Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
Normalne Si daj odpoved..,, preco tak velmi tuzim vidiet synovu spalnu?,,... Mne je trapne ist do izby KDE viem, ze SA dvaja miluju...
Škoda že admini neodhalia identitu zlatej pani svokry
A dúfam pevne dúfam ze nevesta to tu číta 🙏
No mam dosť, mať taku svokru, tak tiež utekám, kludne aj na opacny koniec planety 🫠🫠
,,nesťažujú Len poznám ich celý ich život a viem čo chcú,, paneboze citas to po sebe vobec ? Tak oni sa nestazuju ocividne su spokojni ale ty podla toho ze si mama usudzujes ze su nešťastní lebo ty si to myslis/vies. Lebo dvere od spalne su zatvorene. Nezvyknem toto pisat . Ale fakt dufam ze tato tema je vymyslena, ze toto nemoze byt pravda.
Ty co si za individum? Ty si si navstevy vodila do spalne ci co? Nebodaj do trojky? 😂 Ako prepac, ale mam 43rokov a odkedy mi moja pamat siaha moja mama mala zavrete vzdy dvere na spalni, ani ako deti sme tam nebehali, a ani teraz ked pridem na anvstevu tam nechodim a ma vzdy zatvorene...A tak to bolo vsade kde som bola na navsteve a robim to tak ja...mne by bolo neprijemne keby mi tam niekto vojde...aj mama
A co im tam chces ocumovat v spalni? Potrebujes sa tam ist popozerat, kde spi tvoj syn? Mozno ma lubrikacny gel na nocnom stoliku, mozno knihu, ktoru prave cita, mozno pyzamo prehodene cez postel-v kazdom pripade ta do toho nic…Lebo inak naozaj nerozumiem, s cim chces nevestu konfrontovat. Dvere do tej nasej spalne su tiez vzdy zatvorene, dokonca automaticky, aj ked nemam navstevu. A to v nej mam poriadok. Niekto to tu uz pekne napisal, je to najintimnejsi priestor manzelov, je uplne normalne, nechciet tam mat hosti. Moji svokrovci chodia na prespavacie vikendy na navstevu a teda svokra taky napad este nemala, cudovat sa, preco mam v spalni zatvorene dvere. A vobec celkovo riesit, preco tam zatvaram dvere…Ja jej do jej spalne tiez nechodim…a vztahy mame velmi dobre…mozno aj preto😂
My svokrovcon do spálne chodíme ,ale to len kôli tomu že deti 4a2 r si idú do skrine pre box s hračkami .rostiahnu to u nich na posteli .oni sú s tým v pohode .myš a tam hráme niekdy s nimi aj oni s deťmi.nikdy s anevyjadrili že by im to vadilo sú s tým v pohode . Ale k nám do spálne tiež nechodia .keby išli ok nech idú ale nemajú takú potrebu.a dokonca poznám svokry ktoré tiež upratujú nevestam prádlo,zehlia a ešte aj prevliekaju periny a varia u neviest doma .takže prípady sú ozaj všelijaké 🙆
Dufam ze aj nevesta ma kluce od vasho byvania a hocikedy pride skontrolovat ci poskladat pradlo🤦♀️
Sorry,ale toto sa ozaj nerobi.akonahle by mi cudzi clovek chytal spodne pradlo tak ide automaticky opat do pracky!nechutne ozaj,a nehorazne ze ti to este pride normalne,sliedit v cudzom byte!ci aj u vas sa robia vyhliadkove tury po dome pre vsetky navstevy?
Ja osobne neznasam,ak navsteva pouzije nasu kupelnu.na to je vyhradene wc pre navstevy.ale je par ludi z rodiny,ktorym vobec nevadi,ze si ruky utiera do snehobielej kojeneckej osusky🤦♀️
Neviem, ake „ine“, ale tiez by ma porazilo, keby mi svokra bez mojho vedomia poskladala pradlo. A ako si pisala, si tam na NAVSTEVE, tak sa tak aj spravaj 🙈
Nechcem veriť, že toto je reálna téma. Lebo ak áno, tak Boh ma ochraňuj, aby zo mňa raz bola taká matka a svokra, ako si ty. Evidentne máš "patent na rozum" a iba ty vieš, čo je pre každého najlepšie 🤦♀️!
Keby si sa mne hrabala v skrini s prádlom, dostala by si po prstoch. Žiadali ťa o pomoc? A prečo máš vôbec ich kľúče od bytu? Hneď by som ti ich vzala. Mne tiež syn dával kľúče, keď šli na dovolenku, no nevzala som si ich.
@simona92101 nevesta nemá prečo mať kľúče, je to cudzia žena, nemá prečo mať kľúče od môjho bytu. Ja mám kľúče od bytu môjho dieťaťa, to je snáď niečo úplne iné
Ale ten byt vlastni aj ona!a aj ty si cudzia zena!
@mandarinka555 mám kľúče keby sa vymkli alebo čo
Tak si zneužila ich dôveru a vliezla si tam bez ich súhlasu. Na to ti kľúč nedali.
Vieš ze ty si tiež cudzia pre nevestu? 🤣 ty si dobrá 🙈👍
Tak si nam tu vsetkym oznamila, ako vlastne neznasas svoju nevestu, tu „cudziu zenu“. Kluce mas od bytu, ktory patri tvojmu synovi A AJ jeho zene (tej cudzinke). Ja by som ta s tymto nastavenim nielen do spalne, ale ani do bytu nepustila a stahovala sa na druhy koniec krajiny, aby som ta videla maximalne povinne na Vianoce.
Ak je toto skutocna tema, mne je tej nevesty tak luto. No fakt svokrovsku loteriu vyhrala…
Autorka.odpivedali ti nevesty nie svokry takže podľa toho tie odpovede aj vyzerajú.Ja svokrou som a napíšem.ze je ozaj rozdiel.ci ideš na návštevu k dcére či k synovi.U dcér môžem všetko.u nevesty sa mienim správať ako návšteva teda prídem a budem sedieť v obývačke a čakať na kávu...pokiaľ má sama nevesta nepožiada o pomoc trebárs aj s tým prádlom.
@viestta hej ale aj to pochybujem, ze je realne. Stale si myslim, ze ked je to tu trochu mrtve zrazu sa objavi strasne kontroverzna tema, ktora rozprudi diskusiu a je tu aktivita na fore zo par hodin - velmii intenzivna aktivita a to je dobre na reklamu, tiez su potom odozvy v inych forach a sietach - vies ako aj zla reklama je lepsia ako ziadna a tak iste knarikovske zvieratko tiez dostane urcitu alimentaciu a vsetci spokojni. Ja uz ale fakt len vypinam upozornenia na taketo temy, lebo nemaju vyznam, len zbytocna strata casu
@simona92101 nebyť môjho syna, žiaden byt by nevlastnila
Nie nie si na navsteve u svojho dietata v jeho byte, si na navsteve v ich byte a to je rozdiel, kt by si si mala uvedomit. Ja tiez nevodim navstevy do spalne a dvere na nej mame zavrete a vlastne aj do vsetkych ostatnych izieb vacsinou.ty si akoze isla k nim do bytu, ked boli oni prec a zacala si im chytat a odkladat pradlo? 🙈 akoze nehnevaj sa ale to je cez. Co komentar od teba, to dalsia perla. Podla mna si toto niekto musel zo srandy vymysliet, lebo si ako svokra zo zleho filmu :D
@gribka1 Ale veď ona predsa mala podozrenie, že niečo nie je v poriadku, preto to musela skontrolovať, čo ak by... ja sa na tejto diskusii strašne bavím. Ozaj sa mi nechce veriť, že to nepíše nejaký troll, ale robí to presne tak, ako by tento typ svokry argumentoval - chudák synček v moci hnusnej cudzej ženy, ktorá spriada proti mamke intrigy a pritom mamka len chce to najlepšie pre syna (a dokonca ešte aj neveste pomáha, tej nevďačnej mrche). :D
Do prdele žena začínam mať dobrú náladu 🤣🤣 z teba by bol dobrý námet na film 🤣🤣 čítaš ty vôbec po sebe? Ved to je smutné ako ty rozmýšľaš 🙈🤦♀️
inak, teraz som si uvedomila, ze to robim aj ja 😂 nic neskryvam, ale ked niekto pride, tiez ich zatvaram..cize neriesit, nic na tom nie je
Ty si dobre "mimo" . Mám pocit, žeby si ho najradšej ešte kojila...A tvoj psychiater čo na to hovorí?
Aký máš vzťah s manželom keď si sa tak chorobne upla na syna?

Si uvedomuješ, že tvoje dohady môźu byť len výplodom tvojej mysle? Mala by si ich nechať źiť ich źivoty. Sú dospelí. Ak źijú zle, je to ich vec. Musia sa vysporiadať so svojími ťažkosťami sami. Veď o tom je źivot. Ty zatiaľ prataj detskú izbu, ak by im to došlo a chceli sa vrátiť k tebe matke. Mimochodom, čomu sa venuješ, ak nerozmýšľaš o źivotoch svojich synov?