Keď sa partner neozýva
Možno je to,čo ma trápi detinské,ale chcela by som vedieť,ako to máte vy ostatné, hlavne tie, ktoré máte s partnerom občas vzťah na diaľku, kvôli práci, štúdiu a pod. My sme od seba polovicu mesiaca, kvôli práci, takže naša komunikácia je obmedzená na telefonovanie a chatovanie cez messenger. Keď je môj partner doma, alebo v práci, ozýva sa pomerne často, min.kazde tri hod. Pošle aspoň smajlíka,že na mňa myslí a ja som rada,že mi takto dáva najavo záujem. Úplne iné to je, keď je niekde s rodičmi, alebo hrá futbal a potom ide s kamarátmi na pivo. To sa neozve aj pol dňa. Hnevá ma to ani nie kvôli tomu,že sa neozve, ale kvôli tomu,že akoby keď je s inými ľuďmi, tak si na mňa ani nespomenie,alebo neviem, prečo ma to zranuje. Zo začiatku mu bolo jedno s kým a kde je, teraz sa ozýva len keď je sám. Máte to tiež tak?
no a zvykaj si. bude to coraz menej 😂 a tak je to normalne predsa
prepac. dufam, ze som sa ta nedotkla. nedalo mi ;)
Nechaj ho dýchať..
Najdi si nejaku aktivitu na cas ked je priatel na futbale alebo s rodinou. Nepodriaduj svoj program cakaniu na jeho telefonat. Prestanes na to mysliet.
U nas bol skor problem, ze sa neozval ked docestoval. Ja som volala a volala a nic. Na druhy den popoludni sms, vsak co by sa mi asi stalo. Tak som ja cestovala a neozvala sa, den, dva a pochopil...
Ufff...vyzadovat, aby sa ozyval kazde 3 hodiny...najdi si rusnovodica😅😅
Akoze fakt sorry, ale toto mi pride sialene, ja byt chlapom, tak od takej majetnickej a vyzadovacnej stihacky utekaaam kade lahsie...ved to musi byt na maslu...
@walteaa ja to nevyzadujem, on to takto v našom vzťahu nastolil od začiatku, on má prvé mesiace kontaktoval aj každú pol hodinu, že mu chybám, zvykla som si na tú pozornosť. Je to v tom.
@lija22 určite nie a ano, máš pravdu, samozrejme,že ta vášeň a počiatočná eufória vyprchava po čase. Nevyzadujem od neho nič, ani mu to nevyčítam, skôr sama v sebe riešim ten pocit
@zirafienka pre každého je problémom niečo iné, nemyslím,že ty si tá, ktorá určuje, ktorý problém, či žiadosť o radu pozvihuje úroveň tejto stránky.
Treba to tu brat s nadhladom. Podla tejto stranky su tu vsetky zeny, ktore komentuju, uplne dokonale, maju bezchybne vztahy, mudre a poslusne deti a s kazdym problemom si poradia lavou zadnou 😄
Ja poznam XY vztahov, kde to funguje tak ako opisujes, autorka. Je taka doba a nasa generacia (35 a menej) je zvyknuta fungovat na mobile a vela si pisat. Mozno tym starsim to pripada byt detinske, pripadne maju pocit ze tym kontrolujeme nasich partnerov, lebo vyrastali bez mobilov. Avsak je to cele o dohode a o tom ako si to zariadite vy sami. Tie posmesne komentarne su skor trapne.
Každý to ma inak. Ja som raz zažila takyto sms atak hneď po druhom rande a viac ma nebolo, pre mňa osobne fakt odstrašujúce.
Ked su toto pre teba problemy tak pockaj na tie skutocne, nad tymto sa neskor pousmejes
Ani v najvacsej zalubenostj sme sj nevolali a nepisali kazdu hodjnu....zavolali sme si vacsinou rano a vecer ked bolo po praci...sme spolu 11 rokov a stale sme na dialku kedzd mu robi tyzdnovky...

ale ved to je priam zotrocujuce, ziadat, aby mi partner kazde 3 hodiny posielal sms. mna by taketo majetnicke spravanie zadusilo. ked zacne casom utekat zo vztahu, tak ho plne pochopim