Manžel a teambuildingy
Ahojte, chcela by som sa sytat tych ,co ich zeny/muzi chodievaju na teambuildingy ,ale aj na pivo ci chaty s kolegami a kolegynami. Je to pre vas v poriadku? ako vnimate taketo "utuzovanie" kolegtivu a travenie casu s kolegami mimo pracovnej doby navyše? ja som totizto typ, ktoremu staci, ze v praci travim s kolegami 8+ hodin denne cez pracovny tyzden a nemam potrebu este s nimi chodit na pivo alebo "dovolenky" :D . manzel si rad zajde s kolegami na pivo (vacsinou sa to natiahne do neskorsich hodin) pripadne idu na chatu v zmiesanom kolektive kde su cez vikend/predlzeny vikend a spia tam aj cez noc a samozrejme nechyba alkohol. nieje to nejak casto ale dajme tomu v priemere raz za mesiac. teraz cez leto,skor tie chaty a akcie na viac dni/prespatie v noci.
snazim sa mu samozrejme verit, viem , ze keby ma chce podviest, spravi to hodickedy inokedy aj ,ale proste mam v hlave tu myslienku, ze toto su idealne podmienky a este ked sa chlasta na chate aj s prespanim, ze tam je proste vacsie riziko :( . dalej ma trapi asi to, ze proste zadany clovek, ma potrebu travenia casu takymto sposobom aj s inymi ludmi a asi mi proste šibe, nechcem byt prehnane ziarliva a majetnicka, nechcem robit sceny, ale prekaza mi, ze dobrovolne si zvoli chlastanie a travenie casu s kolegynami a kolegami .
obaja mame 35r. ja proste v tomto uz nejak nevidim zmysel? chaty, ozieracky, diskoteky... uzila som si toho ked som mala okolo 20tky a teraz ked som zadana, tak nemam potrebu sa niekde opit a zabavat ako pubertiacka. On si na druhu stranu rad povyrazí a zabaví sa. sme spolu len 4 roky z toho rok manzelia, nejako to zvladam ,ale vzdy sa velmi premaham a doma trpim a obavam sa ked niekam ide. v minulosti som sa dost sklamala vo vztahoch, takze je mi jasne, ze ta dovera je nastrbena kvoli tomu, ze mu 100% nedoverujem a viem, ze vzdy sa moze nieco stat. nechcem byt sekera a rozkazovat mu co ma a co nema robit, ale nechcem sa ani takto trapit. inak je vo vztahu vsetko ok, toto je jedina vec v ktorej sme taki nekompatibilní. tak isto velmi rad zajde aj cez pracovny tyzden s kamošmi na pivko alebo tak . ja som introvert, toto nepotrebujem . bojim sa, ze v buducnosti takto nekompatibilita moze byt problemom vo vztahu a ustit k zbytocnym hadkam ale zas nechcem sa samozrejme rozvadzat kvoli takejto "blbosti". deti zatial nemame, ale obavam sa, ze by to nic nezmenilo a stale by potreboval svoje povyrazenia.
@katkazocele teda ja robim v silno prevazne muzskom kolektive a nic take neevidujem 🤷♀️😁
@dadis citovala som mamičku z inej diskusie, ak ťa desí realita firemných akcií plných alkoholu, a príležitostí si vrznuť bez toho aby to tvoja polovička nezistila, tak to mi je ľúto, taký je život na tých akciách a aj keby sa na hlavu postavíš, tak as tam budú kolegovci medzi sebou ,, spoznávať ,,😂
@lienka.7 preboha to tam bolo tolko nezadaných alebo všetko zadaní? a nič sa nedostalo do uší ich polovičiek? 😲
@denden77 citujem mamičku @ lienka.7
aj u nás to vyzeralo ako jeden bordel (iny vyraz by mi tu zmazali🙈) kolegyne ako trhnute z reťaze, každú chvíľku si niekto odbiehal na izbu. Ja som bola raz, 1.noc som spala na chodbe v kresle, nakoľko izba bola "obsadena". Cez deň som zavolala mm aby po mňa prišiel. Ja som spolocensky typ teda, ale toto bolo cez.
Celkovo nechapem potrebám niektorých ludi sa takto "teambuildingovat" a potom v praci sa za chrbtom ohovárať... ale to je asi taky charakter cloveka.
zdá sa že niekto sa bojí priznať na akých akciách sa zúčastnuje ochotne 😉 ale ak idete na pivo alebo hrat kolky tak to chápem, tam by to nešlo :P
@katkazocele nie, chodime aj na viac noci 😁
ja nevravim, ze sa nic take nedeje.. ja vravim, ze sa to nedeje vsade, resp. to nerobia vsetci 🤷♀️😊
@katkazocele Mna vobec nedesi. Co by ma na firemnych akciach desilo? Chodim na firemne akcie s dospelymi ludmi a nie studentami 🙂 Flirtujeme, ano, no nikdy to neskoncilo sexom. Ja to teda vobec nepotrebujem riesit takto..a keby som aj potrebovala, tak nejaku drama queen z konika je do toho nic..
@denden77 len ako rozlíšiť či sa to deje na akcii kde pôjde jej manžel však , radšej predpokladať najhoršie ako byť potom sklamaný nie?😉
@dadis okej ty nie, ale čo jej manžel? a ani si sa nebozkávala chceš mi tvrdiť , kedže už flirtovanie prebehlo 😝
Manzel takto chodi 2 - 4 krat do roka, na minimalne 3 noci. Lisabon, Malaga, Budapest. Vzdy ho s radostou odveziem na letisko, a ubezpecim ho, ze je ok, ked ma necha par dni samu s detmi.
Otazka je skor ako sa sprava ked je doma. Moj je plnohodnotny otec, manzel, partner. Pracuje, stara sa o deti, dom, mna, vari, upratuje, atd.
Nevidim dovod, preco by nemohol trosku vystupit z toho kolobehu, a byt pre zmenu so svojim medzinarodnym teamom aj inak, ako telefonicky.
@katkazocele bol to mix, aj aj. Poväčšine som druchych partnerov ani nepoznala, keďže som pochopitelne nemala záujem tráviť s niekym cas, kto na toalete pretiahol kolegyňu a potom spolu vo 4 si pripijali dakde v bare ako naj kamosi. Za 3 roky co som to robila to bol môj prvý aj posledný "teamtrnik" Cize asi tak 😉
@sonnenshein počkať, ak je človek dobrý otec, manžel a partner,tak môže si povyraziť za odmenu na firemných akciách? má volnú ruku? správne to chápem?
@katkazocele Nie, nebozkavala. Co si myslis, ze teambuildingy su nejake swingets parties 🙂 Mala som zenateho kolegu, chronicky suknickar, viem o 3 zenach, s ktorymi nieco riesil, pritom ma 2 malinke deticky a v kostole kazdu nedelu. Vsetky pomery si riesil mimo tychto akcii, kto chce podvadzat, tak nepotrebuje na to firemnu akciu..
@lienka.7 takže nič neprasklo, všetci chodia si užívať na tieto akcie si zatrkať a doma sa hrajú na vzorných manželov a manželky? tak to je sila 😎
@dadis uf, dúfam že to nebol aj kamarát, myslím vážne len kamarát, lebo ja by som nedokázala sa baviť s takýmto morálnym odpadom na kamarátskej úrovni😠
@katkazocele Ak narazas na sexualnu priepustku, tak nie, nerozumies. Su ludia, ktori sa vedia bavit aj inak, ako sexom a spijanim sa pod obraz bozi.
@katkazocele Je v pohode, prijemny kolega a kamarat, nestaram sa do cudzich zalezitosti
@dadis takže si sa sním normálne bavila, aj keď si vedela čo robí svojej žene? waw, to by som ja nedokázala...
@sonnenshein len ich je minimum, podľa zážitkov v komentároch drvivá väčšina zažila pomer/neveru/sex na takýchto akciách. To je holý fakt.🤐
Co ja viem, chodim na taketo akcie cca 15 rokov a vela z nich som aj ako manager organizovala. Ani zdaleka to nie je take bujare, co viem o niektorych firemnych pletkach, tie sa diali aj priamo v robote, cize kludne zakazte manzelom chodit aj do roboty 🙂 celkom som rada teda, ze v mojich teamoch neboli taketo ziarlivky manzelky.
@katkazocele Mna je do jeho sukromneho zivota nic. Ja za seba viem, ze zadani muzi su pre mna no go a co ide mimo mna, neriesim.
Tiez by mi to vadilo a tiež by som ziarlila. príležitost robi zlodeja
@ropucha6 možno keby boli, tak by nikdy nevzniklo tie pomery ktorými sa chváliš o ktorých vieš...
@katkazocele Vychadzajuc z Tvojej optikyje holy fakt, ze podla prispevkov na MK je vacsina zien fyzicky, psychicky, alebo ekonomicky tyrana, a nevie pouzivat ani tehotenske testy.
Co som tym chcela povedat je, ze jednemu paru to moze byt jedno, druhemu vyhovovat, a tretiemu nie. Zbytocne je sa pytat co je normalne, pretoze normalne je to, co vyhovuje tym dvom ludom, ktori tvoria par.
@katkazocele Ale co si ty fixovana na tie akcie? Je problem si zacat textovat s kolegynou? Je v dnesnej dobe problem narazit si milenku/milenca na online zoznamke? @athom by ti vedel rozpravat romany z cervenej kniznice. Kto che byt neverny, tak neverny bude, snad nebola jednoduchsia doba na neveru, nez je ta dnesna..a vobec k tomu ani teambuilding nepotrebuje..hod sa laskavo do kludu
@dadis fajn, len tvrdím že tá akcia pridáva pokušenie navyše, a prečo by athom mal niečo vedieť ? ja ho nepoznám, musíš mi to dovisvetlit čo si tým chcela povedať.
@katkazocele Nic, neries, len ze mal skusenosti s vydatymi nespokojnymi zenami na online zoznamkach..
@dadis veď hod sem diskusiu kde to rozoberá, prečítam jeho červenú knižnicu 😂
@katkazocele Ty si nejaka posadnuta 🙄. Naco to riesis. Ja tiez s neverou nesuhlasim, ale toto, co tu ty predvadzas...Ty bud verna a zi si svoj zivot. Ak muzovi neveris, tak sa rozved, obaja budete mat pokojnejsi zivot..

@evaachesa povedz čo vystrájali, samozrejme anonymne 😎