Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
Parkrat som len tak zo zvedavosti pozrela, no a co... a dobre som urobila 😠 sice to nebola nevera, ale tak aspon som par veci zistila a uz si nenecham ako sa hovori s.at na hlavu.
Ked mu príde sms tak kuknem kto píše a poviem mu.Ked príde mne sms tiež sa kukne ked je pri mobile a ja som neni.Ale nie vždy to tak je.No nemáme stým problém. 😎
Nie 🙂 Aj keď mi príde SMS-ka aleo jemu,tak povie prečítaj mi ju 🙂 Voláme s tým mobilom ktorý máme po ruke 🙂 Ale ak by som mala podozrenie tak asi áno 😅
Nie, nemám na to dôvod a už som z toho dávno vyrástla 😀
nie
áno a prečo by aj nie , veď sme jedno telo a jedna duša 😀
nedokážem ovládať manželov mobil 🙂 necítim potrebu kontrolovať ho, náš vzťah je o nekonečnej dôvere, nie sme len manželia ale aj priatelia, funguje nám to tak už 15. rok 😉
ANO!!!!!a bola to spravna vec..pozrela som mu do sms a bola tam smska od jednej baby .mali dohodnute stretko na 20..hod vecer bolo tam pisane aj miesto.jemu som to nepovedala a isla som na to miesto stretnutia ja sama osobne 😠 😠 😠 😠 ako som tam dosla na to miesto nik tam nebol iba ONA.pristupila som knej a ostala v SOKU bola to baba z nasej dediny.pekne som sa snou porozpravala ...a medzi recou aj jednu pleskla a odisla prec...dosla som domov a on sa pytal kde som bola ...BABY TAK SOM SA S PREPACENIM NASRALA A JEDNU MU PLESKLA ZE MA TO POTOM AZ ZAMRZELO AALE ZASLUZIL SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 ☹
hodila telefon a on pozrel do sms a vsetko mu doslo.aj plakal aj ma prosil.tak som mu odpustila..ale ako sa toto stalo boli sme snubenci..od vtedy ked ma napadne aj kazdy den tak ho urcite kontrolujem.a aj on moj ajked sa ja nemam coho obavat.a teraz sme stastne a hlavne cerstvo zobraty 🙂 🙂 takze ANO kontrolujem 😉 😉 😉 😉
NIE... a nechápem aký dôvod mal tvoj snúbenec stretávať sa s inou
ten kto sa druhému hrabe v mobile si nie je asi istý niečím...má pochybnosti...
Nikdy ma nič podobné nenapadlo a ak by sa to raz stalo, už by náš vzťah nebol založený na dôvere. Neviem čo by som si vlastne chcela týmto činom dokázať. Ak máš trošku hrdosti a myslíš si, že váš vzťah je kvalitný, nikdy to nerob.
kedze mava mobil na policke, lahko mne dostupny, ani ma to nenapadne. ak by ho schovaval, bolo by mi to podozriveeee.
ANI NAHODU, POKUD JE TO TVUJ MANZEL, NEMELA BY SI MU DUVEROVAT?
ja som pozrela aj pri bývalých vzťahoch, lebo som mala pochybnosti a len sa potvrdili... pri mm som tiež nakukla a som sa presvedčila, že si môžeme veriť, mm o tom vie, netajila som sa s tým, ale už ma to neláka, tým že mu to bolo jedno, že som si prezrela mobil, ma len presvedčil, že nemá čo predo mnou tajiť...
ak má žena pochybnosti, cíti, že niečo nie je ok, ale nevie nájsť dôkaz, nevidím dôvod, prečo to neurobit, lebo najhoršie je, ked neviete na čom ste... pokial si však vybudujete vzájomnú dôveru, myslím že po čase už ani jedného z páru nenapadne si kontrolovať poštu 😉
netreba odsudzovať, každý má totiž iné skúsenosti 🙂
občas mu ho prezriem, ale nie preto, že neverím jemu, ale jeho bývalej, ktorá sa občas rada ozve,,,on to síce ignoruje, ale aj tak potrebujem vedieť, či mu ešte píše alebo čo,,,
nemam v telefone vobec nic, co by moj muz nemohol vidiet, no i tak by som sa citila zvlastne, keby sa mi v nom hrabal, tak isto, ako ani ja sa mu v mobile nehrabem, ani si necitame emaily a pod., pride mi to trochu divne, ale tak, kazdy vztah je iny, toto je naozaj len na konkretnych dvoch. Inak, ja ked volam kamoske a dvihne mi to jej manzel, ide ma vystret 🙂))
ja nekontrolujem muzov mobil. a vobec ma to ani nelaka. nema predomnou co skryvat a ak by chcel skryvat, verim, ze by som tam aj tak nic nenasla. ak chcem cosi vediet, tak sa ho narovinu spytam, ale ked vidim jeho mobil, tak ma skor napadne, ze ho nechal zase niekde rozhadzany ako to, ze je prava prilezitost mu do neho pozriet. takze u mna jednoznacne nie. plne mu dovoerujem.
zatiaľ nie.
nie, on zas nekontroluje moj 😎
ja by som klamala kebyže poviem nie. nepozerám mu mobil pravidelne ale ked ho použijem raz za čas tak pozriem ským volal ale aj tak mi to je prt platné lebo on tam má tolko veľa čísel bez mena. raz som sa aj pýtala ale nebol nadšený tak sa už ani nepýtam čije to sú čísla. on zasa ked si pozrel môj mobil hned chel vedieť čije číslo 😀 ale nejako že by som špehovala tak nie. ved aj keby že tam má číslo ktoré by malo byť predomnou utajené tak ho po rozhovore vymaže a aj smsky. zatial nemám dôvod mu nedôverovať 😀
nie
par krat ma to napadlo ale ubranila som sa!
nie 🙂 asi by som sa tak neznizila a ani v tom nevidim vyznam - sikovny muz sa vie vzdy vynajst 🙂 a bud mu verim alebo nie a mobil nie je dokazom nevery ( milenky si casto ukladaju pod inym menom - zvycajne muzskym a SMS poctivo vymazavaju 😀 )
Kym bol na ociach nie ale ked ho zacal schovavat vedela som, ze je zle a ked sa o tom nechcel bavit pozrela som a zistila som, ze som urobila dobre. Aspon som zistila pravdu ked nemal odvahu povedat mi to do oci.
nie! sak asi mate nejaky problem, ked takato otazka a kladna odpoved...
ja som za slobodu,obcas nazriem do mobilu ale len ked mame dobru naladu a on ze co tam hladam 😀 moj si samozrejme moze tiez precitat moje smsky len je v malickej nevyhode ze su v slovencine ale zas ma aspon motivaciu naucit sa cudzi jazyk.ja som vo vyhode ze moj nevie mazat smsky ani hovory lebo ja ako jeho manzelka sa kazdy rok snazim aby mal coraz viac komplikovanejsi telefon a coraz menej casu sa mu rozumiet 😀 a lustit ako sa vymazavaju spravy a ine veci.
Smejem sa nad tými ktoré tu zaryto píšu že nie NIKDY ich to ani len nelákalo, a v živote na to ani nepomysleli,,,... tak jasne samozrejme to tu môžeme pisat každá... ale sklanam klobúk dolu pred tými kočkami ktoré sa nehanbia sa priznať alebo napíšu že použivaju si svoje mob,navzájom takže máju kedykoľvek k nim prístup...
Tak si tu asi vytvori názor každý sam... ale dakedy mi rozum zastane nad niektorými príspevkami..ako kuk, manželovi do mob. by bolo trestné...a hanebné...cudziemu by som si to určite nedovolila..ale manžel je moja polovicka a ako môžem ja jemu nakuknúť do mob, rovnako môže aj on mne.. a niekedy to nemusí byt aj na škodu a mnoho krát vďaka jednej prečítanej( inak utajenej ) sms ..sa môžu otvoriť oči...a pravda mnohokrát vyjde najavo... 😉 takže ak mas pocit že chceš nakuknúť kľudne to sprav mas nato pravo a nemusis sa za nič hambit podla mna je to normálna vec...ale zasa to neprehanaj-.. 🙂
nie 😉
neviem, používame svoje telefóny vzájomne, tak ako môže manžel mrknuť do mojho, možem aj ja do jeho... a možno preto, že možme nas to nelaka 😀 ale ak by som mala nejake podozrenie, určite by som mrkla...

my používame svoje telefóny aj maily obaja, všade máme uložené v PC heslá, presne vieme aké stránky navštevujeme, trávime všetok čas spolu, dá sa povedať, že presne vieme čo ten druhý robí, takže na harašenie nie je príležitosť... Nemám dôvod na prezeranie a neláka ma to práve preto, lebo mám k všetkému voľný prístup. Aj dnes na dvore som mu premazávala smsky v telefónoch a niekedy aj spamy na mailoch. Keď zvoní telefón bežne ho dvíham alebo otváram smsky keď mi povie - čo je väčšinou často, pretože je vonku a kričím mu kto písal. Sama by som ich ale neotvorila, bolo by mi to trápne.