icon

Kolega v robote

miluna777
3. sep 2014

Ahojte, možno to tu trocha nesúvisí, ale aj tak vás, mamičky, žiadam o radu. V robote mám kolegu, nie je to žiaden fešák, sme tam viacmenej ženský kolektív. Tento kolega má manželku a dve deti, z čoho jedno má iba zopár týždňov. Ide o to, že má na nás, mladší kolegyne, sexuálne narážky, debilné vtipy, neraz sa sťažoval, že s ním manželka málo spáva, je vulgárny, nechutný a úchylný. Aspoň takto to cítim ja a ostatné kolegyne, ktoré sme s ním denne v kontakte. Zopárkrát prišla za ním do roboty aj jeho manželka - milé dievča, nie o veľa staršia ako my. Sympatická, milá, pekná. Na prvý pohľad to vôbec nie je taká "striga", akú nám ju náš "milý kolega" predstavuje. Skôr nechápem, ako taký chmuľo mohol zbaliť takú ženu. No nevadí. Chceli bysme mu občas pripomenúť túto skutočnosť, až začne mať zas debilné sexuálne narážky. Mám naňho vážne zlosť. Ja osobne už som mu niekoľkokrát hrozila, že ho napráskam vedúcemu za obťažovanie, ale nechcem mu robiť problémy, veď má rodinu. Ako mu to nenásilne napchať do hlavy, že si má všímať skôr svojej ženy ako nás? (Robíme si z neho akorát tak srandu a z času na čas mu vynadáme. No viac sa asi robiť nedá. Či?)

Strana
z2
bejbinka
14. sep 2014

@miluna777 Ak nepomoze jeho ignorovanie, napomenutie...a za sefom ist nechcete...tak co takto popytat nejakeho kamarata, pripadne ak si Ty alebo kolegyne zadane, tak frajera/manzela - takeho co rad posiluje, alebo sa neboji argumentovat rucne strucne a zobrat si ho do prace a nech mu pekne vysvetli, ze si to neprajete a ked s tym neprestane, tak mu naznacit, ze tak ako sa to da riesit podobrotky, tak aj pozlotky. Myslim, ze toto by ho mohlo odradit. Ak je to ozaj taky perverzak, tak potom netreba mat s nim zlutovanie a mozno zaberie zastrasenie. 😎

Strana
z2