icon

Manžel a kolegyňa

annauk
2. júl 2014

Ahojte, neviem ci to na mna vplyva to pocasie alebo mi uz hrabe ked som teraz dlhsie doma, ale...chcela by som vediet vas nazor ci je to podla vas uplne ok.
Manzel mi jeden den spominal ze sa mu v praci prihovorila kolegyna ze ho pozna z vysky, ale nevedel si spomenut ako sa vola. Tym to haslo, jeden den som sa opytala ci su v kontakte tak vraj prehodili par slov....
Kedze nemam notebook, poziciavam si manzelov pracovny a kym je manzel s dcerkou tak surfujem. A bum vidim v otvorenom outlooku maily medzi tou kolegynou a mojim manzelom kde jej vypisoval ci ma trosku casu ze ci by s nim nesla na kavu. Tak sa dohodli ze ona ma volno v stvrtok alebo piatok ze sa stretnu.
Stvrtok a piatok robi manzel z domu tak som sa ho dnes pytala ze ci teda ostane doma a nieeee musi ist do roboty samozrejme.
Myslite ze je to v pohodicke ze sa takto kolegovci stretavaju? Ja neviem, ja som vzdy taketo pozvania odmietla a uz vobec som ich neiniciovala lebo mi to prislo trosku divne. Co myslite?

adrioska
3. júl 2014

@juliana77 jaaaaj este stale sa musim rehotat...ma vtaka? ma...😀 😀

juliana77
3. júl 2014

@adrioska Nakoniec nám budú milenky spôsobovať dobrú náladu, ved to je inronia!!! 😀 😀 😀

adri266
3. júl 2014

@juliana77 jaj, a kolko je aj tu zien, ktore su vydate, a maju chut na byvaleho, kolegu, suseda, atd...vid nejeden prispevok tu na MK

vefi89
3. júl 2014

@adri266 každému podľa gusta 😉 aj môj muž má minulosť, a nechodím mu preto za zadkom, nešpehujem ho, nezakazujem mu ako decku. u nás sa komunikuje, a možno práve preto, že nie som hysterka, čo mu hneď všetko chrstne do ksichtu mi aj povie, čo sa deje, a s kým. a teda, že so ženami v kontakte je, a nie málo, to neznamená, že je automaticky neverný.
a propo ak niekomu nedôverujem, prečo s ním strácam svoj čas? ak ma niekto oklame, sklame, ruším kontakt, pálim mosty. na čo si takého človeka držať pri sebe? nie je to nelogické? strácať čas s vyciciavačom energie?
neboj nič, tiež sa mi rozum pozastavuje nad ženami, ktoré robia full servis chlapovi, čo spáva v inej posteli. netvrdím, že nevera je ok, lenže za všetkým vidieť neveru tiež nie je ok

dossy
3. júl 2014

@annauk obtrhala by som mu usi .. je viditelne jasne ze kavicka neznamena praca... otvorit oci a otvorene sa porozpravat !!! Ne ne ne... chlapy.. vymyslaju aj ked je vsetko jak ma byt ...

adrioska
3. júl 2014

@juliana77 no veru! 😀 😀

adri266
3. júl 2014

@vefi89 pises, ze Tvoj manzel ma minulost, znamena to, ze uz Ta podviedol? Alebo urobil nieco podobne ako autorkin partner?
Lebo ak ano, preco si s nim Ty?
A vidiet za vsetkym neveru. No co dnes hybe svetom? Peniaze a sex. Taka je realita. 😠

adeala
3. júl 2014

@annauk a ja si myslím, že by si mala vypnúť MK, počkať, než budeš s mužom a porozprávať sa s ním. Tu sa maximálne tak dozvieš 1500 rôznych scenárov, ktoré môžu a nemusia byť pravdivé. Je to tvoj muž a váš vzťah je jedinečný, nikto iný nie je presne v rovnakej situácií, tak by si to mala riešiť len s ľuďmi, ktorý sú zainteresovaní (v tomto prípade tvoj manžel).

vefi89
3. júl 2014

@adri266 nie, nepodviedol mňa, to by som ho dávno kopla do zadku.... zas blbá nie som, aby som hovädo chovala pri sebe

adri266
3. júl 2014

@vefi89 a ak by Ti povedala naj kamoska, ze ho videla sa s niekym bozkavat, nereagovala by si? /nevravim,z e to je to iste, ako vidiet pisany list s niekym/

vefi89
3. júl 2014

@adri266 😀 moc kombinuješ 😀

adri266
3. júl 2014

@vefi89 len Ti chcem vysvetlit, preco sa ona citi ako sa citi. Neista, v pochybnostiach.

vefi89
3. júl 2014

@adri266 ja chápem, čo mi chceš povedať. Ale ja si budem stáť za tým svojim. ak neverí, nemá to zmysel celé.

namornicka
3. júl 2014

Neviem, ale ja ak by som chcela ísť s kolegom na kávu tak idem asi cez obednú prestávku alebo po nej a nie v deň, keď mám mať voľno a mám byť doma, takto to vyvolá zbytočné špekulácie.

jennky13
3. júl 2014

@annauk moj nazor je : doveruj, mozno by som sa ho vecer spytala , ci bol s kolegynou na kave a povedala, ze ti to nemusel zatajit, ze si budes cenit jeho ptvorenost.....
ja vzdy tvrdim, ak niekto chce podviest partnera, tak ho podvedie, ci ho ten druhy bude kontrolovat alebo nie a preto ja zasadne nekontrolujem a nedozadujem sa nejakych vysvetleni ....necitam maily, nepozeram mobil - kazdy ma svoje vlastne svedomie, tak nech kona podla neho .....
Mne by sa nepacilo, keby ma manzel kontroloval a urcoval s kym mam ist na kavu a s kym nie .....

zuzanockamt
3. júl 2014

@annauk necitala som ostatne reakcie ... pokial sa jedna len o kavu a pokecanie pri nej, ak sa snad nemas coho obavat ... ci sa z tej kavy vyvinie aj nieco ine, to uz zavisi aj od toho, ci muzovi nieco vo vztahu chyba, ak ano, tak to bude hladat inde - co je logicke - a to je potom aj tvoja chyba ... ja som sa nikdy muza nepytala, ked som sa chcela s niekym stretnut - oznamila som, ze niekam inde a bolo - je to moj zivot predsa

jennky13
3. júl 2014

@paladin myslis, ze keby sa partneri navzajom viac kontrolovali , bolo by menej nevery ?

bobrik_tt
3. júl 2014

@dossy aj zeny vymyslaju...aj vtedy ked je vsetko ako ma byt...viem o viacerych pripadoch ked to tak bolo a chudaci manzelia nevedia doteraz o nicom. Myslia si ake pekne manzelstvo maju. Ako tu uz bolo napisane netreba robit unahlene zavery...ono je to asi naozaj tak, ze keby islo o nieco vazne tak v tom ntbuku nic nenajdes...pekne by vsetko upratal rovno po napisani/dohodnuti sa.

zuriva
3. júl 2014

@bobrik_tt z vlastnej skúsenosti môžem tvrdiť, že nie každý chlap sa správa ako James bond. Môj milovaný manžel, keď chodil na sexzoznamku, mal heslá a telefónne čísla napísané v notese v zásuvke počítačového stola. Takže som vôbec nemala problém vypátrať, o čo ide. NEvedel o histórii v počítači. Nehanbil sa dať do profilu svoju fotku, svoje meno a udať mesto, v ktorom žije. Nebál sa, že ho spozná niekto z mojich známych.
A to som na to všetko prišla až po roku.
Ale áno, aj z toho, čo som si prečítala z jeho rozhovorov, môžem potvrdiť, že aj nejedna vydatá žena podvádza.

paladin
3. júl 2014

@jennky13 nie to si nemyslim, myslim si ze ked sa dvaja spolu otvorene rozpravaju skor si uvedomia mozny problem medzi nimi. z problemov v praci, v rodine, doma, s detmi, z penazi, v sexe, z nevyjasnenych veci zo vsetkych beznych partnerskych nezhod. z tychto beznych nevyriesenych veci mozu vznikat bludy a domienky, nasledne z nich odcudzenie kde cesta k nevere je velmi kratka.
niekto moze malu kontrolu vnimat ako obmedzovanie, iny zas maju pocit ze sa o nich ten druhy uprimne zaujima. najlepsie su tie ktore tvrdia ze mna keby kontroloval, tak u mna skoncil, a pritom same vyvolavaju 2-3x denne ako sa ma, co robi, a kedy pride. vsetko je vec nazoru 100 ludi 100 chuti, napisal som ako to bolo u mna aj ked vo velmi skratenej forme. nemam patent na rozum, ale mam skusenosti ktore nechcem mat a nenavidim ten moment kedy sa to stalo.

haslerka27
3. júl 2014

nie,nepacilo by sa mi to.preco?lebo klame,lebo iniciuje,lebo jej prisposobuje plany....dost vela dovodov narovinu mu povedat co si zistila nechtiac,a ziadala vysvetlenie...neviem,toto manzelovo spravanie sa mi nepaci.mam dojem ze tvoj manzel sa nudi a nevie sa vpratat do koze

mysicka36
3. júl 2014

@paladin a vieš prečo sa to stalo? Len využitá príležitosť, či pocit objavenia niečoho nového vzrušujúceho?
Mňa by zaujímalo, prečo niekto riskuje svoju rodinu len kvôli úletu. Mne by to za to nestálo...

jonki
3. júl 2014

samotne stretnutie sa a este mozno v kaviarni priamo v praci by mi vobec nevadilo....ale tak ako @haslerka27 pise...klamstvo, iniciovanie, prisposobovanie planov...to by bolo to co sa mi nepaci...

zuriva
3. júl 2014

@mysicka36 pamätáš sa na ten príbeh jednej kočky, ktorá sa bozkala s kolegom a nevedela sa dočkať, kedy príde na niečo ďalšie? Ona písala, že svojho tuším priateľa miluje, nechce sa s ním rozísť, ale ten kolega ju láka.
Podľa mňa väčšina nevier je využitá príležitosť. Nechápem ľudí, ktorí tvrdia, že príčinou ich nevery boli problémy doma. To ako sex s inou osobou to mal vyriešiť? Iste 🙄

mamavera
3. júl 2014

@bubinko1506 nie som žiarlivá, možno len tak primerane, nikdy som žiadneho zo svojich partnerov nesledovala, ale je pravdou, že mi žiadny z nich na to nedal dôvod. Lenže zakladateľka témy je v podstatne inej situácii, jej manžel už vypisoval ženám a možno nie raz, len mu na to neprišla a to, že sa chystá na kávu s kolegyňou a nie že jej to zámerne nepovie, ale ešte aj klame, čo sa týka toho, či musí ísť do práce. Nikdy by som sa neponížila tak, aby som do tej kaviarne vbehla a urobila tam scénu, to je pod moju úroveň a som v podstate flegmatik. Ale ak by som vedela, kde to je, tak by som konala, tak ako som napísala v prvom príspevku. Nemám rada, keď zo mňa niekto vedome robí debila a o čo tu ide? Na čo sa potrebuje ženatý muž potajomky stretávať s kolegyňou? Za normálnych okolností to predsa nemá dôvod tajiť, nie je to trestné. Keď to robí takýmto spôsobom, úmysel je hádam jasný, nebudeme si tu nahovárať, že ho neuveriteľne zaujímajú jej pracovné výsledky. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Nikdy som žiadneho zo svojich partnerov nekontrolovala, neleziem môjmu partnerovi do mobilu, alebo PC, nemám dôvod, sám mi povie, alebo ja jemu, prečítaj mi SMS, nemám okuliare, alebo mám mokré ruky....pozri, či už mi to poslal na mail a pod. Lenže keby som bola v situácii zakladateľky témy, tak by som sa nedala opíjať rožkom.

mamavera
3. júl 2014

@bajana múdra žena sa dovtíp, že ak jej manžel už raz vypisoval ženám a teraz to robí znovu a klame ju, že s kolegyňou v kontakte nie je a že ide do práce, napriek tomu, že do nej nejde, že má v úmysle flirtíííík.

kkristin
3. júl 2014

@vefi89 ked o nej klamal asi nemal v umysle to povedat...ale ostanme v tom ze ved nech si robi co chce som nad vecou neriesim ci klane ci nie ...ked to tebe ako zene nevadi ked ta muz klame a zavadza nech sa paci.....

trish31
3. júl 2014

@juliana77 utocis lebo nevies ako mas zareagovat?Mozno tym,ze som mlada,velmi dobre viem co robia muzi svojim manzelkam.Ale nepausalizujem a nehovorim,ze to robia vsetci.

valy
3. júl 2014

@annauk moze to byt aj pracovna kava, ked su kolegovia, nemusi to byt nic viac.

marhulka13
3. júl 2014

tak určite nie je v poriadku, že ti nepovedal, že ide s niekym na kavu. Moj manžel akurat vcera prisiel z prace a povedal mi, že v utorok nech ho necakam, lebo ide s kolegami von a vrati sa az rano. Kedze viem, s kym pracuje, tak mi je jasne, že 80 % kolegov su kolegyne. Nemam s tym sebemenší problém, ja som tiež z práce chodila von s kolegami, len som mu vždy oznámila, že neprídem, ale to hlavne preto, aby nemal strach, či sa mi niečo nestalo. A teraz je to naopak. AK by ma aj chcel podviesť, má na to milion možností, kedze ja trčím doma s deckami a on v praci 😀