Mám ísť na predĺžený víkend sama?
Ahojte, boli ste na dovolenke same? Chcem si oddychnut od deti, muz ich nechce nechat babke aj ked su uz velki, kamosky nemaju peniaze a ja by som fakt rada, 1x za 10r vypadla. Nemam s kym. Len neviem, ake by to bolo, keby idem sama.. boli ste? Bolo to fajn? Mate tipy? Dakujem🙂
@bbshop Ja som z Popradu. Raz sme šli do Budapešti cez KE, čo je super, celkový čas aj s prestupom cca 5 a pol hodiny. Len teraz majú Maďari výluku. Do decembra ide z Miškolca do Bud. náhradná autobusová doprava a vraj nie veľmi dobre zorganizovaná. A keďže jednému synovi býva v buse i tak zle a celkovo sme vlakovo zaťažení, tak sme teraz šli na 4 dni do Budapešti cez BA. S meškaním nám cesta zabrala cez 8 hodín! Ale i tak to bolo super. Mne sa to mesto veľmi páči. Tou multikultúrnosťou a otvorenosťou. Na jar sa chystáme znova.
@vlucifuk áno to som tiež zachytila, že je výluka, čo ma mrzí lebo chceli sme tam ísť na vianočné trhy a nemám veľmi chuť prestupovať. Autom by bol problém zaparkovať a flixbus nie je úplne pohodlný a nemám rada dlhé cesty autobusom. Ale vianočná Budapešť je tiež nádherná. Snáď ju stihnem tento rok😅
Napr.ja by som sama nesla..ale kazda sme ina
Bola som na dovolenke sama a užila som si to. Bola som takmer každý deň plávať, mala som aj wellness, každý deň som sa s niekým dala do reči a aj na výlety a pamiatky som chodila sama. Tie som si naplánovala
sama. Jednoducho som sa ráno po raňajkách rozhodla, že idem dnes tam a tam a šla som. Aspoň som sa nemusela nikomu prispôsobovať. Pôvodne som síce mala obavy, ale tie sa vytratili hneď, ako som sa ubytovala. A vôbec mi nebolo divné, že idem sama na raňajky či večeru či už v hoteli alebo v reštike v meste. Z dovolenky som prišla oddýchnutá napriek tomu, že som mala stále nejaký program, a nadšená a plánujem ísť zase.
Ja by som nešla sama ani do kina.A obdivujem každú,ktorá sama ide.
Vlakom a autobusom je vhodné ísť hlavne do miest. Či už na Slovensku, alebo v zahraničí. Záleží však od toho, aké máš preferencie a záujmy, či chceš vidieť nejaké turistické miesta, pamiatky, alebo či si chceš len oddýchnuť v bazéne a v saune.
máš zvláštneho muža. Mňa by to neskutočne nahnevalo, že nechce ísť. A ešte k tomu po 10rokoch. A že deti nechce dať, nie je to len blbá výhovorka?
@sasa1310 presne, mne by blikala kontrolka, keby muž so mnou nechcel ísť na romantický víkend, teda môj by išiel hneď
Ja som dost sama doma, ale cestujem casto s kamoskami, su to dni plne smiechu spoznavania novych miest. Kolegyne sa cuduju - a to sa nehadate? Nie, neviem kvoli comu by sme mali. Vcera som dosla z Tatier. Krasne bolo.
@jaja20 fakt....a kde si bola ubytovana? Cez booking...ja by som rada isla
@pieksamaki Nie, kúpila som si normálne 8 dňový zájazd cez Hydrotour. Hotel Serenussa Village resort. A v apríli by som rada išla do Thajska alebo na Maurícius,ak manžel nebude chcieť ísť so mnou 🙂
@ma77 to nebol hotel, ale apartmán, ktorý keď sme rozdelili počtom osôb vyšiel 12€. Apartmány tam takto vychádzajú často..takmer vždy keď sme tam boli😅 oplatí sa viac než hotel. Samozrejme, záleží aj na období teraz pred vianocami budú isto drahšie a taktiež aj víkendy sú drahsie oproti pracovnému tyzdnu
Jasné že by som išla. Nejaký wellness hotel, ideálne v horách. Kniha, turistika. Len ja, príroda, ticho a moje myšlienky. Milujem byť sama.
@kikus7 ❤️
@nerko takto si to predstavujem😄este sa presvedcit, ze mi nebude smutno🙂
Ja si par krat za rok zajdem do najblizsieho väcsieho mesta na pol dnovku. Sama. Sadnem na vlak, pobeham si obchody, zajdem na nechty, dam obed a kino. A pridem az vecer, ked idu deti spat. To mi velmi pomaha. Skus mozno najskor takto, ked mas obavy, ze Ti bude smutno.
Tak choď do kúpeľov na pár dní, tam je vždy veľa ľudí. Keď ti bude smutno, tak s niekým pokecas. Ja tiež nerada chodím niekam sama. Jedine čo sa chystám, tak pobyt v tme. To ale tiež chce odvahu.
@nerko dakujeeem🤩👍
@janickacrazy wau. Pogooglim🙂👍
Bola som pár krát takto na víkend sama preč z domu a bolo to to najlepšie, čo som mohla urobiť. Chodila som po lese vlastným tempom, večer som si niečo pozrela alebo prečítala a úzasne som sa vyspala. Mám 3 deti a keď som sa vrátila, všetci boli úplne ok. S mužom mali deti dobrodružný program a ja som sa vrátila na nejaký čas ako lepšia (rozumej trpezlivejsia a oddýchnutá) mama. Určite choď, netreba ďaleko.
Ak by bolo o dieta postarane isla by som aj sama
@zuzkarlikova dakujem❤️
Týždeň by mi bolo asi dlho ale dva tri dni v pohode, cez deň hory, večer wellnes

@bbshop Presne. Ja keby som bývala v BA alebo v Štúrove a okolí, tak som v Budapešti na otočku každú voľnejšiu chvíľu...