icon

Mám nefungujúce manželstvo a našla som si iného

babulinka29
21. jan 2013

Ani neviem ako začať alebo kde začať aby som to zhrnula tak v skratke....som 13 rokov vydatá z nášho manželstva sú dve deti dvaja chlapci vo veku 13 a 7. naše manželstvo prešlo všeliakými krízami...bolo aj šťastné obdobie aj smutné. Len nejak posledné štyri roky je to už z mojej strany iba zo zvyku. Môj manžel nie je zlý chlap mám pri ňom všetko po materiálnej stránke máme krásny dom autá našim deťom nič nechýba. Ale to je tak všetko......ani neviem ako sa to stalo proste som sa zamilovala do mojej prvej lásky, ktorú som po 15 rokov stretla a jednoducho to prišlo samo a zamilovali sme sa do seba znovu. Snažila som sa to utajiť ale proste to prasklo môj muž sa všetko dozvedel, zo začiatku ma prosil aby som s ním zostala a ja som nevedela čo skorej ťahalo ma to za tým druhým ale na druhej strane tu mám deti všetko tak som zostala s manželom, že sa pokúsim to dať ešte nejako do poriadku. Ale doma sa to iba stupňovalo nakoľko býva s nami moja mama ktorá vždy držala jemu stránku nie mne vždy si jeho zastávala a to iba preto, že sme sa mali po finančnej stránke dobre že nám nič nechýbalo. Stupňovalo sa to hádkami, krikom nadávkami vulgarizmami až to prešlo do toho, že ma pred deťmi trieskal o skrinu kričal zahnal sa na mňa ale nedal mi facku ale viac ma bolí to, ako sa správal ako keby ma bil. Až to vyústilo do toho, že jedného večera si zavolal ku nám domov toho môjho priateľa s tým, že sa mám rozhodnúť buď odídem alebo ostanem a zabudnem na neho a budem žiť v manželstve ako doteraz. Mala som sa v ten večer rozhodnúť, s ktorým chcem zostať rozum mi vravel ostaň a srdce ma ťahalo preč. On dokonca prišiel čo som nečakala povedal, že tak ma ľúbi, že nedovolí aby som trpela toto urážanie ale tiež nechcel aby som odišla od detí. Ale môj muž ani počuť deti mi nedá deti nezoberiem z domu, a nahučal deti, že som k...a a mám iného samozrejme, deti boli na jeho strane hlavne ten starší. Tak som sa zobrala a odišla s tým, že budem za deťmi chodiť a požiadam o rozvod. Za mesiac čo som bola mimo domu som prežívala peklo smsky urážlivé keď som prišla domov tak sa Manžel správal normálne ale starší syn ma odmietal nechcel ma ani vidieť a to ma zabíjalo. tAk som po mesiaci sa vrátila domov s tým, že skúsim nejako s mužom zachrániť čo sa dá. Prijal ma naspäť aj deti ale po troch týždňoch čo som doma je to zase to isté. Proste zákazy príkazy moja mama sa do všetkého stará proste nemôžem ani dýchať podľa seba musí byť upratané ako ona chce musí byť navarené vtedy ak neožehlím v ten deň ako ona povie tak už je zle....a stále sa hádať ma tiež nebaví.
Som rozhodnutá požiadať o rozvod ale mám strach veľký strach. Ako som sa vrátila domov zistila som, ke´d som si len tak behala po počítači proste v dokumentoch mal video natočil ma tajne ani som o tom nevedela, keď som sa sprchovala proste dal kameru do kúpeľky a ani som o tom nevedel, našla som v jeho nočnom stolíku moje nohavičky schované, šaty mi roztrhal len preto, aby som si ich už nikdy neobliekla ak budem s iným. Mám pocit, že je už posadnutý mnou proste stále mi vraví, že on nedokáže žiť s inou ženou akoso mnou, že nechce inú ženu iba mňa lebo ma miluje ale ja mám pocit, že on je tak mnou posadnutý a pripútava si ma viac a viac, ale neuvedomuje si, že mňa si týmto jeho správaním iba odhadzuje od seba. Neľúbim ho mám ho rada svojím spôsobom však sme spolu niečo prežili ale nechcem s ním zostať ....nedokážem už ani v tom dome fungovať držia ma tam iba moje deti nič viac.....som tam ako v base nemôžem ani telefon zodvihnúť aby ma nekontrolovali na počítač ani nechodím sleduje ma na každom kroku....včera mi zase vykričal, že ľutuje, že som sa vrátila že ma zbalí a vyhodí na ulicu a podobné veci. Zatiaľ som to neriešila nijako ale poznám ho aj mamu a modlím sa, aby to nezašlo ešte ďalej. Bojím sa tam byť v tom dome čo sa zase vyhrotí čo zase mu bude vadiť proste viem, že som urobila ja chybu, keď som si našla iného ale nedokážem už byť v tomto vzťahu z mojej strany žiadna láska nie je je to už iba o zvyku, nedokážem mu dať ani pusu ani s ním ísť do postele snažila som sa ale nejde to zo mňa a nasilu to robiť tiež nechcem to by som šla sama proti sebe. Bojím sa, že bude mi robiť peklo ak zostanem v dome ale zase viem, že deti by so mnou neodišli pretože sú zvyknuté žiť v tom dome majú tam svoje pohodlie a sú na neho naviazaný jasné však on zarába viac ako ja aj to som už dostala vytknuté, že všetko platí on že ja zarobím minimum a podobné veci......Chcem sa s ním vkľude dohodnúť aby sme si nerobili naprieky ale on ani počuť nič v kľude nechce riešiť...a ja mám pocit, že som už na konci so silami.......

lenushka_th
24. jan 2013

@babulinka29 nerob si tažkú hlavu zo žien ktoré ti tu vypisujú kraviny, jednoducho tie príspevky ignoruj a zober si k srdcu len tie ktoré ti majú pomôcť ... možno by nebolo zle kupiť chlapcom mobil aby si sa mohla spojiť priamo snimi ... nemože ti predsa zakázať stretávať sa s vlastnými deťmi, aj mimo domu ak budeš chcieť, ved su to v prvom rade tvoje deti ... ked snim budeš hovoriť, nepýtaj sa ho, na rovinu mu povec, beriem si chlapcov vtedy a vtedy ak chces pod snami ak nie ostan doma ...

sirinka
24. jan 2013

@babulinka29 mame toto v rodine... Rozchod zacal takmer rovnako az na to, ze ta zena nemala milenca a odisla od muza a svokry k svojej mame.... Deti , traja synovia, dvaja mladsi najprv odisli s nou, ale najstarsi uz vtedy chcel ostat u otca a neskor aj ti dvaja sa vratili... Dnes uz medzi nimi je iba nenavist, pred vlastnymi vnucatami sa zatvori v izbe, ked pridu na navstevu k prababke.... Mozes kludne cakat, kym sa situacia upokoji... Ale pokial synovia uz teraz davaju jasne najavo, ze otec je ten, komu veria, toto tvoje vyckavanie u milenca je pre nich len olej do ohna....rada tu nie je ziadna... Lebo to, ako detske srdce spracuje odchod vlastnej matky nedokaze dopredu nikto odhadnut....mozes len DUFAT a vela sa modlit....

babulinka29
autor
25. jan 2013

@lenushka_th
keby to bolo také jednoduché zobrať si ich nedvíha mi mobil neodpisuje na smsky proste ma ignoruje a to boli reči ako sa dohodneme veď sme dospelý ľudia a podobne....vedela som to tušila som, že bude mať zase svoje nálady určite je nahuckaný od všetkých .....pýtam sa iba ako sa majú deti či sa s nimi môžem stretnúť mimo domu a nereaguje mi iba napísal strohú smsku: prepáč nemám svoj deň to bolo všetko.............a jasne som sa vyjadrila aj jemu, že do domu nevkročím pokiaľ tam bude moja mama lebo viem ako by to skončilo keby som prišla za deťmi a ja nechcem aby moje deti počúvali nadávky a vulgarizmy a vyhrážky a útoky mojej matky na moju osobu už som si tým prešla a to už nechcem zažiť potom ten menší ani nevie čo sa deje len plače a kričí aby sme sa nehádali a to ja nechcem aby toto moje deti prežívali....a mojej matke sa to vysvetliť nedá ona je už raz taká

dazdovka
25. jan 2013

@babulinka29 Ahoj, v zaujme vasich deti, dohodni im co najskor, stretnutie s psychologom. Alebo aspon zavolaj a porad sa tu http://www.unicef.sk/sk/ldi/linky/ lebo vsetko zle, co povedia (tvoj manzel a matka) na ich milovanu osobu, len preto aby si ulavili, narobi este vacsie zlo na dusi vasich deti. Ako sa vyjadruje tvoja matka a manzel, ze si k..a, osocuju Ta, hadzu na Teba vsetku spinu, je priserne, to si nesmu dovolit preboha, vychovavaju deti... Vsetko sa odraza na ich vnutornom prezivani, ver mi, oddelenie detskej psychiatrie je natrieskane detmi, ktore nezvladli emocie po rozvode rodicov... Nezanedbaj to prosim, nesmu vyrastat v takom prostredi, kde sa nadava a obvinuje, je to velmi zle pre ich vyvoj...

veronika33
25. jan 2013

@babulinka29 nemôžeš ísť za deťmi k škole a počkať ich tam a porozprávať sa s nimi?

kacenka1111
25. jan 2013

@dazdovka prave proto nechapu, jak je tam muze nechat☹

babulinka29
autor
25. jan 2013

@dazdovka viem to ale ako ich dostanem k tomu psychologovi poraď mi ako keď sa s deťmi ani nedá stretnúť a starší ma nechce ani videť totálne ma nenávidí nechce sa ani rozprávať ani nič neviem ako a keď to navrhnem manželovi tak si viem predstaviť jeho reakciu on nebude vláčiť deti po nejakých psychologoch a vraj čo čakám, ked som od nich odišla stále to isté dokola ja už neviem ako mu mám povedať, že som neopustila deti ale jeho nie deti a to, že deti som si nemohla zobrať resp. by nešli tak to chápem majú doma to svoje zázemie svoju izbu svojich kamarátov a preto sa musím psotaviť na vlastné nohy a dať im to čo majú doma aby mali aj u mňa zázemie.......ale nikdy som nepovedeala, že sa o nich nepostarám alebo že ich neľúbim ľúbim ich až moc a tak veľmi mi chýbajú .....nie je to také ľahké ako si tu podaktoré myslia, že som krkavčia mater, lebo som odišla od detí kvôli inému aj keby ten iný nebol nevydržala by som tam isto .....a ja môžem len ďakovať priateľovi, že som mala kam odsísť pretože keby nebolo jeho tak nemám kam ísť celá rodina sa mi otočila chrbtom

dazdovka
25. jan 2013

@kacenka1111 ked je v dome ona, tak je to este horsie, nevie celit presile... Vysinuta matka, urazeny manzel, nadavky priamo do tvare, za chrbtom, raz sa im zda ze nemusi urobit toto, potom zas musi, na kazdom kroku a cinnosti najdu chyby, ktore jej vmetu do tvare, len preto, ze je tam... ved jej doslova robia psychicky teror!

babulinka29
autor
25. jan 2013

@veronika33 rada by som ale som v práci a kým prídem z práce ja tak deti sú už dávno doma moja matka ich chodí čakať pred školu a ja neviem ako by zareagovali keby som ich chcela zobrať so sebou .....nechcem aby sme sa tam teraz pomaly bili za deti pred školou a robili tam cirkus pred deťmi.....snažím sa to riešiť s mužom proste dohoda tam nejaká bola ale on odmieta zase akúkoľvek konverzáciu............
súdiť môže iba ten kto si niečím prešiel a kto nemá inú možnosť....keby som zarábala toľko čo môj muž tak deti by už dávno boli so mnou ale ja si ich nemám čím kupovať ako on.....v tom je ten rozdiel

kacenka1111
25. jan 2013

@babulinka29 nemas tedy moznost byt s nimi ani minutu sama? a chteli by to vubec? vis, ze bys jim to vysvetlila, vsechno....aha, uz jsem se docetla, ze to nejde☹

apartman
25. jan 2013

@anjelicek26 -on sa o deti nestaral komplet....zije tam v dome aj stara mama, takze predpokladam, ze ta sa starala o deti v nepritomnosti matky...viem z vlastnej skusenosti, u susedov takto ziju so starou mamou v dome a otec sa len na pol hodinu denne pohra s detmi a to je cela starostlivost.....

dazdovka
25. jan 2013

@babulinka29 link co som ti dala, tam je aj cislo na socialno-pravnu poradnu, rodicovsku poradnu, pytala by som sa tam, ako sa da postupovat, ked Ti neumoznia sa s detmi stretnut, nejaky zakonny postup ako sa domoct stretnutia... A dalej, deti by nemali byt atakovane nevrazivostou, ktoru voci tebe maju, nesmu na deti prenasat svoje negativne emocie, zle prostredie pre ich vyvin, velmi zle... Syn hovori, ze ta nenavidi, to vobec neni pravda, on chudak ma strach co bude, hrozne ho to boli a je nalomeny tym, co hustia manzel s matkou...

veronika33
25. jan 2013

@babulinka29 ja ťa vôbec nesúdim, len som navrhla, či by to nebolo dobré počkať ich pred školou, ale keď hovoríš, že ich tam chodí čakať babka, tak to by asi nebolo dobre, keby tam pred školou vyrobila scénu 😖

kacenka1111
25. jan 2013

@dazdovka ja jen nechapu, ze soudite vzdycky chlapa...on ji tyra, ona je chudera...kdyby tohle udelal chlap, tak ho odsoudite jako nejvetsuho ko***ta...mohla zustat dopma, matku poslat nekam, na otce deti byt tvrdsi, nenechat se takhle dozrat a detem to vysvetlit a neco si sehnat, treba by sly a pokud ne a bylo by to pro jejich dobro ( coz v tomto pripade neni ), tak bych je nechala u taty....proste vzdycky chlap, ze? zenska je nejvetsi chudera v kazdem pripade

dazdovka
25. jan 2013

@babulinka29 ked sa ani kvoli svojej matke nemozes stretnut s detmi, tak sa stretni s nou doobeda, vezmi si dovolenku, bez manzela sa s nou porozpravaj... Ak bude chciet na Teba zautocit (ako si uz tusim spominala, obavas sa fyzickeho utoku), zavolaj zachranku, ak nie na pohovor s lekarom, tak na psychiatricke vysetrenie, je to extrem, ale aku mas inu moznost?

kacenka1111
25. jan 2013

taky me trosku zarazi, ze deticky jsou nauceny, ze uxus je vic, nez mama....to je divna vychova

vadimka
25. jan 2013

@babulinka29

najlepsie na tom je, ze tvoja matka ma aj peniaze sa prestahovat..kedze ste od nej ten dom kupili a napriek tomu tam oxiduje...
pises, ze mas aj sestry...nemohli by ti pomoct? keby ta matka aspon na cas vypadla.....
skus matke napisat list....ze pokial bude ona u vas, tak sa nic nevyriesi..ja by som jej aj napisala, nech si hlada ubytko...garzonku ze aj ona je zodpovedna za toto vsetko.....ze si musi jasne uvedomit, ze nema svedomie ciste a ak len trochu lubi vnucata, tak sa spakuje a pojde sovjou cestou....

.ja by som si vzala pol dna volno sla za mamou ked su deti v skole a muz v praci a kludne ale razne jej oznamila, ze toto uz nie je jej dom...ze ked zavolas policiu bude musiet padat...tak nech si sama hlada podnajom, alebo jej najdes ty a pojde.....ja som na nu tak nasrata...

ivona2010
25. jan 2013

@babulinka29
držím Ti palce, pretože akokoľvek sa rozhodnúť ta bude stáť vela síl
myslím, že s manželom to už nebude mať žiadnu budúcnosť, jedine prostredníctvom detí
zažila som niečo podobné, ale s jediným velkým rozdielom, boli sme ešte bez detí, rozišli sme sa a ja som teraz spokojná, trvalo to asi rok a pol, kým som sa rozhodla, nemohla som spávať a nakoniec som odpadla a skončila v nemocnici
aj ked odídeš a deti ťa možno budú nejaký čas odmietať a bude to hrozne ťažké obdobie, myslím, že sa to môže časom zlepšiť, ak budeš stále prejavovať o nich záujem
velmi ti držím palce!
bude ma zaujímať ako sa ti bude dariť, hlavu hore....za každým tieňom sa predsa skrýva svetlo 😉

babulinka29
autor
25. jan 2013

@dazdovka
povedala som si, že počkám ako sa vyvinie situácia cez víkend proste stále dúfam, že sa stretnem s tými deťmi osamote a že im to budem môcť vysvetliť aj keď viem, že to nepochopia je to samozremé, sú malé aby chápali problémy dospelých.............dovolenku by som si aj zobrala neviem možno by nezaútočila keby sme boli samé dve myslím, že by len nakričala a možno by so mnou nechcela rozprávať ale viem jedno, že by si neodpustila komentáre na moju osobu a na to ako som zle urobila a ako to budem ľutovať a čo vlastne chcem ked som mala všetko ....myslím po materiálnej stránke............ona je toho názoru, že aj ked sa čokoľvek udeje v manželstve treba zostať už len kvôli deťom a treba pretrpieť všetko a viem, že by povedala, že môj muž sa snažil dal mi šancu len ja som ju zahodila a že som nemala nikam ísť a ostať doma ....toto sú jej názory........len nemôžem si zostať doma kedy ja chcem som rada, že mám akú takú prácu a zase zostať doma len tak to by v mojej práci nepochopili.....

apartman
25. jan 2013

@babulinka29 -urcite treba v prvom rade napravit vztah s detmi....vratit sa domov, akoze sa nic nedeje, rozpravat sa s nimi a vysvetlovat im, ze si spolu s muzom uz nerozumiete, ale nejak jemne nenapadne a docielit to, aby sa deti zase normalne s tebou bavili, aby zase nadobudli stratenu doveru k tebe a zacali ti zase doverovat, bude to na dlho.....popritom pripravit potajomky rozvod, tvoj manzel sice zaraba viac, ale pamätaj na to, ze pocas manzelstva patri z kazdej jeho koruny polovica tebe...takze urcite z toho neodides z holou ritou....skus co sa da pozistovat, vypisy z jeho konta, platby nejak potajomky si vsetko skus pozhanat, prefotit, vytlacit, to vsetko bude tvoj pravnik potrebovat....len klud a rozvahu zachovaj, viem, ze je to tazke a treba na to trochu hereckeho talentu, ale vidis sama, ze priamou, cistou hrou v tomto pripade nic nedosiahnes....

dazdovka
25. jan 2013

@babulinka29 alebo si dohodni to stretko s detmi u psychologa doobedu, vyzdvihnut ich v skole...

vadimka
25. jan 2013

@kacenka1111

vies ked zena odide alebo si najde milenca, tak muz je ochotny ju doslovne zabit, tyrat do konca zivota, preklinat a vyvyjat psychicke a fyzicke nasilie

ked je neverny muz, tak sa mu zena malokedy vyhraza, o fyzickom nasili ani rec nemoze byt....trosku si poplace a trpi sama v sebe dalej....maloktora zena tvrdi detom, ze je otec kokot...lebo si uvedomuje ze su to deti....

ale chlap ide cez mrtovly..jemu je to jedno, on na deti nepozera..on je predsa obet...on si moze dovolit....muzske ego je uplne ine...

tak hadam vidis rozdiel....

apartman
25. jan 2013

@babulinka29 -ak ta napadne fyzicky, momentalne volaj policiu, pridaj tomu este viac, zahraj to pred policiou, prifarby to....vsetko len v tvoj prospech bude....susedu raz manzel strcil a hned volala, policajti prisli, jeho zobrali hned na policajnu stanicu, spisali zapisnicu, ktoru samozrejme tiez mozes neskor vyziadat pre pravnika pri rozvode a manzel ked prisiel domov, mal pekne spadnuty hrebienok....taketo veci si nesmie k tebe dovolovat a ak si ich dovoli, nech si je vedomi, ze to len tak bez povsimnutia neprejde....a to si pis, ze si to druhy krat rozmysli, aby sa pozerali vsetci susedia, ako ho odvadzaju policajti...nesmies sa bat...

vadimka
25. jan 2013

@babulinka29

naozaj chod za mamou ked nie je nikto doma a jasne jej povedz ze toto uz nie je jej dom a ze ta vobec nezaujima co si mysli a nech sa nemontuje uz do vztahu..a ked nebude chciet odist posles na nu policiu..nastras ju trochu...prachy ma tak nech sa pripravuje trebars aj na galaxiu....do riti naco su taketo matky..svokry....s nimi musis drzo, inak nemas sancu toto ustat a mat deti...

babulinka29
autor
25. jan 2013

@vadimka
@kacenka1111
Tak trošku vás dám do obrazu.....žila som 13 rokov v manželstve bývali sme u mojich rodičov.......pred smrťou môjho otca nám moji rodičia dom predali.....hned na to vzápätí môj otec zomrel...niesla som to ja aj moja matka dosť ťažko on bol ten ktorý držal rodinu pokope ako zomrel všetko sa zmenilo........mám sestru aj dvoch bratov ale o tých neviem nič nikdy sa nezaujímali o rodičov a sestra žije svoj život tiež je rozvedená a bez peňazí .....tak som matku nechala u nás bývať s tým, že však je to moja mama tak sa o ňu postarám len to som netušila že to bude až takéto.....zo začiatku to bolo ako tak po materskej som nastúpila znovu do práce a chodila som o štvrtej domov z práce jasné ona bola doma tak navarila oprala a poupratovala v týždni cez víkendy som si upratala sama postarala o deti a venovala sa iba im.......a ona si na to zvykla proste si zvykla na to, že ona všetko bude robiť a ja sa mám venovať deťom ale časom jej to začalo vadiť, že nič nerobím tak som jej povedala nechaj budem si variť prať žehliť všetko sama vydržalo jej to jeden deň a ked som prišla z práce už zase bolo navarené.........vraj ona sa nudí cez deň čo má robiť a podobné veci........môj muž je na to nič nepovedal proste mu to tak aj vyhovovalo ......až doteraz.........a keď som navrhla manželovi, že proste to s mojou mamou nebude také ľahké že čím je staršia tým ju chytajú tie jej moresy a má tie jej zvyky ako a ja si nemôžem urobiť podľa seba lebo ak som upratala ona prišla a kontrolovala ma ako to je upratané a umytá kúpeľka a podobné veci a to mi začalo všetko vadiť proste ako taký pes chodila z amnou........ale hned môj manžel a kam by išla a však sa náms tará o deti a podobné veci........on niekedy aj cez víkend sedel za telkou alebo za počítačom boli obdobia kedy na tie deti nemal čas ked chodil na dvojtýždňovky a jasom bola s deťmi oboma sama doma na materskej tiež som mala toho dosť .....boli dosť často chorý a hlavne mladší týždeň čo týždeň bol chorý v nemocnici som s ním bola dva krát zápaľ plúc mal potom mu mandle vyberali ked ma v noci horúčky vstávala som k nemu ja je pravda, že moja matka vždy dobehla do izby prečo malý plače čo mu je a prečo ho neutíšim ale ked má dieťa bolesti ....a podobné veci

dazdovka
25. jan 2013

@babulinka29 ok, ale urcite zavolaj zajtra na tu linku pomoci, hadam Ti budu vediet poradit ake mas moznosti...
Deti nesmu trpiet, deti nesmu pocuvat vulgarizmy adresovane jednym rodicom na druheho a uz vobec ich nema tvoja matka ziadne pravo manipulovat proti Tebe, to je vrchol hnusu, zly vplyv!

kacenka1111
25. jan 2013

@babulinka29 mas to tezky...nechci te soudit...ale jsou tu zensky, co jsou na deti samy...ja jsem od rana do vecera sama, do vecera nekdy i do desiti...pres vikend mm chodi na bokovky hlidat...milence jsem si nenasla...moje mama se chtela starat,zarazila jsem ji....a jsou tu zensky, ktery jsou na tom hodne blbe...asi tak

cutce
25. jan 2013

@babulinka29 to je mi moc lito. Nectu vsechny prispevky, ale myslim, ze v takovemto vztahu by deti nemeli vyrustat, aby videlai jak si nadavate a jak s tebou mlati o skrin a i oni vyciti, ze jsi nestastna. Nejrozumnejsi je si s manzelem promluvit, ale asi to nebude nic jednoduche, protoze je to jeste moc zive. Preju hodne sil 😉

anina32
25. jan 2013

TEĎ už je na všechno pozdě, sociálka dosáhne maximálně toho že děti daj na nějakou dobu do klokánku aby na ně neměl otec vliv, otázka je jestli to je to nejlepší pro ně☹ V tuhle chvíli vystěhovat matku je už taky pozdě, jedině že by si chtěla do jejího pokojíku nastěhovat toho milence. V tuhle chvíli už není co poradit, měla jednat dřív než začala zahejbat, do té doby měla i k dětem lehčí cestu. Je mi jasný že se do mě zase pustíte že píšu svůj názor, ale máme demokracii. Říkala jsem že se už k tomuto nebudu vyjadřovat, ale vzhledem k tomu že jste mi ten příspěvek daly smazat, tak to asi neplatí.

kacenka1111
25. jan 2013

@anina32 taky jsem nechtela, ale je to pravda...kdyby toto udelal chlap, tak by to bylo jasny, co tu kdo napise...ona je proste matka a nerikam, ze se ma nechat tyrat, ale mela jednat predevim v zajmu svych deti a to neudelala. Jednala nejprve v zajmu svem.