icon

Manžel ide pracovne preč na 3 týždne

18. jan 2023

môj manžel ide prvý krát od nás preč je to síce iba na 3tyzdne ale už teraz si to neviem predstaviť ako to zvládnem sama z deťmi doma.... rozmýšľam nad psychológom alebo nejakou terapiou lebo sme tak naučený na seba ze sa bojím ako to zvládnem....fakt si to neviem predstaviť

Strana
z4
paulinam99
18. jan 2023

Prosím ťa, nežartuj ... 3 týždne bez partnera nie je koniec sveta.
Pred Tebou mnoho žien vydržalo a po Tebe aj vydrží so svojimi deťmi aj dlhšie bez partnera.

Tak nedramatizuj.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
tyrkysova_kobyla
18. jan 2023

Nemyslis vazne 😃 snad si svojpravny a samostatny jedinec s vlastnou uvahou a myslenim

pribinak
18. jan 2023

Nedramatizuj …..keď deti uvidia že si nedôveruješ tak ta nebudú rešpektovať a fakt budeš mat problém

dskjhfdlkdjhl
18. jan 2023

Coho konkretne sa bojis, ze nezvladnes? Ja som takto bezne byvala aj s malymi detmi a uplne v pohode.

ivik4
18. jan 2023

No mna j*bne 👀😱😱
Ze terapia
Skrz 3 tyzdne

janinah
18. jan 2023

Nie je ti to trápne tu pisat? Ukrajinské ženy celé mesiace v cudzích krajinách samé s deťmi a nevedia ci ich muži prežijú a ty riešiš toto..?

panb
Odpoveď bola odstránená
autor
18. jan 2023

@ivik4 ale to není len na 3 týždne to bude doma týždeň a zase 3tyzdne ,nevieš čím som si v živote prešla a píšeš toto ??? Ako fakt som sa pytala ,toto není žiadny žart...proste v minulosti som mala nejaké psychické problémy preto to riešim

autor
18. jan 2023

@panb ako strašne smiešne všetci sme sa na tom zasmiali

autor
18. jan 2023

@janinah ako čo tu teraz trepes o Ukrajinských ženách? Riešime niečo iné a nie ukrajinu

aurorastone2
18. jan 2023

@ivik4 to ma z toho ze baby tu odporúčajú psychológa na každý prd 🤣

toskanka
18. jan 2023

Autorka, tak si mala v príspevku napísať viac. Lebo po prečítaní príspevku aj mne napadlo, že mať tak tvoje problémy.

autor
18. jan 2023

@amelia1234 však určite ze vydržím

ivik4
18. jan 2023

TY SI NAPISALA ZE IDE PREC NA 3 TYZDNE A NIE ZE PRAVIDELNE 3TYZDNE PREC A TYZDEN DOMA. TO SU 2 ROZDIELNE POJMY

loginexistuje
18. jan 2023

ak citis ze potrebujes pomoc a podporu tak ju vyhladaj nie je to jednoduche byt sama s detmi najma ak si mala tazsie chvile uz predtym
vyhladat pomoc nie je hanba

autor
18. jan 2023

@loginexistuje ďakujem aspoň jedna normálna reakcia

autor
18. jan 2023

@ivik4 no určite to bude na par rokov

zuzanockamt
18. jan 2023

Autorka:
Máš deti, si dospelá, musíš byť schopná fungovať aj sama.

nikpa
18. jan 2023

Časom si zvykneš keď to bude na dlhšiu dobu. Začiatky budeš mať asi ťažšie podľa toho čo píšeš, ako si nadstavena ale určite to zvládneš.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
18. jan 2023

Čo je problém? Nevieš bez neho detim uvariť, oprat, uspať ich? Si dospelá žena. Vieš kolko je matiek samoziviteliek? Myslíš že majú čas chodiť na terapie? Ja ako nechcem ta zhadzovať ani nič ale na terapie s chodí z vážnejších dôvodov. Či toto je nejaka vymyslená téma? Asi áno..

herriett
18. jan 2023

Skus si najst nejaku kamosku, niekoho, komu budes moct zavolat a pokecat, prip. vybehnut aj s deckami niekam. Ono, ak clovek nie je nauceny byt sam, tak aj tyzden bez partnera je pre neho nepredstavitelne dlha doba. A kludne skus aj terapiu, ak to tak citis.

bajka16
18. jan 2023

Asi budem jediná iná tu ✌️ ale úplne ťa chápem. My sme s mužom bez seba ešte neboli ani deň, okrem pôrodnici. Neviem si predstaviť ani tie samotné 3 týždne. Zas na terapiu by som asi nemusela ísť, ale ťažko by sa mi žilo tie 3 týždne 😏

moon321
18. jan 2023

Ahoj.m9j muz robil 3t a 1t doma.a mala sa narodila a videla otca po 2t.da sa to zvladnut

gladys_07
18. jan 2023

Tak uvazujte prestahovat sa za nim. Takto sa podla mna rodinny zivot vies velmi neda, odvyknete si od seba.

doriiis
18. jan 2023

Omg🤣

asocial
18. jan 2023

Manžel má možnosť výberu. To len tak na okraj. Keď sa rozhodol na pár rokov takto odchádzať, je to jeho voľba. Mali ste to spolu prebrať.

aurorastone2
18. jan 2023

@gladys_07 prečo by si odvykli? Teta ma muža v IT chodí 6krat do roka na týžden za nimi, fungujú tak 17 rokov toľko ma najstaršia

Strana
z4