspevku o 12:04 píše, že ona už za týchto okolností nedokáže vidieť budúcnosť ich vzťahu. Určite ju to mrzí, veď koho by aj nie? Ale proste to ďalej nejde. Niekto má schopnosť odpustiť, zabudnúť, urobiť hrubú čiaru a ísť ďalej. A niekto zase nie.

saskia_98
13. jún 2023

@bruno1 no vidis. Proste toto ten chlap už nezachráni a žiadna komunikacia nepomôže.

h2
13. jún 2023

@scorpionflower1 Predpokladám, že jeho rodičia o tom aj tak vedeli. Keď ti muž nepríde domov, komu budeš volať prvému? Jeho rodičom.

vevapeto
13. jún 2023

@ibajaanikiny ja si skôr myslím, že sa konečne “vyfarbil”. Lebo aj za tou tzv ”harmoniou” môže byt všeličo, čo by si v živote na neho nepovedala….a alkohol to konečne odkryl. Drž sa, zvládneš to, lebo si silná žena- za pár rokov si povies že NAJLEPŠIE ŽIVOTNE ROZHODNUTIE, uvidis, že to tak bude.

bruno1
13. jún 2023

@h2 čítal som je to škoda, život prináša aj takéto nepekné veci .Želám pekný zvyšok dňa .Já idem makat na poobednú smenu🥺

vevapeto
13. jún 2023

@espeo o akom fungujúcom vzťahu vravíš? To čo predtým možno fungovalo je už zničené. Autorka ma nárok na lepší život ako zostať s neverikom a čakať kým zas niekam neuhne.

ibajaanikiny
autor
13. jún 2023

@h2 skusim to napisat jasnejsie. Svadba bola 40km od mesta,typicka dedinska a mali objednanu chatu,kde prespia ludia v pripade potreby. Ja som ale nepila a vydrzala som do 4 rana,tahalo ma domov do postele k malej. On sa rozhodol zabavat dalej,takze napokon aj on s ostatnymi prespal na chate. Ked bol uz podozrivo dlho bez reakcie,zavolala som jeho mame,ci spi doma,bola som si takmer ista,ze sa domov dostal a ze dospava opitost-on pit nevie,takze viem,ze to musi poriadne vyspat,vtedy mi jeho mama povedala,ze k nim ani nedosiel a ze ona zila v tom,ze je s nami. Tak som opat volala sesternici a ona mi povedala,ze si chcel volat taxik,ale sesternica ho stiahla,ze jedno auto ide teraz prec,ze nech sa zvezie. A to bola ta jej kamoska,cize ratam,ze nieco sa v aute muselo odohrat,preco sa rozhodol ist k nej. A ano,ona uz bola triezva,kedze soferovala. Vtedy som vypacila od sesternice kde byva,jej cislo. Lenze som nesla hore k nej,ktp z vas si mysli,ze by mi realne otvorila a ukazala mi ho,ked ani nikomu nedvihla?preto som zvolila taktiku pockat,ja som proste vedela,ze on odtial vyjde…

trinityf
13. jún 2023

No tyvole... Ja obdivujem teba, ako sa hovori, mas riadne gule! Das to, zena. Si skvela.

hugger
13. jún 2023

@ibajaanikiny

Zosumarizujem: Vzorny a zodpovedny partner a otec rodiny verejne podviedol svoju partnerku. Dava to zmysel? Nie. Bud nebol taky vzorny (a presne informacie nemame ani my mozno ani ty) alebo k nevere nedoslo (lebo bol namol a/alebo K.O. po prebdenej noci).

Chapem ze si vo velmi vypatej situacii - zo strachu o partnera v priebehu par minut si isla do sklamania a zlosti z moznej nevery, hanba z toho ze sa to udialo verejne. To nie je dobry dusevny stav pre tak zavazne rozhodnutia ktore mozu ovplyvnit tvoje dieta na cely zivot.

Obracias sa na forum ktore bohato zastupene zenami ktore nie su spokojne so svojim zivotom. Mala by si vediet ze vsetky tie damy ktore ta chvalia za radikalny postoj nebudu musiet riesit dosledky rozhodnutia ktore ti schvaluju. Nebudu riesit delenie majetku, striedavu starostlivost, stahovanie... Myslim si ze by si mala rozpravat s ludmi ktori maju lepsie informacie o tom co sa stalo (partner?) a rozhodnutie vies urobit aj neskor, ked kasa vychladne.

h2
13. jún 2023

@ibajaanikiny Ja chápem, že si k nej nešla, veď to bola v podstate cudzia osoba.
A už ste odvtedy s mužom hovorili? Má nejaké vysvetlenie? Či ani ho radšej nechceš počuť?

ibajaanikiny
autor
13. jún 2023

@scorpionflower1 moja dcera ma dva roky a sme u nasich v nasom rodnom meste na dovolenke,aj kvoli spominanej svadbe. Co si myslis,kam som ho mala priniest,k nam domov a uspat ho,dat mu pohar vody a polozit vedro k posteli?ked sme tu,sme u nasich alebo u nich a jeho rodicia maju pravo vediet,co urobil,lebo jeho mama mala skoro infarkt ako sa bala,kde je. Ty by si to riesila inak,ja som to vyriesila takto…

pragmaticka
13. jún 2023

Viac ako to, že ma podviedol by mi vadilo to verejne poníženie. Škoda autorka, ze si ho hľadala kade-tade. Možno keby si bola trpezlivejsia a nevyvolávala všade, zostalo by to len medzi vami. Vyzerá, ze bol fakt na mol a nevylučujem, ze sa tam nič nestalo. Hádam by nebol taký sprostý, ze takto verejne by niekomu vliezol na byt. To sa na chlapov nepodobá. Ti sú prefikanejsi a ak ste mali tak harmonický vzťah, on by nedopustil, aby si mu na niečo takéto prišla. Tak si myslím ze skoro aj k ničomu nedošlo. Vernosť ste si predsa neslubovali...
Urýchlene rozhodnutie z tvojej strany áno! Ale asi by som reagovala presne tak ako ty!!!Preda len xb ma to neskutočne urazilo. Prajem však veľa šťastia v hľadaní pána dokonalého a verného, resp. ihlu v kope sena😂😂

ibajaanikiny
autor
13. jún 2023

@h2 bola,chodi a pise,odprosuje,ze nic sa neudialo,ze zaspal…ale oni realne boli spolu od nejakej 12 do 9 vecera…proste neverim,ze sa nic nestalo a ona hra mrtveho chrobaka,ani sa nesnazi obhajit

h2
13. jún 2023

@ibajaanikiny Ale prečo k nej vôbec liezol? A prečo ti nezavolal a nedvíhal telefón, keď si volala ty, jeho rodičia a všetci tí ostatní ľudia?

scorpionflower1
13. jún 2023

@h2 ano, ale zaviezt ho tam ako male decko, co sa neslusne chovalo v skolke a vsetko im zavesit na nos...neviem, ja mam iny vztah aj s rodicmi aj svokrovcami, my taketo veci spolu neriesime.
Ale tak neviem ani ja, co by som v tom hneve urobila. Ja by som ho dokonca ani nesla hladat, pockala by som ho doma, hodinu cakat pred cudzim vchodom, nie je to moj styl. Mne uz by stacilo, ze neodisiel z tej svadby so mnou, mne toto nikdy chlap neurobil. Raz ked bol po sto rokoch s kamaratmi vonku do 5.00 som uz isla volat Interpol a po tomto zure ochorel a mesiac sa nevedel zbavit sopla 😀

h2
13. jún 2023

@scorpionflower1 Podľa toho, čo autorka píše, oni neboli doma, myslím v mieste svojho spoločného bydliska. Boli u rodičov, kde (niekde v ich blízkosti) bola tá svadba. Tak asi k svojim vlastným rodičom ho brať nechcela, po tom všetkom.

stanulienkat
13. jún 2023

@pragmaticka To je tá chyba že tebe by nevera nevadila, ale verejné poníženie áno. To znamená, že ti záleží viac na tom čo si o tebe ostatní myslia a tvoje pocity, respektíve pocity autorky su ti úplne ukradnuté. Takže podľa teba sa treba za každých okolností tváriť a hrať sa na dokonalú rodinu, nevadí, že vnútro je zhnité. Nie každý zo seba dokáže robiť handru. Palec hore pre autorku. A myslím, ze pána dokonalého nikto k životu nepotrebuje, staci slysnost a vharakter. A nie, chlapi nie su prefíkani, su to veľmi jednoduché tvory, primitívne, ktoré konajú častokrát len pudovo.

ibajaanikiny
autor
13. jún 2023

@pragmaticka tak,myslim,ze kazda by sa najprv zlakla a zacala zistovat,kde ma chlapa. Kade-tade,volala som jeho mame a potom sesternici,kedze ona mi mohla podat relevantne informacie…nikde v prispevku netvrdim,ze chcem hladat dalsieho chlapa,ani nehladam chodiacu dokonalost,toto s mojim prispevkom nema nic spolocne…

77daniela77
13. jún 2023

@ibajaanikiny No uz len to ze sa zatajoval a nedvihal telefon je podozrive....tiez by som mu uz nemohla dalej verit.Zrejme ma ta zena o neho zaujem a preto sa nevyjadruje k tomu,lebo ak by nic nebolo tak to moze povedat.....no ale asi teda bolo,ved naco by k nej aj isiel,o smad urcite neslo🤔

ankare
13. jún 2023

@ibajaanikiny máš môj obdiv, si silná žena! Pán casanova klame, až sa mu z úst prasi. Na čo k nej išiel? Napit sa! 🤣🤣🤣 Nesexoval s ňou isto! 🤣🤣🤣 To mu kto uverí??? Somár sprostý debilný, kvôli tomu znicil svoju rodinu!!! Už do konca živote nebude šťastný, to mi ver.
Ty si spravila správne a super, že si taká akčná žena, Tebe a ani dcérke nebude nič chýbať.
Neboj, bude lepšie. On si Ťa nezasluzi.

pragmaticka
13. jún 2023

@ibajaanikiny kolko mate obaja rokov? Chcela som Ti tym povedat, ze ak ste mali naozaj tak pekny dokonaly vztah ako opisujes, tak zahadzujes velmi vela a nie je samozrejmostou, ze este niekedy najdes partnera, kde to bude po vsektych strankach take pekne ako si opisala vas Vztah! ( a je mi jasne ze nejdes hned a mozno dokonca ani najblizsie roky hladat!)

scorpionflower1
13. jún 2023

@ibajaanikiny Ok, ako myslis, je to tvoj muz, tvoja rodina. Odist ale po takomto excese s dvojrocnym dietatom a ani nevies, co sa stalo. Mozno s nou fakt nespal. Nezerie ta to? Ja neviem ako na tom ste ako manzelia, resp. boli ste. A okrem toho pises, ze mala ma dva roky ako keby to bol argument.
Ked si vezmem kolkokrat som aj ja bola osamote s kamaratmi (mam niekolko kamaratov muzov, ktorych poznam dlhsie ako svojho muza). A aj v uplnom sukromi.
Ja netvrdim, ze nic neurobil, to zatajovanie je hnusne, ale stale nevies, ci sa s nou fakt vyspal, podla mna, je to dost podstatne, ci ma v tomto nejaku brzdu.
Je to, samozrejme, tvoja vec, ale podla mna, si spravila zivotne rozhodnutie v totalnom hneve. Podstatne je aj to, ci toho chlapa lubis. Ci to mas v sebe naozaj ukoncene a uzavrete.