Jedna chyba - rozvrátil rodinu
Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…
@ibajaanikiny rozhodla si sa správne a držím ti palce. Áno, určite budú ešte ťažké chvíľky ale nevidím dôvod, prečo by si to nezvládla, si totiž dobre nadstavena a to, že máš z toho obavy je úplne normálne.
Reči, že spolu nič nemali a išiel sa len napiť 🙈 no na dospelého si mohol aj lepšiu výhovorku vymyslieť. Určite sa celú noc pozerali jeden druhému do očí a ešte podgurážení alkoholom. Ďalšia vec, že sa ti vôbec neozval, nedal o sebe vedieť, nezdvíhal telefón, o ňom tiež veľa napovedá...
Prajem všetko dobré a chlapa, ktorého si zaslúžis a bude si ťa vážiť.
@ibajaanikiny ja neviem, skusila si mu aspon na sekundu verit, ze s nou nespal?
@stanulienkat nepovedala by som že si môže robiť zrovna čo chce…. áno, v prvom rade ma rozmyslat ten čo ma doma rodinu, vzťah, to je jasne… ale aj druha strana by mala kus rozmyslat, len v dnešnej dobe sa to už akosi nenosi, každý mysli len na seba, ja chcem ja môžem….
sama som žena, keby som nezadana bezdetna a aj keby sa mi neviem ako zapaľujú lýtka po niekom, to ze ma rodinu je pre mna NO GO. bodka. ale ono to je o charaktere kazdeho z nás.
@scorpionflower1 Ale ved tu nejde o to, ci do nej strcil.
Ja by som bol zvedavý na tú triezvu ženu (z chaty šoférovala), ktorá sa dobrovoľne vyspí s opitym mužom (na druhý deň este pôjde piť ku nej) ... Veď čo už z neho má - špinavý, smrdí od chlastu.... Žeby jej stačilo ku šťastiu tak málo?
@scorpionflower1 to je niečo úplne ine- keby viem že muž je v horách, kde nemusí byt ani signál…. a niečo úplne ine keď by mi rodinni znami oznámili že odišiel s dievčinou a 9hod on ani ona nedvihaju telefon….
Je uplne irelevantne, ci s nou spal, ci nespal, mozno sa mu ani nepostavil. Kazdopadne dospely zrely clovek toto nespravi, urcite 9 hodin nespal a keby aj neviem akym nedopatrenim sa k nej dostal, tak ti aspon napise alebo zavola, ze zije.
Poviem ti jedno, si silna a akoze je to silne kafe. Ale teda pre mna je to tak, ze kto chce kam pomozme mu tam. Myslim, ze kazdemu sa raz vsetko vrati.
@oliolijanka aha, takze, ked ma niekto jeden preslap v inak uplne harmonickom vztahu, v ktorom ani nemusela byt nevera, treba okamzite zbalit kufre, zobrat dieta a pakovat sa... sorry, ale tu teda ide o to, ci s nou mal sex.
Podla tvojich meradiel by som uz ja davno bola rozidena s otcom mojej dcery, lebo som bola x krat sama s niekym ineho pohlavia a to aj napr. v noci a prisla som az rano. A predsa sa ziadna nevera nekonala.
@h2
Chapem. Na taku situaciu sa chladnou hlavou reagovat neda. Sam by som to nedokazal a to som riadny flegmatik.
Ale tak zasadne zivotne rozhodnutie by sa nemalo robit spontanne a okamzite, treba to stravit, prehodnotit, prediskutovat (hoci aj na MK ale aj s rodinou, kamosmi, so sebou), parkrat sa na to vyspat.
A ak sa potom aj tak rozhodne rovnako tak si bude ista ze to vie dobre zdovodnit nielen pred ostatnymi ale hlavne sama pred sebou.
@scorpionflower1 lenze ty stale pises o kamaratoch. lenze toto bola pre neho cudzia zenska. a to je tiez trochu rozdiel. a nebol predtym roky sam onma autoarku ako partnerku uz dlhsie takze asi nezabudol ze ho doma niekto caka.
@ibajaanikiny tlieskam, klobúk dole 👏👏👏👏
Moc moc ti držím palce ✊✊✊
A keby sa nejakým spôsobom dalo dokázať, že s ňou nespal, tak čo? Naozaj ide len a len o to, či s ňou spal, alebo nie? A keď nespal, tak je všetko v poriadku?! Boli spolu s autorkou na tej svadbe do 4 hodiny rannej. Majú dvojročné dieťa. Ona už chcela ísť domov a on odmietol. Prišli tam spolu a o 4 ráno ju nechal ísť samu domov. Potom namiesto toho, aby o tej 11 doobeda, keď odchádzal z chaty, zavolal svojej žene, že je v poriadku a už ide domov (a opýtal sa, napríklad, či je aj ona a ich dieťa v poriadku), tak odišiel cudzej žene na byt a zotrval tam s ňou minimálne do 22:00 bez akejkoľvek správy o sebe, čo je, kde je. Autorka behala o celom meste, ako splašená, celá rodina v pohotovosti. Ale to je všetko nič, ak s ňou nespal. 🤦🏻♀️
@hugger neviem ako ty ale ja napriklad viem aj v sucasnej dobe kde mam hranice. ak by sa takato vec stala aj v najvacej krize viem tie hranice stale vidiet. kazdy clovek ich ma a kto aspon trochu pozna sam seba asi o nich vie. nie? ma to v sebe ujasnene.
ja mam manzela 17 rokov, mame 3 deti, velky dom, auto kazdy rok dovolenku pri mori a decka v sukromnej skole. mame harmonicke manzelstvo vsetko funguje aj po rokoch ale keby sa mi taketo nieco stalo napriek vsetkemu sa s nim bez vahania lucim. nehovorim ze by som ho odstrihla uplne. to nie. snazila by som sa s nim vychadzat ako s clovekom. ako s otcom nasich deti ale ako zivotny partner by pre mna skoncil. pre mna by uz intimita nebola mozna. mozeme sa vykecavat aj zasmiat aj vsetko ale sex by som s nim uz nemala a to je dovod preco by nas vztah tak ci tak casom skoncil a uz teraz presne viem ze akekolvek predlzovanie by bola strata casu neveduca nikam. ked nemam mat po boku cloveka ktoremu verim, na ktoreho sa da spolahnut tak ho ako zivotneho partnera nepotrebujem. na sex si predsa mozem najst hocikoho ak by mi neslo o vernost vo vztahu ci?
ale ako pisem kazdy ma svoje hranice inde a je to v poriadku. dolezite je len to aby kazdy o sebe vedel kde ich ma a nesiel proti sebe. zivot je kratky.
@pralinka25 amen🙏🏽
@ibajaanikiny toho sa nemusis bat, ze by s nou uz davno nesulozil, aj tych 9 hodin. Hadam by si nebola tak blba a uverila mu, ze tam isiel pit a jest. A vyhovorky o tom, ze ta trapi, ze zoberes otca malej, je podúroveň. Neboj sa, detí si ten narobí, mozno má uz aj ine, aj zamiesené. Je aj zbytocné sa nad týmto tu celým vobec zamýslat a este to tu aj písať, vobec. Jedine, ze by si nam chcela prezradit tvoje chute na trojku.
Chapem. Popisujes co by si urobila keby sa tvoj muz takmer verejne vyspal s inou zenou. Myslim, ze ja by som v takom pripade reagoval rovnako ako ty.
Lenze vobec nie je iste ci je to to, co sa autorke stalo. Len nabadam zistit viac, aj autorka sama pise ze nevie...
@scorpionflower1 cize xkrat si s osobou ineho pohlavie cez noc a tvoj manzel/partner ta hlada celu noc po meste, lebo nevie, kde si? Nevidis trosku rozdiel?
@h2
Otvaras zaujimavu temu: autorka by si mala ujasnit preco sa s nim vlastne rozchadza:
1. pretoze sa vyspal s inou zenou
2. pretoze sa ozral
3. pretoze s nou neodisiel zo svatby
4. pretoze nezavolal
5. pretoze ju verejne ponizil
a pri kazdom bode na ktory si odpovedala ano by zaroven mala odpovedat
1. ci sa to naozaj stalo
2. ci je to spravny dovod na rozchod
@scorpionflower1 hrôza
@hugger h2 to pod mojim prispevkom perfektne zhrnula. Tu nejde len o ten akt sexu. Precitaj si to. Podla mna aj bez sexu to je cele na hov..
@nicicka suhlasim. Za žiadneho.
@ibajaanikiny co tam robili este do 12-tej? To vazne dovtedy este trochu nevytriezvel? Nepokukovali po sebe na svadbe? Mne sa nechce verit, ze len tak cestou domov sa rozhodli, ze si idu spolu uzit. Mozno aj kvoli nej nesiel s tebou domov.
@ibajaanikiny Si silná a inteligentná žena. Držím ti prsty ak keď je táto situácia strašná. Ja som taký cholerik, že u môjho by toto skončilo kastráciou.
@jennky13 ty tiež nie, len o tom nevieš. Sladká naivita 😁

@kristinka92 Vies, ze aj moj sa neozval 9 hodin, 1x sa to stalo, este sme nemali dieta, bol na horach s kamaratmi. Ale ja si muza poznam, on do 33 rokov zil sam, boli sme spolu asi jeden rok vtedy, chlapi su niekedy nedopinavi, on fungoval sam 15 rokov, zrazu proste s tymi chalanmi zabudol na svet, to neznamena, ze tam mali harem a oddavalo sa sexualnym orgiam. On nikdy nebol typ, co striedal partnerky, okrem mna mal v zivote len jednu. Netvrdim, ze ma to vtedy nenastvalo, hlavne preto, lebo som sa onho bala. Ked sa niekto neozve 9 hodin este neznamena, ze podvadza, to nie je ziadne strkanie hlavy do piesku.
Ja som bola uz velakrat osamote s kamaratmi, ktori mali zaujem o nieco viac so mnou, ale nikdy sa nic nestalo. A muz to ani neriesil, lebo proste vedel, ze nic neurobim. Vie, ze som mysliaca osoba, ktora by nevedela zit v klamstve.
Tento chlap o ktorom je rec je bud totalne blby alebo mu bolo jedno, ci sa to dozvie a to uz moc harmonicky neznie, muselo mu byt jasne, ze jej to niekto povie. Mozno neklamal prvykrat. Nie kazdy clovek sa ale hned vrha do postele s niekym inym. Niektori (vratane muzov) beru sex ako nieco vazne, nie ako vikendovu zabavku.