icon

Manžel bol v klube na striptíz

19. feb 2023

Asi už niečo také niekto riešil, ale mám manžela, sme 4 roky vzatí a nedávno som zistila, že v klube na strip_tí_z. Nebolo to uplne tak, že by mi to zatajil a dozvedela som sa to náhodne, povedal, že ide s kamarátom do klubu a mne aj bolo zvláštne, že aký klub ale tak dobre, a potom, že strip_tí_zoví klub.
Neviem čo teraz, viem, že sa tam vlastne len ,,pozerá" ale aj tak mi to akosi vadí, asi to neoznačujem vyslovene za neveru ale proste mi to vadí. (i ked nemyslím si, že tam robil niečo viac... ale aj tak)
Vadilo by vám to? Alebo by ste to nejak hodili za hlavu

mmoni89
20. feb 2023

@banderaska29 ale tak nie každý to tak vidí, niekomu to proste prekáža

autor
20. feb 2023

@mmoni89 ja som bola ale keď som nikoho nemala, ja mam iste zásady a toto je niečo čo za mňa do tohto nepatrí

mmoni89
20. feb 2023

Súhlasím, podľa mňa to do manželstva nepatrí. Teda keď to niekomu vyhovuje obidvom ôk, ale inak nie

banderaska29
20. feb 2023

@mmoni89 ja hovorím za seba, nie je v tom nič hrozné. tak to vnímam a tak to proste je, striptíz nie je bordel. pozeral sa, ako tancovala. choď na diskotéku, čo tam baby stvárajú. keď pojde na diskoteku bez nej, tiež to bude riešiť ?

autor
20. feb 2023

@mmoni89 tak tak, závisí ako to obaja berú ale pre mňa niečo čo nepatrí, jasne každý z nás má právo na súkromie ale ja by som mala byt priorita pre neho (platí obojstranne)

rachelkk
20. feb 2023

Nabudúce choď snim 😀😀 alebo teraz v Bratislave bude striptíz pre ženy 🤪choď aj s kamoškou

mmoni89
20. feb 2023

@banderaska29 ano ale tak píšeme o tom ze proste pre niekoho to do manželstva nepatrí. Vy keď to takto mate ze disko, striptíz, že vám to obom vyhovuje v poriadku to je, ale nie každý to ma rovnako. Takej tazko pomôžeš keď napíšeš, daj sa do kľudu je to normálne. Pre niekoho nie. Pre nás s manželom tiež nie

autor
20. feb 2023

@rachelkk Ja nie som v momentalnom stave na takéto veci, keby som Single možno

banderaska29
20. feb 2023

@mmoni89 no ale do toho kľudu by ste sa s autorkou naozaj mali dať. ste moc vystresované a majetnícke 🙂 práve preto, že v tom kľude som aj ja a svoju mužovi verím mi niečo takéto nemôže vadiť. a hlavne aj preto, že si verím aj ja sama ako žena.

mmoni89
20. feb 2023

@banderaska29 ale to nieje o tom. Prečo by všetci mali mat rovnaké názory a zásady. Ja vôbec niesom vystresovana som stastne vydatá a som rada ze môjho muža nelákajú také zábavy 😄

simca06022011
20. feb 2023

zaujimalo by ma ako k tomu proste doslo, ze nahodou po praci zasli na striptiz :D mozno tam isli fakt zo srandy. Nie velmi by ma to nezaujimalo a neriesila by som to, ak by sa z toho potom nestal pravidelny program. Neviem ci si videla ako to tam prebieha a vyzera, ale nic take z coho by som mala hysaky...

Tiez mam nazor ako @maminkadeticiek ze tie zeny nestoja za nic vyzorovo a uz vobec nie rozumovo, aby sa napr moj chlap ulakomil :DD alebo nebodaj zamiloval na prvy pohlad a to teda nie som ziadna nadhera, ale to su mlade baby tam a vyzeraju ako stare ... bez urazky. Bezne na ulici by si naozaj o ne chlap normalny bicykel neoprel.

autor
20. feb 2023

@simca06022011 na takom som bola a je to riadny bordel

banderaska29
20. feb 2023

@mmoni89 nemajú. veď to je v poriadku. diskutujeme, ja hovorím že je to akceptujem a sama na striptíz chodím. tam sa s babami nekur**a chlapi, oni len tancujú. ak sa chodia chlapi kur**ť, tak do bordelov, ale o tom sa bohužiaľ mnohé ženy nedozvedia a chodí tam bohužiaľ veľa chlapov (aj ženatých).

mmoni89
20. feb 2023

@banderaska29 jasne, ved aj také sa deje

katkazocele
20. feb 2023

@simca06022011 takže naznačuješ že muž zasunie len do pekne ženy,? joj ty musíš byť ešte veľmi mladá keď si myslíš, že muži svoje partnerky podvádzajú len s peknými inými ženami 😂

simca06022011
20. feb 2023

@katkazocele hahaha, velmi vtipna. Hlavne na striptiz chodia chlapi zasuvat :DD ale tak musis mat velmi zli zivot ked vo vsetkom hned vidis to najhorsie :DD a nie nie som velmi mlada, mozno ale ty si velmi stara... chlapi nepodvazdaju len s peknymi zenami, ani nemaju len pekne zeny, ale je jedna vec vyspat sa s prepacenim so skaredou zenou a skaredou stetkou od tyce, hlavne ked nemusi a nepotrebuje. Ak nejde o kamionisku co sa pri ceste dobavi. Ano su bordely, kde sa robi striptiz a kadeco ine, ale tym sa chlapci po praci nepochvalia... ;) Na striptiz sa chodia ludia zabavit, koho to nebavi, nechodi... niekto ide raz a viac nie :D

betulinka1
20. feb 2023

Pozri sa, nedaj sa tu znervozniet. Ani ti to netajil. Nemyslim, ze by sa tam stalo nieco, co by ta mohlo trapit. Skus s nim hodit rec ako to citis a ake mas obavy. Myslim o svojich pocitoch. Uvidis, ako bude reagovat, ci ta pochopi a sam ti povie, ze bol som zvedavy ale uz tam nemam potrebu ist. Ale urcite z toho nerob cirkus. Povedz mu, keby si to vedela, mozno by si isla s nim 😉. Skor by som jemne stopla to, pride domov a uteká prec. Cize by som mu povedala, ze by bolo lepsie sa na programe nejako dohonut vopred. Ale ak vybehne na pivo a vecer o osmej je doma, tak by som ani to neriesila.

autor
20. feb 2023

@betulinka1 Určite by som s ním nešla, pre mňa je to niečo čo nemá robiť vo vzťahu,

katkazocele
20. feb 2023

@simca06022011 Ja netvrdím nikde že na striptíz chodia zasúvať, len mi prišla smiešná tá tvoja úvaha, že veď sú škaredé, kto by sa už na ne ulakomil 😉 takže čítaj s porozumením prosím a neoznačuj ma že vidím všade to najhoršie ok

katkazocele
20. feb 2023

@autorka 👏 tak tak, takéto návštevy týchto ,, zábavných podnikov,, veruže nepatria do zdravého vzťahu, mám rovnaký názor🙏 Nenechaj sa nikým presvedčiť že je to normálna nevinná zábava, lebo sama musíš cítiť, že toto nie je Zábava aká by mala byť v partnerskom vzťahu...

betulinka1
20. feb 2023

Tu neslo o tom tam ist ale mozno mu naznačiť aby ta s niektorych veci nevynechaval. Na druhu stranu si myslim, ze v tych kluboch to nie je celkom tak hrozne ako si to niektore predstavujú.

autor
20. feb 2023

@katkazocele ked niekomu nevadí, že sa tak dohodnú je to v poriadku ale ja mám iné postoje

mirco50
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
20. feb 2023

@mirco50 toto bola fakt cez ciaru poznamka. Velmi hlupe.

tanyag
20. feb 2023

Ja tiež nie som z tých "najkrajších", mám skoro 100kg ale toľko návrhov hlavne od ženatých chlapov, že by ste sa čudovali 😂😂😂😂 muž, ktorý chce zasunúť, nebude pozerať na to, že mám 3 pneumatiky na bruchu, jemu ide o pindu, odbaviť sa a dovidenia...a reči ženatých...mňa vzrušujú veľké ženy, doma mám vychudnutú, ani ju nie je za čo chytiť...a ani sex nechce 😂 by ste sa čudovali, kebyže tu dám screeny od ženatých mužov...a nie, nechvalim sa tým, len vás chcem vyviesť z omylu mile dámy...nadržanému chlapovi je jedno, ako vyzeráte...

panelacikova
20. feb 2023

@banderaska29 a prečo je ten ex už ex?

veronikaszabova
20. feb 2023

@mirco50 strasne debilna poznamka 🤦🤦🤦🤦
Ale co ine od teba cakat...

simca06022011
20. feb 2023

Este som necitala ako to odovodnil, preco tam vlastne len tak po praci zbehli? koho to bol napad? preco , za co, na co? :D

panelacikova
20. feb 2023

@simca06022011 keď si prečítaš diskusiu, zistíš, že im v práci zahlásili, že im zvyšujú platy, tak to šli osláviť očumovaním tancujúcich štetiek 🙂

simca06022011
20. feb 2023

@panelacikova tak to som si nevsimla, no ale niekto musel mat tento genialny napad :DDD ved ot nie je len tak... maju tam nejakeho fajnsmekra :D hadam sa to nestane firemnym teambuildingom pravidelnym :D