icon

Mám ostať v doterajšom vzťahu?

bubinka123
1. jan 2014

ahojte, som tu nova. chcela by som sa s vami podelit o nieco co momentalne prezivam popripadne by ste sa k tomu mohli vyadrit vy co si myslite.
S priatelom sme spolu cez dva roky on(34) ja (20) . vlastne ani neviem odkial mam zacat... posledne dva mesiace som spoznala chlapa s ktorym mi je dobre rozumieme si je pomerne dost zabezpeceny nakolko robi ako manazer a v tom je ten problem. terajsi partner ma sezonnu pracu cize pracuje od jari do jesene cez zimne mesiace zije s cca 250€ dava mi vsetko co mi na ociach vidi zoberie ma kam chcem auto mi dal.. ale priklad teraz bude taky horsi mesiac chcela som ist na vikendovy pobyt povedal ze mu to nevychadza .. na jar ide stavat dom ked sa ho spytam ze ked sa tam nastahujeme a budeme ako rodina byvat povie mi ze sa o mna starat nebude preco by mal nechce sa zenit iba na volno zit.. mam vsetko ale zaroven nemam nic. tak co si o takom vztahu myslite . nechcem sa o 5rokov otocit dozadu ze som svoju mladost dala cloveku ktory vlastne o mna ani nestal a zit v chudobe tiez nechcem. nie som materialistka nepotrebujem ani milionara ale cloveka s ktorym budem zit na urovni . ostat v takom vztahu? odkedy som spoznala toho noveho chlapa sa vela veci zmenilo medzi mnou a partnerom, stale si kladiem otazky ci s nim ostat, sex s nim bol kedysi uzasny aj teraz je, no neviem si ho tak super uz vychutnat ako kedysi.. fakt neviem co mam robit! mozno som to napisala ako madar ale ozaj neviem odkade som mala zacat, snad pochopite aspon z casti v akej som situacii a daco rozumne poradite

maribell
2. jan 2014

hej baby klud dobre? 😀 je ina doba ale aj ja mam 21 rokov a nehadzte nas do jedneho vreca 🙂 ...mam manzela s ktorym mam syna ... spoznali sme sa v robote v ktorej sme obydvaja velmi dobre zarabali .. mno presli sme si aj zlym obdobim ked sme doslova "treli biedu" .. prekonali sme to a vzdy sme boli a aj sme spolu stastni ..moj manzel si nasiel pracu ..obycajnu kde zarodi okolo 450-500eur mesacne + moja materska 222 .. svokor teda manzelov otec stale do mojho mm rype aby si nasiel lepsiu robotu ale ja som spokojna a vzdy ho zahriaknem nech nas necha tak..preco? ..manzel ide o 5tej z domu ale o 14:00 konci cize o pol 3 je doma... pre mna je dolezitejsie ze travi cas s rodinou ako to ze je pomaly 24/7 v praci a zaraba majland ... svokrovi vzdy poviem : "peniaze neisu vsetko" .. ! a tak by to malo byt v kazdom vztahu

gubcikova
2. jan 2014

och nevzal ťa na víkend na žiadny pobyt? prežiješ to vôbec?my sme tu matky a tie víkendové pobyty sme niektoré nezažili len s partnerom nikdy.preber sa.ideš po peniazoch jak sliepka po zrne.sprosto ti to poviem ale si zlatokopka.ide ti len o prachy a o tom vzťah neni.a moja drahá máš 20rokov a o pár rokov tvoj manažér sa na teba vyserie a nájde si dalšiu takúto pipku,predsa len budeš staršia

bubinka123
autor
2. jan 2014

@maria1989 mas nejaky iny nazor na vysoke skoly ? vsak vysoke skoly robi teraz kazdy a hlavne tie cosialne prace vsak je to uplne ubohe. potom vyjdu vysku maju titul a myslia si ze vsetci na nich cakaju na tych lukartivnych miestach . prosim ta sa zobud vacsina s vysokymi skolami pracuje na poziciach ako ludia s ucnovkou ci maturitou .

zuzkaanicka
2. jan 2014

@bubinka123 citujem Ta: iba pravo a doktoransku ostatne vysoke su na urovni marutity ... aka je doktoranska vysoka skola? ... mala si na mysli medicinu? ... nemas este maturitu, ale uz vies, ze VS maju uroven maturity ... no, mozno maju, ale nie takej, aka je teraz ... a ver tomu, ze su este aj take VS, ktore uroven maju a ovela vyssiu ako pravnicke fakulty 😉 ... to je prekvapko, co? 😅

gubcikova
2. jan 2014

daj zamknúť túto diskusiu.nikam nevedie

blahowoman
2. jan 2014

Fakt riesis uplne blbosti sa nehnevaj! Co je manazer! To je nejaky top chlap co ma plnu gucu prachov? Lebo moj manzel je tiez a zrovna sa v peniazoch ako Mc Donald nevalame! Lebo nas trapi hypoteka,deti a ich potreby! Toto ty neriesis. Ty riesis,ze on ma na zimu len 250€ a ze ta nezoberie na pobyt ktory je pre tvoj zivot straasne potrebny! Tak si nasetri polku ty nech doplati! Ja mala v 19 uz dceru a to nelutujem. Ale mat opat ten vek tak seriem na chlapov a zivot si uzivam! Zarabam ,som sebestacna spoznavam cely svet! Ser na to kolko ma chlap prachov. Bud ty ta,co ma peniaze a chlapa na to nepotrebuje!

blahowoman
2. jan 2014

@zuzkaanicka to hej. Este ani maturitu nema za sebou ale uz vie aku uroven maju VŠ. Ze pozdravujem. A nech potom napise ako zmaturovala.

bubinka123
autor
2. jan 2014

@zuzkaanicka vy tu vsetkych chytate za slovicka doktornska myslela som medicinu ale vsetko tu rozpisovat ako pre....

billam
2. jan 2014

Som nevedela, že sa u zlatokopiek maturuje 🙂

zuzkaanicka
2. jan 2014

@bubinka123 pozri, keby si tu nezhadzovala uroven VS, tak by som sa na to vykaslala, ale tvaris sa ako najmudrejsia, len ten pisomny prejav dost zaostava ... nechytam tu vsetkych za slovicka, v tejto teme je toto moj druhy prispevok 😉

bubinka123
autor
2. jan 2014

@blahowoman a vy nevidite nikto aku uroven maju vysoke skoly malo sa to medializuje. poznam x y vysokoskolakov ktory su ING pridu do spolocnosti nevedia pozdravit a spravaju sa v cudzom dome ako keby je to ich vlastny... dalsia polka vysokoskolakov su len tlacenky . a kde su potom ti spravni ?

blahowoman
2. jan 2014

@bubinka123 rybenka moja 20r ty sama nevies aku maju uroven VŠ ale chces chlapa MANAŽERA. Ten ma Vš? Lebo manažer by mal mat. Proste pekne povedane si serinkas do ust a tvoj problem vlastne nie je ziadny problem!

felixa
2. jan 2014

@bubinka123
Pises v zenskom rode, ale avatar si si dala chlapa. To je omyl, ci zamer, ci ako?

maria1989
2. jan 2014

@blahowoman a dom slečne potom naprojektuje asi niekto s ukončenou strednou odbornou školou 😉

zuzkaanicka
2. jan 2014

@maria1989 dom si naprojektuje sama 😉

zuzanockamt
2. jan 2014

@bubinka123 si zmenil/a pohlavie od vcera? 😉

zuzkaanicka
2. jan 2014

@zuzanockamt 😅 musela som mrknut na uvodny prispevok 😅

zuzanockamt
2. jan 2014

@bubinka123 a ty kde studujes, ked vcera si pisala, ze si studentka? ... ci este len SS? ... ked tak degradujes uroven VS u nas 😉

zuzkaanicka
2. jan 2014

@zuzanockamt este nema maturitu 😉

zuzanockamt
2. jan 2014

@zuzkaanicka aj som si myslela 🙂

sorciera24
2. jan 2014

@bubinka123 ak tak znevazujes VS vzdelanych ludi, potom by ti mal stacit aj ten chlapi na tie sezonne prace, nie? ci? kde je vlastne preoblem? 😉

zuzkaanicka
2. jan 2014

@sorciera24 ona znevazuje slovenske VS, mozno caka na niekoho, kto ma titul z dalekeho zahranicia 😉

ianitka
2. jan 2014

@zuzkaanicka no manazer jedine s MBA 😀

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ianitka myslis, ze prave to je kvalita? 😝 😅

ianitka
2. jan 2014

@zuzkaanicka no neviem - zneje to pseudozahranicne, takze jednoznacne 😀, ale zas, nie je to ani pravo, ani doktoranska.... 😀 asi si spravim tretiu VS, nech za nieco stojim konecne 😀
ale zas mozes mat aj aj manazera predajne - napr. v zelovoci 😀 😀 😀

synovial
2. jan 2014

@felixa ty si to perfektne vystihla. ak niekto ponuka krasu a mladost, vztah nie je zalozeny na laske a respekte, tak to obycajne skonci hned, ako sa ta krasa pominie. Preco by "pan manazer" jazdil na starom aute, ked si moze dovolit najnovsi model?

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ianitka hlavne si VS nerob na Slovensku, to by si mohla stupit vedla 😝 😅 ... a ano, manazera najdes uz vsade 😉

macamac
2. jan 2014

@ianitka 😀 😀 😀 že v zelovoci 😀 😀 😀
som umrela 😀 😀 😀
inak - to som už dávno nepočula, pomaly archaizmus...že zelovoc 😀 😀 😉
v dnešnej hyper super marketovej dobe 😝

macamac
2. jan 2014

a inak kočky
fakt, ktovie aký manažérko to je 😀
bo napr. len také SPP
viete no, postavili novú budovu a napr. kedysi "vrátnica" dnes "informácie"
a baby so strednou dievčenskou školou/učňovkou pracujú "na informáciach SPP" 😀 😀 😀
aká to funkcia 😀
ale aký plat! 😝
(samo že po známostiach)

a inak
@bubinka123
oťukni si, čoho manažér je ten tvoj nový objav
lebo dnes slovo manažér až tak niečo ohromné neznamená, vieš, to je v mnohom len zastúpené za slovo "vedúci"
personálny vedúci - personálny manažér
vedúci výroby - manažér výroby
...............

zas si pod týmto slovom nepredstavuj funkciu s platom dedičov Baťu 😀 😀 😉

macamac
2. jan 2014

@bubinka123 a ešte detail 😉
ak si už chlap, máš to poriešené 😀 😀 😀 😀
deti už neporodíš ani terajšiemu a ani manažérovi 😀 😀 😀 😉
a stal/a si sa hlavou a živiteľom rodiny 😀

akože fakt máš správanie malého decka 😉
ale hlavne, že rozum na priateľa , sex a nechať sa vydržiavať, máš