icon

Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?

17. júl 2022

Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️

katkati
18. júl 2022

Autorka, ženy sa tu už aj pohádali a ty nám nenapíšeš, koľko pív vlastne vypije tvoj manžel? 🍺😁

tncka
18. júl 2022

0,ja vypijem viac ako on😁

srferreira
18. júl 2022

Ojooooj zeny. Je leto ☀️ vonku 40 stupnov, kazdy druhy den grilovacky, bazen, more 🌊 A ja s manzelom si za klobasou dame urcite mineralku 🤦🏻‍♀️😂 🍻 🍺

didi2102
18. júl 2022

Nepije pivo,občas - raz za mesiac dva , si dáme pohár vína spolu

0silvia0
18. júl 2022

@srferreira sranda, ze? Asi ten, kto pije pivo radsej sem nenapise, lebo dostane nalepku alkoholika s velkym problemom🤪

srferreira
18. júl 2022

@0silvia0 samozrejme, ten kto si ho da tak nenapise pravdu kolko.
A ak hej tak sa tu polovica MK do toho cloveka pusti.

marsmykkok
20. júl 2022

K tej závislosti, môj otec tiež tak začínal jedno-dve po práci a potom postupne vypil aj 2 1,5 litrové fľaše piva za deň a k tomu natajnáša aj niekoľko pohárikov tvrdého. Ja teda nepovažujem za zdravé piť pivo alebo víno namiesto vody denne, ľahko to prejde do závislosti. Ale mám pocit že mnoho ľudí odcudzuje len tvrdé, kto si dá denne 2 poldeci na toho sa pozerá krivo, kto vypije 2-3 pivá alebo stiahne fľašu vina denne to je len na večer od smädu a je to vraj ok...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
matqa411211
Autor odpoveď zmazal
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
matqa411211
20. júl 2022

@cocolino234 ja som to radsej vymazala, doslo mi ze iba zbytocne naťahovačky by z toho boli 😉

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
ixayxa
20. júl 2022

Nikto tu neporovnával turistiku a pitie pív 🙃. Fľaša vína ≠1 veľkému pivu≠2 poldecákom.

nerko
20. júl 2022

My pijeme minimalne, nam to nejak nejde na chut. Ked mame oslavu, tak vtedy par piv kupim a po pravde, ak ich navsteva nevypije, tak vacsinou po zaruke vylievam. Ja si dam so svokrou na oslave pohar vina. A maximalne punc na vianocnych trhoch, pripadne domaci liker.

terezaaa777
25. júl 2022

moj aj 5 denne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
terezaaa777
26. júl 2022

@mamula20 nuda

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
basul1k
26. júl 2022

0 celoročne. Jedine radler v lete. Nemá pivo rád

lenkakravcova
26. júl 2022

Môj muž nepije žiadne pivo, jedine nealko.
Čiže 0,00%

Alkoholizmus má viacero foriem.
Jednou z nich je troska = pijem, až kým sa neopijem pod obraz..
Druhou je nenápadná forma, ktorú ľudia z daného dôvodu prehliadajú. Nazýva sa funkčný alkoholizmus. Ide o človeka, ktorý pije určite množstvo, ktoré ho neobmedzuje pri jeho výkone práce. Môže to byť úspešný človek, popíjajúci po večeroch, alebo vyhľadávajúci posedenia. Táto forma sa dá určiť tak, že sa danému jednotlivcovi navrhne, aby približne 3 týždne na akciách, kam chodí trosku si vypiť, nepil. Ak to nezvládne, je funkčný alkoholik (nevie sa ovládať a je závislý).Na Slovensku sa robia vtipy z tej druhej formy. V skutočnosti nou trpí mnoho mnoho ľudí.. A nechcú si to priznať.

terezaaa777
26. júl 2022

@mamula20 ale a ako vies? prečo urážas niekoho koho nepoznas? mam aj ja začat?

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 ja som v pohode to asi ty si vsade bola a vsetko videla ale nevadi

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234
@mamula20 určite su to chudaci tí vaši,pod papučou,lebo aj keby si jedno chceli dať vy už zahlídate na neho a radsej si da ked nebudete s nimi ,hroza ženy

terezaaa777
26. júl 2022

@mamula20 lebo len to čo vy poviete je spravne??? nie nie je omg ty mas blbca muža teda

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
terezaaa777
Odpoveď bola odstránená
terezaaa777
26. júl 2022

@terezaaa777 no pod čakam na tvoje argumenty

cocolino234
Odpoveď bola odstránená