Manžel a teambuildingy
Ahojte, chcela by som sa sytat tych ,co ich zeny/muzi chodievaju na teambuildingy ,ale aj na pivo ci chaty s kolegami a kolegynami. Je to pre vas v poriadku? ako vnimate taketo "utuzovanie" kolegtivu a travenie casu s kolegami mimo pracovnej doby navyše? ja som totizto typ, ktoremu staci, ze v praci travim s kolegami 8+ hodin denne cez pracovny tyzden a nemam potrebu este s nimi chodit na pivo alebo "dovolenky" :D . manzel si rad zajde s kolegami na pivo (vacsinou sa to natiahne do neskorsich hodin) pripadne idu na chatu v zmiesanom kolektive kde su cez vikend/predlzeny vikend a spia tam aj cez noc a samozrejme nechyba alkohol. nieje to nejak casto ale dajme tomu v priemere raz za mesiac. teraz cez leto,skor tie chaty a akcie na viac dni/prespatie v noci.
snazim sa mu samozrejme verit, viem , ze keby ma chce podviest, spravi to hodickedy inokedy aj ,ale proste mam v hlave tu myslienku, ze toto su idealne podmienky a este ked sa chlasta na chate aj s prespanim, ze tam je proste vacsie riziko :( . dalej ma trapi asi to, ze proste zadany clovek, ma potrebu travenia casu takymto sposobom aj s inymi ludmi a asi mi proste šibe, nechcem byt prehnane ziarliva a majetnicka, nechcem robit sceny, ale prekaza mi, ze dobrovolne si zvoli chlastanie a travenie casu s kolegynami a kolegami .
obaja mame 35r. ja proste v tomto uz nejak nevidim zmysel? chaty, ozieracky, diskoteky... uzila som si toho ked som mala okolo 20tky a teraz ked som zadana, tak nemam potrebu sa niekde opit a zabavat ako pubertiacka. On si na druhu stranu rad povyrazí a zabaví sa. sme spolu len 4 roky z toho rok manzelia, nejako to zvladam ,ale vzdy sa velmi premaham a doma trpim a obavam sa ked niekam ide. v minulosti som sa dost sklamala vo vztahoch, takze je mi jasne, ze ta dovera je nastrbena kvoli tomu, ze mu 100% nedoverujem a viem, ze vzdy sa moze nieco stat. nechcem byt sekera a rozkazovat mu co ma a co nema robit, ale nechcem sa ani takto trapit. inak je vo vztahu vsetko ok, toto je jedina vec v ktorej sme taki nekompatibilní. tak isto velmi rad zajde aj cez pracovny tyzden s kamošmi na pivko alebo tak . ja som introvert, toto nepotrebujem . bojim sa, ze v buducnosti takto nekompatibilita moze byt problemom vo vztahu a ustit k zbytocnym hadkam ale zas nechcem sa samozrejme rozvadzat kvoli takejto "blbosti". deti zatial nemame, ale obavam sa, ze by to nic nezmenilo a stale by potreboval svoje povyrazenia.
@katkazocele Ano, ja som trdlo...a ty si posadnuta 😂😂
@dadis ale veď uznaj, žartovali sme o tej červenej knižnici a zrazu u teba nastal cvak, nazvala si ma posadnutou neverou a riešiš mojho i keď sa rieši autorkyn manžel, no dáva to zmysel?😕
@katkazocele ale ty už dávno nerieši autorkinho manžela ale "všetkých" na teambuildingoch.
@katkazocele Si chcela citat diskusiu, kde athom pise o svojich avanturach..to ta tak silno zaujima? Ja som to spomenula len preto, ze by som neverila, ze vydate zeny takto vyhladavaju milencov..konretnu temu si vyhladaj, alebo mu napis..rad ti odpovie na tvoje zvedave otazky. Si posadnuta neverou. Alecta tu vzdy bola a bude, zrusenie teambuildingov by nic neporiesilo. Si vo svojim vztahu ziarliva a majetnicka? Je to najlepsia cesta ako sa priatela zbavis..
@dadis túto tému založila autorka, asi má nejaké pochybnosti a ja ju celkom chápem čo ju znepokojuje....
@katkazocele ešte doplním. Aby si eliminovala všetky možnosti, tak zákaz tomu svojmu aj pracovné cesty, školenia, semináre, konferencie, rekondičné pobyty. A samozrejme ho nikdy nepusti samého ani do kúpeľov. A aj tak ak bude chcieť ti zahne. Aj keď sa potrhas, tak ti zahrnúť môže, a nemusí sa zúčastniť žiadnej z vymenovaných akcií a vôbec to nemusí byť s kolegynou, možnosti a príležitosti ma veľa aj chlap na krátkom voditku.
@viestta prečo tahate stále mojho chlapa, kedže autorka sa pýtala na svojho manžela, a asi vie čo sa deje na tých akciách, tak má chrobáka v hlave, pocit neistoty to je úplne normálná reakcia bože, ty si nikdy nemala pochybnosti? čo si z ocele? 😂
@katkazocele a ty co tu tahas "všetkých"?
A nie, nie som z ocele. To si ty. Len rozmýšľam aká oceľ, či betonárska alebo uhlikova nastrojova
@viestta ja a asi ďalších 5 žien opísalo , teda hlavne oni čo sa dialo na ich akciách, autorka má právo poznať pravdu čo sa tam deje, nechaj ju nech sa rozhodne sama za seba, či mu verí že odolá podnapitej atraktívnej kolegyni keď budú sami alebo nie. Ona ho pozná, my nie.
@katkazocele a ďalších XY žien napísalo, že to nie je vždy Sodoma Gomora a Beverly Hills 90210 (každý s každým) v jednom.
Kto chce zahrnúť, zahne aj cestou z práce a ešte bude doma načas, kto nechce, nezahne ani na podnikovom mechceche.
Niekto vidí pohár poloplny, niekto poloprázdny. Každý si môže vybrať ako sa k veci postaví.
chcela by som vidiet každu jednu čo tu vravi že je to ok keď muž raz do mesiaca chodí na chatu s kolegyňami ,keby to robil jej muz 😆😆 ísť na pivo s kolegami je jedna vec a druha chodiť prespavat a piť na chatu kdesi aj so ženami .
@babylove77 pozri sa, môj chodí na rekondičné, ja chodím na rekondičné. Vieme obaja co sa tam niekedy deje a napriek tomu nás ani jedného o zem nehadze. Alebo veríš, že si si dobre vybral(a) alebo sa môžeš rovno obesiť.
@babylove77 Pozri, moj ex manzel nemal vo svojej byvalej praci vela firemnych akcii. I tak si nasiel v praci milenku a trtkat chodievali k nam cez obednu prestavku. Co z toho vyplyva? Nedovolit muzom chodit do prace alebo nedovolit im obednu prestavku? Kto chce, tak si sposob, cas, miesto najde. A teraz mam vztah a opat nie som ziarliva, nedoverciva ani zatrpknuta. Naco si zivot kazit myslienkami nad vecami, nad ktorymi nemame kontrolu. Vernost je osobne rozhodnutie, ak sa ten druhy pre vernost nerozhodne, tak s tym aj tak nic nespravis..
@viestta počkať, počkať dobre vidím, teraz si priznala že sa to deje na tých vašich rekondičnych? Tak vidíš aj ty si to zažila a zazivas, potom nechápem prečo sa snažis nás presvedčiť z teda hlavne mňa že sa to nedeje...
@jabadabadu možno len chcem otvoriť nejakým naivným mamičkám oči, aby si dávali pozor, vieš nie je sranda keď si na materskej a manžel sa zaľúbi do kolegyňe s ktorou sa zblížili veľa krát na firemnej akcii 🥲
@katkazocele A co ked im otvoris oci? Co sa stane? Nebudu muzov pustat ani vysypat smeti? Ty tu pises uz niekolko rokov s obsesiou s neverou a pomohlo ti to? Zivot je taky, ja som si tiez spravila 2 deti s muzom co podviedol..a? Moj zivot tymto nekonci, rozviedla som sa a zijem dalej. Nesondujem, nesliedim, nezakazujem - pozeram na to, aky moj aktualnu novy vztah je. Budem mat podozrenie na neveru a myslienky ho kontrolovat a sliedit? Ano, moze sa to stat. Vtedy sa to budem snazit ukoncit, nie je nic nepritazlivejsie nez zufala zena..
@katkazocele ja som nikdy nepopiera la, že sa nič nedeje. Vždy som tvrdila, že je to iba a len o rozhodnutí konkrétnych osôb. To len ty tu stále dooka melies, že tam každý trtosi hore de s kým príde. A to je ten zásadný rozdiel. Nie každý tam ide za účelom trtosenia. Niektorí áno. Ak má jedinec kučeravé úmysly, tak ich zrealizuje. Ak nemá, tak ho k tomu nič nezláka a ani nedonuti.
Skus pochopiť ten zásadný rozdiel, že teambuildingoch sa nerovná nevere a neverny môže byť aj taky, čo ho stíhačka na žiadny teambuilding nepusti
@jabadabadu ja len aby sme si nesklamali, že tí manželia ktorí sa prehnane tešia na akciu, asi majú myšlienky.... Veď vieme atmosféra, alkoholz flirtovanie a už je ruka v ruke
@katkazocele ak niekto chce byť neverny, nemusí chodiť ani na teambuildingy, nepomôže ani stíhačka za zadkom. Kto sa rozhodol byt verný, tak bude verný za každých okolností. Tvoja posadnutosť neverou je až patogicka. Ty vieš čo jej predchádzalo, ale aj to sa dá riešiť. Malý dvor a dlhý bič ešte žiadnemu chlapovi neudržal gasparka v gatiach, keď ho on sám v tých gatiach udržať nechcel. A ten co ho tam chce udržať ho udrží nech by mal neviem koľko príležitosti. Ale tebe to je zbytočné pisat, ty si presvedčená, že každý jeden zahne. Aj ten tvpj
mne sa každý rok menia kolegyne - pomaly - v práci, tiež sa priznám, že mi stačia v práci, načo by som chodila s nimi ešte po večeroch, alebo chatách... Mám predsa kámošky .
@viestta len taká otázka z ak všetky ženy ktoré tu píšu aj ty si medzi nimi, že veria manželovi, že tam ide len debatovať s kolegami, akým Ted a tie ženy čo sú tam majú sex? S akými ženacmi ked všetky vy máte verných z z toho logicky vyplýva že niektoré z vás ktoré sú presvedčené o vernosti, boli podvedene a nevedia to. 😅
@katkazocele ty si paranoidna, s tebou je jazda debata úplne zbytočná.
Ale odpoviem ti, trtkaju s tými ženami, ktoré im dajú. A tie na Koňa nevypisuju, že ich na firemných akciách prefikla polovicka IT oddelenia a ešte aj Juro z technickeho
@viestta no veď o to mi sa tu bavíme! Veľa žien po firemných akciach si mylne myslí že ich tam nič nerobil ale opak bol pravdou
@katkazocele Jednoducho - nie vsetci na teambuilding iduci su zadani.
Je to ako s alkoholom - ja proste nepijem. Nie preto, ze by som nemohla, alebo bola abstinujuca alkoholicka, ale preto, lebo nechcem. Z rovnakeho dovodu napriklad nezjem kiwi. Nechuti mi, neprosim si, dakujem. Je mi uuuplne jedno kolko alkoholu predomna postavia, nedam si. A tak to maju niektori ludia aj so sexom. Nezaujem. Lebo doma maju partnera/ku, s ktorym/ou to nie je o sexe, ale o zdielani intimity (prvam versus tretia uroven Maslowovej pyramidy)
@katkazocele hlavne, že ty jediná vies🤔
@katkazocele zena a tvoj muz chodi normalne do prace??? Aj ho tam pustis? Vies k akemu poctu nevier dochadza priamo na pracovisku a v pracovnom case?? Teambuildingy a neviem ake firemne akcie su len slaby odvar.

@dadis počkať, prečo si takto zmenila tému, ved sme sa bavili o červenej knižnici nejakého athom. a téma je teambulding, nechápem prečo spomínaš môjho priateľa keď sa rieši manžel autorky, ty si trošku trdlo 😅