Každodenné návštevy priateľa u svojej mamičky
Zdravím Vás. Je podľa vás normálne keď môj priateľ s ktorým mám 8mes. bábo , neponáhľa z práce za nami domou ale každučký jeden deň ide z roboty na 1 až 2 hodky k mamičke na kávu? Keď som mu povedala že mi to vadí teda skôr ma to mrzí a je mi ľúto, že neponáhľa za nami tak to hneď zvrtne, že čo mám proti jeho mame a ja nechcem vyvolávať hádky. Možno mnou ešte lomcujú hormóny plačem keď nepríde načas domov a potom sa ešte opýta čo mi zas je či by som bola radšej keby chodí do krčmy , celý deň som sama doma s babatkom , on príde o 17tej , chvilku sa s ňou pohrá a potom kupeľ a spať o 19tej . Takže spolu ako rodina sme 2hodiny . Je to normálne????
@jahell och bože, dievča, tak potom koľko máš ty a priateľ?
@jahell no je to normálne 🤦toto bolo aj u nás a bolo cítiť že nechce o synčeka prísť. Telefonáty tipu čo robíme..čo sme varili..boli zo začiatku stále. Niekedy si myslím že ani po tých 16tich rokoch stále niesom.dostatocne dobrá 🤷kolko treba rokov sa obetovať aby som sa dočkala nejakej pochvaly od svokry a spol? Bývala som sama s malým ..pretože svokričkovy chýbal synček aby mu robil okolo domu ..jeden im doma nestačí zrovna môj muž ..bolo to trápne strašne ..ich dôchodcovske rozmary vo si zamysleli aby deti robili okolo domu
@0silvia0 ale veď áno . Môže mi to byť jedno . Je mi ľúto že sa ani neozve ani neopýta keď sme u nich chvíľku ako sa mám a cítim ..teraz keď som tehotná.. proste studena je . Ja nebudem len ta čo sa vtiera
Ťažko to je no . Im vadí že tam nechodím asi ..ale ani k svojím rodičom nechodím ..tiež len raz za mesiac asi im to musím nejak povedať..niesme v dobe pred 30rokov keď tak žili ..
Ja nechapem, co maju chlapi s tym argumentom, nech je zena rada, ze nechodia po krcmach. A poznam takych vela, jeden vasnivy motorkar, ked mu zena povie, tak ze nech je rada, ze nechodi po krcmach, dalsi cvici, dalsi je furt v garazi, dalsi na rybach,... a to, ci taky bol aj pred dietatom a ci to nevidela je vacsinou irelevantne, lebo napr. zena sla pred dietatom na pilates a zumbu, on do fitka, vikend spolu, ale po dietati sa zena zrazu k svojim konickom nedostane, lebo otec dieta nepostrazi, ale on naopak zvysi intenzitu svojich konickov, aby mal pokoj od placuceho dietata a stazujucej sa zeny. Pritom ta by sa nestazovala, keby bol viac doma, venoval sa dietatu a ona mala cas aj na seba. Uplne typicke priklady na mk. A bohuzial aj v zivote.
Ale k veci. Sice pride dokov skoro, o 17. je uplne super cas, ale ano, aj mne by vadilo, ze mohol byt doma o 15., ale namiesto toho vykecaval s mamou. Uteka tam pred zodpovednostou, povinnostami. Niektori ostavaju v praci na nadcasoch, on ide k mame. Normalne si treba sadnut a urobit si rozvrh. V utorok a stvrtok ku mame, v stredu pojdes niekam ty sama a on ostabe s dietatom, v pondelok a piatok spolu ako rodina. Vikendy- jeden vikend ku mame, jeden s vami. Napriklad.
@amelie2017 Len aj tá mama veď ..čo mu nepovie že nech ide domov čo stále rozoberajú pane bože..čo ako dieťa že ? A pritom on vie prd keď není doma s ním .klasika vyzveda aby vedela
@mamusa34 vela mam si to neuvedomuje, cele stastne, ze synacik prisiel. Vela ich superi s nevestou o pozornost a lasku synacika. Takze ak je aj tato takato, musi byt stastna, ze vyhrava.
Lebo normalna zena by ho poslala domov. Keby mala 70 a potrebuje doniest nakup, uvarene, nech sa stavi kazdy den na 15 min, ale 40 rocna zena? Vsak moj muz ma 41.
Budeš to mať ťažké, kamarátka to mala až do smrti svokry. A to k nej chodili denne všetci synovia. Proste mama nad všetko. Ak bola niektorá z neviest chorá vymyslela si chorobu aj ona len aby syn nebol pri žene ale pri nej. Nepomohli dohovory, plač, hádky nič. Len sa s tým naučiť žiť. Synovia to dokonca riešili aj u psychológa ale nedalo sa. Proste tá opičia láska k matke bola nad všetko. Až keď zomrela začali žiť.
@amelie2017 naozaj asi vykašľať sa na to ..po čase si myslím že prestane chodiť k nej ..všetko raz sa zmení ak je toho veľa . To ma naozaj mladú mamu no 🤷
@jahell ahoj, nečítala som diskusiu ale skúsim sa na to pozrieť z pohľadu tvojho priateľa. Neviem čo má za prácu ale sú muži, ktorí po príchode z práce potrebujú čas pre seba a to sa pri žene a malom dieťati nedá. Takže ide k máme v kľude vypiť kávu a odventilovat a príde domov aby sa mohol vám venovať. Verim že ťa to hnevá, ale ak to pred narodením malej nerobil a začal len po jej narodení môže to byť kvôli tomu. Ak to robil aj predtým tak sa neodstrihol ešte od matky a je dosť možné že sa ani neodsteihne keď mu k tomu nepomohla dcéra a ty.....
@jumama tak to hej, to mala napísať v prvom príspevku, že mu zomrel otec, ale aj tak by som tam nechodila denne, ona sa s tým musí naučiť žiť a bola by potom smutná, keby sa mu jeden deň nedalo prísť.
Treba najst mame noveho priatela a bude pokoj. Ved je este mladica.
Toto je sila... kamarátka to ma podobne. Pre priateľa je na prvom mieste matka (vdova, ma len jeho ako dieťa). Stále k nej chodí, rôzne zamienky. Ich vzťah neskutočne trpí, aspoň tak to ja vnímam... pokiaľ nepríde zmena od neho, pokiaľ si neuvedomí iste veci, tak sa s tým nedá nič robiť z tvojej strany...
@number19 mesiac po smrti manzela bude mat urcite chut randit s chlapmi. 🙈
@leuchtturm Autorka o tom smutku co to napisala, Doporucujem si poriadne precitat jej prispevky.
@leuchtturm smrť je to posledné čo ju trápi, pochopila som že jej odľahlo
@jahell odhliadnuc od toho že je u nej, tak príchod muža o 17 domov je myslím ešte ok. Aj po tom čo dáš dieťa spať ste rodina. Aj čas čo strávite vy dvaja spolu je dôležitý, nielen ten keď ste spolu traja.
@tom_i to neznamena, ze sa zena zacne hrnut do novych vztahov. Od syna je len pekne, ze chodi navštevovat svoju mamu.
Ďakujem Vám všetkým za názory, rady, postrehy a beriem aj kritiku.... a nezáleží koľko máme rokov tu ide o to, że celé moje tehotenstvo a až doteraz som tu sama s dieťaťom keďže žijeme v inom okrese ako moja rodina , známi a priatelia...možno mu aj závidím, že on si chodí na tú kávičku a doslova ma deptá, že mu vyváram, upratujem, všetko má čo len môže chcieť, som hrdá sama na seba, že to takto zvládam s dieťaťom bez akejkoľvek pomoci a on aj tak neponáhľa za nami....to bolí najviac...možno to robí ten lockdown...ach... ne to už všetko skončí

@jahell je jedináčik?
Ja som viac na tvojej strane, pisem rovno, lebo viem ako sa cítiš,mala som prvé dieťa ,byvali sme sami a muz keď prišiel z roboty neskoro a povedal ze sa zakecal s kamaratom,mna islo vystreliť...a to nebolo dennodenne, skrátka obcas ma nezaujima ze aj muz ma práva 😂😂 a ktora zena tvrdi ze by jej to nevadilo, klame.