Manžel a kolegyňa
Ahojte, neviem ci to na mna vplyva to pocasie alebo mi uz hrabe ked som teraz dlhsie doma, ale...chcela by som vediet vas nazor ci je to podla vas uplne ok.
Manzel mi jeden den spominal ze sa mu v praci prihovorila kolegyna ze ho pozna z vysky, ale nevedel si spomenut ako sa vola. Tym to haslo, jeden den som sa opytala ci su v kontakte tak vraj prehodili par slov....
Kedze nemam notebook, poziciavam si manzelov pracovny a kym je manzel s dcerkou tak surfujem. A bum vidim v otvorenom outlooku maily medzi tou kolegynou a mojim manzelom kde jej vypisoval ci ma trosku casu ze ci by s nim nesla na kavu. Tak sa dohodli ze ona ma volno v stvrtok alebo piatok ze sa stretnu.
Stvrtok a piatok robi manzel z domu tak som sa ho dnes pytala ze ci teda ostane doma a nieeee musi ist do roboty samozrejme.
Myslite ze je to v pohodicke ze sa takto kolegovci stretavaju? Ja neviem, ja som vzdy taketo pozvania odmietla a uz vobec som ich neiniciovala lebo mi to prislo trosku divne. Co myslite?
@vefi89 Zakazovat? Nikto nehovoril nic o zakazovani. Mna by zaujimalo, preco klame o tom, ze niekam s niekym ide. Ak Ti chlap povie, ze ide na pivo, a miesto toho ide do masazneho alebo striptizoveho salonu, je to ok? Z jeho strany? Mas pravo byt nahnevana alebo nie? hovoris o rovnocennom vztahu. Aka to je rovnocennost a dovera, ak chlap vyslovene klame?
Inak, Tvoj partner si bezne vypisuje na sexzoznamke a Ty mu to tolerujes? Lebo toto robil jej partner. A preto ma teraz obavy, co sa deje.
@bajana ja Ti Tvoj nazor neberiem. Su zeny, ktore odpustaju jednorazove nevery aj kazdy tyzden. Nehovorim, ze je to Tvoj pripad, ale zase je to nieco, co by som ja nedokazala. Niektore zeny su *mudre* a drzia hubu a krok, len aby neprisli o strechu nad hlavou, lebo sa boja o svoju financnu situaciu, lebo okrem tym malych *uletov* je chlap dobry, nebije ich, plati za vsetko.... Toto by som ja nedokazala. Pises, ze si davate vo vztahu volnost. Pod tym si mozem predstavit hocico, najma ak pises, ze byvala bola ziarlivka. Ale ak Ti to vyhovuje, to je fajn. Su aj otvorene manzelstva. Ale nech sa na tom dohodnu hned. a nie tak, ze on si chodi kde sa mu zachce a s kym chce /alebo aj ona, vsak tu boli tiez pripady zien, ktore mali bocaky/
@paladin počúvaj, ak si naozaj chlap, tak nám to teda trochu viac rozpíš ohľadom tej nevery, ako to v tej chlapskej hlave vlastne vzniká. Ako si bol schopný doma klamať, že máš milenku? A kto koho odhalil, tvoja žena prišla na to? Dokedy by to podľa teba trvalo? A teraz po tom všetkom? Si s tým zmierený že je koniec s tou druhou resp. rozmýšľaš nad odchodom? Stretáývate sa aj naďalej ako kolegovci?
No proste mám otázok na teba plno, NIE preto, že by som konkrétne teba chcela riešiť a odcudzovať ťa. To nie, len chcem poznať to zmýšľanie takého muža.....
Prajem ti aby si si to v tej hlave vedel spracovať, však pol rok nie je tak dlhá doba čo to trvalo, chce to čistú myseľ a hlavne predstavu čo chcešv budúcnosti....
díkes 🙂
@vefi89 to nie je klamstvo, to je strach z reakcií. netreba hneď posudzovať a súdiť, čo ak sa vráti z kávy a ako prvé jej to doma povie, kde bol? ja neviem, robiť paniku z tohoto..
Ty mu vidis do hlavy, vsak? Ako to mozes na 100% povedat? To je to iste, akoby som ja povedala, ze na 100% klame, lebo chce sex...
@vefi89 podobne
@adri266 😀 prečo sa rozčuluješ, nechápem.. prvá vec, ak je ten chlap taký, ako ho opisuje, tak potom čoho sa bojí? radšej nech ide do prdele... či? ... druhá vec, prečo hneď zavrhovať, keď vidíme len časť celého príbehu? ani ty, ani ja, ani nikto okrem autorky nevedia, čo sa stalo, prečo sa stalo... o zakazovaní sa písalo, nevravím, že konkrétne ty. tu sa robí dráma z blbej kávy... 😕
Zeny nehadajte sa.kazda sme ina a mame rozdielne nazory.za to ze by som to riesila hned som stihacka?na druhej strane nikomu sa neda verit na 100% nikto nevie aky skrat pride nejaka iskricka...inak u nas je to normalne.moj by tiez nesuhlasil aby som iska s kolegom,kamosom sama na kavu.ja by som mu to tiez nedovolila.
@trish31 Niektorí muži povedia svojim manželkám všetko, pretože vedia, že im na to manželky nič nepovedia a ich slová hltajú s otvorenými ústami, a sú predsvedčené, že sú pre svojich manželov stredom vesmíru, ale niektorí to nepovedia preto, lebo vedia, že ich manželky sa nedajú opiť rožkom, aj takto by sa dalo vysvetliť počínanie niektorých mužov, a netreba hned robiť zo žien stíhačky, niektorým nevadí, že sú klamané, niektoré nechcú byť klamané a preto sa držia starého známeho dôveruj, ale preveruj.
@juliana77 ale vobec to nie je o klamani a o tom,ci je zena radsej klamana.Jednoducho si netreba hned domyslat scenare o nevere.Skus si to otocit-keby si mala muza,ktory ta v kuse preveruje a kontroluje a domysla si scenare podla svojej hlavy a ty by si isla len na kavu s kolegom,povedala by si mu to?Ver mi,ze nie.A toto je ten isty pripad.
@kikushka2386 a preco by si mu to nedovolila?Co je zle na kave?S kamaratom,kamaratkou?Manzelstvom konci zivot a odteraz vsade spolu?
ach jo, myslim ze idem radsej s kolegom na kavu 😀
@trish31 neee s kamosom chodi von na to nepoviem ani slovo a kamosku nema ziadnu taku.sme spolu uz vyse 8 rokov takze viem ze ziadna kamoska nieje.a viem ze ak by nejaku po dlhej dobe stretol viem ze by sme isli spolu.proste aj mojmu by to vadilo.vies u nas je to nornalne ja nechodim na kavu on takisto.tiez sem tam idem s kamoskou v pohode ale vadilo by mu keby som isla s chlapim.takisto ked idem s kamoskou ide somnou.proste u nas je to normalne a vyhovuje nam to
@bobrik_tt annauk S tymto suhlasim. Tiez nesuhlasim, aby si sla spehovat. Strapnit sa akurat mozes Ty autorka 😉. Doveruj, pockaj, mozno sa sam prizna a mozno je dovod naozaj len ten, ze chcu pokecat ako byvali spoluziaci a tak. No na druhej strane, ak ta to ma zozierat, tak sa potom skus s nim o tom porozpravat.
@tatko_bebe oooooooo 🙂, pan dokonaly 🙂, zvysuje si anonymne svoje ego 🙂 - nereagujem v diskusii, ale toto sa neda prehliadnut 🙂
@tatko_bebe Fuha, ty si iny pripad. 😀
@tatko_bebe suhlas
@kikushka2386
tvoj manzel ti nedoveruje?
Ja mam dnes pivo s kamoskou..ale bez muza 😉
Ja si tiež myslím, že sa to tu trochu nafúklo. Možno naozaj klamal preto, že vie, že by sa to zakladatelke nepáčilo tak ju nechce stresovať. Kolehyňa je tam nová tak sa mu proste prihovorila, bola rada že stretla niekoho známeho. On zase nechce byť neslušný....
ALE môže to byť aj začiatok nevery. Može mu lichotiť že je k nemu milá. Proste stať sa môže.
JA by som sa v tomto prípade stále zaujímala o to kde bol a ak bude zatĺkať tak pritlačiť na pilu a na rovinu by som sa spýtala prečo klame a aký má dôvod na to, lebo že svet je malý a niečo sa ku mne dostalo. Tak čakám na vysvetlenie. Myslím si že podla reakcie a vysvetlenia sama budeš vedieť na čom si. 😉

@almea ou...zas tieto reci...ona ublizuje inej zene?Tvoja kamoska?Nie nahodou jej manzel jej ublizuje?