icon

Manžel a kolegyňa

annauk
2. júl 2014

Ahojte, neviem ci to na mna vplyva to pocasie alebo mi uz hrabe ked som teraz dlhsie doma, ale...chcela by som vediet vas nazor ci je to podla vas uplne ok.
Manzel mi jeden den spominal ze sa mu v praci prihovorila kolegyna ze ho pozna z vysky, ale nevedel si spomenut ako sa vola. Tym to haslo, jeden den som sa opytala ci su v kontakte tak vraj prehodili par slov....
Kedze nemam notebook, poziciavam si manzelov pracovny a kym je manzel s dcerkou tak surfujem. A bum vidim v otvorenom outlooku maily medzi tou kolegynou a mojim manzelom kde jej vypisoval ci ma trosku casu ze ci by s nim nesla na kavu. Tak sa dohodli ze ona ma volno v stvrtok alebo piatok ze sa stretnu.
Stvrtok a piatok robi manzel z domu tak som sa ho dnes pytala ze ci teda ostane doma a nieeee musi ist do roboty samozrejme.
Myslite ze je to v pohodicke ze sa takto kolegovci stretavaju? Ja neviem, ja som vzdy taketo pozvania odmietla a uz vobec som ich neiniciovala lebo mi to prislo trosku divne. Co myslite?

juliana77
3. júl 2014

@trish31 Mám o pár rokov viac ako ty a videla som toho okolo seba dosť konkrétnych prípadov, kedy ženy dopadli na svoju naivitu. Život je najlepšia škola.

trish31
3. júl 2014

@juliana77 to vobec nie je o naivite....

juliana77
3. júl 2014

@trish31 Ženy s kvalitným sebavedomím si myslia, že ked sú mladé a pekné, tak ich manžel pôjde na kávičku s kolegyňou len kvôli dobrej aróme káve, no ja im to neberiem. 🙂

mysicka36
3. júl 2014

@juliana77 ja niesom ani mladá ani krásna a niesom ani paranoidná že káva znamená postel.
Každopádne by mi na situácii vadilo to že nepovedal pravdu. V tom problém vidím. Som zvedavá či sa zakladateľka ozve ako to riešila.

juliana77
3. júl 2014

@mysicka36 nikde som netvrdila, že káva znamená posteľ a ak by to aj on tak bral, tak by to povedal. 😉

ukulela
3. júl 2014

@tatko_bebe nuz, zakladatelka sa len pyta na nazor .. ide o to, ze manzel uz raz pruser urobil, na pokeci si vypisoval prasacinky s kadekym - a ako od virtualneho sexu je uz len krocik k realnemu. je vela takych pripadadov. takze preto sa obava - a preto, lebo manzel zatlkal, resp. klamal ... takze tak. ja mojmu NTB poziciam a aj on mne. ale do posty ani FB sa mi nehrabem. a zas - on si ju predo mnou nezatvara ... je to o vzajomnej dovere.
kava s kolegynou je OK - ale priznana. zatajena je uz s nejakym umyslom.

kikushka2386
3. júl 2014

@mima4 doverujeme si obaja navzajom ale takto sme to mali odzaciatku a pre nas je to normalne.proste ja tiez chodim sama aj s kamoskou.takisto aj moj niekedy chodieva sam s kamosmi.proste sme obaja ziarlivy a takto nam to vyhovuje

bajana
3. júl 2014

@adri266 necitas pozorne....nepisem, ze mame volny vztah, ale ze mm ma pri mne volnost....tzn. nebranim mu, aby sa stretaval s kym chce a s kym uzna za vhodne...toto vedomie mu staci na to, aby nehladal rozne pokusenia...jeho byvala bola ziarlivka, ktora robila sceny, aj ked isiel s kamosmi na pivo alebo sa rozpraval s mamickami na ihrisku, ked vzal maleho von....mm nie je typ, ktory v tychto nevinnych situaciach sklopi usi a zostane pre pokoj v rodine doma...on bude just robit napriek, bojovat o svoju slobodnu volu, aby nemal pocit, ze nim niekto chce manipulovat a citovo ho vydierat (tak ako to robievala jeho ziarliva exka)
tvoj pohlad mi pride velmi cierno-biely, pod volnostou vidis automaticky podvadzanie, manzelky, ktore nechcu prist o zazemie a toleruju manzelom vsetko, atd. ... ja pod tym vidim normalny zdravy vztah, kde si dvaja slubia vernost, dodrzuju ju, ale neznamena, ze su slepi a hluchi a nesvojpravni...

aj mne sa predsa moze pacit niekto iny, mozem mat rada jeho spolocnost, ale to predsa neznamena, ze s nim chcem skocit do postele a podvadzat a znicit dobre fungujuci vztah...proste clovek nie je stroj a svoje emocie neovplyni, dolezite je, ako ich vie a chce ovladat...

magdalenkami
3. júl 2014

moj manzel nie je vobec ziarlivy,ale moja dohodnuta schodzka s kolegom len vo dvojici by sa mu urcite nepacila,a mne jeho tiez nie

mima4
3. júl 2014

@kikushka2386
jasne, v pohode, dolezita je obojstrana spokojnost 🙂

ale urcite ber do uvahy, ze ked chce clovek podviest..nemusi ist na kavicku 😉

kikushka2386
3. júl 2014

@mima4 to je jasne.ale momentalne je tak ze vela pracuje.robi na stavbe takze zeny tam urcite nerobia 😀 ked pride domov bud je doma alebo ideme spolu von.malokedy osamote

adri266
3. júl 2014

@trish31 a klamala si o tom manzelovi /partnerovi? Povedala si, ze ides s kamoskou? Ak si klamala, preco?

adri266
3. júl 2014

@vefi89 ano, som zatrpknuta voci zenam / chlapom, ako si mozno aj Ty, ktori neveru beru na lahku vahu, ktorym nevadi, ze idu do postele so zenatym / vydatou, a ktori potom rozvratia rodiny 😎 , pripadne nakazia svoje polovicky nejakym svinstvom. Vid ta prostitutka ci prostitut nedavno , ktori sa *veselo* venuju svojej praci a maju AIDS.

ivett1
3. júl 2014

@annauk ahoj, tak ja sa nepridám k väčšine ...
vidím to totiž tak, že ti to nepovedal len preto, lebo už raz "mal prúser" ako si sama napísala a má obavy, že by si ho začala podozrievať, že ide na kávu za účelom randenia alebo...jéžiši ...niektoré tu píšu, že rovno ťa podvedie...(alebo ... ak nie teraz, tak určite čoskoro...) 😝
a to si aj vlastne urobila ... lebo sa ti to nezdá normálne a myslíš si, že ťa klame ....
no a nakoniec to bude tak, že si dohodol kávu s kolegyňou, ktorá sa mu prihovorila, že si ho pamätá ešte z vš ... príde domov a bude ti o tom referovať...alebo možno ani nebude, ak je taký ako ten môj a nepodstatné veci vypustí z hlavy hneď po príchode domov ...
každopádne som veľmi zvedavá, ktorá skupinka bola svojimi úvahami najbližšie 😀.. tak nám daj všetkým vedieť, aby sme sa aj my ... poučili ...
PS: myslím, že chlapi, ktorí sem prispeli s tým, že ak by mal niečo v úmysle naozaj, tak by si žiadne správy v nb nenašla a ani nikde... asi vedia o čom píšu ... a všetky "dôkazy" by si našla až po ... tak, ale tiež sa môžem mýliť, hoci je takýchto príbehov o tom, "že čo mám teraz robiť, keď ma mm podviedol....atď" plné fórum...)

adri266
3. júl 2014

@bajana ok, beriem spat, zle som si to vysvetlila /vidis, ja nemam problem si priznat omyl 😉 /
A paci sa mi, co si napisala :
ja pod tym vidim normalny zdravy vztah, kde si dvaja slubia vernost, dodrzuju ju, ale neznamena, ze su slepi a hluchi a nesvojpravni...
Lenze v normalnom zdravom vztahu sa neklame. Ved on mohol povedat, ze idem na kavu s tou a tou kolegynkou. Ona by povedala, ze ok, pozdrav ju, tym by to haslo. Ale prave to, ze z JEHO strany neslo o doveru voci manzelke, je to divne. A hlavne preto, ze dany manzel jej uz raz klamal, ked chodil na AZET, necudu saj, ze ona teraz ma pred ocami , co vsetko sa moze stat.
Ja netrvrdim, ze ked su dvaja spolu, ze sa maju zadebnit do jednej miestnosti, ze sa nesmu ani pozriet na inu osobu, ci kamaratit sa s osobou opacneho pohlavia 😝 . Ale ak by mi manzel povedal, ze ide na vikend na chlapsku jazdu, a dozvedela by som sa, ze tam bol s jednou zenskou, tak neviem neviem...

koniarova
3. júl 2014

@ivett1 Zdieľam tvoj názor. Super si to vystihla. 😉

almea
3. júl 2014

Tie co vyhlasujete , ze nechcete mat muza na retazi.... To nie je jeho kamaratka, ani blizka pracovna kolegyna, ani spoluziacka z triedy. Je to cudzia zena, ktora ho kdesi v minulosti zazrela. Zakladatelka pisala, ze tiez chodila do tej istej skoly - tak co nevzali aj ju? Raz mi kamos povedal, ze sa mu ozvala byvala s ktorou chodil ked mal 18 - nic vazne. A ze rozmyslal ci ma ist s nou na kavu. A potom povedal, ze ked pojde a nepovie to zene a ona sa ro dozvie, tak bude smutna. A ked jej to povie, bude jej vrtat v hlave, ze preco ho kontaktovala po tolkych rokoch a mozno zas bude mat obavy. Tak sa rozhodol z lasky k zene, ze na ziadnu kavu nepojde. A to je pre mna uzastny muz. Pritom so mnou sa stretava, aj ked jeho zena ma nepozna osobne, lebo nase kamaratstvo kontinualne plynie od strednej. Takze nie je to o tom nepustit ho so zenou, ale s akou...

ella555
3. júl 2014

@annauk Davala by som si na manzela velky pozor, pochybujem, ze by zena aj muz isli s niekym na kavu bez toho aby im bol sympaticky, ci sa citili v jeho spolocnosti prijemne a od takych sympatii je casto len krocik ku vztahu, najma ak doma (manzelstve) nieco chyba. ci nefunguje. To ako je to u vas, ci je to len kava a ci je moznost, ze by to mohlo byt nieco viac, musis vediet sama.
Po vlastnych skusenostiach chlap zatlka do poslednej chvile, takze priame otazky by asi nic nevyriesili. Asi by som len odsledovala, ci tie kavicky nebudu pokracovat.
@paladin Tiez by ma zaujimalo, ci si sa manzelke priznal sam, alebo na to prisla ona sama.

bajana
3. júl 2014

@adri266 ok, beriem, tento pripad je specificky a len oni dvaja vedia, aky maju vztah a ako im to funguje...

ejmi25
3. júl 2014

Neni to v pohode môj urobil to isté emaily stretnutia a mňa okaslal s dcérkou treba zasiahnuť hneď!!!

adri266
3. júl 2014

@bajana asi tak.
Ja teda dufam, ze to bol pripad, ze jej nechcel o tom povedat, aby ju zbytocne nerozculoval, lebo ju uz raz zranil. S tym pokecom. No na druhej strane tu citavam aj denne pribehy zien, ktorych chlapi odisli k milenke, a ony im este peru spodnu bielizen, lebo dufaju, ze sa vratia ☹
A niekedy by stacilo tak malo, byt uprimny k tomu druhemu, povedat, co mi vo vztahu chyba, trosku viac sa venovat partnerovi, byt na neho milsi...

ejmi25
3. júl 2014

Bože takéto kolegyne milujem!!! :@

juliana77
Odpoveď bola odstránená
ammellia
3. júl 2014

Moj nazor - zajst s kolegynou na kavu pocas prace je v pohode. Ale plizit sa kvoli tomu z domu sa mi uz v pohode nezda.

lady511
3. júl 2014

@juliana77 presne s tebou suhlasím ....pekne povedané!!! teda napísané

adrioska
3. júl 2014

Dufam, ze sa ozves, ako to dopadlo. Ja si myslim, ze Ti to nepovedal z toho dovodu, ze pisala si, ze je ziarlivejsi ako Ty a kedze plati podla seba sudim Teba, tak si myslel, ze Ti to bude vadit, ze mu spravis scenu alebo co ja viem co a kedze uz mal v minulosti pruser, tak sa proste bal a zbabelo Ti to radsej zamlcal.

adrioska
3. júl 2014

@juliana77 😀 😀 😀

vefi89
3. júl 2014

@adri266 tým chceš povedať čo, a na základe čoho, že preferujem neveru, alebo mi nevadí? ja hovorím, že netreba na každom kroku upodozrievať, pretože sa to prejaví. takže opakujem strach je v poriadku, ale to ostatné je prešľap, popr. krok k rozchodu

ivett1
3. júl 2014

@juliana77 😀 ...

adri266
3. júl 2014

@vefi89 ma sa bat a nic nerobit? To je ok? Opakujem znovu, ze ten chlap ma uz historiu pisania si s inymi zenami. To je ako s alkoholikom. Ak si zas privonia k flasi, lahko do toho spadne.
Napisala som, mozno.