Kolegyňa ma upodozrieva, že mám niečo s jej manželom

lienkaelenka
7. máj 2013

Kolegyňa ma upodozrieva, že mám niečo s jej manželom, ale ja nemám. Dokonca už niekto kontaktoval aj môjho manžela a toto mu povedal. Ako jej mám dokázať, že odomňa jej nič nehrozí a má zostať v kľude? Problém je, že z práce zatiaľ odísť nemôžem, inak by som už možno aj celkom rada buchla dverami. Čo mám urobiť, aby som toto zastavila?

zivika
7. máj 2013

@lienkaelenka a ako na to dosla?

huxy
7. máj 2013

no neviem.44 ročná žena si pýta radu,čo urobiť?však sa priamo porozprávajte

tykat
7. máj 2013

Tak ono zas...bez vetra sa lístok nepohne...len Ty sama vieš ako to je.

eeffka
7. máj 2013

@lienkaelenka no neviem ja keby som mala ciste svedomie tak si ju pekne odchytim a rovno sa jej opytam ze o co jej ide a ze ak sa nespamata a bude mi robit problemy s manzelom budem to riesit uradne.

sisaha
7. máj 2013

@lienkaelenka na základe niečoho k podozreniu muselo prísť.. Flirtovala si s ním? Bol niekto toho svedkom? Ako sa tváril on? To sú otázky na ktoré poznáš odpoved ty a domnelý milenec.

kikaba44
7. máj 2013

@lienkaelenka príbeh ako skutočné storry a ty stále zatĺkaš 😀 😀

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@huxy keď mala už častejšie narážky, tak som s ňou hovorila, že či si myslí, že s jej mužom niečo mám. tak sa tvrárila tak, že nie, nemyslí si to, ale takým tým spôsobom, že mi neverí a nebude predomnou priznávať, že ona vie, že mám. a tam už naozaj neviem, ako jej mám povedať, že nemám.
A smiešne je to, že to mladá pekná kočka a myslí si, že ja jej vezmem muža.

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@tykat práveže viem - ja s ním nič nemám. Keď som tam prišla robiť, tak ma dali do kancelárie s ňou. a jej muž chodieva často za ňou, lebo tam robí tiež a s naším oddelením jeho oddelenie spolupracuje. tak sme tam samozrejme občas všetci žartovali, ale spolu. no jej akoby to po čase začalo vadiť. asi preto, lebo jej muž a ja mám dosť rovnaký zmysel pre humor.
ale keď začala s tými narážkami, tak som si to všimla a radšej som sa stiahla a už sa radšej ani neozývam prvá. ale to asi nestačí.

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@kikaba44 na tehotnú ženu si prekvapivo zľomyselná. asi si myslíš, že jediné, čo sa ti môže v živote stať, je riešiť chlapovu neveru alebo byť milenka. ale ver mi, že dokazovať niekomu, že jej chlap nie je neverný s tebou je rovnako ťažké. keď sa s tým stretneš, pochopíš. a ľahké by to bolo, keby stačilo na ňu nereagovať, čo som skúšala. ale keď sa nájde niekto, kto mi to začne ťahať do rodiny a bude mi ju preto skúšať rozbiť, tak to je silná káva.

barushkaaam
7. máj 2013

@lienkaelenka ja by som sa s nou normalna porozpravala na tvojom mieste....

sympa1
7. máj 2013

@lienkaelenka tak ak nemas zacni toho chlapa ignorovat uplne...len dobry den a dovidenia....inak sa podozrenia nezbavis...ziadne usmevy a neviem co

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@barushkaaam len mi povedz, ako ešte normálne, lebo som to skúšala úplne na rovinu (nie cez nejaké narážky), ale ona sa tvárila, že nič také si nemyslí. Ešte som si ja pripadala ako blbec, že sa jej to pýtam.
Ale keď mi pípne mail a ja sa ňom pousmejem (lebo mi napíše kamoška), tak sa ma tak pichľavo spýta, že čo za vtipný mail mi píše ten jej muž.
Niekedy mám chuť je to rovnako pichľavo vrátiť a otočiť jej monitor, aby videla. Ale nechcem robiť v kancelárii ešte horšiu atmosféru, lebo ona sa potom tvári, že iba žartovala, keď jej poviem, že to je len kamoška.
A verte mi, fakt to nie je sranda byť podpichovaná akoby som ten jej muž bola vlastne ja. Je to choré, lebo sa nemôžete nijak brániť. Preto som sa obrátila na radu sem, či to niekto zažil a aj nakoniec vyriešil.

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@sympa1 už mi to tiež len tak pripadá, že sa budem musieť voči nemu chovať ako ľadová kráľovná.

Choré je, že ja si pri nej pripadám, ako niekto, kto si začína kontrolovať aj dýchanie, aby nevyrobil podozrenie. V živote ma nenapadlo, že na staré kolená ma bude podozrievať mladá kočka.

fuska
7. máj 2013

@lienkaelenka Urcite je Ti to neprijemne, takato dusna atmosfera. Ja by som sa neobmedzovala. Ak Ti pride mail, Ty sa usmejes a ona zacne mat blbe reci, s kamennou tvarou jej povedz, ze je paranoidna a nech vkuse nezatahuje svojho manzela do akejkolvek komunikacie s Tebou. Nech Ti narovinu povie, ci ma nejake podozrenie alebo dokazy, ak nie, tak nech Ta tym prestane otravovat, lebo Ty mas svojho manzela, ktoreho mas rada a nepotrebujes ho podvadzat s kolegyninym manzelom, ze je to pod Tvoju uroven. A ze jej manzel je mozno vtipny, ale nie je Tvoj typ. Ja by som akukolvek jej snahu o utok zatrhla hned na zaciatku. Najprv tym dohovorom a potom ignoraciou. A pripadne by som spomenula aj to ohovaranie a urady, ako tu uz niekto vyssie pisal.

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@fuska práveže aj ja si hovorím, že som sprostá, že sa ňou nechávam takto dotlačiť. keď viem, že ja s ním nič nemám. ale zase ma drží v šachu obava, že anonymy ku nám domov budú pokračovať. Nehovorím, že to robí ona. Možno sa niekomu posťažovala a ten to chce riešiť za ňu. Takže ani nemám koho jednoznačne obviniť.
Možno je chyba v tom, že on je ten typ muža, čo keď sa s nejakou ženou baví, tak akoby všetka pozornosť patrila len jej. To ale robí každej, čo som si všimla. Možno je chyba to, že sme si tak sadli humorom na jednej vlnovej dĺžke, až to vyzeralo inak ako malo.
Skúsim ho úplne ignorovať a fungovať len na pracovnej úrovni. Snáď ju to upokojí. Príde mi nenormálne kvôli tomu zutekať z práce a pomaly sa presťahovať na druhý koniec republiky, aby ona mohla pokojne spávať. A on naozaj nie je môj typ. Práve preto, že ja by som asi ťažko niesla chlapa, čo sa vie takto venovať každej jednej žene. Navyše je mladší.

cerez
7. máj 2013

@lienkaelenka Tak ak ťa to ukľudní, nie si jediná čo má tento problém. Mňa tiež jedna očiernila a to sme boli akože kamarátky. Ja som sa jej zatiaľ starala o svoje dieťa, jej dieťa, môjho manžela a keď prišiel jej manžel z práce, tak som mu ponúkla aj stravu. Proste má chlapa, ktorý sa nevie postarať o seba a vlastné dieťa. Ona zatiaľ ležala v nemocnici na udržiavaní. Jej muža som mala zvádzať v deň, keď bol môj manžel doma. Tá "bláznivka žiarlivka" dokonca požadovala od môjho manžela potvrdenie, že je to pravda lebo on že vraj bol aj svedkom. Môj manžel na ňu kukal jak "puk". Toto všetko mi oznámila až po roku a pol od obvinenia a využívala ma so strážením jej detí, požičiavala si vecičky, využívala mňa a môjho manžela. A tá bláznivka? Tá má ohovárala zatiaľ so svojimi kamarátkami a dodnes ma očierňuje po sídlisku. Pikoška všetkého je, že zatiaľ každému na počkanie rozpráva ako ju zvádzal aj jej sused a jej manžela "akože" okrem mňa aj jeho šéfka. Tak si urob vlastný úsudok. Chorá hlava a budeš sa s ňou vadiť? Už nemám chuť. Ja radšej budem na ihrisku sama s dieťaťom ako vyhľadávať choré žiarlivé mamičky, ktorým materstvo udiera na mozog.

klincek
7. máj 2013

@lienkaelenka ked nabuduce podpichne, rovno sa jej spytaj, aky ma problem, a ak sa bude tvarit, ze ved ona nic, tak jej nedovol cuknut-pekne to z nej vytiahni a vycisti jej zaludok.
zaroven skus u sefa vyriesit premiestnenie do inej kancelarie. nemusis mu hovorit podrobnosti, len ze ste si ludsky nesadli a nedobre to vplyva na pracovnu atmosferu.
svojmu manzelovi vysvetli, ze su to nezmysly, a viac sa k tomu nevracaj-bud ti veri, alebo nie.

asi si narazila na jednu z tych stihaciek, co nedaju svojim partnerom dychat, a furt riesia nezmysly..aby to raz toho jej chlapa neprestalo bavit a s niekym jej naozaj zahne. fakt nechapem-nie aby bola rada za to, co ma, ale bude tolko vymyslat, az o to pride. no to uz nie je tvoj problem 😉

mata1001
7. máj 2013

@lienkaelenka uplne suhlasim s nazorom @fuska a este ma napada otazka ze co na to hovori tvoj manzel...

barushkaaam
7. máj 2013

@lienkaelenka tak urob to, co ti radi sympa1....akurat dobry den a dovidenia...inak ziadny kontakt.

cerez
7. máj 2013

@klincek Presne tak, vystihla si to. Takéto ženské len riešia svoj život, hľadajú chyby a konflikty. Dokonca nepoviem, že sú zakomplexované. Môžu byť akokoľvek krásne, ale do duše človeka proste nik nevidí. Ukáže len čas.

mihouk
7. máj 2013

@lienkaelenka Necitala som vsetky prispevky, ale aj keby si sa ptestahovala na druhy koniec republiky, tak zenska by kludne nespavala, nasla by si niekoho ineho. Neviem aky mas vztah s tvojim mm, ale ak ho na to upozornis, ze sa nejake klebety mozu objavit a on ti bude verit (to normalny chlap by mal), tak pohoda. Ty nemusis riesit ocividne problemy v inej rodine, dolezita je ta tvoja, chce to trochu viac odvahy a tvrdosti, ale mozes sa na jej mindraky vykaslat, kamosky uz asi nikdy nebudete, tak ti moze byt ukradnuta. Drzim palce a posli ju niekam!!! 😉

klincek
7. máj 2013

@cerez neznasam take typy. riesia len blbosti, do vsetkeho rypu, ohovaraju, podpichuju, nic im nie je dost dobre, proste hlupane..najhorsie je, ze to fakt dokaze normalneho cloveka potrapit, tak ako aj lienku..a dost casto si taka zenska najde celkom fajn chlapa a doslova mu nici zivot-potom sa cuduje, ked ten po par rokoch od nej utecie, aj ked si za to vlastne moze sama.

katieg85
7. máj 2013

@lienkaelenka 100 percentne len ziarli na kazdu zenu na ktoru sa jej manzel len pozre a pokeca.tak ked to preziva ona tak tu istu ziarlivost chce vyvolat u vas doma tymi anonynmi.ked do teba podpychuje tak to uplne ignoruj a bas sa snou iba pracovne

cerez
7. máj 2013

@klincek Presne tak.
@lienkaelenka Ja som za rok pochopila, že načo niekomu kto nemá ani kúsok zdravého rozumu niečo vysvetľovať. Život ukáže sám. Nie nadarmo sa hovorí: Palica má dva konce. Dnes som ňou bitá ja, na budúce sa to otočí voči nej. Ja si počkám.

krasneleto
7. máj 2013

@lienkaelenka ja by som si nechala zavolat jeho do kancelarie a s nou to vyriesila raz a navzdy do oci. razne, ze je ti to maximalne neprijemne jej neopodstatnene sceny ti zasahuju do sukromia, a ked im dvom to sposobuje doma v posteli rozkose budiz, ale nech si najdu na svoje hratky ziarlivostne niekoho ineho, pretoze tebe to zasahuje jednak do manzelstva, do prace a do celkovej psychickej pohody. jasne by som to povedala obom naraz s tym ze viac nechces pocut inu narazku na svoju osobu, lebo to budes riesit inak, ze si nemienis manzela povadit za jej chovanie... asi musis byt raznejsia...

haslerka27
7. máj 2013

vy sa nejak poznate blizsie?ja som v praci nepoznala ani jednej kolegyne manzela osobne.nejak nebola prilezitost sa spoznat a nejak ma to ani nezaujimalo.vy mate asi dovernejsi vztah co?

jumama
7. máj 2013

Ziarlivost vznika nedostatkom sebavedomia. V niecom si ta zena neveri. Mozno prave v tom, ze nie je vtipna, no skor predpokladam ze v ovela viac veciach. Kazda rada marna, lebo kym ona na sebe nepopracuje, svoju ziarlivost nezmensi. Ja by som sa jej mozno v tomto ohlade spyatala a skusila ju chapanlivo podporit. Vytiahnut z nej, preco na svojho muza tolko ziarli. Mozno jej dava podnety, mozno je len od prirody sarmantny. Ak mas vobec zaujem jej pomoct 🙂 Ak jej ide o to, aby ta presadili kamsi inde, potom bude ziarlit ak by jej muz pracovne chodil za tebou niekde inde tiez...

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamavera
7. máj 2013

@lienkaelenka dohodla by som sa na tvojom mieste s tvojím manželom, aby prišiel za tebou do práce, zavolala by som aj kolegyninho manžela a kolegyňu samozrejme tiež - a pekne na rovinu pred všetkými by som povedala, že je pod tvoju úroveň mať niečo so ženatým mužom, že si nepraješ akékoľvek poznámky a významné pohľady na túto tému. Ak má ona s tým problém a namýšľa si niečo, čo nie je pravda, možno by pomohol psychológ. Chceš, aby ste zostali priatelia a nepáči sa ti dusno na pracovisku pre vykonštruovanú hlúposť. Bodka. Kľudne ich všetkých môžeš potom pozvať na kávu a už sa k tomu nevracaj. Musíš byť ale tvrdá, lebo ju nestopneš, neboj sa, že sa urazí.
Pred pár rokmi som zažila niečo podobné, skoro som odpadla, aj keď bol priateľkin manžel fešák, nie je to typ, pri ktorom sa mi podlamujú nohy a som šťastná vo vzťahu so svojím partnerom, tak ma to úplne ochromilo. Ale VEÉĚĽMI rázne som ju zabrzdila. V ďalšom kole som mala pripravené stretnutie všetkých štyroch, ale to už nebolo treba, bol pokoj, ani sa na mňa nehnevala, možno sa len potrebovala uistiť, že jej odo mňa nič nehrozí. Len tak pre zaujímavosť, minulý rok si našla milenca a odišla od manžela po takmer dvadsiatich rokoch manželstva...

lienkaelenka
autor
7. máj 2013

@haslerka27 nie, poznáme sa v rámci práce. Ale on je taký žoviálny typ. Takže vždy keď prišiel za ňou do kancelárie, tak s nami požartoval a ja som sa asi vedela lepšie chytať na tie jeho narážky. No a ešte z iremného večierka, lebo on je taký bavič spoločnosti. Úplne osobne ho nepoznám. Ani nemám potrebu.