Mám ísť na predĺžený víkend sama?
Ahojte, boli ste na dovolenke same? Chcem si oddychnut od deti, muz ich nechce nechat babke aj ked su uz velki, kamosky nemaju peniaze a ja by som fakt rada, 1x za 10r vypadla. Nemam s kym. Len neviem, ake by to bolo, keby idem sama.. boli ste? Bolo to fajn? Mate tipy? Dakujem🙂
Šla by som do toho hneď... kamošky ked mali deti a ja som nemala tak som sa naučila chodiť všade sama. A veru taka dovolenka bez deti a bez muža je fajn psychohygiena. Za mňa rozhodne áno!
Keď s tým nemá problém manžel kľudne choď.
Uz by som tam bola 😆
Urcite chod sama. Načo by ti bola kamoska,pocuvat jej vylevy. Sama si najlepsie oddychnes a aj si uvedomis ako ti rodina chyba.
Ahoj, bola som sama na dovolenke na Sicílii. Užila som si to maximálne 🙂👍
Jasne ze chod. Pokiaľ si absolútny extrovert a túžiš po spoločnosti tak môžeš skúsiť nájsť niekoho cez net, sú rôzne spolucestovatelske skupiny na fb, pripadne aj tu na koňovi by si našla nejaké baby co by šli s tebou
Ale bežný človek si ten víkend vystačí aj sam s knihou v ruke, užije si procedúry a solocestovatelia sa vzdy viacej zakecaju s niekym, niekto sa im prihovorí, je to ine než ked si vo dvojici či skupine
Ja som na wellness nebola, ale prešla som časť cesty SNP sama a bolo to super.
Rada chodim sama na dovolenky, dobre so sebou vychadzam, nikomu sa nemusim prisposobovat, robim co mne vyhovuje.
Ja som si zaviedla, dúfam pravidelnú tradíciu, každý rok ísť sama na týždeň do Dudiniec. Mne sa tam veľmi páči, je tam kľud, oddýchnem si. Keď chcem byť sama, som sama, keď sa chcem rozprávať, tak sa niekomu prihovorím
@gribka1 aj on je ich rodič, nie len ona 🤣
my mame take pravidlo, ze kazde tri kesiace mame predlzeny vikend iba pre seba, raz ja, raz manzel. A neskutocne nam to pomaha nabrat silu a nadhlad. Ja to robim tak, ze si kupim tri mesiace dopredu najlacnejsiu letenku cez Raynair alebo listok na vlak a zarezervuje. si ubytko s postelou a lampou (nic viac nepotrebujem) a zoberiem dobru knihu. Viac mi k stastiu nechyba. Sama, prechadzka po okoli a vecer kniha.
@nicoletta98 Jaaaj, zavriem dvere a idem.
Ja by som už bola pobalená. Ja som to začala praktizovať tak dva roky dozadu, keď deti konečne povyrástli. Aj dvakrát v roku idem niekde sama. Aspoň na 3 dni. Absolútne si to užívam.
Urcite chod. aphrodite alebo hotel kaskády. Krasne welnes aj sa prejdes po okoli.
Kedysi som bola sama v Skl. Tepliciach 👍 a nemala by som problém znova ísť niekam. Aj tieto sviatky som plánovala vypadnúť sama...
Bola som dokonca v zahraničí pri mori ☺️ a bola to najlepšia dovolenka 😀sama so sebou , svoj program, nikomu som sa nemusela prispôsobovať fakt super
Bola som na poslednej dovolenke sice s partnerom, ale on zalahol s chorobou, cize v podstate som bola sama a uzila som si to este viac. On nie je taky akcny, takze viac som si toho presla, stihla, videla.. az som sa pristihla s myslenkou, ze samej mi je dobre :(( / uff keby to cital :((. Inak nemam tiez problem sama hocikde, turistika, sport, kultura. Taky vikend by bol pre mna idealny.
Baby ja vás obdivujem. Ja som extrovert a sama by som nešla. Musím mať niekoho pri sebe aj keby to je kamoška s vylevmi🤣. Ale určite víkendy bez deti či manžela absolvujem. Je to psychohygiena a mne veľmi pomáha byť aspoň na víkend bez zodpovednosti. Určite choď autorka👍. Ak si vieš spraviť sama so sebou program tak si to uži. My sme boli napr. nedávno v pivných kúpeľoch. Super zážitok.
Neviem ci by som si to užila, nerada napríklad jem sama a nerada sa prechádzam sama..prišla by som si osamotena.
Dakujem Vam, bala som sa, ze ma vacsina odsudi. Mame ziveho syna, dost ma unavuje, vycerpava, som s nim skoro nonstop, tak by mi vikend v tichu aj bodol. Muz je s tym ok🙂
@vlucifuk a kde? Daj tipy. Len ja nesoferujem.cize niekde, kde sa dostanem busom, vlakom🙉😁🤷♀️
Jasné žeby som išla, hneď. Pozri Poľsko ak to máš blízko. 😊 Nás vyjde pobyt 2 noci 2 osoby polpenzia 150€, chystáme sa budúci víkend ✅ na Slovensku som bola veľmi spokojná v hoteli Tenis (Zvolen) prípadne Dolná Strehová tiež super ✌🏼
Mne by bolo samej otupno.Ale skús pozrieť ck daka oni robia jednodňovky a krátke pobyty aj zahtanicie.Neviem z akého si kraja ja by som išla, keď nemám auto niekde do termalu s ubytovaním masáže, sauna ..Dunajská Streda, Veľký Meder, Patince, Piešťany...
Ja Ti to doporucim iba v pripade, ze vies byt sama. A tiez len vtedy, ak si poradis v pripade komplikacie alebo problemu. Lebo tam si odkazana len sama na seba.
Jednoznačne Budapešť. Neviem dokiaľ si ale z KE ide vlak priamo do Budapešt - Keleti. Asi 3,5h cesty. Z iných častí Slovenska by to malo byť ešte bližšie. Ak náhodou sa tam rozhodneš ísť odporúčam večernú plavbu loďou. Treba si ju dopredu zarezervovať cez booking to je možné.😅

Uz by som bola pobalena. Nevahaj a uzi si to 😉