Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?
Ahojte,
sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...
Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste
Ďakujem
ak budes mat chut, kludne mi napis ss…mam velmi podobnu skusenost
Dievčatá, ďakujem, dali ste mi tu mnoho cenných rád, ďakujem za každú, vážim si vás,dakujem aj za to, že ste ma nesudili, len úprimne sa vyjadrili.
Vypinám net, idem sa vyplakať, dať si sprchu a vyspať sa do nového dňa! Ďakujem vám! ❤️
Povedala by som mu,ideme teraz k tebe na kávičku,ako by zareagoval.
Si mladá to prebolí. Teraz sa príprav na bolesť srdiečka a ber to ako nutné utrpenie ktoré však bude o pár mesiacov prec a zacnes nový lepší a perspektívnejši vzťah. Teraz to tak necitis a miluješ ho túžiš po ňom ale neboj sa. Už začínaš vytriezvievat a to je dobre a je to normálne. On sa nechová charakterne a možno ťa ma rad ale chce len byt milovaný a po tom túži. Sám lásky veľa nedáva.
Ja som sa pozastavila uz len nad tym ze 23r babe sa paci 40nik. Nic v zlom ale pre mna dost nechutne moze tu byt otec..ale odhliadnuc od veku urcite s tebou neplanuje vazny vztah a doma ma nieco o com nechce aby si ty vedela. Na to mozes vziat jed. Zabudni na neho hladaj si normalneho chlapca nie toto uff cele zle
@elenita ahoj,3ti krát to vyšlo,stále sme spolu samozrejme.Len dvaja ex predtým boli "experti" a dokopy mali správanie a vlastnosti asi všetkých problematických partnerov tu na koni.Sak ale prešlo už vyše 20 rokov 🤦Preto to tu tak rada čítam aj napíšem,pripomína mi to tu neustále ako si teraz vážim čo mám ,môj chlap to tu tiež rád okomentuje
@kubkovamama ach dobre, ja uz som sa zlakla, ze to tento chlap 🙈 Prajem Ti to velmi, ja som tiez urobila reparat 🙂
Milá Autorka! Buď na seba hrdá, inštinktívne si vedela,že niečo nie je v poriadku, aj keď si bola zaľúbená. Vrátila si sa z kratšej cesty. Odteraz si budeš vážiť seba samú oveľa viac. Budeš mať vzťah a partnera, ktorého budeš na prvom mieste a modré z neba ti znesie. Nič strašné sa nestalo.
Moja kamarátka roky "chodila" s novinárom, vekový rozdiel medzi nimi bol, ako vo vašom prípade. Vždy sa stretávali u nej. Kedykoľvek sa objavil, vraj kedykoľvek musí vyštartovať a robiť reportáže, nemal fixný pracovný čas, atď. Raz pán novinár napísal mojej kamoške, že zlomil si nohu, istý čas bude imobilný, nemôže za ňou chodiť. Ona ho chcela navštíviť. On radšej nedvíhal mobil. Ona vyvolávala, písala, ... Az kým jeho mobil nezdvihla jeho žena. Kamoška sa po šiestich rokoch dozvedela, že je ženatý a má 2 vysokoškoláčky milenky.
@mamacita88 vykastrovala by som takeho chlapa😖 naozaj dlho mu vydrzalo to klamstvo
Jeeezisiii. Faaaakt? On je taky zlatunkyyyy. On ju poslal doprdelky cez fejsbuk, lebo chce aby bola šťastná. To je take mile klišé. Rovnako ako zhodit vinu na ňu, lebo chcela aby sa rozviedol.
Ked uz je teraz voľný, zozente mi dakto na neho kontakt. Dam ho svojej dcére, ze nech skusi šťastie. Taka dobrá partia si nezasluzi ostat sama.
Dopadlo to podla mna dobre. Sama si vedela , ze to dalej aj tak nebude mat za tych podmienok nejake to dlhe trvanie. A si mlada, isto si najdes niekoho, s kym budes mat normalny vztah so vsetkym ako ma byt
@manqua Dobré ráno, áno, on už potom neodpísal nič, asi išiel spať, každopádne už sme si nenapísali vôbec nič. Asi aj on včera vycítil, že nie som okej, kedže som mu nepísala, ale bol víkend aj s deťmi, tak sme si písali celkovo pomenej. Nečakám už žiadny rozhovor, ani neviem, či bude príležitosť na osobný rozhovor.
@mamacita88 Ďakujem pekne!
@slovakboy Ďakujem.
Je mi ta autorka ľúto, nezaslúžis si to, nespravila si nič zlého. On len ľahko zneužil tvoju naivitu (určite niesi hlúpa, len v 20tke proste človek vidí veci inak ako v 40tke).
Na milión % býva stále so ženou a pán podnikateľ je to taky ze je u niekoho zamestnaný. No schválne si pozri finstat ci ho tam niekde nájdeš.
Ak mas na to odvahu zisti si kde byva a zazvon mu večer pri dverách ked budu cela rodina doma... Vymysli si ze si svedkyna jehovova a ze sa chceš porozprávať.... Sa aj po toto keď ta tam zbada
@lujza123 Na Finstat je, aj na obchodnom registri, všade fuguruje ako konateľ, spoločník, vo viacerých firmách...to nebol problém, v tom mi neklamal, o tej jeho práci som od začiatku vedela. S tým bývaním netuším. Keď bolo leto, tak chodil ex zalievať kvety, keď bola s chalanmi na dovolenke, a to bol iný byt ako jeho. Neviem, včera len povedal, že veď viem, ako to má s bývaním....tak som povedala, že neviem.
Ahojte baby, davam menší update k veci. Neozval sa mi od poslednej správy v noci, až pred hodinou, že by sa chcel porozprávať osobne v reštaurácia, ja som povedala, že si to ešte premyslím, ale šancu rozhovoru dám, hoci som mala už aj myšlienky, že stretko už ani nechcem, ale budem vyspelá a nebudem sa rozchádzať cez SMS. Tak pravdepodobne dnes pôjdem
držím palce, potom sa ozvi, ak ti to nebude vadiť, že ako to dopadlo
@panelacikova Dám vám vedieť, určite, predsa len sme tu spolu diskutovali, tak sa vám večer ozvem, aspoň vám dám nejaké perličky. :DDdd
Hlavne pamataj, ze to on je ten chudak a Ty mozes mat, koho chces. Nastav sa v mysli tak, ze Ty si ta, co ma navrch ❤ Drzim palce ❤
@elenita Ďakujem krásne za reakciu!
Prosím ťa,len sa nenechaj ukrkať,tento typ chlapa vie úžasne očarujúco zmanipulovať aj pouličnú lampu.Bude ti ťažko pri tom stretku,budeš váhať,že čo ak,len si zachovaj hrdosť a už neustúp,až začne okecavat,pozeraj naňho s nepritomým úsmevom.A v tom najlepšom (v jeho drama výstupe) sa zdvihni a odíď.
A zablokovať,vymazať,zabudnúť

@hazelgracegus áno, on vlastne napísal, že jemu na mne záleži, ale mne nie...takže ja som skončila zlá