Má právo mi manžel nadávať škaredými slovami?
Poradte....Má právo mi partner vynadať, ked som vyvolala hádku? Vynadal vám už niekedy manžel či priatel že pi..a prij...na ??? Viete si asi domyslieť, čo tie slovička znamenaju.... že vraj lebo som vyvolala hádku....a nestalo sa to prvýkrat.... ospravedlňuje ho vobec niečo? má právo mi takto nadávať?
@alenka555555 ja sa na tvoju uroven neznizim a nebudem ti vulgarne nadavat, naco, teba zivot potresta sam.
@moni244
@timea7
@chymenitta33 baby ste ju odhalili a riadne.
@moni244 fiha, to aby tu clovek este patral ako sa admin vola 😀
@xxxxxnnnnn alenka555555, kristina2323
@alenka555555 - ja som nechutná? ! tlieskam!!!! to povieš ty, ktorá nemá ani fotku! :D
Dievcata ste sposte,nechutne,a primitivne
@alenka555555 ty si este tu? Pocuj ty socka, sa ukludni, neviem, neviem, kto vyliezol z bordelu, lebo teba mohol nabuchat len slepy a hluchy 😉
marriska som si ista ze SAMA VIES odpoved na svoju otazku. Sama uznaj ci ma alebo nema pravo Ti hrubo nadavat 😵 ked mas deti taky slovnik domov nepatri
@alenka555555 takto sa vyjadrovať sa nečuduj ze tá odhalili ked sa sama takto prezentujes.a urážas tu baby co ti nic neurobili.tak naozaj sa trebs zamyslieť.
@alenka555555 no ty teda máš úroveň vyjadrovania.... 😝 😝 😝 😝 😝
Baby uz s tym prestante!! Chymenitta33 je krasna podla mna,naozaj sa to zle cita a nechapem ako mozete takto na seba kydat. Je toto forum o tom? Myslim ze nie,vsetkym rozumnym dievčatám prajem vela stasticka a sil a vobec by som nereagovala na spravy typu ,,cupka,, atd. je to dost nechutne! Kazdy z nas ma svoje problémy ale urazky to nie! Kde sme v krcme??
baby to čo je toto? niekto tu má problém a zvrhne sa to do trápneho nadávania? preboha, sme ženy, musíme sa vedieť podržať a povzbudiť, kto iný nás inak povzbudí??
Ahoj.neviem komu sa vyrozprávať.mam dve deti z predošlého vzťahu.ich otec sa o chlapcov nezaujima.pred 3 rok my som si našla priateľa.je rozvedený a má vo svojej opatere teraz už 13rocneho syna.všetko bolo krásne žiadne problém.tak sme sa k mne mu presťahovali.chlapci začali nový školský rok v novej škole.a všetko sa zmenilo.ostala som tu sama nemám kamarátky rodinu...a zmenil sa aj on.najskôr to boli malé hádky potom aj vyhadzov.teraz aj nadavky a uz ma dvakrát uderel.všetko znesiem ale on bije moje deti.svojho syna si chráni a na mojich sa vrši.on je sklamany z rozvodu z bývalou.je veľký nercak hneď vybuchne on sa aj potom ospravedlní ale mňa to boli stále.žije si svoj život.máme režim ako na vojne.za každým nám vonia ruky či máme umyté všetko ako na povel.zhnusil sa mi.za rok pribral 30 kg zmenil sa a keď mu poviem ze by mal schudnúť aj kôli zdraviu tak už ma nervy.poraďte mám odísť
@memery no ak si ťa dovolil udrieť a bije tvoje deti, tak ver tomu, že v tomto smere to bude len horšie. Rýchlo od neho preč. Nič ťa pri ňom nedrtí. Hlavne si s ním nerob ďalšie dieťa!!! Jeho žena asi veľmi dobre vedela, prečo sa s ním rozviedla.
Aj včera mal prejav.som grobijan pi..ku..a taketo nadavky mam pred detmi.ráno to nebolo o nič lepšie.stále mi kričí he ja som všetkému navine.odkedy bývame spolu on už v domácnosti neurobí nič.vezme si kávu a do večera leží na gauči (vždy mi povie"to jedom gauc)a ja navar,uprac;oper.pozehli. pouc sa detmi aj z jeho.lebo on je unavený z práce lebo ja v tej mojej asi lezim.čakám do konca školského roka a v piatok odídem k mame a už sa asi nevrátim.aj moja rodina mi vraví aby som odišla.aj kolegyne z práce.on je v pohode po hádke dva týždne a potom znova ten istý strašný nervak.keď dá napríklad chlapcom facku tak mu musua este podakovat ze "DAKUJEME ZA DOBRU VYCHOVU"nie je to chore?banujem ze som detom skazila zivot.
@memery je to len priatel nie manzel deti s nim nemas o toto mas ulahcene odchod od neho.uz davno pri prvej facke si sa mala pobalit a odist od beho prec aj s tvojimi detmi.a necakat az do konca skolskeho roku skola sa da vybavit aj cez rok.drzim palce a uz never sladkym recickam ze sa zmeni.nie nezmeni.
Pokial to nefunguje teraz,nebude to fungovat ani o 10 rokov....netreba byt naivny
@memery utekat si mala ked prvy krat udrel teba a tresnut si mala ty jemu, ked udrel tvoje deti. Rychlo prec, toto bude len horsie. Nevahat, odist. Zober si co najviac dolezitych veci, je mozne, zr budes mat problem dostat sa k svojim veciam. Nepises, ci je byt tvoj, ci ste v podnajme a pod. Odid a ked si pojdes po veci, tak zober nejakeho chlapa zo sebou. Nech nema sproste reci a nech ti neublizi. V piatok odid aloby sa nic nedialo, potom mu napr. zavolaj, ze je koniec. Toto su nebezpecny ludia, drzim palce, avy to dobre dopadlo.
Ked si nevazi teba tvoj manzel to znamena ze ani ty si nevazis samu seba on je vlastne len zrkadlo ktore ti ukazuje ako sa chovas ty sama k sebe.... Nauc sa vazit si seba a nedovol inim aby sa k tebe tak zle spravali... Ak to nezmenis vzdy ti pride do cesty clivek ktory bude mat za ulohu aby si sa naucila ze mas hlavne ty seba samu si vazit... Vsetko toto ca deje takymto zenam je vlastne o nas muz nam do cesty prisliel vlastne len preti aby nas naucil ze zmenit sa mame my a to vazit si seba samu... Tyto ludia len zneuzivajy to ze my sme slabe
Ako zenu ma mrzi, ze si taketo nieco zazila, no ak si vazis samu seba, bud mu to daj jasne najavo, ze taketo spravanie nestrpis alebo ho opusti.
Muz ma zenu respektovat a spravat sa k nej s uctou, rovnako aj zena k muzovi. Co je to za vztah, kde si dvaja nadavaju? Aj ked je hadka vyhrotena situacia, ked si niekoho vazim, nebudem mu tak hnusne nadavat.
Bola som v dlhorocnom vztahu, ktory bol velmi turbulentny, no nikdy sme jeden druhemu ani pri hadkach takto nenadavali.

@moni244 ty si adi tiez nekompletna tusim,melej nezmysli,truba