Manžel a teambuildingy
Ahojte, chcela by som sa sytat tych ,co ich zeny/muzi chodievaju na teambuildingy ,ale aj na pivo ci chaty s kolegami a kolegynami. Je to pre vas v poriadku? ako vnimate taketo "utuzovanie" kolegtivu a travenie casu s kolegami mimo pracovnej doby navyše? ja som totizto typ, ktoremu staci, ze v praci travim s kolegami 8+ hodin denne cez pracovny tyzden a nemam potrebu este s nimi chodit na pivo alebo "dovolenky" :D . manzel si rad zajde s kolegami na pivo (vacsinou sa to natiahne do neskorsich hodin) pripadne idu na chatu v zmiesanom kolektive kde su cez vikend/predlzeny vikend a spia tam aj cez noc a samozrejme nechyba alkohol. nieje to nejak casto ale dajme tomu v priemere raz za mesiac. teraz cez leto,skor tie chaty a akcie na viac dni/prespatie v noci.
snazim sa mu samozrejme verit, viem , ze keby ma chce podviest, spravi to hodickedy inokedy aj ,ale proste mam v hlave tu myslienku, ze toto su idealne podmienky a este ked sa chlasta na chate aj s prespanim, ze tam je proste vacsie riziko :( . dalej ma trapi asi to, ze proste zadany clovek, ma potrebu travenia casu takymto sposobom aj s inymi ludmi a asi mi proste šibe, nechcem byt prehnane ziarliva a majetnicka, nechcem robit sceny, ale prekaza mi, ze dobrovolne si zvoli chlastanie a travenie casu s kolegynami a kolegami .
obaja mame 35r. ja proste v tomto uz nejak nevidim zmysel? chaty, ozieracky, diskoteky... uzila som si toho ked som mala okolo 20tky a teraz ked som zadana, tak nemam potrebu sa niekde opit a zabavat ako pubertiacka. On si na druhu stranu rad povyrazí a zabaví sa. sme spolu len 4 roky z toho rok manzelia, nejako to zvladam ,ale vzdy sa velmi premaham a doma trpim a obavam sa ked niekam ide. v minulosti som sa dost sklamala vo vztahoch, takze je mi jasne, ze ta dovera je nastrbena kvoli tomu, ze mu 100% nedoverujem a viem, ze vzdy sa moze nieco stat. nechcem byt sekera a rozkazovat mu co ma a co nema robit, ale nechcem sa ani takto trapit. inak je vo vztahu vsetko ok, toto je jedina vec v ktorej sme taki nekompatibilní. tak isto velmi rad zajde aj cez pracovny tyzden s kamošmi na pivko alebo tak . ja som introvert, toto nepotrebujem . bojim sa, ze v buducnosti takto nekompatibilita moze byt problemom vo vztahu a ustit k zbytocnym hadkam ale zas nechcem sa samozrejme rozvadzat kvoli takejto "blbosti". deti zatial nemame, ale obavam sa, ze by to nic nezmenilo a stale by potreboval svoje povyrazenia.
@dadis ale marienka môže byť slobodná a pánko doma manželku s malým bábom, a to už nie je sranda! tu už ide aj o život babätka, veľmi rýchlo sa môže rozpadnuť rodina.
@jabadabadu nechápem čo máš proti mojej partii? všetko sme Vš a máme vzťahy, pilo sa normálne, nič ako na chatách kde sú kolegovia, ktorí ogrcajú si aj postel 😖
@dadis to museli byť bujaré firemné mechceche, čo na nich železná lady zúčastnila, keď to tak citam. Na tých kde som ja chodievala tolka Sodoma-Gomora nikdy nebola. Akurát niektorí to končili na Supermana alebo na astronóma, niektori mali intímny vzťah akurát s hajzlikovou misou a nie s Marienkou z personalneho
@dadis robíš sa hlúpou, ak by ju nechal kvoli kolegyni, tak je slobodná mamička, a dieta bude vyrastať bez otca, nebude mat jeho lasku a vzor, tak áno ovplyvní to jeho celý život. Či tvoja hlavička nedokáže myslieť takto dopredu aké môžu mať činy následky?😕
Nerobím to, nechcela by som aby to robil chlap.. A vadilo by mi keby to bolo často a pravidelne
@dadis aj ženy zabúdajú že majú chlapa doma , vermi tie možno su na to ešte nachylnejšie ked dostanu komplimnety a flirtuje s nim pekný kolega
@katkazocele a mala si gule aby si toho smilnika tak plamenne ako v tejto téme poučila o vernosti a morálke? Otvorila si ústa a povedala mu rovno do očí co si o tom myslis? Ci hustá si len na anonymnom fóre ale keď dôjde na lámanie chleba cusis ako voš pod chrastou?
@dadis ja som raz bola v Tatrách na rekondicnom. Došiel autobus z Nitry, z neho niekoľkých aj niekoľke doslova vyvliekli. Večer mali nejaké mecheche v kaviarni, tam sa dôkladne dorazil zvyšok. Na druhý deň nás ich vedúca volala k ich raňajkami, lebo polovica nebola schopná ani na tie dôjsť, potom mali výlet do Starej Ľubovne do pálenie. Ti co vôbec boli schopní aspoň nastúpiť sa v palenici dorazili tak, že večerný program bol pre 3 účastníkov zájazdu a aby nebolo účinkujúcim trapno tak pozývali naň aj ostatných hotelových hostí. A v nedelu ráno naložili ti trosku triezvejsich tých úplne mŕtvych do autobusu a spokojne II domov. Ak bol niekto vôbec schopný mimomanželského sexu, tak to boli tak 4 kusy z celého osadenstva.
@katkazocele Ja neviem, ale dostala som xy ponuk od pripitych kolegov a kamaratov a teda nebola som z nich zrovna z toho v extaze 😂😂. Kazda normalna zena vie pripite reci uzemnit a nezacne si na nich skladat roman od Pilcherovej..to si ozaj myslis, ze zeny su take zufalky, ze potrebuju toto k svojmu stastiu? A to mam par divokych zuriek, vecierkov za sebou a ziadna takato zurka nemala na svedomi ziadne mamzelstvo..
@katkazocele pochopila, neboj sa. Ale ten tvoj poučný výklad o vernosti a morálke oteckovi polročného bábätká o ktoré máš také obavy, ako to bolo s nim?
😂😂😂 Toto už je komédia, fakt! Baby, no tak! Prestaňte spať s vašimi pripitými kolegami! Ide tu o životy bábätiek! 🤪

@viestta bola som😖, preto som z toho taká zhnusená 😢 a to čo som napísala o tej atmosfére a prostrediu, ani v tomto mi nedokážeš dať za pravdu? že to tak na veľa ľudí pôsobí? nemôžeš uznať kvôli hrdosti že ja nikdy nemôžem mať pravdu, ani v malých veciach?