icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

anonym_e8559e
8. nov 2025

@anonym_autor áno môj ex to robil 😀
Už 5min pred dohodnutým časom turoval auto a vyzváňal kde trčím. Večne výčitky a podozrievania bez dôvodu až kým ten dôvod konečne mal.

rachel36a
8. nov 2025

@anonym_autor no ešte to tak...ved som dospela a svojpravna...idem von a prídem kedy chcem ja a nie kedy mi to prikaze manžel...
A ešte aby ma buzeroval, ze meškám...To by skúsil len raz....preco mu nepovieš rovno keď ideš, zd prídem kedy chcem a nech ti nevypisuje...

ivik4
8. nov 2025

Napriklad ku nam vcera podvecer prisla moja kamoska aj prespat tak moj muz sam od seba siel so synom k dedkovcom na noc a my sme sli von a potom mali na byte klud. Vobec nerusil kde som co robim a ci sme uz doma

petamich
8. nov 2025

Nie je to normalne a nie je to v poriadku 🤷‍♀️

januska12323
8. nov 2025

Predtým taky nebol však?

autor
8. nov 2025
@anonym_d8175c

@anonym_autor tak to žial su už jeho paranoidné problemy.

"Prepáč, ale ubližuje mi, že ma tak kontroluješ. že mi nedáš priestor, prísť približne, okolo nejakej hodiny, a musím ako vojak presne na minutu,
a ešte ma aj obviníš, že som ťa oklamala. žiaľ, ja potrebujem slobodne žiť a dýchať.
Neviem, prečo
ti okamžite naskakuje režim
BOL SOM OKLAMANY, ODKOPNUTY, ZRADENY, OPUSTENY, NERESPEKTOVANY,
keď sa deje také niečo uplne normálne, že ja, tvoja rovnocenná partnerka,
proste nemám presnú hodinu príchodu domov .. alebo meškám pár minut...
ale úprimne ťa prosím, naozaj to skús vyriešiť, uzdraviť sa, so psychoterapeutom."

... a potom odiď, najlepšie na pár týždnov aj k rodine, ku kamoške, na dovolenku sama.

@anonym_d8175c super si to napisala, len este doplnim,on vzdy nieco doraba do prace, je workoholik,tak to zvaluje ten rezim na to. Ale je mi z toho zle,z celej tejto situacie

autor
8. nov 2025
@januska12323

Predtým taky nebol však?

@januska12323 rypava otázka, prestac si,ked sme nemali dieta, nebol, ked som niekam isla, napisal, ale nebol stanoveny cas. Ale teraz ako vojak na sluzbe.

autor
8. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 rypava otázka, prestac si,ked sme nemali dieta, nebol, ked som niekam isla, napisal, ale nebol stanoveny cas. Ale teraz ako vojak na sluzbe.

@anonym_autor predstav

autor
8. nov 2025
@anonym_e8559e

@anonym_autor áno môj ex to robil 😀
Už 5min pred dohodnutým časom turoval auto a vyzváňal kde trčím. Večne výčitky a podozrievania bez dôvodu až kým ten dôvod konečne mal.

@anonym_e8559e mali ste dieta? Bol rozvod, rozchod?

anonym_bcc401
8. nov 2025

Priprav sa ze začnú kontrolné video hovory a budeš sa pravidelne hlásiť aby videl či nie si niekde s milencom.

autor
8. nov 2025
@krasneleto

@anonym_autor to robili rodicia do casu, kym som zdielala s nimi domacnost... a nebola som plnoleta... potom im postacilo iba vediet s kym a kde som a kedy cca pridem... a chcela by som stretnut toho odvazlivca, ktorý by mal potenciál určit mi kde a s kym mozem byt... a kolko :D toto nieeeeeeeeeeeeeeeee

@krasneleto u rodičov to chapem,ale inak ani moji mi toto nerovili :D

autor
8. nov 2025
@anonym_bcc401

Priprav sa ze začnú kontrolné video hovory a budeš sa pravidelne hlásiť aby videl či nie si niekde s milencom.

@anonym_bcc401 asi si nejakeho najdem....

autor
8. nov 2025
@anonym_bcc401

@anonym_bcc401 to sme uz mali..inak,ze posli foto,ci si isto tam.

anonym_34e692
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bcc401 asi si nejakeho najdem....

@anonym_autor nájdi si,dobre spravíš

anonym_fadd97
8. nov 2025

Akože, ja vo vztahu vydržím veľa, ale toto je úplne cez.

autor
8. nov 2025
@anonym_34e692

@anonym_autor nájdi si,dobre spravíš

@anonym_34e692 vsak by nas niekde zabil

doriiis
8. nov 2025

Toto nerobili ani moji rodičia. Nebola by som s takýmto mužom.

autor
8. nov 2025
@doriiis

Toto nerobili ani moji rodičia. Nebola by som s takýmto mužom.

@doriiis rozvod som uz navrhovala. On ma nenechá...

kavasaki370
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d8175c no ved prave a ked meskam.nahodou do 10.mimut,tak mi pise,ze krista,kde si. Uz si mala byt doma..oklamala si ma

@anonym_autor 🤮🤮🤮🤮. By som ho nakopal

doriiis
8. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis rozvod som uz navrhovala. On ma nenechá...

@anonym_autor ... Čo ťa nenechá? Rozviesť sa? Veď o tom rozhoduje súd, nie on

autor
8. nov 2025
@kavasaki370

@anonym_autor 🤮🤮🤮🤮. By som ho nakopal

@kavasaki370 no a co navrhujes?ako to mám vyriešit?? Pride za mnou kamoska, 100km a mam na nu dve hodiny. Inak sa neflakam. 2-3h do tyzdna mam cvicenie( dokopy za cely tyzden max 3h) a 2x mesacne tieto dvojhodinovw stretka s kamoskou.

autor
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_autor ... Čo ťa nenechá? Rozviesť sa? Veď o tom rozhoduje súd, nie on

@doriiis ano ale on zacne mat take reči,ze to nemozem,som sebec,.znicim dietatu zivot a rodinu. A co s majetkom..a kopec toho..

doriiis
8. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis ano ale on zacne mat take reči,ze to nemozem,som sebec,.znicim dietatu zivot a rodinu. A co s majetkom..a kopec toho..

@anonym_autor ... Ale prosím ťa. To sú iba silacke kecy. Vážne chces takto žiť?

koniarova
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor čítaj po sebe. Žiješ s magorom. Zničí ťa.

autor
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_autor ... Ale prosím ťa. To sú iba silacke kecy. Vážne chces takto žiť?

@doriiis samozrejme,Ze nechcem.

autor
8. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor čítaj po sebe. Žiješ s magorom. Zničí ťa.

@koniarova citam.po sebe. Keby to citam po niekom inom,tak sa chytam za hlavu
Ale on to takým atylom hovori,ze : zlatko, do.dvoch hodin nech si doma. Mam prácu..a.napis co.robis.a.ze si tam.a.posluchaj.

anonym_d5c68a
8. nov 2025

Bojis sa ho a nevies mu argumentovat tak,ze on to otoci ale ty to mas opet otocit na neho a povedat mu to riadne na plne usta.Celu ta zmagori ako on je cely magor.

doriiis
8. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova citam.po sebe. Keby to citam po niekom inom,tak sa chytam za hlavu
Ale on to takým atylom hovori,ze : zlatko, do.dvoch hodin nech si doma. Mam prácu..a.napis co.robis.a.ze si tam.a.posluchaj.

@anonym_autor ... To je úplne jedno, akým štýlom to hovorí. Jeden dospelý človek nemá čo rozkazovat druhému dospelému človeku.
Mne by to povedal iba raz. 😄

autor
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_autor ... To je úplne jedno, akým štýlom to hovorí. Jeden dospelý človek nemá čo rozkazovat druhému dospelému človeku.
Mne by to povedal iba raz. 😄

@doriiis a ty by si mu co povedalaa teda?:D este raz a zabalim.ti saky paky a padaj?

anonym_b79b7d
8. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis a ty by si mu co povedalaa teda?:D este raz a zabalim.ti saky paky a padaj?

@anonym_autor presne to by som povedala. Ty radšej sklopíš uši. Dokedy? si dospelá, si jeho manželka. Má sa k tebe správať s úctou a nie zametať ako s handrou a rozhodovať o tvojom živote, či určovať čo smieš a čo nie.