icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

aeruginosa
23. jan 2022

Autorka, pozri, si mlade dievca, znies inteligentne, studujes, zivot mas pred sebou, preco sa trapis so 41r chlapom, ktory je zenaty, ma dve deti a navyse s tebou este aj takto neuprimne jedna? Jedine vysvetlenie tu vidim take, ze tvoja zamilovanost otupila tvoje racionalne vnimanie. No a on to sikovne vyuziva. Ja to tiez vidim tak, ze si mu dobra na sex a tie ostatne prejavy „lasky” okolo su take omacky, ktorymi ti chce zalepit oci, zatvorit usta, otupit mysel, aby mal, co chce.
Chlap v jeho veku, ak to mysli vazne, sa nebude takto pubertiacky stretavat.. moj pohlad.
Mas na viac, vzchop sa a ukonci takyto pseudovztah. Raz si podakujes.

zmrzlinka2021
23. jan 2022

Vsak normalne mu oznam - mam online vyucko, pridem k tebe na tyzden 😉
A uz mas plany, ako sa budes spolupodielat na vychove jeho synov?
Ako v 18tske by som takto dopadnu nechcela...

veroniq85
23. jan 2022

Prepac ale muz 40+ s vlastnou firmou, bytom, autom... a on so zenou aka priatelkou (bez ohladu na vek) radsej svoj cas travi v kine, na kave, prechadzke a sexuje v aute ako nastrocny (namiesto toho aby si s priatelkou uzival luxus a pohodlie ktore ma doma). Bohuzial dievcata vyssie ti to uz vysvetlili.

loginexistuje
23. jan 2022

to ani hodinovy hotel nezaplati panko ? ze musite v aute ? och radsej si najdi mladeho rovnocenneho a nerob staremu chrenovi rohozku

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Ohh ďakujem za tvoje slová, veľmi mi pomáha čítať tieto názory, hoci to aj bolí a plačem pri tom, ale bohužiaľ ste tu veľmi trefné...

autor
23. jan 2022

@loginexistuje Boli sme v hoteloch xkrát, keď sme boli na výletoch, na chate, atd...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@zmrzlinka2021 Ja sa nechcem podielať na výchove jeho synov, majú oboch rodičov, skôr tak kamarátsky, keď už, nechcem sa hrať na ich mamu, veď svoju majú...len mám pocit, že jeho deti ani nevedia, že otec má niekoho...je mi z toho celého smutno, najradšej by som mu už teraz všetko napísala, ale nejako mám pocit, že zmysel by to nemalo

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@aeruginosa ďakujem za tvoje slová

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Tiež mám ten dojem, že reálne ich nikdy neuvidím

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
loginexistuje
23. jan 2022

on to uz ma davno rozrobene na viacero stran a s velkou pravdepodobnostou aj s jeho pani manzelkou

autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Mojim rodičom vekový rozdiel vadí, ale o tomto sa s nimi nebavím, lebo ešte viac som potom smutná. Keď sme išli na rande, na výlet, dovolenku, vždy po mňa prišiel, doviezol až pred dom, vždy som sa v poriadku vratila domov, načas, s týmto problém nebol, že by rodičia videli, že randenie mi ubližuje....

iv007
23. jan 2022

Ja nechcem moralizovat,ale nie je ti blbe ze chrapes so zenatym? Mal byt davno rozvedeny ked chcel zacinat novy vztah..Mrzi ma to za teba ze si sa zalubila do takeho kretena

autor
23. jan 2022

@hazelgracegus áno, musíme sa vidieť osobne a porozprávať sa o tom definitívne, cez správy sa také veci neriešia

autor
23. jan 2022

@iv007 áno, hanbím sa, že aj toto musím písať, kamošky majú rovesníkov frajerov, už riešia prvé podnájmy/bývanie, tak mi to príde ľúto, hoci s nimi sa teším, ale potom si pre to aj poplačem, že ja nemôžem mať pekný reálny vzťah s mužom, ktorého milujem.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
23. jan 2022

Lenze ty, ak s nim budes vo vztahu, tak casom pravdpodoben budete spolu byvat, vezmete sa, jeho deti tam budu chodit, cize ty budes realne im do urcitej miery matku suplovat. A pravdaze partner bude aj riesit deti, veci okolo nich. On ma uz svoje zavazky.
A navyse ma stale manzelku.
Vyznie to hnusne, ale ma ta fakt len na sex a vyletiky.
Povedz mu zajtra, ze do tyzdna dava ziadost o rovzod, co ti na to povie. + ze prides ho na tyzden pozriet 😉
Vyskusaj to..

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

Dievčatá, Ďakujem vám veľmi pekne za vaše názory, ďakujem, že ste mi povedali veci priamo, ale slušne, cítim, že sa musím pohnúť, že už to tak ďalej nejde.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@zmrzlinka2021 áno, teraz mi písal, že dnes mu prídem nejaká smutná, tak som mu povedala, teda napísala, že musíme sa osobne porozprávať, dal len videné.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus To sa nebojím, že povie, že ma pozve k sebe. Povie to, čo vždy, že nič mi netají, že so ženou nežije a že s bývaním je tak nastavený.

zmrzlinka2021
23. jan 2022

@hazelgracegus vsak nie len jeden 😉 Mam volno, idem na vlak 🙂
a nech ma drahy zoznami so svojou rodinou - rodicmi, surodencami.

autor
23. jan 2022

@hazelgracegus asi áno, ale on tvrdí, že je to dočasná situácia, neviem, mňa ten rozhovor bude trápiť viac ako jeho...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená