Manžel a teambuildingy
Ahojte, chcela by som sa sytat tych ,co ich zeny/muzi chodievaju na teambuildingy ,ale aj na pivo ci chaty s kolegami a kolegynami. Je to pre vas v poriadku? ako vnimate taketo "utuzovanie" kolegtivu a travenie casu s kolegami mimo pracovnej doby navyše? ja som totizto typ, ktoremu staci, ze v praci travim s kolegami 8+ hodin denne cez pracovny tyzden a nemam potrebu este s nimi chodit na pivo alebo "dovolenky" :D . manzel si rad zajde s kolegami na pivo (vacsinou sa to natiahne do neskorsich hodin) pripadne idu na chatu v zmiesanom kolektive kde su cez vikend/predlzeny vikend a spia tam aj cez noc a samozrejme nechyba alkohol. nieje to nejak casto ale dajme tomu v priemere raz za mesiac. teraz cez leto,skor tie chaty a akcie na viac dni/prespatie v noci.
snazim sa mu samozrejme verit, viem , ze keby ma chce podviest, spravi to hodickedy inokedy aj ,ale proste mam v hlave tu myslienku, ze toto su idealne podmienky a este ked sa chlasta na chate aj s prespanim, ze tam je proste vacsie riziko :( . dalej ma trapi asi to, ze proste zadany clovek, ma potrebu travenia casu takymto sposobom aj s inymi ludmi a asi mi proste šibe, nechcem byt prehnane ziarliva a majetnicka, nechcem robit sceny, ale prekaza mi, ze dobrovolne si zvoli chlastanie a travenie casu s kolegynami a kolegami .
obaja mame 35r. ja proste v tomto uz nejak nevidim zmysel? chaty, ozieracky, diskoteky... uzila som si toho ked som mala okolo 20tky a teraz ked som zadana, tak nemam potrebu sa niekde opit a zabavat ako pubertiacka. On si na druhu stranu rad povyrazí a zabaví sa. sme spolu len 4 roky z toho rok manzelia, nejako to zvladam ,ale vzdy sa velmi premaham a doma trpim a obavam sa ked niekam ide. v minulosti som sa dost sklamala vo vztahoch, takze je mi jasne, ze ta dovera je nastrbena kvoli tomu, ze mu 100% nedoverujem a viem, ze vzdy sa moze nieco stat. nechcem byt sekera a rozkazovat mu co ma a co nema robit, ale nechcem sa ani takto trapit. inak je vo vztahu vsetko ok, toto je jedina vec v ktorej sme taki nekompatibilní. tak isto velmi rad zajde aj cez pracovny tyzden s kamošmi na pivko alebo tak . ja som introvert, toto nepotrebujem . bojim sa, ze v buducnosti takto nekompatibilita moze byt problemom vo vztahu a ustit k zbytocnym hadkam ale zas nechcem sa samozrejme rozvadzat kvoli takejto "blbosti". deti zatial nemame, ale obavam sa, ze by to nic nezmenilo a stale by potreboval svoje povyrazenia.
@sonnenshein ale poznáte chlapa, ktorí keď bude mimo domu a bude opitý a ponúkne sa mu sexy kolegyňa že povie ďakujem slečna nie, odstupte? Zvyčajne takáto dvojica ide na izbu... Ako tu aj viaceré potvrdili a pritom doma všetko ok, len príležitosť sa naskytla a neodolal. Je to smutné ale je to tak, muži sú slabí ale zasa aj veľa vydatych, ale tie niensu také hlúpe aby sa s tým chválili, muži ? Jedna kocka tu napísala ako ženatý dosexoval a išiel hneď na bar za kolegami sa pochváliť 😤
@katkazocele Ano, poznam, a poznam ich dokonca niekolko. A poznam aj niekolko takych, co sa na teambuilding nechodia opijat.
@sonnenshein dobre , veď aj takí sú. Len poukazujem na skupiny ľudí ktorí nemajú zábrany keď sú mimo domova bez partnerky, ktorá sa darí heslom: môj by to nikdy nespravil....a sama vies že je veľmi takých ktoré sú podvadzane a nevedia o Tom, a sú Happy ako dávajú veľa voľnosti svojimu mužovi z veď nebude mať doma hysterku alebo stíhačku a takto to ti muži zneužívajú ich dôveru
@katkazocele Vela zien si mylne mysli, ze muz ide dat auto do servisu alebo kupit cement do Hornbachu, pritom si idu k milenke po oral. Podme tym zenam otvorit oci 😂😂😂😂
@katkazocele Tak vidis, dopracovali sme sa k tomu, ze nie kazdy zadany clovek musi byt neverny len preto, ze na to ma prilezitost.
Ta druha skupina, ktora neverna je, sa tiez este moze delit na viac podskupin, napriklad takych, ktorym to je jedno, ze sa podvadzaju, potom takych, kde jeden z paru to ticho trpi, alebo pripadne pred tym zaviera oci, taki, co o tom nevedia, atd.
Zatial suhlasis?
@katkazocele áno, poznám aj takých co odmietnu. Nie kazdy skáče na cudziu cicu pri každej príležitosti ako ten tvoj, ale to nie je náš problém. Problém je, že ty si si zle vybrala.
A za druhe, nie každá, ktorá ide na firemnú akciu nenatrca chamajdu. Sme aj také, ktoré sa ich zúčastníme ale nepretrtkame.
@katkazocele a ako si predstavuješ, že si tie mladé mamičky majú dávať pozor? Mužovi dovoliť len homeoffice a nejaký pas cudnosti? Ak niekto chce podvádzať, nepotrebuje na to teambuilding, nájde si priestor. Na MK je veľa tém, ako žena netušila o nevere a muž podvádzal popri práci. Či partner nesmie ani na služobné cesty chodiť? Alebo do práce?
@zuzuliatko18 ja som len napísala čo sa deje často na týchto akciách aby boli na pozore, veď je dobré byť opatrná aby človek nebol na konci ako slobodná mamička, lebo muž sa nám zamyloval do kolegyňe s ktorou si začal na akcií
@jabadabadu byť opatrná keď a teší na spoločnú firemnú akciu, aj keď vieš že si rád vypije a potom rád flirtuje sa babami, lebo neuveríš aj tie kolegyňe budú uvoľnené a ak sa im bude zdať sympatický tak pristúpia na užiť si spolu noc🥲
@katkazocele A teda, co radis urobit? Nepustit nateseneho muza na firemnu akciu? Pustit iba smutneho muza na firemnu akciu? Co by podla teba mala urobit zena/mamicka, ktora nie je naivna a ma byt opatrna (pouzila som tvoje slova)
@dadis Ja myslim, ze by uuuuuplne stacilo keby zeny boli opatrne pri vybere svojich partnerov a otcov buducich deti, aby so ziadnym nemuseli byt, lebo MUSIA. Co povies?
@katkazocele ježkovi oči, na firemnú akciu sa teším aj ja. Ale nie kvôli trtkacke. Vieš si predstaviť, že život niektorých ľudí sa točí aj okolo iného ako je nemanželsky sex? Na firemnej akcii sa konečne s kolegami môžem baviť aj o inom ako o robote, pokeca, zabaviť sa, dobre sa najesť, zašportovať, áno aj popiť, niekto menej, niekto do mŕtva, ale je minimumudi, ktorí sa na firemnú akciu tešia len preto, že bude tam kozata Anča z uctarne a ja ju prefiknem. Keby niekto veľmi chcel kpxatu Ancu z uctarne prefiknut, tak mu netreba ísť na firemné mechceche. Ak budú obidvaja chcieť, tak to vybavia caz pracovnú dobu medzi regálmi v atchive.
@sonnenshein Suhlasim ❤️, vyber partnera je alfa omega
@sonnenshein presne, ak si dobre vyberieš, nemusíš byť ani opatrná ani v strehu. Keď si vyberie zle, ani opatrnosť ani byt v strehu nepomôže. A už vobec nepomôže nepustat ho na firemné akcie. Proste keď si raz vybrala trtka co neudrží gasparka v gatiach, keď si vybrala blbca co ožratý stra a zábrany, tak je to jej chyba.
@viestta toto nie je celkom pravda, jedna z firmy vydatá, dobrá empatická žena, úplne slniečko, dobrý charakter, niekým s nikým ani nemala dvojzmysli z teda nepočulq som a hádaj... Firemný večierok ktorý som tu spomínala, mala trošku vypite, tancovala, potom sedela na kolenách jej kolegovi a už skúmal čo má pod sukňu a boli aj bozky.
@katkazocele ked vies o svojom muzovi, ze flirtuje, ked si rad vypije, tak je v vhodne riesenie ho poslat do riti a nie nepustit na teambuilding. Ked si zeny vyberaju prasce a suknickarov, tam ti nepomoze zamknut ho doma.
@katkazocele Si sa pomylila pri registracii. Tvoj nick mal byt katkacelezle 😀 (joke) Nestaraj sa o druhych a tvoj zivot bude jednoduchsi. Co teba trapi, ze niekomu kolegyna sedela na kolenach. Je to iba jej zalezitost. Ty mas svoje vlastne zasady a ty to robit nebudes.
@jabadabadu ja nepíšem že mi to nedá spávať, skôr som z toho sklamaná, lebo asi každá z nás sme mali nejaké predstavy o vzťahoch a živote, je to také tvrdé vytriezvenie že monogamia je len tak na oko, väčšina si užíva keď ma príležitosť 🥲
@katkazocele myslím si, že už si dosť stará na to aby si (konečne) pochopila, že vernosť aj nevera je rozhodnutie toho konkrétneho človeka. A ty nie si nikto, kto by mal právo ktokoľvek súdiť aj odsudzovať. Ani sama za seba nemôžeš dat ruku do ohňa, že niekedy nepoklznes. A už vôbec nie je správne, že na základe jedného prípadu strcis všetkých do jedného vreca. Naozaj by ti prospelo ak by si svoju pozornosť sústredila na pekne veci v živote. Ale nie, ty si sa pasovala za univerzalneho sudcu a ochrancu morálky. Prečo? Co ta k tomu oprávňuje?
@katkazocele Nie, vacsina ludi si neuziva mimo manzelstva ci partnerstva, ked ma prilezitost. Stale je spolocnost nastavena monogamne, i ked nevera tu bola, je aj bude, ale nevera nie je fenomen vacsiny. Nevyriesis to, netrap si tym hlavu. Ries len seba a svoj vztah.
@viestta ja nikoho nesudim, veď tým ľuďom som nezasahovala do toho čo robili, len ma to rozosmutnilo keď to človek vidí a keď tu človek číta desiatky príbehov čo sa aj u ostatných mamičiek stalo na akciách tak je to dosť smutné nemyslíš že sa toto deje ?
@dadis pokúsim sa tým netrapit tak ako doteraz,.lebo ajna to vyčerpáva
@katkazocele áno, je to smutná ale znova opakujem, už po neviem kolky krát, vernosť aj nevera je rozhodnutie jednotlivca. Konečne to pochop a prestaň mistifikovat firemné akcie ako jediný zdroj zla.
@viestta ja ich úplne nezatracujem, len ich som označila že sú dosť nebezpečné, hlavne pre mladšie ročníky, mladý atraktívny ľudia na samote bez partnerov alkohol, veď čo zlého by sa mohlo stať ( sarkazmus) a súhlasím s tebou že je to o rozhodnutí sa! Len človek by sa podľa mňa nemal vystavovať zbytočne pokušeniu, lebo je to veľké pokušenie

Myslím že by si už zaslúžila aby po nej pomenovali aj fóbiu z teambuildingov, nikto tomu nevenuje viac pozornosti a úsilia ako ona.