icon

Keď sa partner neozýva

30. aug 2020

Možno je to,čo ma trápi detinské,ale chcela by som vedieť,ako to máte vy ostatné, hlavne tie, ktoré máte s partnerom občas vzťah na diaľku, kvôli práci, štúdiu a pod. My sme od seba polovicu mesiaca, kvôli práci, takže naša komunikácia je obmedzená na telefonovanie a chatovanie cez messenger. Keď je môj partner doma, alebo v práci, ozýva sa pomerne často, min.kazde tri hod. Pošle aspoň smajlíka,že na mňa myslí a ja som rada,že mi takto dáva najavo záujem. Úplne iné to je, keď je niekde s rodičmi, alebo hrá futbal a potom ide s kamarátmi na pivo. To sa neozve aj pol dňa. Hnevá ma to ani nie kvôli tomu,že sa neozve, ale kvôli tomu,že akoby keď je s inými ľuďmi, tak si na mňa ani nespomenie,alebo neviem, prečo ma to zranuje. Zo začiatku mu bolo jedno s kým a kde je, teraz sa ozýva len keď je sám. Máte to tiež tak?

Strana
z2
katty2012
30. aug 2020

ale ved to je priam zotrocujuce, ziadat, aby mi partner kazde 3 hodiny posielal sms. mna by taketo majetnicke spravanie zadusilo. ked zacne casom utekat zo vztahu, tak ho plne pochopim

lija22
30. aug 2020

no a zvykaj si. bude to coraz menej 😂 a tak je to normalne predsa

lija22
30. aug 2020

prepac. dufam, ze som sa ta nedotkla. nedalo mi ;)

ibrunova
30. aug 2020

Nechaj ho dýchať..

maris5
30. aug 2020

Najdi si nejaku aktivitu na cas ked je priatel na futbale alebo s rodinou. Nepodriaduj svoj program cakaniu na jeho telefonat. Prestanes na to mysliet.

U nas bol skor problem, ze sa neozval ked docestoval. Ja som volala a volala a nic. Na druhy den popoludni sms, vsak co by sa mi asi stalo. Tak som ja cestovala a neozvala sa, den, dva a pochopil...

walteaa
30. aug 2020

Ufff...vyzadovat, aby sa ozyval kazde 3 hodiny...najdi si rusnovodica😅😅
Akoze fakt sorry, ale toto mi pride sialene, ja byt chlapom, tak od takej majetnickej a vyzadovacnej stihacky utekaaam kade lahsie...ved to musi byt na maslu...

autor
31. aug 2020

@walteaa ja to nevyzadujem, on to takto v našom vzťahu nastolil od začiatku, on má prvé mesiace kontaktoval aj každú pol hodinu, že mu chybám, zvykla som si na tú pozornosť. Je to v tom.

autor
31. aug 2020

@lija22 určite nie a ano, máš pravdu, samozrejme,že ta vášeň a počiatočná eufória vyprchava po čase. Nevyzadujem od neho nič, ani mu to nevyčítam, skôr sama v sebe riešim ten pocit

autor
31. aug 2020

@zirafienka pre každého je problémom niečo iné, nemyslím,že ty si tá, ktorá určuje, ktorý problém, či žiadosť o radu pozvihuje úroveň tejto stránky.

halabolka
31. aug 2020

Treba to tu brat s nadhladom. Podla tejto stranky su tu vsetky zeny, ktore komentuju, uplne dokonale, maju bezchybne vztahy, mudre a poslusne deti a s kazdym problemom si poradia lavou zadnou 😄
Ja poznam XY vztahov, kde to funguje tak ako opisujes, autorka. Je taka doba a nasa generacia (35 a menej) je zvyknuta fungovat na mobile a vela si pisat. Mozno tym starsim to pripada byt detinske, pripadne maju pocit ze tym kontrolujeme nasich partnerov, lebo vyrastali bez mobilov. Avsak je to cele o dohode a o tom ako si to zariadite vy sami. Tie posmesne komentarne su skor trapne.

lujza123
31. aug 2020

Každý to ma inak. Ja som raz zažila takyto sms atak hneď po druhom rande a viac ma nebolo, pre mňa osobne fakt odstrašujúce.

0kristina0
31. aug 2020

Ked su toto pre teba problemy tak pockaj na tie skutocne, nad tymto sa neskor pousmejes

rachel36a
1. sep 2020

Ani v najvacsej zalubenostj sme sj nevolali a nepisali kazdu hodjnu....zavolali sme si vacsinou rano a vecer ked bolo po praci...sme spolu 11 rokov a stale sme na dialku kedzd mu robi tyzdnovky...

Strana
z2