Máme hneď stavať?
Ahojte, ideme kupovať pozemok, a na kompletku sa vyhadžeme s úspor.
Máme hneď aj brat hypotéku, a začať stavat s tým,že musíme založiť pozemok, lebo nebudeme mať žiadnu hotovosť?
Alebo počkať 3-4roky a stavať,keď budeme mať nejakú rezervu.
Čo je podľa Vás pri tomto nezmyselnom zdražovaní rozumnejšie?
@ariannazara my sme podali stavebko v novembri schvalili ho teraz v marci (pol roka a furt vyhovorky na covid mi pride ze ho mali vsetci aspon 3x 🤣🤦♀️)
@ariannazara tak najprv to boli Vianoce, potom covid a nakoniec stahovanie celeho uradu do novej budovy 🤷🏻♀️ Samozrejme aby som nebola taka kriticka voci SU pocas toho celeho casu nam uz prepadli povolenia z telekomu…co teda nemuselo byt keby to SU netrvalo tak dlho 🙈
Nasetrite si na zaklady a potom vezmite hypoteku.
Urcite by som nekupovala stary dom na prerobenie a vobec nie novy holodom…
Bytov je dost. Divili by sme sa, kolko ludi, ci rodin ma pokupene 3-4 byty, ci niektori politici aj 5-10 bytov, apartmanov ako investiciu pred 10 rokmi, ked stali 100-120k. Otazka je, ako rozhybat trh s byvaniom, aby ich ti ludia predali. Mozno daju dan na byty, v ktorom ludia nemaju trvaly pobyt ...

@tncka mne sa oči prevracali za tie byty pýtať toľko peňazí.Ved ten jeden mal dve mini izby kde by sa ani rolldor a posteľ nezmestila.Hrozneeee
My sme chvála Bohu stavali pred 7 rokmi dnes by sme asi boli radi za 2 izbový byt.
Ale ľudia majú veľa peňazí kamaratkina dcéra robí pre developera a ľudia kupujú 2,3 byty na cash.