Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?
Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?
no just by som neprisla a som zvedava ci by siel z kozky vyskocit ako nejaky otec cakajuci tinedzerku.. :DD by som sa mu vysmiala do tvare pekne.. toto kludne moze mat blby zvyk z domu, velmi rychlo by na to pri mne zabudol :D
@simca06022011 taketo spravanie z jej strany by si koledovalo a fyzicke napadnutie.
Vy co jej tu radite nech sa mu vzoprie asi fakt nerozumiete, ze on je cisty psychopat a keby citil ohrozenie svojej nadvlady, tak jej prinajmensom leti facka? 🤔 to nie je normalny clovek, ktory si prizna chybu a bude chciet pocuvat.
@mizoko lenze on by sa s takouto sebavedomou zenou, ktora pozna svoju hodontu a hranice a bude za ne bojovat, neusadil (autorka, prepac). Takze zbytocne taketo hypoteticke scenare.
@anonym_autor tak vypínaj si dáta/internet aspoň vtedy keď ho nepoužívaš, zavolať ti zavolajú, ale aplikácie nebudú posielať cez internet kde si a čo robíš
škôlke oznám aj telefónne číslo do práce na ktorom ťa zastihnú
@anonym_bcc401 aha, to som nevedela,ze to takto je. V praci nemam pravovny telefon, len svoj. Tam mam notebook akurat.
@oneinamillion tebe nepride výhovorka co by si pomysleli rodicia mimo? My o autorke nic nevieme mozeme si vsetci iba domýšľať. Ma zodpovednosť za dieta, vedela si ho urobit ma sa aj postarať. Povies mi preco neurobila nic? Nezverila sa mame alebo tej kamarátke s kt pravidelne chodi von ze je tyrana? Preco nešla miesto kavicky psychologovi? Mne tato žena ako tyrana nepride prepacte
@anonym_c277f1 je taky argument mimo, ale to plynie z jej povahy a vychovy. Stale byt dobre dievca, posluchat a byt s kazdym za dobre za kazdu cenu.
Dohodni najskor vo svojej rodine vsetko (za tou mozes chodit sama? Ak nie, tak pri najblizsom stretnuti s kamaratkou si pozicat jej mobil alebo ju poprosit, nech Ti ten najlacnejsi cisty mobil so SIM kartou zozenie, aby si vybavila, co potrebujes).
Mozno bude ochotna babka byvat s Tebou a dietatom a muz nech ide do jednoizbaku a Tvoju cast jednoizbaku nech po rozvode vyplati samozrejme. Pri oznamovani by idealne mal byt Tvoj otec alebo bratranec, niekto, kto by to ustal, pokial by situacia eskalovala. Idealne, aby s Tebou ostali byvat az kym sa muz neodstahuje. Alebo sa vrat na cas k rodicom, kym sa postavis na nohy.
@strelkyna1 rodicia byvaju na opacnom komci SR, to by som prisla o pracu a dieta o skolkum ja by som ostala rada tu s babkou. No, vo vavsine pripadov sa stretavane vsetci, su situacie, ked som s nimi sama ale málokedy. Stary mobil,co sa da pouzit mam v šuflíku a jednu zalohovu nepouzitu simku tiez
@anonym_autor verim, ze keby si si sadla s mamou a vsetko jej povedala hanba-nehanba tak by ti pomohla. Sama to nezvládnes proste na to nemáš. Vsetko sa da vyriešiť len musis prestať vravieť preco sa to neda a hľadať preco sa to da. Ale ak zotrvas v tom vzťahu potom si budes darmo trieskať hlavu o stenu. Uz nebuď hlúpa a postáv sa za seba. Psychológ právnik mama. A mas nárok na polovicu jeho uctu takze ti dobre radim zariad aj to aby si z toho nieco videla.
@anonym_c277f1 budem hoadat,ako sa da. Mas pravdu,ze nemam co stratit, dúfam.
@anonym_c277f1 je taky argument mimo, ale to plynie z jej povahy a vychovy. Stale byt dobre dievca, posluchat a byt s kazdym za dobre za kazdu cenu.
@jana35798 ano, mam to tak.
@anonym_autor od podobného magora som odišla s 2 malými deťmi, bola som bez rodiny, obrátila som sa na Mymamy v Prešove. Veľmi mi pomohli.
@anonym_f15a2c och a co tvoj robil? To isté? Idempozriet , to nepoznam.
@simca06022011 taketo spravanie z jej strany by si koledovalo a fyzicke napadnutie.
Vy co jej tu radite nech sa mu vzoprie asi fakt nerozumiete, ze on je cisty psychopat a keby citil ohrozenie svojej nadvlady, tak jej prinajmensom leti facka? 🤔 to nie je normalny clovek, ktory si prizna chybu a bude chciet pocuvat.
@mizoko lenze on by sa s takouto sebavedomou zenou, ktora pozna svoju hodontu a hranice a bude za ne bojovat, neusadil (autorka, prepac). Takze zbytocne taketo hypoteticke scenare.
@jana35798 no, strelit mi ešte nestrelil:, ale uz nemal od toho daleko. Ano,mas pravdu,ze tala by s ním nebola, s ltorou by nemohol zametatt
Lebo idu tvohe peniaze na spolocny ucet. Jeden z vas musi byt majitel , kto?
Preco si neotvoris svoj ucet? Teraz hned?
Ako si sa pokusila odist a preco to nevyslo?
Byt je babky, hypo mate na aku nehnutelnost?
@natalka13 majitel je on, ja svoj mam,ale ked mi pride vyplata, mueim ju poslat na spolocny, posielam akoze celu,alw neposielam,nieco si odkladam.a rozmyslam,co si este pisalazlebo je tiu toho velmi vela. Chcela som odist este pred tehotenstvom, kamos Zobral ococu dodavku a prisiel pre veci, tamten prisiel skor z prace, ked tam nemal byt a bolo zle, zavolal si aj kamosa a povedal,ze ked ten moj nevypadje,ze si ho podaju, rozbiju mu hubu a sa nespozna a mne sa potom doma ospravedlnoval a plakal a prosil.
Lebo idu tvohe peniaze na spolocny ucet. Jeden z vas musi byt majitel , kto?
Preco si neotvoris svoj ucet? Teraz hned?
Ako si sa pokusila odist a preco to nevyslo?
Byt je babky, hypo mate na aku nehnutelnost?
@natalka13 aha a hypo je na 1i, kde je teraz babka
@anonym_autor keď rozprávaš s kamarátkou mobil nechaj v druhej miestnosti
nie je problém, mať v mobile aplikáciu ktorá odosiela polohu, snímky obrazovky, čo píšeš na klávesnici aj zvukové nahrávky čo hovoríš
nemusíš mobil nabíjať oveľa častejšie ako predtým?
@anonym_bcc401 ale no. To až takto ide? Cez appku? Si si istá?
@anonym_bcc401 ale no. To až takto ide? Cez appku? Si si istá?
@anonym_9cec10 Tento pokročilý softvér dokáže sledovať rôzne aktivity a odhaliť dôležité informácie, ako sú údaje o polohe cieľového používateľa, protokoly hovorov, správy SMS, chaty na sociálnych sieťach a používanie internetu.
Sledovanie polohy GPS - je vybavený presným sledovacím zariadením GPS, ktoré určí presnú polohu akéhokoľvek zariadenia.
Monitorovanie sociálnych médií - vám pomôže odhaliť konverzácie vašich blízkych na WhatsApp, Instagrame, Tinderi, Snapchate, Line a podobných sieťových platformách.
Nahrávanie obrazovky - táto aplikácia často zachytáva snímky obrazovky inej osoby, aby vám pomohla zistiť, čo robí a s kým chatuje.
Zaznamenávanie klávesov - zabudovaný keylogger aplikácie vám pomôže odhaliť ich odoslané správy, prihlasovacie údaje k účtu, poznámky a tajné kódy. Táto funkcia zaznamenáva stlačené klávesy, keď niekto píše na svojom zariadení.
Upozornenia na geografické ohraničenie - na mape môžete nastaviť "bezpečné" a "nebezpečné" zóny a dostávať okamžité upozornenia vždy, keď vaši blízki vstúpia do týchto zón alebo ich opustia.
Nahrávanie okolia - Pôsobivo môžete počúvať rozhovory iných ľudí a počuť ich okolie. Zariadenie totiž na diaľku aktivuje kameru a mikrofón cieľového zariadenia.
Monitorovanie histórie prehliadania - Táto aplikácia vám umožní prístup k úplnej histórii prehliadania a zistíte, aké webové stránky navštívili.
Monitorovanie sociálnych médií - môžete si prezerať ich konverzácie a aktivity na Snapchate, Tinderi, Telegrame, Kiku, WhatsApp a podobných aplikáciách na zasielanie správ.
Nahrávanie obrazovky - Ste zvedaví, komu neustále píšu? Táto skvelá aplikácia na monitorovanie telefónu zaznamenáva ich obrazovku a odosiela tieto snímky obrazovky na váš ovládací panel.
Prezeranie galérie - Táto aplikácia tiež poskytuje prístup ku všetkým fotografiám a videám uloženým v cieľovom zariadení.
Webová lupa - Táto funkcia umožňuje zobraziť ich obľúbené webové stránky, platformy so záložkami a ich záujmy.
Analyzátor telefónu - môžete tiež zistiť, komu volali a kto im nedávno volal. Sú k dispozícii aj konkrétne údaje, ako napríklad dĺžka trvania hovoru.
Vyhľadávač vymazaných hovorov a kontaktov - Táto aplikácia zistí a nahlási, keď váš partner vymaže zo svojho telefónu konkrétne záznamy hovorov alebo kontakty.
Prezeranie textových správ - Prezerajte si ich textové správy v systéme iOS aj Android a zistite, čo plánujú.
Skrytá aplikácia je neviditeľná. Nikto nemôže vidieť, že sledujete GPS, hovory a SMS správy. Tento skrytý sledovač SMS môže fungovať v skrytom režime. To znamená, že je úplne neviditeľný pre ľudí, ktoré ovládate.
Nielen deti, ale aj zamestnanci a vaši milovaní možno si neuvedomujú, že robia niečo zlé. Pomocou tohto softvéru získate najpresnejšie informácie. A nikto nebude vedieť, že kontrolujete ich činnosť.
Môžete dostať akúkoľvek situáciu do vašich rúk a zostať neviditeľný. Použite tento softvér pre sledovanie mobilu, aby ste zistili, či sú vaši príbuzní úprimní.
@natalka13 majitel je on, ja svoj mam,ale ked mi pride vyplata, mueim ju poslat na spolocny, posielam akoze celu,alw neposielam,nieco si odkladam.a rozmyslam,co si este pisalazlebo je tiu toho velmi vela. Chcela som odist este pred tehotenstvom, kamos Zobral ococu dodavku a prisiel pre veci, tamten prisiel skor z prace, ked tam nemal byt a bolo zle, zavolal si aj kamosa a povedal,ze ked ten moj nevypadje,ze si ho podaju, rozbiju mu hubu a sa nespozna a mne sa potom doma ospravedlnoval a plakal a prosil.
@anonym_autor preco mu nepovieš ze peniaze tam posielať nebudeš lebo aj on ma svoj vlasny účet? Co si moslimka? Dva metre za ním nemusíš chodit? Aj submisivita ma svoje hranice. Strasne so sebou nechavas zametať vo všetkom
@anonym_autor srandujes však? 🫣 Vždy mu poviem, kam idem, aby vedel, kde som. On tak isto hovorí, kam ide. No ani jeden z nás nestanovuje čas, ani nevyvoláva tomu druhému.
@anonym_9cec10 Tento pokročilý softvér dokáže sledovať rôzne aktivity a odhaliť dôležité informácie, ako sú údaje o polohe cieľového používateľa, protokoly hovorov, správy SMS, chaty na sociálnych sieťach a používanie internetu.
Sledovanie polohy GPS - je vybavený presným sledovacím zariadením GPS, ktoré určí presnú polohu akéhokoľvek zariadenia.
Monitorovanie sociálnych médií - vám pomôže odhaliť konverzácie vašich blízkych na WhatsApp, Instagrame, Tinderi, Snapchate, Line a podobných sieťových platformách.
Nahrávanie obrazovky - táto aplikácia často zachytáva snímky obrazovky inej osoby, aby vám pomohla zistiť, čo robí a s kým chatuje.
Zaznamenávanie klávesov - zabudovaný keylogger aplikácie vám pomôže odhaliť ich odoslané správy, prihlasovacie údaje k účtu, poznámky a tajné kódy. Táto funkcia zaznamenáva stlačené klávesy, keď niekto píše na svojom zariadení.
Upozornenia na geografické ohraničenie - na mape môžete nastaviť "bezpečné" a "nebezpečné" zóny a dostávať okamžité upozornenia vždy, keď vaši blízki vstúpia do týchto zón alebo ich opustia.
Nahrávanie okolia - Pôsobivo môžete počúvať rozhovory iných ľudí a počuť ich okolie. Zariadenie totiž na diaľku aktivuje kameru a mikrofón cieľového zariadenia.
Monitorovanie histórie prehliadania - Táto aplikácia vám umožní prístup k úplnej histórii prehliadania a zistíte, aké webové stránky navštívili.
Monitorovanie sociálnych médií - môžete si prezerať ich konverzácie a aktivity na Snapchate, Tinderi, Telegrame, Kiku, WhatsApp a podobných aplikáciách na zasielanie správ.
Nahrávanie obrazovky - Ste zvedaví, komu neustále píšu? Táto skvelá aplikácia na monitorovanie telefónu zaznamenáva ich obrazovku a odosiela tieto snímky obrazovky na váš ovládací panel.
Prezeranie galérie - Táto aplikácia tiež poskytuje prístup ku všetkým fotografiám a videám uloženým v cieľovom zariadení.
Webová lupa - Táto funkcia umožňuje zobraziť ich obľúbené webové stránky, platformy so záložkami a ich záujmy.
Analyzátor telefónu - môžete tiež zistiť, komu volali a kto im nedávno volal. Sú k dispozícii aj konkrétne údaje, ako napríklad dĺžka trvania hovoru.
Vyhľadávač vymazaných hovorov a kontaktov - Táto aplikácia zistí a nahlási, keď váš partner vymaže zo svojho telefónu konkrétne záznamy hovorov alebo kontakty.
Prezeranie textových správ - Prezerajte si ich textové správy v systéme iOS aj Android a zistite, čo plánujú.
Skrytá aplikácia je neviditeľná. Nikto nemôže vidieť, že sledujete GPS, hovory a SMS správy. Tento skrytý sledovač SMS môže fungovať v skrytom režime. To znamená, že je úplne neviditeľný pre ľudí, ktoré ovládate.
Nielen deti, ale aj zamestnanci a vaši milovaní možno si neuvedomujú, že robia niečo zlé. Pomocou tohto softvéru získate najpresnejšie informácie. A nikto nebude vedieť, že kontrolujete ich činnosť.
Môžete dostať akúkoľvek situáciu do vašich rúk a zostať neviditeľný. Použite tento softvér pre sledovanie mobilu, aby ste zistili, či sú vaši príbuzní úprimní.
@anonym_bcc401 no ty kokos!!!!...to si odkial skopirovala? ale deaktivuje sa pri vybiti?
@anonym_autor my s manželom chodíme všade spolu a robíme všetko spolu.
@anonym_6c06f6 to tiež nie je normalne
@anonym_autor nie, mam normalneho nuza 😄. Na druhej strane ja mu aj povie kolko sa cca zdrzim mimo domu ale verim tomu,ze keby som sa omeskala o 2-3 hodiny tak by to riesil,nie zo ziarlivosti,ale zo strachu o mna.
@anonym_autor ahoj nie nic take. My si ani moc nepiseme, ale lubit sa lubime velmi. A to vieme.
@sova7 dieta uz maju. Su spolu 13 rokov dieta ma 4. Robi sexuálneho otroka a nema žiadne práva. Sleduje ju kamerami s kt autorka nesúhlasí a ma k ním prístup iba muž, vydeľuje jej cas vonku aj peniaze. Na “spoločný” účet musi posielať peniaze iba ona on svoje míňa bohvie kde a este ju ponižuje ze žena malo zarobí. Ponižuje ju aj za vzhľad. Ale inak je skvelý manžel aj otec. Doplňte ma niekto ak som nieco zabudla. Inak vobec by som sa necudovala keby mal milenku.
@anonym_autor máš fb? Je super skupina Nikdy viac, pomáhajú ženám po celom Slovensku 🙂 mne veľmi pomohla pochopiť v čom som žila sakra veľa rokov. Alebo sa tam len tak posťažovať na toho kkta.
Ale pri veľa tvojich komentároch som videla seba pred x rokmi v manželstve so psychopatom. Keď išiel do roboty ja som mávala normálne úsmev od ucha k uchu 🙈 pamätám aký býval za to nasratý. Alebo nedajboh som mala dobrú náladu - neexistovalo, hneď mi ju dokázal skaziť, lebo bohvie prečo ju mám dobrú. Ako píšu ostatné, bude sa to zhoršovať. Ja mám tu na MK už dlhé roky bazár, teda som chodievala často na poštu. Jemu to tak vadilo, že som mu nechával staršie dieťa/deti a ja som sa chodievala "kurviť" (rozumej poslať balíky). Začal robiť to, že ja som s nim musela celý čas volať pokiaľ som nebola doma 🤦 alebo keď som chcela mať chvíľu kľud a ticho, ísť do obchodu a pustiť si hudbu v slúchatkách aj to bol problém. Na toto je jedna univerzálna formulka - načo si si robila deti keď.... a dopĺňal podľa situácie.
Lebo áno, aj keď sme mali 3 deti, nemala som právo absolútne na nič. Chcela si deti, tak sa staraj.
Želám ti, aby si našla v sebe tú silu a energiu odísť od neho. Hlavne sa nedaj zastrašiť výhražkami, on bude ešte veľa kopkať a prskať. Ja som sa tiež tohoto zľakla a prvá žiadosť o rozvod bola neúspešná. 2x som sa už nebála aj keď sa mi denne vyhrážal ako ma pripraví o deti som to dala 💪 nedávno som mala tretie výročie rozvodovín 🥰
@sova7 dieta uz maju. Su spolu 13 rokov dieta ma 4. Robi sexuálneho otroka a nema žiadne práva. Sleduje ju kamerami s kt autorka nesúhlasí a ma k ním prístup iba muž, vydeľuje jej cas vonku aj peniaze. Na “spoločný” účet musi posielať peniaze iba ona on svoje míňa bohvie kde a este ju ponižuje ze žena malo zarobí. Ponižuje ju aj za vzhľad. Ale inak je skvelý manžel aj otec. Doplňte ma niekto ak som nieco zabudla. Inak vobec by som sa necudovala keby mal milenku.
@anonym_c277f1 to je zase tá istá čo sem furt vypisuje a zakladá témy? 🤦Tak ta už potrebuje psychiatra
@anonym_c277f1 to je zase tá istá čo sem furt vypisuje a zakladá témy? 🤦Tak ta už potrebuje psychiatra
@sova7 To neviem, nezachytila som ci uz pisala. Každopádne si nemyslím že niečo urobí ale nechcem byť už zla. Nepopulárny názor ale psychicky labilni ľudia by nemali mať deti kým sa nedajú dokopy. A psychiatra nemôže navštíviť pretože jej drahý manžel by videl kam dala peniaze a dobil by ju Tu asi neplatí kde je vôľa tam je cesta
@sova7 este som zabudla zw nemoze mat sociálne siete. S rodinou sa stretáva väčšinou iba s mužom takze uz ju aj pekne sociálne odizoloval
@sova7 To neviem, nezachytila som ci uz pisala. Každopádne si nemyslím že niečo urobí ale nechcem byť už zla. Nepopulárny názor ale psychicky labilni ľudia by nemali mať deti kým sa nedajú dokopy. A psychiatra nemôže navštíviť pretože jej drahý manžel by videl kam dala peniaze a dobil by ju Tu asi neplatí kde je vôľa tam je cesta
@anonym_c277f1 na psychiatra peniaze netreba len na psychológa. Tu už by mal niekto zasiahnuť a aj deti poriešiť sociálka v takomto prostredí čo s nich vyrastie?
@anonym_c277f1 na psychiatra peniaze netreba len na psychológa. Tu už by mal niekto zasiahnuť a aj deti poriešiť sociálka v takomto prostredí čo s nich vyrastie?
@sova7 vyrastie z nej to co je mama alebo otec co iné.
ano a aj preto už nie je mojim manželom

@anonym_bcc401 to by som urobila, len lvoli dietatu neviem no... niekedy, ked sa nieco deje volaju zo skolky.
@anonym_autor tak vypínaj si dáta/internet aspoň vtedy keď ho nepoužívaš, zavolať ti zavolajú, ale aplikácie nebudú posielať cez internet kde si a čo robíš
škôlke oznám aj telefónne číslo do práce na ktorom ťa zastihnú